KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
nista pod milim bogom ne mogu da gledam. 15 linkova imam i svi seckaju... elem, napunismo im centre faulovima i sad treba odmah od pocetka 3/4 sve spustati, svaki napad na Pekovica, dok ih sve ne poizbacujemo iz igre. Otvorila nam se velika sansa pod kosem
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Promače mi, šta je Raduljica uradio?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Odigrao je solidno... s obzirom da je Pekovic jako los, dobro ga je zamenio, na iznenadjenje svih pretpostavljam...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
ma mogu preokrenuti po 100 puta, ali to me neće sprečiti da ih ko čovjek otjeram 3 pičke materine.
Sunce ti jebem, ima li u trenažnom procesu Partizana šuterskih treninga? Neka im neko kaže da to nije zabranjeno
Sunce ti jebem, ima li u trenažnom procesu Partizana šuterskih treninga? Neka im neko kaže da to nije zabranjeno
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
jednostavno kad je selektiran tim islo se na to da niko vola ne moze da ubode. Pravis tim tako da centri guzicom protivnika uvuku u kos. Spolja imamo igrace koji ni u jednom evroligaskom timu ne bi igrali ni cetvrtog sutera u rotaciji
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Za KKP
Mene je Saša oduševio onog trenutka kad je smuvao Šarapovu, od tad mu skidam kapu.
Očajno smo igrali treću četvrtinu, očajno a opet smo do poslednja 2 minuta tog perioda imali dobar rezultat koji nismo iskoristili. naši problemi su očigledni, protivnički igrači i treneri ih vide još bolje od nas forumaša, turci su nas nadigrali, Savan nas odvalio, čestitamo, biće dana za megdana, sa njima ćemo sigurno biti opet u grupi kao i svake godine. Nismo ni bliže ali ni dalje od top 16 nego juče.
Ajmo malo tenzije dole dok se ne probudi zemljoradnik, biće kasno posle
Očajno smo igrali treću četvrtinu, očajno a opet smo do poslednja 2 minuta tog perioda imali dobar rezultat koji nismo iskoristili. naši problemi su očigledni, protivnički igrači i treneri ih vide još bolje od nas forumaša, turci su nas nadigrali, Savan nas odvalio, čestitamo, biće dana za megdana, sa njima ćemo sigurno biti opet u grupi kao i svake godine. Nismo ni bliže ali ni dalje od top 16 nego juče.
Ajmo malo tenzije dole dok se ne probudi zemljoradnik, biće kasno posle
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ne vidim nista neobicno u prozivanju Savana, mladji mozda ne pamte da su i nase ikone, Sale i Danilovic dobijali solidne porcije svojevremeno. To je sve deo igre i plod neracionalnog razmisljanja u momentima kada se bodri klub. Ako sam mogao da psujem svoje Vladu, Luceta i Dragana zasto ne bi i nekog tamo Savanovica koji me trpa bez kurtona vec drugi put ove godine. Steta sto ovo nije iskorisceno, prosrace nas sut protiv Makabija u to sam ubedjen.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
+1 za prvi deo.. Covek je upozoren, odigrao je na nivou koji oni ocekuju za svaku utakmicu i za manju minutazu od ove danas.. Prema tome, sada oko 2h posle utakmice, ne verujem da bi neko napisao nesto za Savana, a za pisanije odmah posle utakmice da pripisemo brzopletoj reakciji.Bodi Bond ::A niko se nije zapitao da li je Savanova dobra partija reakcija na optužbe ljudi iz kluba da loše igra. Baš njega briga da li igra protiv Partizana ili Reala. Čovek igra za platu. Ja razumem i nerviranje i sve, ali zamislite sebe u situaciji da radite bilo šta i da vam posao i velike pare vise o koncu, a vi onda uzmete i namerno loše uradite posao jer to odgovara nekoj firmi iz zemlje iz koje dolazite...
Druga stvar, mislite da Teo, Savana i ostali momci koji sebi uskraćuju leta igrajući za reprezentaciju ne čitaju komentare na vesti i forume... I posle treba da dođu da igraju za ovu zemlju.
Sada svi uživaju u igrama Teodosića, a posle EP svi su ga pljuvali. Posle Poljske svi ga dizali u nebesa i tako u nedogled...
Malo o nasim momcima i problemima. Slazem se sa svima oko Andjusica, decko bez problema moze da igra vise, opet sam se odusevio kada je sutnuo onu brzu trojku, nismo imali srece da ostane u kosu.. Za Lucica no comment, na moju fintu suta bi poleteo.. Raduljica za promenu fina rola, nije napravio korake veceras, ogroman korak napred ! Pekmen pored loseg sudjenja, nije imao ni svoje vece, verovatno je i on malo ispraznjen psihicki, nije ni on glup da ne zna da od njega zavisi skoro ceo tim. Caki i Dragan na mahove od sjaja do ocaja. Macvan jos jednom na sjajnom nivou, kada udje u protokol i za aba utakmice, ocekujem jos bolje partije i bolju saradnju sa ostalima.
Pobeda nam je izmakla opet u sada vec cuvenoj 3/4, kada nismo znali da se snadjemo sa presingom, kada su sudije pocele da drve i kada je Vlada pogubio konce.. Da je ona Danilova trojka usla, nista od ovoga ne bi pisali, ubedjen sam da bi nekako prelomili kao u Milanu, ali sta je tu je. Sto kaze Hik, nismo ni blize ni dalje od top16.
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Dule Kecman :: Sto kaze Hik, nismo ni blize ni dalje od top16.
Ajde utesite i mene malo pa mi objasnite kako to nismo dalje od top16
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Ja sve cekam da Bodi napise neki tekst o mogucim raspletima u nasoj grupi..
Prica je otprilike sledeca.. Armani koji nam je trenutno glavni konkurent za 4. mesto sutra gostuje Makabiju, kolika je sansa da pobede u Tel Avivu..
Cekaju Real kod kuce, gostuju Efesu i nama i docekuju Sarloa.. Ja im licno dajem jednu pobedu iz ovih 5 utakmica, u tom slucaju mi bi prolaz osigurali pobedom samo protiv njih u poslednjem kolu..
Prica je otprilike sledeca.. Armani koji nam je trenutno glavni konkurent za 4. mesto sutra gostuje Makabiju, kolika je sansa da pobede u Tel Avivu..
Cekaju Real kod kuce, gostuju Efesu i nama i docekuju Sarloa.. Ja im licno dajem jednu pobedu iz ovih 5 utakmica, u tom slucaju mi bi prolaz osigurali pobedom samo protiv njih u poslednjem kolu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Zbog sastanka na poslu nisam ni gledao utakmicu. Vidim bilo je nervoze i lose igre .... Klasika nasa 3/4 nas upropasti.
Sutra bi Makabi morao da bije AJ.
Sutra bi Makabi morao da bije AJ.
Sergej- mvp
Stigao sam juče kući da ispratim poslednjih minut i po druge četvrtine. Par loše realizivanih napada sa obe strane. Mislim... -2 je...nije loše.
I onda krene drugo poluvreme i mi ne možemo da izgradimo poziciju celu četvrtinu. Kakvo god suđenje bilo, meni nije jasno kako mi ne možemo da odigramo tri poštena napada u trećoj četvrtini. 13 minuta nismo dali koš iz igre (16 - 29 min) Ejjjjj!!!
Barać 4 lične, isto i Kuqo, a mi ne možemo da spustimo loptu na centra, a da nije okružen trojicom.
I šta je to sa jebenom trećom četvrtinom? Šta im rade na poluvremenu? Ovaj pregled govori o katastrofalnim drugim i trećim četvrtinama. Do sada smo od 12 dobili samo jednu i to u Bg protiv Belgijanaca (+3). Treću nijednu! Šta rade...čuvaju se za finiš...za preokrete?
Komentari za Savana - sramota!
I onda krene drugo poluvreme i mi ne možemo da izgradimo poziciju celu četvrtinu. Kakvo god suđenje bilo, meni nije jasno kako mi ne možemo da odigramo tri poštena napada u trećoj četvrtini. 13 minuta nismo dali koš iz igre (16 - 29 min) Ejjjjj!!!
Barać 4 lične, isto i Kuqo, a mi ne možemo da spustimo loptu na centra, a da nije okružen trojicom.
I šta je to sa jebenom trećom četvrtinom? Šta im rade na poluvremenu? Ovaj pregled govori o katastrofalnim drugim i trećim četvrtinama. Do sada smo od 12 dobili samo jednu i to u Bg protiv Belgijanaca (+3). Treću nijednu! Šta rade...čuvaju se za finiš...za preokrete?
By Quarter | 1 | 2 | 3 | 4 |
vs Anadolu Efes | 1 | -4 | -14 | 6 |
at Maccabi Electra | -7 | -5 | -4 | 12 |
vs Belgacom Spirou | 5 | 3 | -5 | 7 |
vs Real Madrid | 6 | -1 | -9 | 5 |
at EA7 Armani | 2 | -14 | -5 | 21 |
at Anadolu Efes | 2 | -4 | -11 | 4 |
Total | 9 | -25 | -48 | 55 |
Komentari za Savana - sramota!
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Dule Kecman ::Ja sve cekam da Bodi napise neki tekst o mogucim raspletima u nasoj grupi..
I ja sam mišljenja da će Armani do 10 kola i meča u Pioniru dobiti samo Šarloa u 9 kolu, mada plašim se i njihovog meča sa Realom u Milanu, a i u najgorem košmaru ne mogu da zamislim da dobiju tri meča od pet.
Sa druge strane mi ćemo, realno gledajući, ubosti jednu ili nijednu pobedu do 10 kola.
Što znači da je 10 kolo - kolo odluke, mi (4-5 ili 3-6), a oni (3-6 ili 4-5) isto nam se vata moramo da ih dobijemo u Pioniru.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Mogli ste da utakmicu krajnje rasterećeno da odigrate, a niste. Za to nisu krive ni sudije ni, Savan, ni niko do Vas samih.
Nolle- mvp
U pravu si Nolle, mogli smo, a nismo. Mada ja se iskreno i ne sećam kad smo mi odigrali krajnje rasterećenu utakmicu, bez grča, u EL, pa ni u Aba ligi sem svaku protiv vas...Nolle ::Mogli ste da utakmicu krajnje rasterećeno da odigrate, a niste. Za to nisu krive ni sudije ni, Savan, ni niko do Vas samih.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
sad i vidim ovak podatak Psycho što je stavio... auuuu
Nolle- mvp
10. kolo će svakako biti kolo odluke za nas (posle sinoćnjeg poraza).
Da ne bi bilo tako morali bismo mi da imamo 2 pobede više od AJ posle odigranih 9 kola (što je prilično neverovatno), ili oni 2 pobede više od nas (što je praktično nemoguće).
Dakle...dobiti jednu od dve naredne utakmice, nadati se da AJ ne uđe u seriju iznenađenja i da ne uđemo u krug sa Efesom i AJ.
I Efes još uvek može da bude iza nas, a da bi se to ostvarilo prvi korak je da oni izgube sledeće kolo u Belgiji, a da mi dobijemo Makabi kod kuće.
Da ne bi bilo tako morali bismo mi da imamo 2 pobede više od AJ posle odigranih 9 kola (što je prilično neverovatno), ili oni 2 pobede više od nas (što je praktično nemoguće).
Dakle...dobiti jednu od dve naredne utakmice, nadati se da AJ ne uđe u seriju iznenađenja i da ne uđemo u krug sa Efesom i AJ.
I Efes još uvek može da bude iza nas, a da bi se to ostvarilo prvi korak je da oni izgube sledeće kolo u Belgiji, a da mi dobijemo Makabi kod kuće.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
http://www.kkpartizan.rs/season-guide_2011-2012.pdf
opet nisu ubacili Milana Gurovića, ne znam zašto ponavljaju takvu glupost, smešno je.
opet nisu ubacili Milana Gurovića, ne znam zašto ponavljaju takvu glupost, smešno je.
superhik- prva petorka
fantastična stvar... Nisam znao da rade ovo. Ima li negdje možda da se kupi u štampanom formatu?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
I prošle godine sam ostavljao link, rade to od početka Divčevog mandata u Partizanu, mislim da je Sibinović bio autor prvih izdanja 2001. godine. Za fanatike dušu dalo. Radi se u štampanom izdanju ali ne za prodaju nego se deli kao propagandni materijal uglavnom medijima na utakmicama. Ja imam par štampanih iz prethodnih godina. Video sam na limundu skoro da može i da se kupi, u zvaničnoj prodaji ga nema.
superhik- prva petorka
Mislim da je juce trebalo Raduljica vise da igra. Videlo se da Pekovicu nije dan, a ovaj je koliko toliko solidno odigrao, pogotovo u odbrani.
Isto mislim i za Andjusica, da je od prve cetvrtine trebalo da se rotira sa Milosavljevicem, koji je isto lose igrao.
Sto se tice Ejsija - par dobrih ulaza, ali generalno nista posebno. Mislim da on ne moze da igra 40 minuta. Preveliko je to opterecenje i na kecu mora da odigra malo ili Bozic, ili Jaramaz, Kecman, Andjusic, mozda i svi po malo. Imam utisak da Vlada ne ume dobro da iskoristi Americke plejmejkere. Njima mora da se da malo veca sloboda, da im se dozvoli po neki nerezonski potez u napadu.
Generlano, moja zamerka Vladi je sto ne rotira vise igrace, pogotovu kada nekima ide lose (Milosavljevic, Pekovic juce...). Macvan je jedini sposoban da dobro igra 40 min, covek je doktor!
Negde sam procitao da je Vlada insistirao na dovodjenju Andjusica i ako je to istina, onda mu svaka cast na tom potezu. Ja sam bio protiv toga, jer sam mislio da je on slican igrac Jaramazu, ali sam pogresio i mislim da on moze da postane bolji igrac nego sto su npr. Tripkovic ili Rasic.
Ono sto je bilo dobro na utakmici je odbrana i broj izgubljenih lopti, sto i pokazuje da je ekipa dobro savladala napad protiv zonskog presinga i presinga. Bilo je tu par izgubljenih lopti u prenosu, ali nista drasticno.
Isto mislim i za Andjusica, da je od prve cetvrtine trebalo da se rotira sa Milosavljevicem, koji je isto lose igrao.
Sto se tice Ejsija - par dobrih ulaza, ali generalno nista posebno. Mislim da on ne moze da igra 40 minuta. Preveliko je to opterecenje i na kecu mora da odigra malo ili Bozic, ili Jaramaz, Kecman, Andjusic, mozda i svi po malo. Imam utisak da Vlada ne ume dobro da iskoristi Americke plejmejkere. Njima mora da se da malo veca sloboda, da im se dozvoli po neki nerezonski potez u napadu.
Generlano, moja zamerka Vladi je sto ne rotira vise igrace, pogotovu kada nekima ide lose (Milosavljevic, Pekovic juce...). Macvan je jedini sposoban da dobro igra 40 min, covek je doktor!
Negde sam procitao da je Vlada insistirao na dovodjenju Andjusica i ako je to istina, onda mu svaka cast na tom potezu. Ja sam bio protiv toga, jer sam mislio da je on slican igrac Jaramazu, ali sam pogresio i mislim da on moze da postane bolji igrac nego sto su npr. Tripkovic ili Rasic.
Ono sto je bilo dobro na utakmici je odbrana i broj izgubljenih lopti, sto i pokazuje da je ekipa dobro savladala napad protiv zonskog presinga i presinga. Bilo je tu par izgubljenih lopti u prenosu, ali nista drasticno.
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Spominjalo se ovde par puta kako je Lo igrao u NBA, pa bih zamolio vas koji ste ga gledali tamo da nešto kažete o tome, pošto ja do sada nisam video nijedan njegov kvalitet, u kom je on fazonu?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Pa imao je mnogo sigurniji ulaz, nekako mi je izgledao brzi, sposobniji. Cesto je uz kontakt bez problema davao koseve, u Partizanu se i tu muci. Suteve sa poludistance, pogotovo oko slobodnog bacanja skoro da nije masio...
U sustini, to je i moja najveca zamerka na njegovu igru, nema dovoljno kvalitetnih ulaza, mora tu biti cvrsci sigurniji, nekako mi izgleda da previse opusteno ide na ulaz, ove sezone je dobio bar 6-7 blokada kad je krenuo na ulaz, u NBA nisam video da je dobio niti jednu.
Tekodjer mislim da treba vise da forsisa sut sa poludistance, to mu ide, ima Pekmena da mu lepo napravi prostor i to mora da kaznjava.
Pitanje je da li mu i minutaza ne odgovara. Mozda bi mogli da probamo i sa opcijom da kada je Kecman na terenu, pleja igra Andjusic. Odnosno, u toj situaciji bi Kecman u napadu mogao da diriguje, a Andjusic da igra svoju ulogu kao bek. Tako bi se Ejsi odmorio bar 4-5 minuta u toku meca a Andjusic bi imao tih dodatnih 4-5 minuta koje sigurno zasluzuje, jednostavno za njega u ovom timu Partizana mora biti bar 15 minuta po mecu, i to svakom mecu a ne samo kad nam igraci upadnu u problem sa licnim greskama.
Inace, slazem se da minutaza Gagiju mora da se uzme a da malo vise igra Andjusic.
U sustini, to je i moja najveca zamerka na njegovu igru, nema dovoljno kvalitetnih ulaza, mora tu biti cvrsci sigurniji, nekako mi izgleda da previse opusteno ide na ulaz, ove sezone je dobio bar 6-7 blokada kad je krenuo na ulaz, u NBA nisam video da je dobio niti jednu.
Tekodjer mislim da treba vise da forsisa sut sa poludistance, to mu ide, ima Pekmena da mu lepo napravi prostor i to mora da kaznjava.
Pitanje je da li mu i minutaza ne odgovara. Mozda bi mogli da probamo i sa opcijom da kada je Kecman na terenu, pleja igra Andjusic. Odnosno, u toj situaciji bi Kecman u napadu mogao da diriguje, a Andjusic da igra svoju ulogu kao bek. Tako bi se Ejsi odmorio bar 4-5 minuta u toku meca a Andjusic bi imao tih dodatnih 4-5 minuta koje sigurno zasluzuje, jednostavno za njega u ovom timu Partizana mora biti bar 15 minuta po mecu, i to svakom mecu a ne samo kad nam igraci upadnu u problem sa licnim greskama.
Inace, slazem se da minutaza Gagiju mora da se uzme a da malo vise igra Andjusic.
Mihael- mvp
Godina : 37
Vidi se da ima solidan ulaz, dao je par puta koseve iz kontakta iz nekih mnogo teskih situacija, a vidi se i taj sut sa poludistance, ali toga mora da bude vise.
Za*ebano je igrati pleja 35 min - svaki napad moras da budes koncentrisan da ne izgubis loptu, moras da gledas sta protivnik igra, moras da brines koji napad da postavis, da ne pogresis u pasu...
Za*ebano je igrati pleja 35 min - svaki napad moras da budes koncentrisan da ne izgubis loptu, moras da gledas sta protivnik igra, moras da brines koji napad da postavis, da ne pogresis u pasu...
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Koliko Farmar igra prosecno u Makabiju? Vidim da je protiv Armanija igrao 35min i imao indeks 22.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo