KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Šta ja rekoh pre neki dan, imali ste sjajno šutersko veče po meni, ali ubiše vas na skoku, gledao sam samo II pol.
Šteta.
Šteta.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ma ocekivano manje vise. Voljni momenat je bio uzas. Umorni smo i to se jasno videlo. Cilj je F4 na tom putu smo za sada.
Sergej- mvp
Sergej :: Cilj je F4 na tom putu smo za sada.
Ког такмичења?
Циљ би ваљда требао да буде да догодине не извисимо за једно место у АБА лиги (иако то неће имати директне последице на Партизан)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Sergej :: Cilj je F4 na tom putu smo za sada.
Ког такмичења?
Циљ би ваљда требао да буде да догодине не извисимо за једно место у АБА лиги (иако то неће имати директне последице на Партизан)
to je zelja nas forumasa, ne lupaju puno glavu ljudi iz strucnog staba i uprave kk partizan oko toga..
malo vise se za to brinu cz, hf i rkg jer je gotovo izvjesno da ce neko od ta 3 da izvisi, a nisam siguran da mogu bas da se kladim na nekoga..
iako se slazem da je koeficijent katastrofalan i sramotan, ne znam da li smo ijedno kolo imali tri pobjede (o 4 da ne pricam), a interesantno da su hemofarm i partizan ovo kolo izgubili identicnim rezultatom..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Ако извисимо за једно место у АБА лиги Партизан ће ту бити најмање крив.
Биће зезнут децембар, не можемо да рачунамо на две главне нападачке опције. Пековић у НБА, а Мачван без права наступа. А следи расплет и у Евролиги. Сложио бих се да је циљ основни циљ Ф4, односно кроз јадранску и нашу лигу бити бољи од осталих српских клубова ( што ће бити релативно лако бар што се тиче јадрана). Биће то све у реду мада пораз увек боли.
Биће зезнут децембар, не можемо да рачунамо на две главне нападачке опције. Пековић у НБА, а Мачван без права наступа. А следи расплет и у Евролиги. Сложио бих се да је циљ основни циљ Ф4, односно кроз јадранску и нашу лигу бити бољи од осталих српских клубова ( што ће бити релативно лако бар што се тиче јадрана). Биће то све у реду мада пораз увек боли.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Imali smo u jednom kolu 3 pobede.
Ako su istinite "nove propozicije" prema kojima se takmičimo sa Hrvatima za 4. mesto u ABA, mi smo tu borbu već izgubili, a čini mi se da ni nismo imali šanse jer Hrvati imaju prilično kompaktnu trojku ove godine u ABA.
Neko će izvisiti, a ja cenim da će to biti CZBG ili HF. Verovatnije ovi drugi, što mi je žao...ne zato što navijam protiv CZBG, već zato što će jako dobra generacija u HF izgubiti godinu.
Ako su istinite "nove propozicije" prema kojima se takmičimo sa Hrvatima za 4. mesto u ABA, mi smo tu borbu već izgubili, a čini mi se da ni nismo imali šanse jer Hrvati imaju prilično kompaktnu trojku ove godine u ABA.
Neko će izvisiti, a ja cenim da će to biti CZBG ili HF. Verovatnije ovi drugi, što mi je žao...ne zato što navijam protiv CZBG, već zato što će jako dobra generacija u HF izgubiti godinu.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
blagoje ::Ако извисимо за једно место у АБА лиги Партизан ће ту бити најмање крив.
Онај ко добија највише пара од јавних предузећа ваљда мора да носи највећу одговорност, и не сме да му се деси да изгуби од неког Златорога.
На јучерашњем окупљању у кафићу смо доста времена посветили теми формата АБА лиге и констатовали да од следеће сезоне сигурно неће моћи овако да се игра. Јер ће се у Евролиги играти 10 мечева у гупној фази и 14 у топ 16, што је реалан број мечева који ће одиграти и Партизан и Макаби и можда још неки овдашњи клуб. А мислим да је неизводљиво да се после 26 утакмица Јадранске лиге и 24 утакмице Евролиге неко сети у марту - е ајде да одиграмо још једну лигу на брзака... (плус ту нисмо рачунали Фајнал 4 Јадранске лиге и евентуални пласман Партизана у топ 8 што су остварили 3 пута у последње 4 године). Нешто ће се мењати, и формат домаћих такмичења неће остати исти.
Искрено мислим да Макаби неће играти догодине, јер они стандардно играју топ 8 са којим ће број мечева у Евролиги да нарасте на 29, и то им је уз домаћу лигу сасвим довољно. Македонци ако уђу ће добити место Макабија (а са њима се ништа не зна, често се деси да у Македонији ухапсе неког спонзора тих спортскик клубова и клуб пропадне), Словенци ће изгубити два, Босна и Хрватска ће добити по једно и вози даље...
А чак и ако остане све овако како је, ми ћемо дићи фрку, претити празном пушком (изласком из јадранске) па ће се на крају десети да неки наш клуб добије (дебело плати) wild card који је требао да иде Македонцима.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Онај ко добија највише пара од јавних предузећа ваљда мора да носи највећу одговорност, и не сме да му се деси да изгуби од неког Златорога.blagoje ::Ако извисимо за једно место у АБА лиги Партизан ће ту бити најмање крив.
Slazem se za Zlatorog, sramota je za klub sto je tu utakmicu izgubio! Partizan je zasada u NLB ligi uvek opravdao (citaj premasio) ocekivanja svih nas i zasluzuje kredit da ne polaze racune nikome za bilo kakav koeficijent! Pa nismo mi krava muzara pa da po potrebi krpimo rupe kada se ispostavi da su ostali kiksnuli. Mada se secam i vremena kada su neki dobijali dosta para sto javnih sto tajnih, pa ne znam kakavu odgovornost oni nose???
Uzgred, dajem Zvezdi jako dobre sanse za pobedu u Derbiju. Nema Peka i Macvana...sta ces vise?
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Znate koliko upravu Partizana i igrace "brine" koeficijent .... Nemoj da se lazemo , njih zanima iskljucivo da ostvare svoje ciljeve i rezultate. Evroliga ima prioritet u ovom trenutku i naravno da igraci svesno nekad odigraju slabije. Plus je Buducnost sinoc odigrala odlicnu odbranu , bili jaki na skoku. Domaci teren videh
Za koeficijent neka zapnu malo Radnicki Zvezda i HF , mi imamo 70% uspesnosti , jedini kiks je protiv Zlatoroga sve ostalo manje vise po planu.
Za koeficijent neka zapnu malo Radnicki Zvezda i HF , mi imamo 70% uspesnosti , jedini kiks je protiv Zlatoroga sve ostalo manje vise po planu.
Sergej- mvp
Sta je sa onom trenaznom salom? Sergej?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
pokrenuće se to na proleće kada bude trebalo
Nolle- mvp
I ja mislim da pre proleca nece biti sigurno.
Sergej- mvp
nisam ja stvarno to mislio, nego zbog izbora
Nolle- mvp
Izbori nemaju veze sa ovim projektom. U Srbiji sve krece i sve se zaustavlja za vreme izbora. Zato nam ovako i ide u zivotu.
Sergej- mvp
Jel zna neko neki kafic u gradu ili na NBG-u gde ce biti sigurno prenos?
Markos- prva petorka
Markos ::Jel zna neko neki kafic u gradu ili na NBG-u gde ce biti sigurno prenos?
Ne znam tacno, ali na Obilicevom vencu se mozda moze naci neki kafic... ne drzi me za rec, ali najveca je verovatnoca da ce medju svim onim kaficima, bar u jednom biti prenos...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
U Sport Kafe ima prenos 100%.
Cuo sam se sa igracima. Svi su izuzetno motivisani , posebno je raspolozenje podigla pobeda Efesa. Reseni su da pruze 200% da ovo veceras zavrse. A brat Rasko kaze "Jurimo posle 3.mesto "
Cuo sam se sa igracima. Svi su izuzetno motivisani , posebno je raspolozenje podigla pobeda Efesa. Reseni su da pruze 200% da ovo veceras zavrse. A brat Rasko kaze "Jurimo posle 3.mesto "
Sergej- mvp
Sport Kafe ne radi vec neko vreme.Sergej ::U Sport Kafe ima prenos 100%.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Dobijate 15 razlike.
Da ga ne dužim više
Da ga ne dužim više
Nolle- mvp
Koleman ::Sport Kafe ne radi vec neko vreme.Sergej ::U Sport Kafe ima prenos 100%.
Auuu ja se izvinjavam. Od kad to , nisam bas u toku , od letos tamo nisam bio ....
Sergej- mvp
Ni meni nista nije jasno. Obozavao sam taj lokal, gledao sam mnogo meceva tamo. Arsenal-Barsa, Milan-Totenhem, Srbija-Hrvatska(EP), Srbija-Turska(EP)... I odemo tako da gledamo neki mec sa SP posle skole, nisam siguran koji i zatvoreno Onda smo otisli u Ruskog Cara, kod Trga tu odmah. Nema nikakvog objasnenja, ostala su obelezja Sport Kafea ali je unutra prazno. Palo mi je napamet da je neko renoviranje ali sam prosao pre 10 dana i dalje je ista stvar.Sergej ::Koleman ::
Sport Kafe ne radi vec neko vreme.
Auuu ja se izvinjavam. Od kad to , nisam bas u toku , od letos tamo nisam bio ....
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Evo nasao sam u restoran-pizerija Etna na NBGD-u kod Arene Hvala u svakom slucaju
Markos- prva petorka
Skroman Raško...A zna da i dalje možemo i prvi u grupi da budemoSergej ::A brat Rasko kaze "Jurimo posle 3.mesto "
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Markos ::Evo nasao sam u restoran-pizerija Etna na NBGD-u kod Arene Hvala u svakom slucaju
100% Grobarski kafic od gazde do konobara. I dobar je has...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Veceras moramo maksimalno da usporimo tempo, ako krenemo u jurnjavu sa njima gotovi smo. Law mora da opravda za nase uslove veliku platu, nadam se da ce ponoviti barem pribliznu partiju kao u prvoj utakmici. Radule mora da popravi odbranu, gradjenje i da pazi da ne udje u problem sa licnim greskama. Naravno i da ne komplikuje u napadu.
Nisam optimista po pitanju njega, ali nadam se da ce me pozitivno iznenaditi. Rasko mora polako da trazi formu i da da svoj doprinos u napadu i odbrani barem priblizan kao prosle godine.
Nadam se da ce Gagi biti suterski raspolozen kao sto je bio u Podgorici, ocekujem da ce u odbrani bude standardno dobar i da ce da svede Maleta na ' podnosljiv ' broj poena.
Ako zaustavimo Sengeliju i Maleta uveren sam u pobedu.
I da veceras cemo videti kako Macvan funkcionise bez Pekmena. Ocekujem da ce veceras da napuni Belgijance
Nisam optimista po pitanju njega, ali nadam se da ce me pozitivno iznenaditi. Rasko mora polako da trazi formu i da da svoj doprinos u napadu i odbrani barem priblizan kao prosle godine.
Nadam se da ce Gagi biti suterski raspolozen kao sto je bio u Podgorici, ocekujem da ce u odbrani bude standardno dobar i da ce da svede Maleta na ' podnosljiv ' broj poena.
Ako zaustavimo Sengeliju i Maleta uveren sam u pobedu.
I da veceras cemo videti kako Macvan funkcionise bez Pekmena. Ocekujem da ce veceras da napuni Belgijance
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo