KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
To cesto moze biti posledica velike zelje. Sigurno je imao ogorman motiv da iskoriste prve minute za prvi tim ove sezone. Cesto se desava da mladi igraci izgore u tim momentima.Gale ::Када сам видео Богдана, па још са Анђушићем у петорци, одушевио сам се
као нездрав.
За ово мало времена колико је Богдан играо, учинило ми се да има тенденцију да испада у одбрани. Такође ми кретње у нападу нису деловале спектакуларно, као ни блокови које је постављао.
Али, свака част за несебичност, види се да је креативан.
Полако постајем фен верни Радулета. Одлични пивоти.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koliko sam ja zapazio, Bogdan je odigrao odličnu odbranu, u jednom napadu je naterao Jeremića da potroši 24 sekunde i nisu uputili loptu ka košu. Naravno, svaka čast za nesebičnost.
Počeli smo tečnije da igramo kada je ušao Pera, to je činjenica, mora Law da se oslobodi i da bude brži u tranziciji...
Počeli smo tečnije da igramo kada je ušao Pera, to je činjenica, mora Law da se oslobodi i da bude brži u tranziciji...
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Bodi Bond ::Raduletovo pivotiranje je često nepotrebno i još češće pogrešno. Hoću reći, može to dosta jednostavnije, ali on kao da se trudi da sve uradi na komplikovaniji način. Mada, lepo je odradio svoje minute.
Apsolutni hajlajt večeri Markosova trojka iz auta ala Drobnjak.
Samo vlada jos nije ukapirao da treba da me uzme
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Bas mi zao sto nam ide Pekovic.....poveo sam skandiranje danas pre kraj tekme i videlo se i da je njemu zao.....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Bilo bi sjajno da mi dobijemo Makabi i da se pobedom oprosti!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Farmar odigrao poslednji mec za Makabi protiv Cedevite
Koleman- mvp
Može li to malo opširnije?!Koleman ::Farmar odigrao poslednji mec za Makabi protiv Cedevite
Edit: Videh da je Aco Lazarević okačio vest...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Могуће, Боди, у једном од пивота сам и јаBodi Bond ::Raduletovo pivotiranje je često nepotrebno i još češće pogrešno. Hoću reći, može to dosta jednostavnije, ali on kao da se trudi da sve uradi na komplikovaniji način. Mada, lepo je odradio svoje minute.
Apsolutni hajlajt večeri Markosova trojka iz auta ala Drobnjak.
провалио да је претерао, извео најмање један потез више. Свеједно ми се то јако допада, ретко виђам пивотирање.
Баш ретка појава је постало, чини ми се, човек треба да гледа Сколу да би то видео.Због тога сам одушевљен
Радулетовим пивотирањем, макар оно било и погрешно употребљено. Сама употреба се ваљда да поправити.
Богдан је оном приликом заиста добро сачувао Јеремића - али је имао барем једно излетање, и ако се не варам
још два "кад си ме већ прошао, избићу ти лопту фрајерски руком са леђа" одбране. Не верујем да ће га Влада баш
пуштати у ЕЛ.
Gale- mahač peškirom
- Datum upisa : 28.02.2011
Радуљица стално пивотира, и кад треба и кад не треба. То кажем без да сам гледао данашњу утакмицу већ само неке претходне.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Slažem se da Radule uvek uradi koji pivot više, ali ima elegancije i naznaka solidne obučenosti i centarske tehnike u njegovim pokretima. Setite se ljudi Big Nejta, taj ni poluhorog nije mogao da izvede, a i prošle sezone promašio je bar 50 zakucavanja koje je dobio na tacni. Ne može Radule biti gori od Nejta, šta više, mislim da je Radule za njega Hakim lično. Ajmo Radule.blagoje ::Радуљица стално пивотира, и кад треба и кад не треба. То кажем без да сам гледао данашњу утакмицу већ само неке претходне.
EDIT: Nego sviđa mi se ova špekulacija da Makabiju neće igrti Farmar u četvrtak, a da će nama igrti Pekmen.
Ko onda ostaje Makabiju na pleju Ohajon i Papalukas đed stari (koji nas doduše svaki put natrpa)? Šajer i Lengford možda, mada nisu oni plejmejkeri?
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Sto se tice Raduleta, to pivotiranje ima i lose strane... vec se dogadjalo da pravi korake na taj nacin, jer je dovoljno da ga odbrambeni igrac samo malim kontaktom izbaci iz balansa... ja bi licno vise voleo kombinaciju pivotiranja i sirove snage... raznovrsnije je i efikasnije...
I nadam se da je istina to za Farmara... to bi za njih bio ogroman hendikep...
I nadam se da je istina to za Farmara... to bi za njih bio ogroman hendikep...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Čestitke za 3/4, odavno nisam gledao ovakav Partizan u tom kvartalu
Bogdan dobio minute
Bogdan dobio minute
Nolle- mvp
To je zato što je kapitenu preužena šansa da izdominira.Nolle ::Čestitke za 3/4, odavno nisam gledao ovakav Partizan u tom kvartalu
Bogdan dobio minute
Kure- šesti igrač
Ali kad je Pera krenuo na kucanje neprocenjivo
Sergej- mvp
Pera kapiten kao da nije ličio na sebe, ili je bio na nekim drozama. Odlične asistencije, prednja promena sredinom treće četvrtine, pokušaj kucanja... Kamo sreće da naš "čami" ume ili može sve to...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ne bih da kakim, ali načuo sam da postoji već neko vreme unazad neko nezadovoljstvo u klubu Raduljicom. Tačno li je to ?
Nolle- mvp
oooo Pero zakucaj, ooooo Pero zakucaj, Pero, Pero zakucaj!!!
Ni najiskusniji ne ostaju imuni
Ni najiskusniji ne ostaju imuni
Koleman- mvp
S njim smo zaglavili sezonu kako god bilo - dobro ili loše. Kasno je sad za popravke na toj poziciji.Nolle ::Ne bih da kakim, ali načuo sam da postoji već neko vreme unazad neko nezadovoljstvo u klubu Raduljicom. Tačno li je to ?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Nolle ::Ne bih da kakim, ali načuo sam da postoji već neko vreme unazad neko nezadovoljstvo u klubu Raduljicom. Tačno li je to ?
Kao što rekoh ne može biti gori od Nejta debelog.
Kure ::
Slažem se da Radule uvek uradi koji pivot više, ali ima elegancije i naznaka solidne obučenosti i centarske tehnike u njegovim pokretima. Setite se ljudi Big Nejta, taj ni poluhorog nije mogao da izvede, a i prošle sezone promašio je bar 50 zakucavanja koje je dobio na tacni. Ne može Radule biti gori od Nejta, šta više, mislim da je Radule za njega Hakim lično. Ajmo Radule.
Nego načuo sam da vam odlazi Morison. Tačno li je to?
Kure- šesti igrač
Peković za SPORTAL.RS: Lagao bih da kažem da mi nije žao
Izdvojio bih ovaj deo samo...
Makabi je sigurno poslednja utakmica koju ćeš odigrati pred "grobarima" u ovom momentu...
- Očekuje nas težak meč. Ja ću se truditi maksimalno, kao da nije poslednja utakmica. Uzadmo se u "Pionir" jer smo uz podršku navijača na našem parketu dobijali i mnogo bolje timove. Pobeda bi bila izuzeztno važna u ostvarenju ideja i želja, za plasman u Top 16. Slušajte, ako treba da bude krvi, biće je do kolena - završio je Nikola Peković.
Izdvojio bih ovaj deo samo...
Makabi je sigurno poslednja utakmica koju ćeš odigrati pred "grobarima" u ovom momentu...
- Očekuje nas težak meč. Ja ću se truditi maksimalno, kao da nije poslednja utakmica. Uzadmo se u "Pionir" jer smo uz podršku navijača na našem parketu dobijali i mnogo bolje timove. Pobeda bi bila izuzeztno važna u ostvarenju ideja i želja, za plasman u Top 16. Slušajte, ako treba da bude krvi, biće je do kolena - završio je Nikola Peković.
Djole- prva petorka
Ma Pekmen najbolje jebe
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ko nije video pokusaj Perinog zakucavanja...
Edit: Nece ljudski da ostavi klip...
Edit: Nece ljudski da ostavi klip...
Djole- prva petorka
Hoće, pogledaj ^
Neće kada kopiraš ''embed'' link, ako si našao na nekom sajtu rešenje je da naslov klipa ubaciš u search youtuba i tako proslediš ovde taj link koji si tamo našao, odnosno url.
Neće kada kopiraš ''embed'' link, ako si našao na nekom sajtu rešenje je da naslov klipa ubaciš u search youtuba i tako proslediš ovde taj link koji si tamo našao, odnosno url.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Hoće, pogledaj ^
Aha aha... hvala... znaci direktno sa jutjuba mora...
Djole- prva petorka
Nikola Peković
Grobari hvama vam na svemu! Presrecan sam sto sam drugi put bio u Partizanu, nadam se ne i zadnji! U cetvrtak na pobedu! a posle , nemate da brinete tu su Miroslav i Rasko!
Status na FB.....
Grobari hvama vam na svemu! Presrecan sam sto sam drugi put bio u Partizanu, nadam se ne i zadnji! U cetvrtak na pobedu! a posle , nemate da brinete tu su Miroslav i Rasko!
Status na FB.....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo