Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 15 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

Počalji od 2bad4u Ned 11 Dec 2011 - 11:22

Kada sam komentarisao "domaćinsko suđenje" bio sam ironičan. Ali cigani očigledno tako misle, pa čekam snimak da revidiram utisak.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 15 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

Počalji od slobokv83 Ned 11 Dec 2011 - 11:25

2bad4u ::Kada sam komentarisao "domaćinsko suđenje" bio sam ironičan. Ali cigani očigledno tako misle, pa čekam snimak da revidiram utisak.

Ovo smatram kao ozbiljnu uvredu.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 11 Dec 2011 - 11:33

I ja bih bio ozbiljno uvređen dugogodišnjim frustracijama... Čak bih i postavio pitanje ispravnosti sopstvenih verovanja.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Ned 11 Dec 2011 - 11:42

Po meni nije bilo nikakvog navlacenja. Kriterijum je bio isti na obe strane, i oni su dobijali slobodna bacanja i faulove za neke, da kazem, sumnjive stvari.
Cak nad Raduljicom nije svirano nekoliko faulova pod kosem.
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 11 Dec 2011 - 11:45

Slobo, ja nisam video te lične koje spominješ, bila mi je ometena pažnja u tim trenucima (4. četvrtina)...
Ali pre toga sam video greške na račun Partizana, par faulova (konkretno se sećam Raduljicinih nepostojećih), uglavnom bio sam jako nezadovoljan suđenjem otprilike u trećoj četvrtini. Možda je bilo eventualnih kompenzacija (pošto ti verujem na reč), ali ni ti ni ja nismo gledali celu tekmu pa ne možemo baš dati pravu ocenu sudijama.
2bad, uopšte ti opaska nije na mestu pošto se nigde ni ne sluti u tvom postu da si ono napisao u šali, molim te obrati pažnju na to ubuduće.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Ned 11 Dec 2011 - 11:47

Sto vise gledam Vladu to sam ubedjen da je jedan obican provinciski seljak....Nekim igracima cuti ,a ovim mladima jebe majku za svaku sitnicu....glumi neko ludilo na klupi bez obzira da li vodimo ili gubimo....
sa ovakvim timom bi se i Trifa izborio za TOP 16....NE ZNA covek da postavi napad na zonsku odbranu....Djekica je poslao na zagrevanje u 2 MINUTU PRVE CETVRTINE A UVEO GA SREDINOM DRUGE.....decko stoji kao majmun i gleda u Vladu da bi se "kralj Vlada" odlucio da ga ubaci ....
Poznajem desetak ljudi iz Cacka i okoline i svi su jako losi ljudi i kompleksasi....
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Ned 11 Dec 2011 - 11:50

To je sasvim normalno da bude tako dugo na zagrevanju.
Poznajem dosta momaka iz Cacka koji su se bavili ili bave kosarkom i vecinom su momci na mestu.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Ned 11 Dec 2011 - 11:57

Е свашта се овде може прочитати.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 11 Dec 2011 - 12:13

Junglezburn ::Slobo, ja nisam video te lične koje spominješ, bila mi je ometena pažnja u tim trenucima (4. četvrtina)...
Ali pre toga sam video greške na račun Partizana, par faulova (konkretno se sećam Raduljicinih nepostojećih), uglavnom bio sam jako nezadovoljan suđenjem otprilike u trećoj četvrtini. Možda je bilo eventualnih kompenzacija (pošto ti verujem na reč), ali ni ti ni ja nismo gledali celu tekmu pa ne možemo baš dati pravu ocenu sudijama.
2bad, uopšte ti opaska nije na mestu pošto se nigde ni ne sluti u tvom postu da si ono napisao u šali, molim te obrati pažnju na to ubuduće.

nisam video te Raduljicine nepostojeće, pošto sam očigledno došao posle tebe kući...ali nikako ne možemo pričati o kompenzaciji...

ne mrzim ja Partizan, volim ga podjednako kao Zvezdu i kao Radnički i kao Slogu (Borac mrzim Very Happy ) i kao svu košarku...ja samo pričam ono što vidim...a nikada nisam u fazonu da nekome dokazujem nešto, da postavljam snimke i tako to...

2bad je mene lično napao, ja njega nisam, napao sam svojim oštrim okom suđenje.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 11 Dec 2011 - 12:15

Dve lične Tompsona u onoj seriji Partizana jesu bile sumnjive, sedeo sam ispod tog koša. Bar jedna nije bila...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 11 Dec 2011 - 12:20

A ni Božina sekirica nije bila za namernu, bila je onako osrednja... Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 11 Dec 2011 - 12:22

Jungle, mi ovde pričamo o faulovima gde kontakt uopšte nije postojao...
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 11 Dec 2011 - 12:36

2bad4u ::Kada sam komentarisao "domaćinsko suđenje" bio sam ironičan. Ali cigani očigledno tako misle, pa čekam snimak da revidiram utisak.

Ја сам утакмицу гледао од полувремена. Лоше суђење се десило у другом делу треће четвртине када је Партизану поклоњено пар бацања и онда су се одлепили, до тада је утакмица била врло неизвесна (макс 3-4 разлике за један или други тим). А каснија серија је само последице чињенице да су ти измишљени фаулови избацили једине иоле озбиљне играче у тиму Олимпије, ови су морали да зонирају у одбрани и уследило је много отворених шутева.

Sergej ::Zulu pa i ako izgubi izgubice od jednog Reala koji je ovde godine kandidat za F4 i milionera iz Milana koji nastavljaju da se pojacavaju posle odlaska Galinarija. Sa trenerom prvaka Evrope i igracima poput Focisa Burusisa Nikolasa DJentilea ....

Ne vidim zasto bi se trener terao. Govorimo hipoteticki. Vlada ostaje trener makar izgubili sve utakmice do kraja i u ABA ligi.

Прво неће те две утакмице бити прва ствар коју је он изгубио па да ка човек - ајде да му се опрости. Дакле то би (по мом мишљењу) била само кап која је прелила чашу. Победа против Шарлоа је била императив, а он није успео да је оствари. Видело се да чим Партизан заигра иоле озбиљну кошарку Шарлоа нема шта да тражи против њих на терену. Да ли Партизан има традицију да губи против тих инвалидних екипа на гостовању у Евролиги, да ли је паркет био клизав, да ли је осветљење било лоше, то су сасвим небитне ствари. Партизан је много квалитетнији, није победио, тренер мора да да одговор на питање зашто? Ајде нека је изгубио, али онда бар нека каже зашто је екипа онако катастрофално играла од средине друге четвртине? И зашто се то понавља из утакмице у утакмицу? Да ли зна како ће то да поправи или ако нема идеју нека се пакује.

Што се тиче Реала, ок, њима свака част. Али Партизан није лошија екипа од Милана, и ако екипа ту не оствари победу и то још на домаћем терену, користити буџет као алиби мислим да не би било оправдано. Тај силно појачани Милан је отресен у Истамбулу од стране Гулера и Акиола 20 разлике.

При том, ја не мислим, да чим настане резултата треба мењати тренера, већ мислим да Партизан већ у континуитету игра лоше. Игра је по мом мишљењу суштински проблем. Ја му не замерам много оно што му замерају други форумаши: Што не игра Анђушић, што не игра овај, што не игра онај... Наравно и ја мислим да би ти играчи требали више да играју, међутим ако је то тренерова одлука ја се не мешам. Mене занима само како играју они играчи којма је он указао поверење и како функционише тактика коју је он одабрао. Ако не функционише нема оправдања...

Приметио сам и да има великих проблема да мотивише екипу да одигра квалитетно након евролигашких мечева. Ова данашња Олимпија морала је да буде прегаежна од стране Партизана. Шта тек рећи за тесну победу против Крке (такође са домаћинским суђењем) и пораз од инвалидног Златорога који служи да распала Звезда на њему лечи комплексе и дере их 40 разлике? Цедевита је неупоредиво квалитетније одиграла у Тел-Авиву од Партизана.

Дакле ја не кажем да тренера треба инстант мењати. Ја кажем да ако наставе овако безидејно да играју, и ако као последица тога дође до 5 везаних пораза у Евролиги а притом екипа у АБА лиги настави да игра овако лоше као данас треба мењати тренера. Данас да би добили полу-јуниорски тим Олимпије било је неопходно да крену да упадају тројке, да није кренуо шут (и да нису сумњиво избачена из утакмице једина два озбиљна игралча Олимпије) био би и тесан меч до краја...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sarlo Ned 11 Dec 2011 - 12:42

markoo ::Sto vise gledam Vladu to sam ubedjen da je jedan obican provinciski seljak....Nekim igracima cuti ,a ovim mladima jebe majku za svaku sitnicu....glumi neko ludilo na klupi bez obzira da li vodimo ili gubimo....
sa ovakvim timom bi se i Trifa izborio za TOP 16....NE ZNA covek da postavi napad na zonsku odbranu....Djekica je poslao na zagrevanje u 2 MINUTU PRVE CETVRTINE A UVEO GA SREDINOM DRUGE.....decko stoji kao majmun i gleda u Vladu da bi se "kralj Vlada" odlucio da ga ubaci ....
Poznajem desetak ljudi iz Cacka i okoline i svi su jako losi ljudi i kompleksasi....

Ja sam rodom iz Ivanjice i jako sam los covek.

Sarlo
Sarlo
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 11 Dec 2011 - 12:42

slobokv83 ::Jungle, mi ovde pričamo o faulovima gde kontakt uopšte nije postojao...
Na takve sam mislio kada sam spomenuo Raduljka...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 11 Dec 2011 - 12:46

nije ni pipnuo čoveka?

jbg to nisam video stvarno, treba meni da stignem do Zemuna Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 11 Dec 2011 - 12:50

U jbt, zaboravim jedan smajlić i odmah se skonta da sam nasilne prirode i da napadam nekoga jer drugačije misli ili za nekoga drugo navija!?
Izvinjavam se svima kojima sam povredio osećanja!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Ned 11 Dec 2011 - 12:55

Cisto da napomenem, trebalo je obratiti paznju i na nacin na koji Rothbart postavlja blokove za svoje igrace. Laktovi visoko podignuti, a ni jednom sviran faul u napadu...
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 11 Dec 2011 - 13:00

@Zulu

Znas kako ne mogu mu zameriti Sarloa iz vise razloga. Prvi je da je Sarloa dobra ekipa jer ekipa koja dobije Efes u gostima , namuci Makabi , odigra egal sa Armanijem ne moze biti losa. Da su to neki igraci iz Belgije pa ajde , ali to su uglavnom sve Amerikanci koji vec godinama igraju tu. Isti taj tim je kroz kvalifikacije prosao sito i reseto. Tako da je dokazao kvalitet. I Dule je gubio utakmice protiv indijanaca kao sto su Bamberg Orlean ... namucio nas je Roan to je ocigledno i Vladina boljka.

Sto se tice igre , ona je takva da mi igramo ruznu kosarku. Ja ne sporim to. Jednostavno ekipa je ove godine atletski limitirana. E sad valjalo bi sacekati last cut iy NBA mozda doleti igrac na 4-5 kako cujem.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 11 Dec 2011 - 13:00

Sad me podseti na situaciju kad je Koštunjavi dobio faul a Tompson mu zabio lakad u vrat/rame, opušteno je mogao biti faul u napadu, tj. trebalo je... Wink
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 11 Dec 2011 - 13:19

Partizanu se nije danas direktno pomoglo ali je postavljen kriterijum sudjenja da se lako dodeljuju licne greske. Kome takva igra odgovara? Verovatno timu koji je dosao sa 4 igraca i 3 igraca kojima je Pionir nesto poput spejs satla.

Ne treba se zaletati sa Vladom ali sam ja jako dugo govorio da je samoubistvo konceptovati igru na coveku za koga znas da ce ici. Raduljica nije los centar, daleko od toga, ali ne moze da se poredi sa Pekmenom. Partizan igra jednodimenzijonalnu kosarku i to je to.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 11 Dec 2011 - 13:25

To da smo preterali sa Pekom videlo se i protiv Šarloa, kada smo ne forsirali nego preforsirali Raška u napadu, u nedostatku drugih akcija.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 11 Dec 2011 - 14:28

@Сјергеј

Види, све то стоји, нису они сад нека безазлена екипа (као што је олимпија била данас) али сам баш озбиљно испратио меч са Шарлоа и мислим да је тренер главни кривац за пораз. Можда се неко неће сложити али просто ми делује да играчи Партизана доста отскачу квалитетом, кад год се минимално повежу одмах крену да мељу, поведу двоцифреном разликом средином друге четвртине. И онда онај Малет крене да даје кошеве Партизану, шутем из обичног пика кроз средину. Једанпут, двапут, трипут... Дакле не играју они Бог зна какву неодбрањиву акцију то је једна једина ствар коју два Амера могу да одиграју. Када год наши клубови играју против Француских или Белгијских клубова (због великог броја амера у њима) и мало дете зна шта ће ови једино да раде. И Партизан дозволи да пороспе вођство на тако јефтине фазоне. А шта за то време ради тренер? Осим што је морао да припреми екипу и пре почетка меча на тако нешто и спречи да се то уопште деси, он ни у лудилу не мања ништа дефанзивно иако ови пуне ли пуне.

У другом делу центри Шарлоа уђу у проблем са пеналима и сад очекујеш да ће Партизан то да искористи кад оно Шарлоа направи још једну двоцифрену серију. Тренер Шарлоа направи класичну фору коју тренери раде у таквим ситуацијама (сетите се и нашег меча у групи на ЕП против Израела и Елијахуа који је имао исти задатак) и стави покретљивог Шаленгу на центра и овај одигра меч живота. Влада наравно не намерава да одговори, стави Мачвана да га чува и решио је проблем. Не он остави да се центри Партизана напуне пеналима чувајући бржег и покретљивијег играча. Истовремено, Шарлоа стане у зону зато што Шаленга наравно не може да чува Партизанове центре и то је за Владу нерешива енигма...

Просто то су неке ствари које ја као тотални лаик видим и онда просто не могу да схватим констатације попут оне коју си дао: Влада и да изгуби све мечеве АБА лиге остаће тренер. Моје питање је зашто? Какву је он то игру створио да би имао такву безрезервну подршку? Ја немам ништа против да се игра ружна кошарка, па Жељко је играјући ружну кошарку освојио камион трофеја. Али једно је ружна кошарка а друго је безидејна кошарка.

Друго, тај меч против Шарлоа Партизану значи пролазак у топ16, А лиценцу, можда играње у Арени итд... и играју против екипе која игра за престиж и играчи да се продају и Влада изгуби од те екипе која игра са 7 играча у ротацији...

Мој став је јасан - тренер може да има подршу ако успостави солидну игру па и не направи резултат због објектино слабијег тима, тренер може да има подршку и ако нема никакву игру али успе да оствари резултат. Али како може подршку да има тренер ако ни на који начин не унапреди игру свога тима, већ из утакмице у у такмицу понавља исте (некад и почетничке) грешке које константно доводе до пораза и неостварења такмичарских циљева? Дакле Влада до сада није имао ни један ненадокнадив кикс да би имали потребе да причамо о тим драстичним мерама, али ако му се деси не знам зашто би био недодирљив?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 11 Dec 2011 - 15:02

Sergej :: E sad valjalo bi sacekati last cut iy NBA mozda doleti igrac na 4-5 kako cujem.

Мој предлог би био (ако је икако финансијски могуће) Alexis Ajinça, и то на годину ипо дана, наравно ако до нове године не буде нашао клуб, а нисам до сада чуо да се неко интересовао за њега. Били би сте одушевљени добијеним.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 11 Dec 2011 - 15:31

Slažem se sa Zuluom po pitanju bezidejnosti! Ali samo u segmentu igre gde Lo organizuje napade. Mislim (postalo je već sasvim subjektivno mišljenje) da igra na oba dela terena mnoooooogo bolje izgleda kada je u igri Pera Božić (ma koliko osporavan bio, sa ili bez razloga). Takvu konstataciju (teoriju) potkrepljujem i iz sinoćne utakmice sa Olimpijom, kada nemamo apsolutnu ideju i organizaciju (govorim o prvom poluvremenu) kada je Lo u igri, i Olimpija pravi prednost, koja se topi i prerasta u prednost Partizana kada Pera igra... Lo je sinoć za dvadeset minuta više imao 3 poena više od Pere kapitena, i jednu asistenciju više, o odbrani je izlišno i govoriti.
Ali evo javno priznajem da sam samom sebi dosadan o priči o Lošem Lo-u i "veličanju" Pere Božića (mada bih veličao svakoga u poređenju sa Lo-om, dok se ovaj ne trgne i opravda novac koji dobija..)
Tako da se slažem sa konstatacijom da Vlada Jovanović ima problem sa vođenjem utoliko što mu najviše (najnezaslužanije) igra Lo.
Klinci još uvek nisu za igru u Partizanu, bar dok ne poprave odbranu (o tome su i drugi pričali), i drago mi je što tu nema protekcija, pa makar se radilo i o šuteru boljem od ostalih (Anđušić) (prvo odbrana zalaganj, posle igra i krediti)
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu