KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
teska vece, nemamo taliju ove sezone..
da je danilo pogodio onu frljoku, sve bi se zaboravilo, slavlje bi jos trajalo.. jebiga.. zivot tece dalje.. jos se potajno nadam povratku duleta.. u jovanovica sam bas razocaran (kao i vecina) ali nas se nista ne pita o tome - niti bi trebalo..
jebem li ga, mozda probati sa andjusicem na kecu ili gurnuti miljenovica u vatru pa neka dijele njih dvojica i pera-kapiten minutazu do kraja sezone.. mozda konacno dobijemo jebenog pleja da ne gatamo vise i ne lutamo jer BO se ponavlja jednom u 100 godina (za sitnu lovu drugi plejmejker evrolige - pored tada fantasticne sezone teodosica, a bilo je opet "za dlaku")..
da je danilo pogodio onu frljoku, sve bi se zaboravilo, slavlje bi jos trajalo.. jebiga.. zivot tece dalje.. jos se potajno nadam povratku duleta.. u jovanovica sam bas razocaran (kao i vecina) ali nas se nista ne pita o tome - niti bi trebalo..
jebem li ga, mozda probati sa andjusicem na kecu ili gurnuti miljenovica u vatru pa neka dijele njih dvojica i pera-kapiten minutazu do kraja sezone.. mozda konacno dobijemo jebenog pleja da ne gatamo vise i ne lutamo jer BO se ponavlja jednom u 100 godina (za sitnu lovu drugi plejmejker evrolige - pored tada fantasticne sezone teodosica, a bilo je opet "za dlaku")..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Prvo, za poraz je kriv isključivo superhik. Došao je ove sezone samo na Efes i na Armani i obe smo pukli.
O samoj utakmici ima mnogo toga da se kaže. Prvo poluvreme smo nekako i odigrali, pogodili par trojki, a Focis i Nikolas promašili sve živo. Prva 3 minuta drugogo poluvremena savršeni. 4 puta Partizanovi igrači na liniji za slobodna bacanja za prva 4 faula Armanija. Dakle, ovi skariolovi su za 3 minuta izašli iz bonusa, a Partizan je nakon toga za 7 minuta dao 7 poena. Ako me sećanje dobro služi, Herston je već sredinom 3/4 imao 4 faula i tako je završio utakmicu, sa 4...
Tu u trećoj četvrtini je Partizan izgubio utakmicu, dalje ne bih komentarisao.
Moraju se pohvaliti sudije, svirale su savršeno.
Ovaj izostanak iz 16 je težak udarac za Partizan, ali... Ovo je prilika da se neke stvari analiziraju i da neke druge stvari izađu na svetlo dana.
Možda Vlada i nije toliko loš trener, večeras jeste zasro i to dosta, ali mlad je, jbg... Imao je i dobrih vođenja utakmica. Sigurno bi i njemu bilo lakše da ima valjane i pouzdane igrače, da ima bar jednog igrača od koga može da zna šta da očekuje.
Mačvan nije igrač koji pravi razliku. On je nešto poput Rejesa iz Reala, odličan timski igrač, kada ima pored koga da igra, kao što je bio slučaj sa Pekovićem. Čak Maki možda ima i prostora za napredak, pa čak i da postane naš Luis Skola, ali dalek je put do toga. Maki je tražio izmenu 2 minuta pre kraja jer nije mogao da diše. ZAto je uzet tajm aut i ostavljen je još malo na klupi.
Ko je kriv što Partizan nema zamenu na četvorci? Vlada ili Danilović?
Gagi, Čakar, Lučić... 3 specijalca, a nijedan umetnik...
Pera, Kecman - treba da idu u penziju. Kecman možda i ne, ali ne može se od njega očekivati ono što se trenutno očekuje. On toliko ne može da igra. Bolje dati šansu mladom igraču koji može, pa će od njega nešto možda biti.
Raduljica je odigrao dobar meč u odnosu na neke ranije. On mora mnogo da radi, kod njega se vidi manjkavost FMP-ovog sistema, odnosno nedostatak košarkaške pismenosti. On pravi loše blokove, on se teško bori za poziciju pod košem. Nije njemu problem da zida, već da dođe ispred igrača, a i kada stane ispred njega ruke su skroz dole i lako izlaze ispred njega za pola tela. Pekmen batica kada stane dole podigne ruke, iskoristi maksimalno širinu ramena, pa možeš samo da ga preskočiš, ako hoćeš da staneš ispred njega...
Lo... Čovek ne može da promaši na zagrevanju,a u igri ništa.... Staneš mu na dva metra i ne brini. Sve bi bilo drugačije da on pogodi 2-3 trojke kada je sam, tada ga niko ne bi zaustavio.
Katiću svaka čast, pošteno odrađuje svoje minute.
Za kraj sam ostavio Danila Anđušića. Momku naklon do poda. On je najbolje od svih bekova Partizana čuvao Nikolasa i Herstona na trenutak. U napadu se trudio, ali one krugove nije uspevao da istrči, što zbog loših blokova, što zbog neiskustva, jbg. Ali momak zaslužuje da igra dosta, može biti onaj igrač koji donosi razliku.
Kriminal za 3 i kriminal sa penala i to je to.
Danilović treba da sedne i da se zamisli šta je radio 10 godina. Svi se smejete kada ja pričam pohvalno o Crvenoj zvezdi Beograd, FMP-u, Zvezdi... zovite taj klub kako hoćete, ali fakat je da ima ime Zvezde i da je osnova tog kluba zdravija od Partizanove osnove.
Sergej je pomenuo da će se pojaviti problem finansija. Pa kako majku mu da imaš problem finansija kada si pre dve godine išao na F4? To znači samo jedno, Saša Danilović je nesposoban da unovči uspeh. Saša Danilović za 10 godina nije napravio ništa u mlađim kategorijama pa onda mora da daje po 150 hiljada za igrače iz drugih klubova. E, kada te stvari preispita i počne da radi na tome onda će biti bolje.
Elem, sada malo o nekim sporednim stvarima.
U loži u Pioniru je bio Vlada Androić. Ja sam utakmicu gledao sa drugarom iz Hrvatske, sa kosarka.org... Kaže mi da su Androića u Zagrebu svi zavoleli. Da je strašan lik, ali da će verovatno uskoro da popije otkaz jer je krenuo u borbu sa vetrenjačama, odnosno čelnicima kluba. Svi igrači ga podržavaju, ali... Videćemo šta će tu biti.
Pred početak utakmice kaže mi drugar "Ovo stvarno nema nigde!", a u plavoj loži gledamo trojicu ljudi između 50 i 60 godina koji pevaju pesmu pred početak utakmice. On je bio oduševljen tim ambijentom. I atmosfera je stvarno bila sjajna, svaka čast navijačima.
Elem, u poluvremenu pratimo dešavanja na drugim terenima, a njega najviše zanima šta radi Fener. Smejući se, kaže mi to nam je jedino ostalo od Hrvatske košarke. Tako da, grobari, Srbi, treba da budemo ponosni što imamo Partizan, a daj Bože sutra i Zvezdu.
Da, da ne zaboravim to... Po njegovom mišljenju, razlog za dva lagana poraza od Efesa je Tomislav Mijatović, asistent Ufuka Saridže. Naime, reč je o čoveku koji radi skauting, a koji je sa Perasom bio u Ciboni one sezone kada je Kecman dao onu trojku. Tada je, čini mi se, Cibona dva puta dobila Partizan i izgubila to finale. On se sa Perasom preselio u Tursku, a kada su šutnuli Perasa njega su zamolili da ostane. Kaže mi da čovek poznaje Partizan u dušu, što bi se reklo.
Ukoliko se setim još neke zanimljive priče napisaću.
Apsolutni hajlajt večeri je Markos kako hvata ćaleta i vraća ga na stolicu da se smiri.
O samoj utakmici ima mnogo toga da se kaže. Prvo poluvreme smo nekako i odigrali, pogodili par trojki, a Focis i Nikolas promašili sve živo. Prva 3 minuta drugogo poluvremena savršeni. 4 puta Partizanovi igrači na liniji za slobodna bacanja za prva 4 faula Armanija. Dakle, ovi skariolovi su za 3 minuta izašli iz bonusa, a Partizan je nakon toga za 7 minuta dao 7 poena. Ako me sećanje dobro služi, Herston je već sredinom 3/4 imao 4 faula i tako je završio utakmicu, sa 4...
Tu u trećoj četvrtini je Partizan izgubio utakmicu, dalje ne bih komentarisao.
Moraju se pohvaliti sudije, svirale su savršeno.
Ovaj izostanak iz 16 je težak udarac za Partizan, ali... Ovo je prilika da se neke stvari analiziraju i da neke druge stvari izađu na svetlo dana.
Možda Vlada i nije toliko loš trener, večeras jeste zasro i to dosta, ali mlad je, jbg... Imao je i dobrih vođenja utakmica. Sigurno bi i njemu bilo lakše da ima valjane i pouzdane igrače, da ima bar jednog igrača od koga može da zna šta da očekuje.
Mačvan nije igrač koji pravi razliku. On je nešto poput Rejesa iz Reala, odličan timski igrač, kada ima pored koga da igra, kao što je bio slučaj sa Pekovićem. Čak Maki možda ima i prostora za napredak, pa čak i da postane naš Luis Skola, ali dalek je put do toga. Maki je tražio izmenu 2 minuta pre kraja jer nije mogao da diše. ZAto je uzet tajm aut i ostavljen je još malo na klupi.
Ko je kriv što Partizan nema zamenu na četvorci? Vlada ili Danilović?
Gagi, Čakar, Lučić... 3 specijalca, a nijedan umetnik...
Pera, Kecman - treba da idu u penziju. Kecman možda i ne, ali ne može se od njega očekivati ono što se trenutno očekuje. On toliko ne može da igra. Bolje dati šansu mladom igraču koji može, pa će od njega nešto možda biti.
Raduljica je odigrao dobar meč u odnosu na neke ranije. On mora mnogo da radi, kod njega se vidi manjkavost FMP-ovog sistema, odnosno nedostatak košarkaške pismenosti. On pravi loše blokove, on se teško bori za poziciju pod košem. Nije njemu problem da zida, već da dođe ispred igrača, a i kada stane ispred njega ruke su skroz dole i lako izlaze ispred njega za pola tela. Pekmen batica kada stane dole podigne ruke, iskoristi maksimalno širinu ramena, pa možeš samo da ga preskočiš, ako hoćeš da staneš ispred njega...
Lo... Čovek ne može da promaši na zagrevanju,a u igri ništa.... Staneš mu na dva metra i ne brini. Sve bi bilo drugačije da on pogodi 2-3 trojke kada je sam, tada ga niko ne bi zaustavio.
Katiću svaka čast, pošteno odrađuje svoje minute.
Za kraj sam ostavio Danila Anđušića. Momku naklon do poda. On je najbolje od svih bekova Partizana čuvao Nikolasa i Herstona na trenutak. U napadu se trudio, ali one krugove nije uspevao da istrči, što zbog loših blokova, što zbog neiskustva, jbg. Ali momak zaslužuje da igra dosta, može biti onaj igrač koji donosi razliku.
Kriminal za 3 i kriminal sa penala i to je to.
Danilović treba da sedne i da se zamisli šta je radio 10 godina. Svi se smejete kada ja pričam pohvalno o Crvenoj zvezdi Beograd, FMP-u, Zvezdi... zovite taj klub kako hoćete, ali fakat je da ima ime Zvezde i da je osnova tog kluba zdravija od Partizanove osnove.
Sergej je pomenuo da će se pojaviti problem finansija. Pa kako majku mu da imaš problem finansija kada si pre dve godine išao na F4? To znači samo jedno, Saša Danilović je nesposoban da unovči uspeh. Saša Danilović za 10 godina nije napravio ništa u mlađim kategorijama pa onda mora da daje po 150 hiljada za igrače iz drugih klubova. E, kada te stvari preispita i počne da radi na tome onda će biti bolje.
Elem, sada malo o nekim sporednim stvarima.
U loži u Pioniru je bio Vlada Androić. Ja sam utakmicu gledao sa drugarom iz Hrvatske, sa kosarka.org... Kaže mi da su Androića u Zagrebu svi zavoleli. Da je strašan lik, ali da će verovatno uskoro da popije otkaz jer je krenuo u borbu sa vetrenjačama, odnosno čelnicima kluba. Svi igrači ga podržavaju, ali... Videćemo šta će tu biti.
Pred početak utakmice kaže mi drugar "Ovo stvarno nema nigde!", a u plavoj loži gledamo trojicu ljudi između 50 i 60 godina koji pevaju pesmu pred početak utakmice. On je bio oduševljen tim ambijentom. I atmosfera je stvarno bila sjajna, svaka čast navijačima.
Elem, u poluvremenu pratimo dešavanja na drugim terenima, a njega najviše zanima šta radi Fener. Smejući se, kaže mi to nam je jedino ostalo od Hrvatske košarke. Tako da, grobari, Srbi, treba da budemo ponosni što imamo Partizan, a daj Bože sutra i Zvezdu.
Da, da ne zaboravim to... Po njegovom mišljenju, razlog za dva lagana poraza od Efesa je Tomislav Mijatović, asistent Ufuka Saridže. Naime, reč je o čoveku koji radi skauting, a koji je sa Perasom bio u Ciboni one sezone kada je Kecman dao onu trojku. Tada je, čini mi se, Cibona dva puta dobila Partizan i izgubila to finale. On se sa Perasom preselio u Tursku, a kada su šutnuli Perasa njega su zamolili da ostane. Kaže mi da čovek poznaje Partizan u dušu, što bi se reklo.
Ukoliko se setim još neke zanimljive priče napisaću.
Apsolutni hajlajt večeri je Markos kako hvata ćaleta i vraća ga na stolicu da se smiri.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
E, da je nama više ovakvih što ne prave razliku...posle regularnog dela sezone peti po indeksu, prvi po skokovima...sramota!Bodi Bond ::Mačvan nije igrač koji pravi razliku.
Bodi Bond ::Danilović treba da sedne i da se zamisli šta je radio 10 godina. Svi se smejete kada ja pričam pohvalno o Crvenoj zvezdi Beograd, FMP-u, Zvezdi... zovite taj klub kako hoćete, ali fakat je da ima ime Zvezde i da je osnova tog kluba zdravija od Partizanove osnove.
Da Partizan ne radi kako treba u mlađim kategorijama je suština i tu nema sporenja...Da su rezultati mogli bolje da se naplate...verovatno. Ali kad napišeš nešto kao ono što je citirano...
U čemu se ogleda ta zdravija osnova?
Partizan godinama unazad igra makar u 16 EL, par puta u 8, jednom FF...trofeje da ne nabrajam, Zvezda se sa malim uspehom trudila da napravi nešto značajnije u Evro kupu ili u poslednje vreme da ne ispadne iz lige, u ovom milenijumu je uzela dva domaća kupa i tome ima godina...
Ime Partizan se pominje svake godine svuda po Evropi, a ime Zvezda...koje ime to beše? Da Zvezda ima ime ne bismo se ovde raspravljali koji je to klub. Ona Zvezda koja ima nesumnjivo veliko ime je upropaštena i pitanje je šta joj sledi...ovo što se danas zove Zvezda do skoro nije imalo ni imena ni grba.
U Partizanu nema velike prašine oko love...standardno je besparica i štednja, ali sem Marfin banke niko nas ne juri...Vrlo je moguće da je moglo nešto više love da se uzme od sponzora. Zvezda je zato godinama unazad imala velika imena za finansijere, pucala se lova na razna pojačanja, trenerske magove, marketinška mašina je radila, a onda, posle svega je ostao dug u milionima evra i klub na ivici propasti.
Partizanova škola nije bog zna šta izbacila u poslednjih desetak godina, tu se potpuno slažemo i tu kritika stoji, ali zato nabroj gde su ti igrači iz Zvezdinog pogona? Bjelica i Kešelj koji su dovedeni i odigrali dve godine u Zvezdi? Ja sam od Tadije nešto očekivao, ali nažalost - ništa. FMP je druga priča, ali FMP neću ni da razmatram u kontekstu cele priče.
Ako treba da biram između nezdrave Partizanove osnove i zdrave Zvezdine...biram prvu.
Ne pišem ovo da omalovažavam Zvezdu (komšijama najiskrenije želim oporavak i da u svakom takmičenju budu odmah iza nas ), nego da razmisliš malo šta pišeš. Ipak si ti novinar. A ako i posle toga ostaneš pri ovakvom stavu, objavi to na portalu. Siguran sam da će te marketinška mašinerija i armija navijača proglasiti za heroja - onda ćeš biti pravi Zvezdin Tegi
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ja sam Bodijev tekst shvatio kao Zvezda=FMP i sve sto je FMP radio.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bodi Bond ::Prvo, za poraz je kriv isključivo superhik. Došao je ove sezone samo na Efes i na Armani i obe smo pukli.
Da da, ja sam jedini i apsolutni krivac, nemojte da mislite da je Vlada koji je trokirao poslednjih 5 minuta a pogotovo nije Lo...
Bodi Bond ::Apsolutni hajlajt večeri je Markos kako hvata ćaleta i vraća ga na stolicu da se smiri.
a uhvatio ga je na polovini terena, kad se već sudijama opasno ugrozilo zdravlje.
Nemam snage ništa da pišem, sve je napisano, viđeno, rečeno...
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Tuga ziva... ne mogu da se opasuljim... po meni su glavni krivci Vlada i uprava koja ga stiti kao belog medveda... mora ponekad neka kritika, ne moze non stop da se hvali neko i da se stiti... i ne moze Lucic na 4 pobogu... ne moze Kecman i Cakarevic na 3... katastrofa selekcija tima, to je glavni problem po meni... sada treba pustiti mlade, jer mislim da je ova sezona vec neuspesna...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Ako Macvan nije igrac koji pravi razliku onda ne znam ko je.Iskreno, tesko bi nam i Pekovic pomogao juce kada su nam ostali igraci bili neindisponirani.Macvan se na svojoj poziciji suocava sa, mozda, najjacom konkurencijom u Evropi i povrh svega je vodeci po statistikama u EL.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Problem sa odlaskom Pekovica nije samo neverovatan igracki kvalitet i prevaga u tom smislu. On je kao licnost na parketu bio veci autoritet od Kecmana, Pere i Vlade zajedno. Kada on nesto kaze, to se postuje. Autoritet je jako vazna stvar a mislim da dobar deo igrackog kadra ima problem sa autoritetima. Uostalom i ja imam takav isti problem i retko ko je meni bio autoritet u zivotu pa znam kakav to moze biti problem.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sta je tu je. Naravno sta god uprava odluci i po pitanju trenera i po pitanju nastavka sezone imaju moju podrsku.
Naravno da se ja pitam i trener i plej bi vec sinoc popili otkaz, ali nepitam se.
Nadam se samo da ce ovaj poraz znaciti vecu minutazu u nastavku sezone za Bogdana i Miljenovica, pa cak i Besovica. Mi moramo da pocnemo da mislimo na buducnost. Mi zivimo od prodaje igraca, a tesko da cemo imati koga da prodamo na kraju sezone. Na jadranu nemamo sta da trazimo protiv Makabija, tako da se nadam da cemo se fokusirati na afirmaciju mladih igraca, uz naravno obaveznu titulu na domacoj sceni. Trenutni prioritet nam je analiza prethodnog rada i plan rada za buducnost. I da, obavezan otkaz Lou i dovodjenje novog pleja.
Naravno da se ja pitam i trener i plej bi vec sinoc popili otkaz, ali nepitam se.
Nadam se samo da ce ovaj poraz znaciti vecu minutazu u nastavku sezone za Bogdana i Miljenovica, pa cak i Besovica. Mi moramo da pocnemo da mislimo na buducnost. Mi zivimo od prodaje igraca, a tesko da cemo imati koga da prodamo na kraju sezone. Na jadranu nemamo sta da trazimo protiv Makabija, tako da se nadam da cemo se fokusirati na afirmaciju mladih igraca, uz naravno obaveznu titulu na domacoj sceni. Trenutni prioritet nam je analiza prethodnog rada i plan rada za buducnost. I da, obavezan otkaz Lou i dovodjenje novog pleja.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
"Kako bi Partizan znao da ga volim kad ne bi gubio?"
Dusko Radovic
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
pravi trenutak za ovakve rečiDjole ::"Kako bi Partizan znao da ga volim kad ne bi gubio?"Dusko Radovic
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Gde bi Partizanu bio kraj, da je pre 10-11 godina otpustio tadašnjeg trenera, kada je većina navijača, i samoproklamovanih stručnjaka vikala da debela svinja treba da ode i da nema pojma...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Tada se imalo strpljenja da se pusti. Partizan od pre 10 godina i sada, NE MOŽE da se poredi.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Pre 10-11 godine mladi igraci su dobijali vise sansu nego danas. Imao si za sta da se uhvatis. Vlada je prosle sezone ostvario uspeh, ali je to bila Pirova pobeda. Mladi igraci su slabo gurani, nosioci igre su otisli, a ove godine sve ispocetka. Bolje bi bilo da prosle godine nismo usli u top16, a da smo razigrali neke mlade igrace. Ovako smo posle ove sezone, ako se nista ne promeni opet na nuli.
Lou otkaz. Dati sansu Miljenovicu. Bilo je price da ce on od januara vec dobiti neku sansu. Jaramaz da igra keca, dvojku, neka igra kako moze. Djekicu ili dati sansu ili ga otpustiti. Gurati Besovica u igru kao 3. peticu, dati mu minute. Spremiti neke igrace koji ce da budu buducnost. A ne nastaviti po istom kalupu do kraja sezone. Andjusic mora da igra. Jednostavno mora. I Bogdanovic treba da dobije svoju sansu.
Lou otkaz. Dati sansu Miljenovicu. Bilo je price da ce on od januara vec dobiti neku sansu. Jaramaz da igra keca, dvojku, neka igra kako moze. Djekicu ili dati sansu ili ga otpustiti. Gurati Besovica u igru kao 3. peticu, dati mu minute. Spremiti neke igrace koji ce da budu buducnost. A ne nastaviti po istom kalupu do kraja sezone. Andjusic mora da igra. Jednostavno mora. I Bogdanovic treba da dobije svoju sansu.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
U zadnjih 6 godina Partizan je naljepša košarkaška priča, priča koja svakog iskrenog zaljubljenika u ovu igru mora duboko dirnuti!! Svake sozone skupi se gomila novih klinaca i kravim radom, zalaganjem, bacanjem po parketu za svaku loptu ispisuju nove stranice košarkaških bajki. Fanatična publika ih u stopu prati i tome svemu još pridaje nestvarniji ton. Gotovo svakog četvrtka pada jedan Golijat pred hrabrim Davidom, jedno galsko selo se opire prebogatom Rimu... U današnjem svijetu surovog kapitalizma otac i majka rade kod privatnika prekovremeno i nemaju vremena da podižu svoju djecu u svijetu bajki pa se za to pobrinuo Partizan. Dok sam gledao Partizan preko raznih strimova svih ovih godina u jednom sam se trenutku pitao da li djed Mraz možda ipak postoji?! Nemojte biti previše potišteni i tužni! Budite ponosni! Dio ste najljepše košarkaške priče na svijetu!
Da post ne bi bila čista idila (i da ne bi pomislili da sam lud)...
Prošle sezone su bila 4 stranca i na knap se prošlo dalje, a u top16 jedva jedna pobjeda. Ova sezona je bila s jednim strancem, ulaganje u budućnost. Iako pišete po forumu da niste sigurni da u ovoj ekipi postoje igrači koji će stasati u igrače koji prave razliku, koji se mogu dobro prodati, na vanjskim pozicijama mislim da stvarno nema mjesta za bilo kakvu brigu na duži period, a reket će se već nekako srediti.
Neka, i dalje, bude što biti ne može!
Prošle sezone su bila 4 stranca i na knap se prošlo dalje, a u top16 jedva jedna pobjeda. Ova sezona je bila s jednim strancem, ulaganje u budućnost. Iako pišete po forumu da niste sigurni da u ovoj ekipi postoje igrači koji će stasati u igrače koji prave razliku, koji se mogu dobro prodati, na vanjskim pozicijama mislim da stvarno nema mjesta za bilo kakvu brigu na duži period, a reket će se već nekako srediti.
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Koliko vi karikirate, majko moja mila. Ne igrate jedne godine TOP 16 i odmah sve menjaj, sve ono. Stvarno čovek da vam ne poželi ovo što se 10 godina dešava nama. Digli ste isuviše nos u poslednjih par godina, previše ste se razmazili. Ovo je bila najjača grupa u EL od osnivanja, ne treba biti nezahvalan !
- Miljenović ne može da čuva nijednog pleja u ABA ligi, a kamoli da igra EL.
- Bogdan i Danilo ne umeju da igraju seniorsku odbranu, kada god je Anđušić npr sinoć bio na terenu, švajcarski sir.
- Bešović nije toliko neophodan
- Jaramaz, on bi trebao da igra bar 15 minuta redovno ove godine, ali...
- Đekna, lepo je što je talenat, ali i mnogi su bili talenti, pa nikom ništa na kraju.
Neće biti otkaza, u to budite uvereni. Previše ste ozbiljan klub, da bi se posle pola sezone menjao ceo koncept zamišljen za ovu godinu. Kao što je i Vlada rekao, Acie ima podršku. Nije jedan igrač kriv za poraz. Tim dobija zajedno, tim gubi zajedno !
i ovo što kaže drugar pre mene
Deo ste jedne od najlepših košarkaških priča. Budite ponosni na to !
- Miljenović ne može da čuva nijednog pleja u ABA ligi, a kamoli da igra EL.
- Bogdan i Danilo ne umeju da igraju seniorsku odbranu, kada god je Anđušić npr sinoć bio na terenu, švajcarski sir.
- Bešović nije toliko neophodan
- Jaramaz, on bi trebao da igra bar 15 minuta redovno ove godine, ali...
- Đekna, lepo je što je talenat, ali i mnogi su bili talenti, pa nikom ništa na kraju.
Neće biti otkaza, u to budite uvereni. Previše ste ozbiljan klub, da bi se posle pola sezone menjao ceo koncept zamišljen za ovu godinu. Kao što je i Vlada rekao, Acie ima podršku. Nije jedan igrač kriv za poraz. Tim dobija zajedno, tim gubi zajedno !
i ovo što kaže drugar pre mene
Deo ste jedne od najlepših košarkaških priča. Budite ponosni na to !
Nolle- mvp
Ne trebamo mi da se poredimo sa vama Nolle. I stvarno ne mislim da smo se razmazili, nego uvek treba teziti tome da budes bolji, a ne kao "Igrali smo top16 5 godina, pa ne moramo sada". Cak i nije stvar igranja top16, vec i Cedevite, Zlatoroga, Sarloa, pa cak i Olimpije(koju jesmo dobili, ali svi znamo zasto i kako)... Mi nemamo igru, to je sustina problema i zato nesto mora da se menja.
Sto se Low-a tice, niko i nije rekao da je jedan igrac kriv za poraz, ali covek uporno ne zadovoljava svojim igrama od kada je dosao i to je ono sto ne valja.
Sto se Low-a tice, niko i nije rekao da je jedan igrac kriv za poraz, ali covek uporno ne zadovoljava svojim igrama od kada je dosao i to je ono sto ne valja.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Evo ja da te demantujem za ovu tvrdnju.Hyperactive ::Sto se Low-a tice, niko i nije rekao da je jedan igrac kriv za poraz.
Nije istina, Anđušić nije igrao ništa lošiju odbranu od ostatka tima!Nolle ::kada god je Anđušić npr sinoć bio na terenu, švajcarski sir.
Maxi
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
....maxisb ::U zadnjih 6 godina Partizan je naljepša košarkaška priča, priča koja svakog iskrenog zaljubljenika u ovu igru mora duboko dirnuti!! Svake sozone skupi se gomila novih klinaca i kravim radom, zalaganjem, bacanjem po parketu za svaku loptu ispisuju nove stranice košarkaških bajki. Fanatična publika ih u stopu prati i tome svemu još pridaje nestvarniji ton. Gotovo svakog četvrtka pada jedan Golijat pred hrabrim Davidom, jedno galsko selo se opire prebogatom Rimu... U današnjem svijetu surovog kapitalizma otac i majka rade kod privatnika prekovremeno i nemaju vremena da podižu svoju djecu u svijetu bajki pa se za to pobrinuo Partizan. Dok sam gledao Partizan preko raznih strimova svih ovih godina u jednom sam se trenutku pitao da li djed Mraz možda ipak postoji?! Nemojte biti previše potišteni i tužni! Budite ponosni! Dio ste najljepše košarkaške priče na svijetu!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Nije jak onaj koji nikad nije pao, već onaj koji je posle svakog pada ustao!-Partizan! <3
Markos- prva petorka
Psycho ::Bodi Bond ::Danilović treba da sedne i da se zamisli šta je radio 10 godina. Svi se smejete kada ja pričam pohvalno o Crvenoj zvezdi Beograd, FMP-u, Zvezdi... zovite taj klub kako hoćete, ali fakat je da ima ime Zvezde i da je osnova tog kluba zdravija od Partizanove osnove.
Partizan godinama unazad igra makar u 16 EL, par puta u 8, jednom FF...trofeje da ne nabrajam, Zvezda se sa malim uspehom trudila da napravi nešto značajnije u Evro kupu ili u poslednje vreme da ne ispadne iz lige, u ovom milenijumu je uzela dva domaća kupa i tome ima godina...
U Partizanu nema velike prašine oko love...standardno je besparica i štednja, ali sem Marfin banke niko nas ne juri...Vrlo je moguće da je moglo nešto više love da se uzme od sponzora. Zvezda je zato godinama unazad imala velika imena za finansijere, pucala se lova na razna pojačanja, trenerske magove, marketinška mašina je radila, a onda, posle svega je ostao dug u milionima evra i klub na ivici propasti.
Partizanova škola nije bog zna šta izbacila u poslednjih desetak godina, tu se potpuno slažemo i tu kritika stoji, ali zato nabroj gde su ti igrači iz Zvezdinog pogona? Bjelica i Kešelj koji su dovedeni i odigrali dve godine u Zvezdi? Ja sam od Tadije nešto očekivao, ali nažalost - ništa. FMP je druga priča, ali FMP neću ni da razmatram u kontekstu cele priče.
Види психо, топ 16, титуле, трофеји... То нису ''основе'', то су последице (рада стручних служби у клубу). У Звезди се ''коркашки'' део посла ради(о) јако лоше, довођена су инострана и домаћа појачања сумњивог квалитета, после сваког неуспеха је терана цела генерација и инстант прављена нова, сваки тренер ма какав помак у игри да направи је смењиван ако не оствари циљ који објективно не може да се оствари за годину дана (да се буде бољи од Партизана). У Партизау је кошарашки део приче сјајно рађен, довођени су најбољи млади играчи у земљи (Тепић, Пековић), боље су гађани странци, боље се трнирало, рађено је индивидуално са играчима, на нивоу екипе се градио тимски дух, одговорност према свакој лопти... То је донело резултат, али резултат буквално ни из чега, није било онога што ја први (а вероватно и Боди) сматрам здравом основом.
Основа би била оно што је болдовано у тексту. Основа успеха су финансије-макретинг-школа кошарке. Е то је велика штета што Партизан све недавне трофеје није успео да искористи за помак на поменутом нивоу. Нису обезбеђене стабилне финансије а постоји много позитивних примера како су могле да буду. Погледај Одбојкашки свез Србије и рад Александра Боричића. Србија (а и екс Ју) је земља са јако скромном одбојкашком традицијом, скоро никад нисмо бележили нарочите успехе (за разлику од кошарке). Али онда је дошла генерација Грбића, Вујовића (који су на почетку имали подршку Танасковића и Брђовиђа на заласку каријере) и направљен је резултат. Е тај резутат су споспобни људи попут Боричића искористили да обезбеде добре спонзорске уговоре Одбојкашком савезу, финасијску стабилност, чак и могућност да сваке друге године ми будемо домаћин неком великом такмичењу (ЕП,СП, Светска лига) што додатно повећава шансу за даљи напредак, популаризацију... И сваки нови успех се опет наплати, већ годинама је ту ВИП, одбојкаши су постали њихов заштитни знак (све што су уложили њима се сигурно исплатило, ово је био најјефтинији могући макретинг), то су дугорочни пословни односи који су створили финансијку стабилност у спорту који има проблема са парама и у много богатијим државама. И то су урадили не у Лас Вегасу него у држави Србији, где одбојка не може да се пореди по популарности са кошарком. Тако да алибије ја не прихватам. Звезда ове године је од приватних спонзора добила исто ако не и више него Партизан а упореди која такмичења играју једни а која други. Партизан наравно има већи буџет, али разлику праве државне паре (јавних предузећа) које се ту и тамо измоле (и то само кад се стигне далеко у Евролиги), није се направио никакав важан корак у стварању финансијке стабилности (попут оног у одбојкашком савезу).
Маркетинг? Ја не могу да докучим до краја да ли си појам ''маркетиншка машинерија'' искористио у позитивном или у негативном контексту али то је нешто што треба сваком озбиљном клубу. Ако неко хоће да заради новац од своје основне делатности (дакле кошаркашке) тај мора да има маркетинг. Партизн јесенас прави промоцију новог тима који ће играти у Евролиги, први пут представља два појачања из НБА лиге (Ло, Пековић), појачања из Макабија и Ефеса (Мачван и Радуљица) на Калемегданској тврђави (дакле на сјајно одабраном месту), у сјајном амбијенту пред много гледалаца а то буде на некој 738 страни неких новина. За то време распала Звезда прави промоцију новог тима у Пиониру и то преноси телевизија. Ајде ти мени реци шта је ту бољи маркетиншки потез? Ко се ту боље изборио за интерес свог клуба да буде виђен у медијима, а то веруј ми мнооого занима спонзоре. А при том, у питању је јако лепо осмишљен догађај и на лепом месту, свако би то радо погледао на ТВ-у, није телевизија која је преносила Звезду једина у земљи. А то је један од милион примера, да не наводим сад даље.
И на крају младе категорије, ту видим да је нешто рађено када је реч о овој тренажној хали, а колико су способни то процените сами, хала је била договорена још пре годину и по дана, дакле средином 2010 након Фајнал 4-а, а ево годину и по дана после сам (недавно) прочитао вест да је управо ''завршен тендер на коме је изабрана пројектантска кућа која ће од усвојеног идејног пројекта направити главни пројекат за изградњу партизанове тренажне хале''. За годину и по дана се напави хала од 20 000 људи, а ови нису успели да поставе камен темељац једне сале, мало веће од оне у којој ми играмо баскет сваке недеље. А ФМП је данас (срећом или на жалост процените сами) не друга, него прва прича кад је Црвена Звезда у питању, и ту свакако постоји далеко већа инфраструктурна и играчка основа кад су у питању млађе категорије (мислим да стварање играча, а не на довођење истих када напуне 18 година).
Моје мишљење је да је Боди имао у виду наведене три ствари (финансије-маркетинг-млађе категорије) када је говорио о здравим основама, сад ја не кажем да Звезда стоји добро финансијки, ја смо кажем да Партизан има све услове да буде 5 пута бољи а није. Иста је ситуација и са маркетингом и осталим стварима. Наравно то што Звезда од недавно мало боље стоји у на тим питањима не значи да ће она наредних година освојити трофеје, то зависи највише од рада кошаркашких оперативаца и струке. Ако Партизан то што има буде квалитетније користио него Звезда, биће први као што је и до сада био случај. Проблем који је уочен је у томе што људи у управи Партизана нису раније успехе искористили да ту финансијску и маркетиншту основу подигну на такав ниво да клуб нема конкуренцију не само у Србији већ и на целом Јадрану.
А ја опет имам један веома важан додатак томе шта мислим да чини здраве основе, а то је 100% живот од кошакрашке делатнсти а не спонзорстава и донација било приватних било државних. Зато сматрам да ни Партизан, ни Звезда, ни Барселона, ни Панатинајкос, ни ЦСКА нису клубови на здаравим основима, већ евентуално неки клубови у Немачкој и Америци као што рекох присутним форумашима кад смо седели у кафићу после утакмице са Макабијем.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Psycho ::E, da je nama više ovakvih što ne prave razliku...posle regularnog dela sezone peti po indeksu, prvi po skokovima...sramota!Bodi Bond ::Mačvan nije igrač koji pravi razliku.Bodi Bond ::Danilović treba da sedne i da se zamisli šta je radio 10 godina. Svi se smejete kada ja pričam pohvalno o Crvenoj zvezdi Beograd, FMP-u, Zvezdi... zovite taj klub kako hoćete, ali fakat je da ima ime Zvezde i da je osnova tog kluba zdravija od Partizanove osnove.
Da Partizan ne radi kako treba u mlađim kategorijama je suština i tu nema sporenja...Da su rezultati mogli bolje da se naplate...verovatno. Ali kad napišeš nešto kao ono što je citirano...
Ime Partizan se pominje svake godine svuda po Evropi, a ime Zvezda...koje ime to beše? Da Zvezda ima ime ne bismo se ovde raspravljali koji je to klub. Ona Zvezda koja ima nesumnjivo veliko ime je upropaštena i pitanje je šta joj sledi...ovo što se danas zove Zvezda do skoro nije imalo ni imena ni grba.
Ako treba da biram između nezdrave Partizanove osnove i zdrave Zvezdine...biram prvu.
Ne pišem ovo da omalovažavam Zvezdu (komšijama najiskrenije želim oporavak i da u svakom takmičenju budu odmah iza nas ), nego da razmisliš malo šta pišeš. Ipak si ti novinar. A ako i posle toga ostaneš pri ovakvom stavu, objavi to na portalu. Siguran sam da će te marketinška mašinerija i armija navijača proglasiti za heroja - onda ćeš biti pravi Zvezdin Tegi
Ukratko, zdravija osnova se ogleda u tome da si za 300k evra mogao da sagradiš internat ili nešto više para i da imaš hiperprodukciju igrača za prvi tim, a ti si za te pare kupio Đekića (bacio pare) i Miljenovića (pitanje je da li će on uspeti).
Nemam snage da sada ulazim u neku raspravu, uglavnom se slažem sa onim što je ZuLu napisao. I nemoj da se praviš lud i da mi pričaš o Zvezdi, naravno da sam mislio na onaj klub koji se sada zove Crvena zvezda Beograd.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
15 stranica sam propustio
aj da ne čitam sve, neka mi neko ukratko analizira kakav je stav ZK foruma po pitanju krize u Partizanu?
Kako ide Top lista 5 osoba koje su se najviše pominjale u kontekstu šut karte?
aj da ne čitam sve, neka mi neko ukratko analizira kakav je stav ZK foruma po pitanju krize u Partizanu?
drexler- mvp
1)Acie Law
2)
3)
4)Влада Јовановић
5)Мирослав Радуљица
2)
3)
4)Влада Јовановић
5)Мирослав Радуљица
ZuLuofVozdovac- mvp
drexler ::15 stranica sam propustio
Malo si se preračunao! Nisi propustio ništa, ni jednu stranicu, ni jedno slovo.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo