Ostale evropske lige
+35
Hyperactive
superhik
Sergej
Sensui
Karadjordje
bigZ
Anti-RTS
Tazz
markoo
Naissus
Talicni Tom
Zemljoradnik
Gencha
Junglezburn
Kure
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Psycho
2bad4u
NenadBG
lazarminator
Novica-Ubica
Djole
familija
dane
blagoje
Ray Allen
lakovic.
drexler
Mihael
Koleman
Bodi Bond
Nolle
Dule Kecman
Macijauskas
39 posters
Strana 1 od 9
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ostale evropske lige
Posto nemam odgovarajucu temu ovde cu napisati..
Kakav je luzerski tim Fener pobede u Evroligi i onda puknu kuci skoro 20 razlike od Turk Telekoma..
Kakav je luzerski tim Fener pobede u Evroligi i onda puknu kuci skoro 20 razlike od Turk Telekoma..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Kladionicari
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ostale evropske lige
U derbiju Italijanske lige. Armani je na domacem terenu savladao Sienu.
Macijauskas- mvp
http://www.eurobasket.com/boxScores/Italy/2011/1113_4_298.asp
evo i statistike sa tog meča ako nekog zanima.
evo i statistike sa tog meča ako nekog zanima.
Nolle- mvp
Toliko o tome da je Bo Mekejleb najbolji plej Evrope i da ja spreman za NBA i da je čovek tim.
Prvo, niti je plejmejker, niti ima šta da traži u NBA, a ponajmanje je bolji od Teodosića, Uertasa, Dijamantidisa, pa i Priđonija, Papalukasa. Da ne pominjem igrače koji su ovog leta stigli iz NBA.
Pogledajte ove poslednje dve utakmice samo koje je Sijena izgubila. Bio je najbolji u svom timu, a oni su pukli. On ej bio na svom nivou, ali je ekipa pukla. Na istom tom nivou je i kada ekipa dobija. Šta hoću da kažem, igra tima uopšte ne zavisi od njega, saigrače ne čini boljima, što bi plej trebao da radi.
Prvo, niti je plejmejker, niti ima šta da traži u NBA, a ponajmanje je bolji od Teodosića, Uertasa, Dijamantidisa, pa i Priđonija, Papalukasa. Da ne pominjem igrače koji su ovog leta stigli iz NBA.
Pogledajte ove poslednje dve utakmice samo koje je Sijena izgubila. Bio je najbolji u svom timu, a oni su pukli. On ej bio na svom nivou, ali je ekipa pukla. Na istom tom nivou je i kada ekipa dobija. Šta hoću da kažem, igra tima uopšte ne zavisi od njega, saigrače ne čini boljima, što bi plej trebao da radi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bo nije najbolji plej Evrope, on je najbolji bek Evrope. Može tako ?
Nolle- mvp
Bodi Bond ::Toliko o tome da je Bo Mekejleb najbolji plej Evrope i da ja spreman za NBA i da je čovek tim.
E ovde se uopste ne slazem sa tobom... Da bi ekipa kao Sijena pobedila, potebna je timska igra, u sustini, to je potrebno i kod 95% svih ekipa. Tako je i Dzordan krs od igraca jer je Cikago gubio utakmice kada je on postizao preko 50 poena po utakmici... Takvih situacija ima milion...
To sto Teodosic ne moze da spoji 2 redovne utakmice vec 2 sezone, to je druga prica...
Da se razumemo, Teo i Uertas su za mene fantasticni plejmejkeri, imaju fantastican pregled igre, ali oba nisu sjajni u defanzivi ( Bo jeste ), ne pamtim kada je Bo odigrao utakmicu a da nije dao 150% svojih mogucnosti ( ostali to ponekad i urade ), Teo je nekonstantan, imaju losije procente suta ( ne zanima me da li Bo sve svoje poene daje kada je sam ispod obruca, jbg, za to se sam izborio, ne treba mu pomov nijednog saigraca ) i uostalom, svi statisticki parametri su na strani Mekejleba...
A to da igra tima uopste ne zavisi od njega, e to je tek glupost... Pa kada je Makedonija sve gazila na EP, svi su pricali kako je Mekejleb ustvari ceo tim... Sta sad hoces da kazes da bi Makedonija mozda osvojila finale da Mekejleb nije igrao? Ja ti garantujem da Makedonija nebi prosla ni grupnu fazu sa bilo kojim drugim plejom u Evropi...
Priznajem da je igra Uertasa i Tea lepsa za oko, ali sam ubedjen da ne doprinose svojim timovima vise od Mekejleba...
Mihael- mvp
Godina : 37
u principu se slažem sa Mihaelom. Ja nemam naviku birati najboljeg između gorepomentih, svaki od njih ima argumente za i protiv, ali Bodi je iz nekog razloga napižđen na Boa kad je čekao da ga ovako žestoko napadne
Hoćemo li sad da tražimo Teove loše tekme?
Ne kažem da je Bo najbolji u Evropi, ali ima u najmanju ruku podjednake argumente kao Teodosić i Huertas
Hoćemo li sad da tražimo Teove loše tekme?
Ne kažem da je Bo najbolji u Evropi, ali ima u najmanju ruku podjednake argumente kao Teodosić i Huertas
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Niko od vas me ne može ubediti da je Bo plejmejker. On je za mene fantastičan bek, a ovo što sam napisao je iz ugla gledanja Boa kao plejmejkera. On svoje saigrače ne čini boljima. On će da uđe i odradi svoje i nemam ja ništa protiv, ali onda je bek. Istina je da svaki meč igra sa 150% posvećenosti. Odlična odbrana, sve što si rekao drex stoji.
Nisam napižđen na Boa.
Teodosić igra lepo u CSKA, ali da ne širimo priču sada na njega.
Nisam napižđen na Boa.
Teodosić igra lepo u CSKA, ali da ne širimo priču sada na njega.
Bodi Bond- mvp
Ne znam za vas ali meni je Kerol trenutno najbolji bek u Euroligi
lakovic.- brisač parketa
Šuter je sigurno najbolji, ali bek nije, on jednostavno sem te kretnje bez lopte, promene pravaca i finog šuta nema ništa, kao Kešelj. Adam da pored sebe ima bolje igrače siguran sam da bi bio na nivou Kerolovih procenata, da ima Ibaku, Rejesa da mu postavljaju blokove,itd... Kod takvih igrača umnogome zavisi i ko ti igra u centarskoj liniji, npr Kerola da baciš u neki prosek klub sigurno ovakve procente ne bi imao, davao bi on 20 poena, ali ne u istim procentima.
Nolle- mvp
ko bi rekao da će jedan od boljih NBA igrača u Evropi biti košarkaški Pol Skols, Brajan Skalabrini
Inače, Sašin Beneton po ovim snimcima igra prilično dobru košarku...
drexler- mvp
Pored Skalabrinija za Beneton igra jos jedan bivsi NBA igrac Dzef Edrijan. Tu je i Etoan Mur, prosle sezone bog i batina u Purdjuu.
Ray Allen- prva petorka
Brajan Sklabrini ili ti White Mamba.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Dobro se uklopio kod Saleta...
Inace, meni omiljeni njegov klip, prvo se lepo nasmejes a onda vidis da covek ipak nesto zna...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jcKSfkZJrKM[youtube]
Inace, igrac je kog skoro najvise zezaju u NBA, jbg, cesto je bio u najacim timovima... Ipak, igrac ima ono sto mnogi u NBA nemaju, a to je smek, a srce za kosarku...
Inace, meni omiljeni njegov klip, prvo se lepo nasmejes a onda vidis da covek ipak nesto zna...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jcKSfkZJrKM[youtube]
Inace, igrac je kog skoro najvise zezaju u NBA, jbg, cesto je bio u najacim timovima... Ipak, igrac ima ono sto mnogi u NBA nemaju, a to je smek, a srce za kosarku...
Mihael- mvp
Godina : 37
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=16&nav_id=558165
Puno uspeha želim Luki, trener i čovek koga mnogo cenim (iako je Zvezdaš ).
Puno uspeha želim Luki, trener i čovek koga mnogo cenim (iako je Zvezdaš ).
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Bodi Bond- mvp
Ne znam da li neko gleda, ali Dijamantidis....Broj 1 evropske kosarke...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Slazem se... odbrana, napad, razigrava, skace... car... ali PAO i Oly definitivno nisu ni polovina onoga sto su bili prethodnih godina... utakmica je bila na nivou Aba lige...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::utakmica je bila na nivou Aba lige...
spremaju se za sledecu sezonu
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Hajde da stavim ovde:
1. Branislav Ratkovica (Aliaga - Turska) 17poena,8asistencija,3skoka
2. Stefan Fekete (Marso NYKK - Mađarska) 16poena,9skokova,4asistencije
3. Tadija Dragićević (Bijela - Italija) 16poena,11skokova,1asistencija
4. Vladimir Štimac (Edirne - Turska) 25poena,10skokova,2asistencije
5. Vladan Vukosavljević (Politehnika - Ukrajina) 20poena,16skokova,3asistencije
Štimac
1. Branislav Ratkovica (Aliaga - Turska) 17poena,8asistencija,3skoka
2. Stefan Fekete (Marso NYKK - Mađarska) 16poena,9skokova,4asistencije
3. Tadija Dragićević (Bijela - Italija) 16poena,11skokova,1asistencija
4. Vladimir Štimac (Edirne - Turska) 25poena,10skokova,2asistencije
5. Vladan Vukosavljević (Politehnika - Ukrajina) 20poena,16skokova,3asistencije
Štimac
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
gdje baš ugura Feketea u ovo društvo ... dečko bi teško i KLS igrao, gledao sam ga prošle godine u Slobodi UE, mislim da Peković ima bolji šut za 3p od njega
drexler- mvp
mislim da je Tadijin potencijal bio takav da ga par dobrih partija u prosecnoj italijanskoj ekipi nikad ne bi zadovoljilo. Po onome sto je posedovao u rukama, minimum je trebao da igra kao lud u Barsi, Realu, itd... da ne kazem u NBA
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 1 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu