KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Farmar je mnogo bolji igrac od Ejsija, a samim tim i mnogo skuplji.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
AC, je koliko se doznajem u evoluciju kišne gleste, jedan od najplaćenijih igrača u KKP (IKAD), a daleko je od bilo kog prolaznog nivoa do sada. Plašim se da ako "eventualno" ne bude da se plasiramo u T16, nema značaja čekati ga i da nam ne znači apsolutno ništa, hoće li on kao (recimo Lafajet) postati kvalitetan kec za Evropske uslove...
(za mene, totalno razočarenje do sada (mogli su i mene da plate i 5x manje od njega, i ja mogu da budem dobar čovek (što Vlada navodi kao njegovu vrlinu))
(za mene, totalno razočarenje do sada (mogli su i mene da plate i 5x manje od njega, i ja mogu da budem dobar čovek (što Vlada navodi kao njegovu vrlinu))
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Acie je igrač koji je dobar u tranziciji, koji je na krajevima utakmica hladan kao led, bez obzira na pritisak. Na koledžu je rešio desetine utakmica. Nažalost u NBA nikad nije dobio prostor, kao npr Adam u prvim sezonama. Pozicija plejmejkera u NBA je možda najbolje popunjena u NBA u poslednjih 10 godina. CP3, Rondo, DRose, Westbrook, Kidd, Nash, Curry (Monta Elis), pa onda malo lošiji poput Nelsona, Berona, Bilapsa, pa čak i Losona. Nekoga sam sigurno i zaboravio, da Bibi isto još... Jednostavno je mnogo veoma talentovanih plejmejkera, evo sada i John Wall. U koji god klub da ode neki plej, mesto već zauzeto nekom zverkom, i veoma teško je nekom back up pleju kakav je kroz celu karijeru bio Acie Law, da sada dolaskom u Evropu ima taj pritisak da igra 40 minuta 2x nedeljno, on je tako igrao na koledžu. Pozicija pleja je veoma osetljiva, to ne moram vama da govorim, jer svi poznajete igru, svaka greška se vidi, sve se na kraju balade svali na njega. Dečko iz dana u dan mora da drži koncentraciju celu utakmicu, e pa to ne može ni najbolji plej Evrope (Dijamantidis). Naravno da će dolaziti do padova, i to veoma velikih, jednostavno on u Americi nije imao kontinuitet igranja, igrao je on, ali ne dovoljno dobro da bi sada preko noći u nekom jakom EL timu postao glavni igrač, jedan od kojeg sve zavisi, itd.. Peković je nešto drugo, on tamo nije igrao mnogo, ali je igrao ovde, igrao je u Partizanu, Acieu je prvi put da igra u Evropi. Uz to je i stranac, pa je pritisak još veći, jer Srbi od stranca očekuju da daje 30 poena po utakmici, da daje svaku trojku, da zakucava bolje od Veselog (pogotovo ako je crnac). Acie-u treba bar neko da ga odmeni na 10 minuta, on to nema tj ima Jaramaza i donekle Peru, ali... Acie da bar ima jednog Čovića pored sebe bio bi mnogo bolji, preveliki pritisak iz utakmice u utakmicu ima dečko, samo zato što je stranac. Naravno svaki igrač koji dođe ovde sa one strane bare, mora da poseduje kvalitet, ali igrači koji mogu da igraju na visokom nivou 40 minuta iz utakmice u utakmicu mogu da se nabroje na prste jedne ruke. Nerealno je tražiti nešto od Acie-a što on ne može da donese ekipi, pogotovo što igra na delikatnoj poziciji. Kvalitetan je on igrač za naše uslove, i dobar plej, čak štaviše sjajan, ali forsiran je mnogo, jer Vlada njegovim izlaskom nema plan B, evo ova ekipa je bez njega i Peka izgubila od Pivovarne jbte. Reći ćete umor, ali to je bre grupa građana sa 2 poluigrača (Vujasinović i Panić) i 1 centrom (Darko), to igrači poput Lučića, Gagija i Čakara ne trebaju da skidaju 40 minuta sa one stvari bukvalno (izvinjenje simpatizerima Laškog ako ih ima ovde ), da ne govorim o tome kako na tim utakmicama trebaju da se nameću igrači željom pre svega poput Katića, Raduljice, Jaramaza, Anđušića. Vi i bez Peka i Law imate solidan tim za NLB uslove, ali nemate igru bez ta 2 igrača, i to će biti vaš veliki problem ove sezone, nemanje plana B u vašoj igri o čemu sam pisao već kada sam pisao onaj post o Ejsiju i Pekoviću. Vas je oduvek krasila ona jaka timska klinička odbrana i ista takva igra u napadu svi za jednog jedan za sve, ove sezone je to u napadu bar nije tako, da li je to zbog Vlade jer ne sme da se usudi da igra drugačije ili šta već, u to nećću da ulazim, jer vidim da ionako neki nemaju neko lepo mišljenje o tome kako Jovanović vodi utakmice. Malo sam se raspisao, ali volim ja tako da pišem s brda s dola
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Aito dao analizu segmenata meča Efes-Partizan:
http://www.euroleague.net/features/voices/2011-2012/aito-garcia-reneses/i/90283/6269
http://www.euroleague.net/features/voices/2011-2012/aito-garcia-reneses/i/90283/6269
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&admyn=1&newsid=7306#.TtDcSO0h3AY.facebook
Ko ide Armaniju u slucaju kraja lock outa?
Ko ide Armaniju u slucaju kraja lock outa?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Koliko ja znam, samo Gallinari...
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Armani -> Galinari
Efes -> Iljasova
Makabi -> Farmar
Real -> Rudi i Ibaka
Efes -> Iljasova
Makabi -> Farmar
Real -> Rudi i Ibaka
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Bodi Bond ::Armani -> Galinari
Efes -> Iljasova
Makabi -> Farmar
Real -> Rudi i Ibaka
Hvala na odgovoru!
fizicar- prva petorka
Samo Galinari, što opet znači da će biti vrlo teško u zadnjem kolu protiv njih.
Moraće Raduljica da počne da igra onako kako smo očekivali. Zadnjih nekoliko utakmica pokazuje znakove života, i ja sam uveren da će biti dostojna zamena Pekmenu.
A tu je i Raško legenda. Ali najbitnije je da ovaj tim počne da uigrava i druge akcije, osim stalnog guranja lopte u protivnički reket. U narednih nekoliko utakmica dobićemo odgovor na pitanje ko je slabiji nakon završetka lok auta, mi bez Pekmena ili ostali timovi bez njihovih zvezda.
Što se mene tiče najviše strepim od utakmice protiv Šarloa u gostima. Biće vrlo teško pobediti njih u gostima bez Pekmena.
Uglavnom vreme će pokazati. Hvala Pekmenu do neba što nam je pomogao.
Moraće Raduljica da počne da igra onako kako smo očekivali. Zadnjih nekoliko utakmica pokazuje znakove života, i ja sam uveren da će biti dostojna zamena Pekmenu.
A tu je i Raško legenda. Ali najbitnije je da ovaj tim počne da uigrava i druge akcije, osim stalnog guranja lopte u protivnički reket. U narednih nekoliko utakmica dobićemo odgovor na pitanje ko je slabiji nakon završetka lok auta, mi bez Pekmena ili ostali timovi bez njihovih zvezda.
Što se mene tiče najviše strepim od utakmice protiv Šarloa u gostima. Biće vrlo teško pobediti njih u gostima bez Pekmena.
Uglavnom vreme će pokazati. Hvala Pekmenu do neba što nam je pomogao.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
zaboravljate da imamo macvana
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Nemate Jordana Da se razumemo postujem ja Macvana ali je ipak on bio visak u jednom timu. Pekovic je igrac i po i verovatno najbolji centar Evrope. Macvan nije ni u 5 PF Evrope. Pekovicevo prisustvo je samo po sebi ogroman plus a da ne govorim sta on sve radi na terenu. Treba jednom svaki ljubitelj kosarke da pusti snimak i da gleda samo Nikolu Pekovica. Pusti loptu i gleda samo i iskljucivo njegove kretnje, blokove, gradjenje... Jako je vazno sto ce igrati protiv Makabija.Novica-Ubica ::zaboravljate da imamo macvana
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pekovic je odlican, ali mislim da bi Makabi bio daleko vise oslabljen neigranjem Farmara.
fizicar- prva petorka
Uopšte se ne slažem.fizicar ::Pekovic je odlican, ali mislim da bi Makabi bio daleko vise oslabljen neigranjem Farmara.
Makabi je daleko bolje popunjen nego mi. Nama je Peković pola tima.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
A i Makabi će lako da iskešira pare za nekog ko će zameniti Farmara. Pritom se još uvek ne zna da li će Pargo igrati za San Antonio pošto je imao dogovor sa njima pre lockouta.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Danas Bogdan u 12 umesto Jaramaza
dane- prva petorka
Jedno pitanje samo... sad kad pocinje NBA liga, da li ce Partizan dobiti pare za Veselog? I koliko?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Ljudi malo je reći da sam zabrinut kako ćemo izgledati bez Pekovića. Jednostavno nemam poverenja u Raduljicu a malo je reći da su nam bekovi loši. Trebaju nam Ejsijevi poeni kao žednom vode.
Da li se razmišlja o pojačanju kada nam ode Peković ?
Da li se razmišlja o pojačanju kada nam ode Peković ?
dane- prva petorka
Ja i dalje ne verujem da je Pera pokušao da zakuca
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Smorio sam se kao pas sto nije uspeo... bas je hteo da iznenadi publiku...
Edit: Sta je sa Ejsijem?
Edit: Sta je sa Ejsijem?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Izgleda da je Lo ok.
Bodi Bond- mvp
Anti-RTS ::Ja i dalje ne verujem da je Pera pokušao da zakuca
tako nešto reći za našeg kapitena?! Sjedi, 1!
da se zna...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Raduljica i Rasko su lepo odradili minutaze. Mozda su mogli malo vise prostora da dobiju posto je ovo Pekmenu poslednji mec u ABA ligi protiv protivnika koji ne moze ni P. Popovica da zadrzi. Ipak 17 minuta Pekovica je ok. Bravo za Gagijevih 7 asistencija i lepo je videti da 12 igraca igra, koliko god. Cakarevic je radio tacno ono sto se od njega i ocekuje Jos kada bi to preneo i protiv jacih protivnika bilo bi sjajno. Sve u svemu ocekivano rutinska pobeda Partizana.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Gde ide ovaj svet? Pera Božić je BOG KOŠARKE za ovog našeg čamugu!
Sjajna igra otkako je AC izašao, a treća četvrtina je izgledala odlično na oba dela terena.
Sjajna igra otkako je AC izašao, a treća četvrtina je izgledala odlično na oba dela terena.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Када сам видео Богдана, па још са Анђушићем у петорци, одушевио сам се
као нездрав.
За ово мало времена колико је Богдан играо, учинило ми се да има тенденцију да испада у одбрани. Такође ми кретње у нападу нису деловале спектакуларно, као ни блокови које је постављао.
Али, свака част за несебичност, види се да је креативан.
Полако постајем фен верни Радулета. Одлични пивоти.
као нездрав.
За ово мало времена колико је Богдан играо, учинило ми се да има тенденцију да испада у одбрани. Такође ми кретње у нападу нису деловале спектакуларно, као ни блокови које је постављао.
Али, свака част за несебичност, види се да је креативан.
Полако постајем фен верни Радулета. Одлични пивоти.
Gale- mahač peškirom
- Datum upisa : 28.02.2011
Raduletovo pivotiranje je često nepotrebno i još češće pogrešno. Hoću reći, može to dosta jednostavnije, ali on kao da se trudi da sve uradi na komplikovaniji način. Mada, lepo je odradio svoje minute.
Apsolutni hajlajt večeri Markosova trojka iz auta ala Drobnjak.
Apsolutni hajlajt večeri Markosova trojka iz auta ala Drobnjak.
Bodi Bond- mvp
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo