KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Sport Kafe zatvoren?!?!?! Au, kriza drma zestoko.Steta.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Markos ::Evo nasao sam u restoran-pizerija Etna na NBGD-u kod Arene Hvala u svakom slucaju
Eeee, kul je to mesto... u grcko-kiparskom centru je... lepe uspomene me vezuju za to mesto... imaju kul picu, a nije ni nesto mnogo skupo... samo idi ranije da zauzmes neko kul mesto...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ali zašto se svaka serija i dobra igra Partizana u poslednje vreme vezuje za izlazak Lo.a iz igre, i igranje Pere kapitena? Ili me je ponovo mržnja i ksenofobija zaslepela?!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nek neko da +/- statistiku pa ćemo znati da li je do tebe ili do Law-a
Ni ja ga ič ne simpatišem.
Ni ja ga ič ne simpatišem.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Da li je jebeno moguce da mi bukvalno padamo u kljucnim momentima i dajemo dva poseda za dz?
Da li je moguce da kad se lomi Katic promasi dva zicera gde useravamo jos dva poseda?
Da li je moguce da smo tolike pajsercine da gubimo od ove grupe indijanaca!
Ma ne moze nista kako treba. Dobijes Makabi i Real i to se okilavis za ta 4 boda, a onda dobijs kitu po celu od ekipe koja nece naravno nikoga dobiti do kraja evrolige. Ma jebem vam mater!
Da li je moguce da kad se lomi Katic promasi dva zicera gde useravamo jos dva poseda?
Da li je moguce da smo tolike pajsercine da gubimo od ove grupe indijanaca!
Ma ne moze nista kako treba. Dobijes Makabi i Real i to se okilavis za ta 4 boda, a onda dobijs kitu po celu od ekipe koja nece naravno nikoga dobiti do kraja evrolige. Ma jebem vam mater!
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Imperator ::
Од кад пратим Партизан увек тако било. И биће.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Jbga...to je Partizan. Kod kuće padaju najjači, na strani nas dobijaju najslabiji uz retke slučajeve izuzetka.
I ove godine je više AJ izgubio nego što smo mi pobedili.
Kokošarski pristup - na pobedu se ide samo verbalno. Na parketu - kita!
Večeras smo mogli da dobijemo još u prvom poluvremenu.
I ove godine je više AJ izgubio nego što smo mi pobedili.
Kokošarski pristup - na pobedu se ide samo verbalno. Na parketu - kita!
Večeras smo mogli da dobijemo još u prvom poluvremenu.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Jbg. stvarno ne znamo da pobedimo ova gostovanja gde smo favoriti.
Ne razumem kako ekipa koja pobedi Makabi i Real ne moze da dobije ove indijance u gostima. Znam da Pekovic nije tu ali ovo smo morali da dobijemo.
Raduljica dobro poceo ali kao sto rekoh mora da nauci vec jednom da racionalnije pravi faulove.
Jbg. sta je tu je, izgleda da nam je sudjeno da idemo tezim putem.
Moram da pomenem Sengeliju, momak me odusevljava kako igra.
Ne razumem kako ekipa koja pobedi Makabi i Real ne moze da dobije ove indijance u gostima. Znam da Pekovic nije tu ali ovo smo morali da dobijemo.
Raduljica dobro poceo ali kao sto rekoh mora da nauci vec jednom da racionalnije pravi faulove.
Jbg. sta je tu je, izgleda da nam je sudjeno da idemo tezim putem.
Moram da pomenem Sengeliju, momak me odusevljava kako igra.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Dok je Pera menjao AC-a u prvom poluvremenu, smo od minus 3-4 stigli do plus 10-11.
Kada je naš čamuga u igri, Kecman igra pik, nema ko da otvori tranziciju, u odbrani imamo igrača manje, ili nas njegov igrač napuni kao budale.
Voleo bih da vidim tu +- statistiku, ali moj subjektivni osećaj je da ovaj čami, pored svih poena koje je dao, odigrao katastrofalno (kao i do sada). Ako on kao pla-y za 30 minuta sakupi jednu asistenciju, onda bem li ga...
I ne mogu da krivim isključivo Lo.a za ovaj poraz, jer ipak ga je Vlada držao toliko na terenu.
Kada je naš čamuga u igri, Kecman igra pik, nema ko da otvori tranziciju, u odbrani imamo igrača manje, ili nas njegov igrač napuni kao budale.
Voleo bih da vidim tu +- statistiku, ali moj subjektivni osećaj je da ovaj čami, pored svih poena koje je dao, odigrao katastrofalno (kao i do sada). Ako on kao pla-y za 30 minuta sakupi jednu asistenciju, onda bem li ga...
I ne mogu da krivim isključivo Lo.a za ovaj poraz, jer ipak ga je Vlada držao toliko na terenu.
2bad4u- prva petorka
Nisam neki fan Lo-a ali ipak index 27 nije zanemarljiv. Pocetkom drugog poluvremena nas je sam odrzavao u igri. Dosta dobar ulaz, tranzicija i sigurna slobodna bacanja. Meni nije jasno zasto Andjusic ne dobije ni minut po cetvrtini i onda u cetvrtoj ulazi pred kraj. Naravno da ce tada da se oklizne i da ce tada da promasi. Odbrana u reketu dosta losa, izgubljene lopte...jbg. Pokidacemo manekene u pioniru!
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
E pa stvarno sam se iznervirao prvi put ove sezone. Sve drzimo u svojim rukama i pustimo da nas Malet i druzina oderu do kraja ....
Nepotrebno guranje lopte pod kos u mnogim situacijama, bez pravog resenja za zonu. Sad protiv Milana ima da bude jako napeto.
Nepotrebno guranje lopte pod kos u mnogim situacijama, bez pravog resenja za zonu. Sad protiv Milana ima da bude jako napeto.
Sergej- mvp
Sergej jel' Lo ne konta kako da organizuje napad na zonu, ili ga Vlada tome nije ni učio?Sergej ::E pa stvarno sam se iznervirao prvi put ove sezone. Sve drzimo u svojim rukama i pustimo da nas Malet i druzina oderu do kraja ....
Uzgred i postavka ostalih igrača prilikom napadnja zone je katastrofa, tako da ima tu Vladine krivice.
Ma za dve nedelje ćemo se malo uigrati, odraćemo manekene.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Olimpija sa sedmoricom igrača.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
haha, nisi hteo da kažeš taj broj
Izraelac, Salin, Thompson, Močnik, Blažić, Bertrans, Murič, Morina
Izraelac, Salin, Thompson, Močnik, Blažić, Bertrans, Murič, Morina
Nolle- mvp
Partizan baš ima vetar u leđa od sudija..izbaciše sve visoke igrače Olimpije.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nikada mi neće biti jasno kako je Jaramaz završio u Partizanu?
Svaka čast Olimpiji na pruženom otporu!
Svaka čast Olimpiji na pruženom otporu!
Poslednji izmenio dane dana Ned 11 Dec 2011 - 8:39, izmenjeno ukupno 1 puta
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
domaćinsko suđenje...slobokv83 ::Partizan baš ima vetar u leđa od sudija..izbaciše sve visoke igrače Olimpije.
2bad4u- prva petorka
Ja ne znam ljudi da li je to do mene, ali mi izgleda da mi imamo igru jedino kada igraci smeju(!!!) da sutnu trojku. Cim krene (nepotrebno) ulazenje ispod kosa dodju i izgubljene lopte, a poena nigde. Sem ulaza Kecmana, ali doktor se ne racuna.
Hyperactive- prva petorka
kakva igra, pa Partizan nije imao igru dok Rothbert i Thopmson nisu dobili četvrtu ličnu (a da ne pominjem da nisu ni postajale), a kasnije i vidno umorene igrače Olimpije koji nisu igrali odbranu jer nisu smeli od ličnih Partizan je kao na treningu razbucao za tri...nadam se samo da će Partizan pobediti najveće indijance u Evroligi Armani, mada više ni u to nisam siguran...ako bude imao ovakvo suđenje, dobiće sigurno
slobokv83- mvp
Olimpija ima svoje probleme , mi svoje . Igra pod rucnom citavo poluvreme. Tek u nastavku je bilo dobro.
Sergej- mvp
Очигледно Партизану не леже Словенци
Не знам како је вама било али ја сам се баш јадно осећао кад је судија крајем треће четвртина дао прво бацања Лоу након што се залетео на три играча, па у следећем нападу одмах бацања добија Кецман јер је промашио зицер иако га нико није дирало. Следећи напад Лоу опет фаул-кош иако мислим да је то једина од три ситуације у којој је контакт уопште постојао, али ми је и то било јадно након свега што су свирали у претходним нападима....
Пре него што су судије узеле да навлаче било је 52-51 за Олимпију.
Разумем ја и домаћинско суђење и све, али је срамота бре људи да судије морају да ти помогну да добијеш екипу која је дошла да игра са 8 играча од чега су тројица јуниори...
Онај Мочник (Попишанко) је undersize верзија Филипа Човића (ака Прцко). Мислим да даље ништа не морам да причам.
Ако Партизан (недо' Бог) изгуби обе наредне евролигашке утакмице ја бих се експресно захвалио тренеру.
Не знам како је вама било али ја сам се баш јадно осећао кад је судија крајем треће четвртина дао прво бацања Лоу након што се залетео на три играча, па у следећем нападу одмах бацања добија Кецман јер је промашио зицер иако га нико није дирало. Следећи напад Лоу опет фаул-кош иако мислим да је то једина од три ситуације у којој је контакт уопште постојао, али ми је и то било јадно након свега што су свирали у претходним нападима....
Пре него што су судије узеле да навлаче било је 52-51 за Олимпију.
Разумем ја и домаћинско суђење и све, али је срамота бре људи да судије морају да ти помогну да добијеш екипу која је дошла да игра са 8 играча од чега су тројица јуниори...
Онај Мочник (Попишанко) је undersize верзија Филипа Човића (ака Прцко). Мислим да даље ништа не морам да причам.
Ако Партизан (недо' Бог) изгуби обе наредне евролигашке утакмице ја бих се експресно захвалио тренеру.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
nikako nije OK što su to bili četvrti faul za Rotberta i Tompsona koji su drzali Olimpiju...i ja sam se jadno osećao, valjda zato što nismo navikli da se srpskim klubovima tako svira
slobokv83- mvp
Zulu pa i ako izgubi izgubice od jednog Reala koji je ovde godine kandidat za F4 i milionera iz Milana koji nastavljaju da se pojacavaju posle odlaska Galinarija. Sa trenerom prvaka Evrope i igracima poput Focisa Burusisa Nikolasa DJentilea ....
Ne vidim zasto bi se trener terao. Govorimo hipoteticki. Vlada ostaje trener makar izgubili sve utakmice do kraja i u ABA ligi.
Ne vidim zasto bi se trener terao. Govorimo hipoteticki. Vlada ostaje trener makar izgubili sve utakmice do kraja i u ABA ligi.
Sergej- mvp
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo