KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Kure ::Sergej ::Sto da se bruka. Pogresila je devojka jednu rec , zato sto Blat nije bas najjasnije rekao.
Devojka radi i preko svog posla, a plata uvek kasni i kasni ...
Tako valjda mora da bude... Nego Sergrj jel' znaš nešto o tome keda će da kapnu pare od Veselog? Koliko sam ja shvatio Vizardsi su dužni da nam plate 500.000$ odmah čim sa njim zaključe ugovor, koji zbog lokauta nisu smeli da zaključe, a potom nam Veseli os svojih primanja u više rata plaća neki keš na ime obeštećenja. Jesam li dobro shvatio? Ako je tako biće nešto novaca, za sve, pa i za dotičnu gospođicu.
Od Jana bi trebalo da kapne 1.5 m zelenih novcanica. Kad i kako to sad niko bas ne moze sa sigurnoscu da kaze.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Sergej ::Sto da se bruka. Pogresila je devojka jednu rec , zato sto Blat nije bas najjasnije rekao.
Devojka radi i preko svog posla, a plata uvek kasni i kasni ...
Nije bas jedna rec, ona promasi smisao cele recenice, i to se desava na svakoj konerenciji. Njoj kasni plata, a mi se svi kupamo u bogatstvu i raskosi...
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Neću da cenim druge segmente posla koji devojka obavlja pošto o tome nemam apsolutno nikakvu informaciju, ali da fula prevode - fula...i to često naveliko.
Inače je simpatična baš
Inače je simpatična baš
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Pa trnovit je put do uspehaSergej ::Devojka radi i preko svog posla, a plata uvek kasni i kasni ...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sergej, ako Aca pljune milionče... na ovih 500k ako dobijete još 300-400 puna kapa, milion ipo ? Mnogo je to.
Nolle- mvp
Ne vidim kako bi to mogao neko da utice na razvoj dogadjaja, pogotovo on.. ?!
Ugovor je ugovor, mi nismo morali da pustimo Jana, ili sam ja u zabludi.. ?
Ugovor je ugovor, mi nismo morali da pustimo Jana, ili sam ja u zabludi.. ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Vi niste morali da pustite Jana, ali sve preko tih pola miliona je dogovor između igrača/menadžera i kluba. Znači vi možete i da ostanete samo sa tih pola miliona, to je samo obaveza, sve preko toga, može i ne mora. Jan verovatno želi da da, ali više oko toga se pita menadžer, jel mi es čini da taj ostatak ne daje sam igrač nego agencija koja zastupa igrača.
Nolle- mvp
Obaveza je milion i po obeštećenja za Jana jer on ima važeći ugovor sa Partizanom i za izlaženje iz tog ugovora mora da se plati 1.5 milion. 500k plaća NBA, ostatak igrač u ratama i to je uvek tako bilo.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ноле, не прави се луд. Сто осамдесет и шест пута је спомињано на форуму -1 500 000 је договорена сума од чега 500 000 плаћа НБА тим ( јер им је толико дозвољено) а остало Весели ( или агенција, менаџер, како год). Тако је уосталом било и са Крлетом.
Дакле, није све преко 500К да може и не мора. МОРА. Весели је имао уговор са Партизаном, Партизан је тражио 1,5 , а од кога ће то да наплате - дал` од играча, менаџера, клуба, ММФ-а, Светске банке то њих не интересује.
П.С. Можда је и мање од милион и по, поента је да није 500К а да преко тога може и не мора, као да је то добра воља играча или агенције.
Дакле, није све преко 500К да може и не мора. МОРА. Весели је имао уговор са Партизаном, Партизан је тражио 1,5 , а од кога ће то да наплате - дал` од играча, менаџера, клуба, ММФ-а, Светске банке то њих не интересује.
П.С. Можда је и мање од милион и по, поента је да није 500К а да преко тога може и не мора, као да је то добра воља играча или агенције.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ајде нови пост ћу. Шта је то Блат рекао/ учинио па сте сви пали на дупе? Стварно нисам испратио.
blagoje- prva petorka
moram malo da des, destab, ma znate sta hocu da kazem hahaha
Nolle- mvp
Blat je na kraju dobio pitanje od jednog novinara da prokomentarise igru Macvana. On je odgovorio je da je uvek los trener kada igra protiv svojih bivsih igraca i da ga ti igraci uvek "nap0une". Zatim je rekao da je noc pred utakmicu sanjao Macvana i onda ustao i rekao nesto na fazon. " Sranje, bolje da nisam ni dosao na utakmicu "
Covek je stvarno legenda, obozavam ga kao trenera.
Za igrace nemam zamerki. Moram da priznam da sam i ja tokom utakmice par puta pomislio da bi Andjusic trebao da udje ali je tvarno bila zeznuta situacija. Gagi je u napadu bio los ali je u odbrani bez problema drzao Farmara, sa Andjusicem bi situacija bila obrnuta. Sa druge strane, Kec je bio sjajan i njegovo iskustvo je bilo veoma bitno, a Lucic i Cakar su igrali veoma dobro pa mesta za Andjusica nije ni bilo. On je cini mi se cim je usao izgubio jednu loptu kod onog presinga Makabija a posle toga promasio i trojku. Ima on jos dosta da radi, a sigurno da je Buducnost Partizana...
Sinoc je i Pelmen izdvojio Gagija i Lucica kao buducnost Partizana, a za Andjusica rekao da ima mnogo da radi, pogotovo na fizickoj snazi ako hoce da bude u rangu sa Kerolom i ostalim sjajnim suterima...
Inace, moram da dodam da je i Pelmen u ova 2 meseca pokazao da u NBA zasuzuje minutazu i vecu ulogu u timu. NBA je posebna prica, tamo se ne racuna nista od onoga sto je u Evropi ucinio i tamo moras ponovo da se dokazujes, a kada si iz Evrope i + nisi dosao sa koledza, to je veoma tesko, to jedino moze da ti prodje ako imas vezu, odnosno ako ti je brat poznat kosarkas, khm Gasol. Za mene Pekmen sigurno zasluzuje vecu minutazu, on je pravi pokazatelj kako igrac moze da izgleda na terenu kada se potpuno posveti kosarci i treningu. Da je to radio i pecaros Zvezdas, o da je bar pola covek kao Pekmen, sigurno nebi morali da se brinemo o centarskoj poziciji u reprezentaciji...
Za igrace nemam zamerki. Moram da priznam da sam i ja tokom utakmice par puta pomislio da bi Andjusic trebao da udje ali je tvarno bila zeznuta situacija. Gagi je u napadu bio los ali je u odbrani bez problema drzao Farmara, sa Andjusicem bi situacija bila obrnuta. Sa druge strane, Kec je bio sjajan i njegovo iskustvo je bilo veoma bitno, a Lucic i Cakar su igrali veoma dobro pa mesta za Andjusica nije ni bilo. On je cini mi se cim je usao izgubio jednu loptu kod onog presinga Makabija a posle toga promasio i trojku. Ima on jos dosta da radi, a sigurno da je Buducnost Partizana...
Sinoc je i Pelmen izdvojio Gagija i Lucica kao buducnost Partizana, a za Andjusica rekao da ima mnogo da radi, pogotovo na fizickoj snazi ako hoce da bude u rangu sa Kerolom i ostalim sjajnim suterima...
Inace, moram da dodam da je i Pelmen u ova 2 meseca pokazao da u NBA zasuzuje minutazu i vecu ulogu u timu. NBA je posebna prica, tamo se ne racuna nista od onoga sto je u Evropi ucinio i tamo moras ponovo da se dokazujes, a kada si iz Evrope i + nisi dosao sa koledza, to je veoma tesko, to jedino moze da ti prodje ako imas vezu, odnosno ako ti je brat poznat kosarkas, khm Gasol. Za mene Pekmen sigurno zasluzuje vecu minutazu, on je pravi pokazatelj kako igrac moze da izgleda na terenu kada se potpuno posveti kosarci i treningu. Da je to radio i pecaros Zvezdas, o da je bar pola covek kao Pekmen, sigurno nebi morali da se brinemo o centarskoj poziciji u reprezentaciji...
Mihael- mvp
Godina : 37
фала лепо.Mihael ::Blat je na kraju dobio pitanje od jednog novinara da prokomentarise igru Macvana. On je odgovorio je da je uvek los trener kada igra protiv svojih bivsih igraca i da ga ti igraci uvek "nap0une". Zatim je rekao da je noc pred utakmicu sanjao Macvana i onda ustao i rekao nesto na fazon. " Sranje, bolje da nisam ni dosao na utakmicu "
blagoje- prva petorka
Blaško, nema smisla, moraš češće da čitaš Lazarevića.
Novinarima se obratio i trener gostujućeg tima, David Blat:
"Želim da kažem tri stvari. Prva je čestitka treneru i timu koji je igrao sa mnogo duha i srca i zasluženo dobio utakmicu. Druga stvar koji želim da istaknem je ta da je ovaj meč pokazao koliko je ova grupa teška. Real Madrid i mi smo lideri u grupi, a Partizan je i njih i nas dobio u Beogradu. Treća, za mene najvažnija, stvar koju želim da kažem je da Pekoviću i Farmaru svi treba da odamo poštovanje za ono što su uradili za naša dva tima u prethodnom periodu. Oni su odabrali košarku, a ne borbu za prava i novac. Ukazali su čast navijačima oba tima, evropskoj košarci i klubovima u kojima su igrali. Obojica su sjajni igrači, a očigledno i odlični ljudi."
Blat je upitan i da prokomentariše odlazak ove dvojice igrača, odnosno kakav će uticaj to imati na timove. Izraelac je rekao da će to biti veliki gubitak i za jedne i za druge, ali da ipak misli da Makabi više gubi, jer Partizan ima Raduljicu i Katića koji kratkoročno mogu uspešno da zamene Pekovića. Najavio je i da će njegov tim morati da angažuje igrača na upražnjenom mestu.
Trener "ponosa Izraela" na kraju se osvrnuo i na sam meč:
"Nismo imali šanse na ovoj utakmici. Pokušavali smo da promenimo ritam, ali uvek kada smo bili blizu propuštali smo šanse ili bi oni baš tada dobro odigrali. Na ovakvoj utakmici nedopustivo je toliko promašenih slobodnih bacanja, kao i primljenih poena iz druge šanse. Partizan je od početka do kraja diktirao igru. Verujte mi, najlošiji sam trener kada protivnik u timu ima nekog od mojih bivših igrača. Sinoć sam sanjao Milana Mačvana", rekao je Blat i otišao sa osmehom.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sta je s Ejsijem? Kolika ce biti pauza?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Aca je izbacio za mene najzanimljiviji deo a to je ono kada je na kraju rekao : Sranje, bolje da nisam ni dosao na utakmicu " Mada, to je zeznuto da se prevede za sajt...
Ja pretpostavljam da Ejsi nece igrati ni protiv Buducnosti a da ce biti spreman za Belgijance...
Ja pretpostavljam da Ejsi nece igrati ni protiv Buducnosti a da ce biti spreman za Belgijance...
Mihael- mvp
Godina : 37
fizicar ::Sta je s Ejsijem? Kolika ce biti pauza?
Oporavlja se krenuo je sa treniniranjem,bice spreman za Buducnost mada posto Pekovic igra,Acie verovatno ce malo igrati ili nece uopste.
Markos- prva petorka
Svetislav Pešić je čestitao crno-belima na pobedi i istakao sledeće:
"Ta utakmica je bila još jedna potvrda da su neistinite priče da nema kvalitetnih, mladih srpskih igrača. Ako niko drugi, onda su to Milan Mačvan i Vladimir Lučić najbolje demantovali, ali i ne samo oni."
"Ta utakmica je bila još jedna potvrda da su neistinite priče da nema kvalitetnih, mladih srpskih igrača. Ako niko drugi, onda su to Milan Mačvan i Vladimir Lučić najbolje demantovali, ali i ne samo oni."
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Zato je tu Tegi. Nie Tegi zlotvor da izbacue komentare tipa vulgarne.Mihael ::Aca je izbacio za mene najzanimljiviji deo a to je ono kada je na kraju rekao : Sranje, bolje da nisam ni dosao na utakmicu " Mada, to je zeznuto da se prevede za sajt.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Anti-RTS ::Obaveza je milion i po obeštećenja za Jana jer on ima važeći ugovor sa Partizanom i za izlaženje iz tog ugovora mora da se plati 1.5 milion. 500k plaća NBA, ostatak igrač u ratama i to je uvek tako bilo.
Lepo receno. Jan ima ugovor do 2013 godine , Partizan je sebe obezbedio klauzulom u ugovoru koji je Jan potpisao zajedno sa svojim menadzerom. To je to. On je duzan da isplati ostatak para , kako u kojim uslovima sve je veoma precizno definisano. Naravno , Partizan nece praviti nikakve probleme Janu i ako bude kasnjenja , sto je sasvim normalno.
Sergej- mvp
Nadam se da neće, bila bi ludost to uraditi pred utakmicu sa Šarloa.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Budućnost ozbiljno tuče u odbrani, a odnos faulova 11/7 za Partizan.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ovo nam je jos jedno od boljih suterskih veceri, a ubise nas... mada mi se cini da je Partizan premoren da bi skakao i da je to glavni problem... samo mi nije jasno forsiranje Pekovica koji je mozda najgori na terenu...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo