Ostale evropske lige
+35
Hyperactive
superhik
Sergej
Sensui
Karadjordje
bigZ
Anti-RTS
Tazz
markoo
Naissus
Talicni Tom
Zemljoradnik
Gencha
Junglezburn
Kure
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Psycho
2bad4u
NenadBG
lazarminator
Novica-Ubica
Djole
familija
dane
blagoje
Ray Allen
lakovic.
drexler
Mihael
Koleman
Bodi Bond
Nolle
Dule Kecman
Macijauskas
39 posters
Strana 9 od 9
Strana 9 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ostale evropske lige
zbog ovakvih postova volim ovaj forum, hvala ti Z, nakon dva meseca merenja dal je veći Čovićevev ili Duletov ovo je melem za dušu.
Da dodam samo da se i ja odlično sećam Aleksisa, u poznim košarkaškim godinama je došao u Albu, ali je ostavio izuzetno dubok trag u evropskoj košarci. Bio je član reprezentacije SAD na SP 1998. kada su osvojili bronzu, profesionalci se nisu odazvali zbog lokauta, pa su ekipu činili pečalbari iz Evrope. Zlato je naravno osvojila Jugoslavija
Da dodam samo da se i ja odlično sećam Aleksisa, u poznim košarkaškim godinama je došao u Albu, ali je ostavio izuzetno dubok trag u evropskoj košarci. Bio je član reprezentacije SAD na SP 1998. kada su osvojili bronzu, profesionalci se nisu odazvali zbog lokauta, pa su ekipu činili pečalbari iz Evrope. Zlato je naravno osvojila Jugoslavija
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Htedoh reći "Koristan je, ali NE donosi prevagu...", ispravljeno u tekstu, hvala za sugestiju.Junglezburn ::Samo ovu rečenicu da pojasniš pa da svane prvi blog na mvp-u.Zemljoradnik :: Koristan je, ali donosi prevagu, ni blizu.
Hvala za tekst.
Hvala drugari, drago mi je da nisam uzalud potrošio dva sata na pisanje. Ja se Aleksisa ne sećam uopšte. Doduše, to i nije čudo pošto se ne sećam ni mnogo skorijih stvari, pamćenje mi je katastrofalno (na šta me je Expert podsetio kad me je juče preslišao o bivšim igračima Partizana koji su se vratili da "vade karijere"). Posebno mi je bilo čudno da ga se ne sećam kad je rekao da je "Pešić video nešto u mršavku iz Bruklina" i doveo ga u Albu, tako da sam mislio da je te '96. započeo evropsku karijeru. I da, zaboravio sam da dodam jednu anegdotu koju je ispričao za Pešića... Kaže, kad je stigao u Berlin posle 12 sati puta, upoznao se sa Pešićem i ekipom, pozdravio se i hteo da ide da spava, ali Pešić mu je sa osmehom rekao "No! Practice, practice...".
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
tada sam bio dete(imao sam oko 8-9god),ali ga se secam.pa ti onda sracunaj...pamcenje me odlicno sluzi pa se svacega secam...expert ::Ja sam uvek mislio da si ti mladji forumas, a ti se secas Aleksisa iz Reala osamdesetih
npr prva zvezdinw generacija koje se secam je radovic,dabic,nikolic,bogosavljev,zizic...prvo sp u fudbalu koje se secam ali jako lose je sp 86,od kosarke isto ne najbolje ep 87 u grckoj.secam se i kao kroz maglu 86 fudbala zvezda-real,vec se 89-90 relativno dobro secam...
inace pocesmo od aleksisa,igrao je real protiv nekog naseg tima(partizan ili jugoplastika ne secsm se) i on je bio odlican,pa sam ga zapamtio...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Real je 88 uzeo Kup Koraca , pobedili su Cibonu i ja se secam tih meceva kao kroz maglu Igrali su onaj McDonalds turnir protiv Bostona.
Inace, tih godina jedna od najvecih zvezda Reala je bio cuveni Jose Birjukov iako rodjen u Moskvi u mesovitom braku kasnije igra za Spaniju.
Inace, tih godina jedna od najvecih zvezda Reala je bio cuveni Jose Birjukov iako rodjen u Moskvi u mesovitom braku kasnije igra za Spaniju.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
birjukova se uopste ne secam,ali mi je alexix iz nekog razloga ostao u secanju,verovatno sto je i posoe dugo ostao u evropskoj kosarci i bio poznwt i u albi...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Cuveni Chechu
Beli igrac sa najjacim nogama - Dzordz Karl
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Strana 9 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu