KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Pekovic kod Tegija!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Fantasticna atmosfera i velika utakmica u Pioniru. Hala prepuna sat vremena pre pocetka utakmice. Brutalno dobro otvaranje utakmice , mirna zavrsnica. Bravo momci zrelo dobijeno veceras. Maki fantastican , Pekmen sa suzama u ocima
Blat gospodin trener. Dobio je aplauz svih novinara na konferenciji. Fantastican trener i jos bolji covek. Vlada odlicno vodio utakmicu. Lo nije mogao da se skine , a i Lucic je imao problema sa ledjima ,ali je stisnuo da odigra. Na korak smo od TOP 16 ako dobijemo Sarlou a Efes Armani to je to
Blat gospodin trener. Dobio je aplauz svih novinara na konferenciji. Fantastican trener i jos bolji covek. Vlada odlicno vodio utakmicu. Lo nije mogao da se skine , a i Lucic je imao problema sa ledjima ,ali je stisnuo da odigra. Na korak smo od TOP 16 ako dobijemo Sarlou a Efes Armani to je to
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Blat me uvek oduševi!!! Svaka mu čast!
Poslednji izmenio Zolja dana Čet 1 Dec 2011 - 13:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Zolja- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Kraj konferencije je genijalan, stvarno je covek veliki strucnjak i smele..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Milan Macvan i Erazem Lorbek sa indeksom 25 dele titulu MVP-ija kola. Cestitke Macvanu na prvoj od mnogobrojnih.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Mačvan doktorski. Peković, najbolji centar Evrope. Lučić odlična rola. Milosavljević neverovatna odbrana. Čakarević odličan u skoku na obe strane. Kecman doktor košarke. Vlada Jovanović savršeno vođenje i priprema.
Fantastičan pristup i borbenost čitavog tima sve vreme na terenu. Publika i atmosfera čista desetka.
Ali ono što bih istakao, kao moj lični stav i zapažanje, jeste igra Pere Božića. Odigrao je gotovo 30 minuta, nije izgubio loptu, nije silovao u napadu, od onoga što je promašio, par puta je šutnuo u poslednjim sekundama napada. Odbranu je odigrao samo kako on to ume. Kapitenski vodio tim... Sa njim u igri se vidi ideja, postoji ozbiljan protok lopte, čak se relativno dobro (ne i lako) rešavao presing protivnika. Mnogi su se pitali na šta će ličiti igra bez Lo-a, i čini mi se čekali da vide sa koliko će da izgubimo... Ali Pera bez izgubljenih lopti, i ozbiljnom dozom sigurnosti ipak pokazao da je Lo nepravedno neprikosnoven po 40 minuta u igri, i da Pera (kada je već u timu) mora da daje doprinos. I da konačno vidimo kakov je Lo igrač ako ne mora da igra čitavu utakmicu, već ako može i da odmori 10-15min... A ja i dalje ostajem pri tvrdnji da igra Partizana sa Perom izgleda jedno 3x bolja od one sa Lo-om.
Fantastičan pristup i borbenost čitavog tima sve vreme na terenu. Publika i atmosfera čista desetka.
Ali ono što bih istakao, kao moj lični stav i zapažanje, jeste igra Pere Božića. Odigrao je gotovo 30 minuta, nije izgubio loptu, nije silovao u napadu, od onoga što je promašio, par puta je šutnuo u poslednjim sekundama napada. Odbranu je odigrao samo kako on to ume. Kapitenski vodio tim... Sa njim u igri se vidi ideja, postoji ozbiljan protok lopte, čak se relativno dobro (ne i lako) rešavao presing protivnika. Mnogi su se pitali na šta će ličiti igra bez Lo-a, i čini mi se čekali da vide sa koliko će da izgubimo... Ali Pera bez izgubljenih lopti, i ozbiljnom dozom sigurnosti ipak pokazao da je Lo nepravedno neprikosnoven po 40 minuta u igri, i da Pera (kada je već u timu) mora da daje doprinos. I da konačno vidimo kakov je Lo igrač ako ne mora da igra čitavu utakmicu, već ako može i da odmori 10-15min... A ja i dalje ostajem pri tvrdnji da igra Partizana sa Perom izgleda jedno 3x bolja od one sa Lo-om.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
imam neki osjecaj: Macvan MVP decembra!
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Ovo je velika pobeda za Partizan i jedna od onih pobeda za koje najveća zasluga pripada treneru. Sjajno postavljena utakmica, od starta se igračo na duge napade, bez jurnjave sa njima. gagijeva paklena odbrana na Farmaru. Dobro, u najvećem delu meča, rešavan presing po celom terenu. Bravo za Vladu što se toga tiče, a o nekim drugim stvarima ćemo kasnije.
Šteta je što Bogdan nije dobio neki minut na terenu i to je jedino za čim se može žaliti večeras. Pera odigrao kao nekad. Jaramaz, uz par grešaka, sasvim korektan u prenosu lopte, ali to je sve od njega.
Jeste bila važna utakmica, jeste ulog bio veliki, ali mogao je Danilo Anđušić da igra više od minuta i po. Dečko bi mogao biti paklen šuter!
Kec doktorski. Milosavljević, pored sjajne odbrane, nekoliko puta pokazao zašto ga nazivaju "budalom". Zaleće se volina, kao da mozga nema, ne obraćajući pažnju šta se oko njega dešava. Kao da ima isprogramirano u glavi šta treba da uradi kada dobije loptu i nema veze da li ej to u tom trenutku moguće ili ne.
Čakar je sve bolji, večeras ga je svuda bilo!
Luče odigrao najbolju partiju u sezoni. Na kraju dodavanje iza leđa za Pekovića, kod onog Pninijevog faula. Bravo za Lučića.
Raduljica i Raško fino odradili svoje minute. Prosto se vidi koliko je Raduletu stalo. Nadam se da će da eksplodira kada Peković ode.
Pekovića ne treba komentarisati. Čovek je popio neverovatne batine. To je strašno koliko sudije dozvoljavaju da ga svi redom mlate, a pritom svinji iz Makabija sviraju sve kao da je od vune. Debeli je već u prvom poluvremenu mogao da izleti napolje zbog 5 penala, a čini mi se da nije imao nijedan. Pekovićeva prva lična plač Majke Božije. Pekmen se oprostio kako dolikuje. Ovo što je on uradio nijedan igrač u istoriji nije nikada, a mnogo su obećavali da će se vratiti u crno-beli dres makar na kraju karijere. Ovo se ne sme zaboraviti. Po trofejima, poenima i nekim igračkim parametrima možda nije najbolji igrač u istoriji kluba, ali svojim ljudskim i igračkim kvalitetima i stvarima koje uradio za Partizan već sada je rame uz rame sa Grbom i Sašama. Ja to tako vidim. Hvala majstore, oprosti se u Podgorici, lepše nije moglo!
Razloge neuspeha reprezentacije u Litvaniji mogli smo videti baš večeras. Milan Mačvan i Nemanja Bjelica su u Litvaniji imali prilično važne uloge ili je tako bar trebalo da bude. Uporedite Mačvanove partije kada je došao u Partizan i sada, koja je to razlika. On ni nakon ove sezone ne sme da ode u klub gde neće da bude prva opcija, a najbolje bi mu bilod a ostane gde jeste, da odigra dve sezone u Evroligi kako treba, da se potvrdi kao igrač. Ako ode nakon ovoga i opet počne da maše peškirom - džabe smo krečili. Bjelicu pomenuh jer je on zasro večeras, a to je posledica neiskustva u takvim situacijama. Bjelici i Mačvanu nije malo godina, jedan od poslednjih vozova im prolazi.
Maki ima veliko srce, još uvek pravi neke greške, ali napreduje krupnim koracima.
Blat je car. Nije se u njegovom ponašanju na KZŠ moglo videti da je izgubio. Kao i uvek u Beogradu pobrao je simpatije svih prisutnih, videli ste šta je rekao, da ne prepričavam.
Što se tiče Jovanovića, ja koji ga uvek branim, moram da kažem da se ponaša jako bezobrazno. Dva potpuno različita čoveka kada izgubi i kada dobije. Kada izgubi izađe i izdeklamuje šta ima, a teško da se bilo kome javi kada ulazi i izlazi iz onog PRESS centra. Kada pobedi druga je pesma, sav je nasmejan kao da je Boga za muda uhvatio. Na neka pitanja čak i bezobrazno odgovara. Širi se kao paun. Ponaša se klinački!
Sjajna publika, ljudi su jedni drugima na glavama stajali.
Šteta je što Bogdan nije dobio neki minut na terenu i to je jedino za čim se može žaliti večeras. Pera odigrao kao nekad. Jaramaz, uz par grešaka, sasvim korektan u prenosu lopte, ali to je sve od njega.
Jeste bila važna utakmica, jeste ulog bio veliki, ali mogao je Danilo Anđušić da igra više od minuta i po. Dečko bi mogao biti paklen šuter!
Kec doktorski. Milosavljević, pored sjajne odbrane, nekoliko puta pokazao zašto ga nazivaju "budalom". Zaleće se volina, kao da mozga nema, ne obraćajući pažnju šta se oko njega dešava. Kao da ima isprogramirano u glavi šta treba da uradi kada dobije loptu i nema veze da li ej to u tom trenutku moguće ili ne.
Čakar je sve bolji, večeras ga je svuda bilo!
Luče odigrao najbolju partiju u sezoni. Na kraju dodavanje iza leđa za Pekovića, kod onog Pninijevog faula. Bravo za Lučića.
Raduljica i Raško fino odradili svoje minute. Prosto se vidi koliko je Raduletu stalo. Nadam se da će da eksplodira kada Peković ode.
Pekovića ne treba komentarisati. Čovek je popio neverovatne batine. To je strašno koliko sudije dozvoljavaju da ga svi redom mlate, a pritom svinji iz Makabija sviraju sve kao da je od vune. Debeli je već u prvom poluvremenu mogao da izleti napolje zbog 5 penala, a čini mi se da nije imao nijedan. Pekovićeva prva lična plač Majke Božije. Pekmen se oprostio kako dolikuje. Ovo što je on uradio nijedan igrač u istoriji nije nikada, a mnogo su obećavali da će se vratiti u crno-beli dres makar na kraju karijere. Ovo se ne sme zaboraviti. Po trofejima, poenima i nekim igračkim parametrima možda nije najbolji igrač u istoriji kluba, ali svojim ljudskim i igračkim kvalitetima i stvarima koje uradio za Partizan već sada je rame uz rame sa Grbom i Sašama. Ja to tako vidim. Hvala majstore, oprosti se u Podgorici, lepše nije moglo!
Razloge neuspeha reprezentacije u Litvaniji mogli smo videti baš večeras. Milan Mačvan i Nemanja Bjelica su u Litvaniji imali prilično važne uloge ili je tako bar trebalo da bude. Uporedite Mačvanove partije kada je došao u Partizan i sada, koja je to razlika. On ni nakon ove sezone ne sme da ode u klub gde neće da bude prva opcija, a najbolje bi mu bilod a ostane gde jeste, da odigra dve sezone u Evroligi kako treba, da se potvrdi kao igrač. Ako ode nakon ovoga i opet počne da maše peškirom - džabe smo krečili. Bjelicu pomenuh jer je on zasro večeras, a to je posledica neiskustva u takvim situacijama. Bjelici i Mačvanu nije malo godina, jedan od poslednjih vozova im prolazi.
Maki ima veliko srce, još uvek pravi neke greške, ali napreduje krupnim koracima.
Blat je car. Nije se u njegovom ponašanju na KZŠ moglo videti da je izgubio. Kao i uvek u Beogradu pobrao je simpatije svih prisutnih, videli ste šta je rekao, da ne prepričavam.
Što se tiče Jovanovića, ja koji ga uvek branim, moram da kažem da se ponaša jako bezobrazno. Dva potpuno različita čoveka kada izgubi i kada dobije. Kada izgubi izađe i izdeklamuje šta ima, a teško da se bilo kome javi kada ulazi i izlazi iz onog PRESS centra. Kada pobedi druga je pesma, sav je nasmejan kao da je Boga za muda uhvatio. Na neka pitanja čak i bezobrazno odgovara. Širi se kao paun. Ponaša se klinački!
Sjajna publika, ljudi su jedni drugima na glavama stajali.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Jovanović je preslikao Duleta po ponašanju, čak se i na terenu ponaša kao Dule, ne kažem da je loš trener, samo da je ponavljač, ali i to je logično, ovo je sistem, on se pridržava toga, nema on još kredibilitet da improvizuje, a i Dule je dugo improvizovao dok nije postao to što jeste, dok nije naučio trenerski posao...on kao Dule neće imati tu slobodu, malo su veći pritisci na njemu, jer ipak on mora da izađe iz Duletove senke, dok je Dule imao drugačiji razvojni put, on je imao prava na grešku, a i kada je počinjao, imao je mnogo bolje igrače u ekipi nego Vlada.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ako neko pronađe izjavu Blata, nek okači link.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Da li 100% Peković igra u Podgorici ?
Nolle- mvp
110%
Rece sam covek sinoc kod Tegija..
Rece sam covek sinoc kod Tegija..
Dule Kecman- mvp
Nisam gledao, hvala !
Svaka čast na pobedi još jednom, i čisto da ponovim:
Pnini
Svaka čast na pobedi još jednom, i čisto da ponovim:
Pnini
Nolle- mvp
@2bad4u
Bozic nije imao gresku jer je bezao od odgovornosti. Cesto nije ni prevodio loptu a cim bi je preveo dao bi u ruke beku da on organizuje igru. Po mom misljenju Partizan nije imao nikakvu organizaciju, posebno u prvoj cetvrtini. Sve je islo na silu.
Ono gde bih pohvalio Peru je sjajna odbrana i samim tim sjajan potez Vlade da ga stavi da cuva 2 a Gagiju da Farmara, videli ste da kada je Pera ostao na Farmaru to su bili faulovi. I jedan veliki sok za mene i ogromna pohvala je Perina tranzicija. Mislim da je Partizan odigrao najveci broj kontri ove godine u EL. Ja to nikako nisam ocekivao, posebno bez Lo-a. Pera je bio redovno prvi u sprintu i jedan promaseni zicer ne moze nikako da mi pokvari utisak sto se toga tice. Sve u svemu odlicna partija ali opet je mnogo falio Lo. Jako mi je drago da je Partizan pobedio iz jos jednog razloga, gledali bismo i ovde a posebno po drugim forumima pickaranje po Jaramazu. Decko je stvarno imao mnogo problema sa zonskim i sa onim dodavanjima u skoku(boljka svih mladih igraca, gledajte mladje kategorije i videcete sta pricam).
Ja moram da pohvalim Raduljicu opet a i odluku da Pekovic provede na klupi poslednje minute prvog poluvremena. Hrabra i isplatljiva odluka. Raduljica je imao neke sjajne poteze. Par puta je izgurao jednog Sofoa iz reketa, pravio sjajne blokove svojim bekovima, imao cini mi se 2 ofanzivna skoka. Sjajna rola za svoje minute.
Partizane bravo!
Bozic nije imao gresku jer je bezao od odgovornosti. Cesto nije ni prevodio loptu a cim bi je preveo dao bi u ruke beku da on organizuje igru. Po mom misljenju Partizan nije imao nikakvu organizaciju, posebno u prvoj cetvrtini. Sve je islo na silu.
Ono gde bih pohvalio Peru je sjajna odbrana i samim tim sjajan potez Vlade da ga stavi da cuva 2 a Gagiju da Farmara, videli ste da kada je Pera ostao na Farmaru to su bili faulovi. I jedan veliki sok za mene i ogromna pohvala je Perina tranzicija. Mislim da je Partizan odigrao najveci broj kontri ove godine u EL. Ja to nikako nisam ocekivao, posebno bez Lo-a. Pera je bio redovno prvi u sprintu i jedan promaseni zicer ne moze nikako da mi pokvari utisak sto se toga tice. Sve u svemu odlicna partija ali opet je mnogo falio Lo. Jako mi je drago da je Partizan pobedio iz jos jednog razloga, gledali bismo i ovde a posebno po drugim forumima pickaranje po Jaramazu. Decko je stvarno imao mnogo problema sa zonskim i sa onim dodavanjima u skoku(boljka svih mladih igraca, gledajte mladje kategorije i videcete sta pricam).
Ja moram da pohvalim Raduljicu opet a i odluku da Pekovic provede na klupi poslednje minute prvog poluvremena. Hrabra i isplatljiva odluka. Raduljica je imao neke sjajne poteze. Par puta je izgurao jednog Sofoa iz reketa, pravio sjajne blokove svojim bekovima, imao cini mi se 2 ofanzivna skoka. Sjajna rola za svoje minute.
Partizane bravo!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ovo sam pokazivao ka tv-u svakom prilikom kad je dotični bio u kadru, uz gomilu artikulisanih pozdrava tipa:Nolle ::Nisam gledao, hvala !
Pnini
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Ma Pera je odigrao vrlo dobro, u skladu sa godinama i mogucnostima. A stvarno treba imati petlju stati pred Sofoklisa u punom naletu, i jos izvuci faul u napadu . A i Pera je jedan od retkih igraca koji su uspeli da obore istog tog Sofoklisa .
Slazem se da je Raduljica odigrao dobro, nosio se prilicno dobro sa onom gromadom, i pokazao veliku zelju. Ali po meni kjucno je bilo to sto se Lucic probudio poenterski, trebao nam je neko raspolozen uz standardne Pekovica i Macvana. Za Cakara sam cuo da prangija trojke na zagrevanju, tako da se nadam da ce i on da proradi na utakmicama. Za odbranu nemam zamerke. I nadam se skorom prekidu suterskog posta kod Milosavljevica, trebaju nam njegovi poeni, pogotovo one otvorene suteve mora da pogadja. Naravno razumem da se trosi u odbrani ali verujem da ce to vremenom biti bolje. Nista Pekmen nam je otisao hvala mu po milioniti put, sada je na Raduletu da dokaze da vredi.
Voleo bih da se dovede to pomenuto pojacanje na 4 i 5, posto nisam optimista po pitanju Raduleta. Nista ceka nas prva mec lopta protiv Sarloa, posto sam uveren da ce Milano da izgubi u Istanbulu.
Slazem se da je Raduljica odigrao dobro, nosio se prilicno dobro sa onom gromadom, i pokazao veliku zelju. Ali po meni kjucno je bilo to sto se Lucic probudio poenterski, trebao nam je neko raspolozen uz standardne Pekovica i Macvana. Za Cakara sam cuo da prangija trojke na zagrevanju, tako da se nadam da ce i on da proradi na utakmicama. Za odbranu nemam zamerke. I nadam se skorom prekidu suterskog posta kod Milosavljevica, trebaju nam njegovi poeni, pogotovo one otvorene suteve mora da pogadja. Naravno razumem da se trosi u odbrani ali verujem da ce to vremenom biti bolje. Nista Pekmen nam je otisao hvala mu po milioniti put, sada je na Raduletu da dokaze da vredi.
Voleo bih da se dovede to pomenuto pojacanje na 4 i 5, posto nisam optimista po pitanju Raduleta. Nista ceka nas prva mec lopta protiv Sarloa, posto sam uveren da ce Milano da izgubi u Istanbulu.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Gledao sam Cakara na zagrevanju, trojke mu nisu bas ulazile, dok Andjusic mislim da moze da zmuri i opet ubaci bez koske..
Dule Kecman- mvp
Dokle ce ova potparolka da se bruka na konferencijama za stampu?
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Sto da se bruka. Pogresila je devojka jednu rec , zato sto Blat nije bas najjasnije rekao.
Devojka radi i preko svog posla, a plata uvek kasni i kasni ...
Sergej- mvp
Sergej ::Sto da se bruka. Pogresila je devojka jednu rec , zato sto Blat nije bas najjasnije rekao.
Tako valjda mora da bude... Nego Sergrj jel' znaš nešto o tome keda će da kapnu pare od Veselog? Koliko sam ja shvatio Vizardsi su dužni da nam plate 500.000$ odmah čim sa njim zaključe ugovor, koji zbog lokauta nisu smeli da zaključe, a potom nam Veseli os svojih primanja u više rata plaća neki keš na ime obeštećenja. Jesam li dobro shvatio? Ako je tako biće nešto novaca, za sve, pa i za dotičnu gospođicu.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Slažem se da je Mačvan trebalo da ima bolji status u reprezentaciji. Mačvanove partije kada je došao u Partizan i sada gotovo da se ne razlikuju, čak se neverovatno brzo uklopio u tim! Jbt, dečko je na prvoj utakmici za novi tim u Evroligi ostvario 14 poena i 7 skokova za 2 četvrtine, uz jedan trening sa ekipom! Ja stvarno ne vidim njegove greške koje ti spominješ posle svake utakmice? A i ti krupni koraci u napredovanju su samo nastavak uklapanja u tim. Mačvan je igračina, utuvi to sebi u glavu!Bodi Bond ::Razloge neuspeha reprezentacije u Litvaniji mogli smo videti baš večeras. Milan Mačvan i Nemanja Bjelica su u Litvaniji imali prilično važne uloge ili je tako bar trebalo da bude. Uporedite Mačvanove partije kada je došao u Partizan i sada, koja je to razlika. On ni nakon ove sezone ne sme da ode u klub gde neće da bude prva opcija, a najbolje bi mu bilod a ostane gde jeste, da odigra dve sezone u Evroligi kako treba, da se potvrdi kao igrač. Ako ode nakon ovoga i opet počne da maše peškirom - džabe smo krečili. Bjelicu pomenuh jer je on zasro večeras, a to je posledica neiskustva u takvim situacijama. Bjelici i Mačvanu nije malo godina, jedan od poslednjih vozova im prolazi.
Inače smatram da se Jovanović sada hvali više nego što bi trebalo, meni se dosta njegovih poteza nije svidelo.
Jaramaz očigledno nije spreman za Evroligu.
Ako Anđušić nije povređen onda je njegova mala minutaža sinoć prilično loš potez.
Božić jeste odigrao daleko korisnije od svih Loovih partija (osim one jedne). Igru Partizana organizovao je jedino Kecman ili neki drugi bek koji bi dodao Pekmenu (što je slučaj i kada je Lo u igri, ujedno i razlog više da Anđušić dobije prednost u odnosu na Jaramaza), ali je Boža za razliku od Loa razdrmao saigrače, cirkulisao je loptu, pronalazio slobodne igače, čak je i loptu sigurnije prenosio. Sada se videlo da je ogromna razlika kada plej stoji u mestu 8-10 sekundi i umrtvi saigrače, i kada plej uradi nešto, doda, nađe slobodnog igrača pa se i oni pokrenu, sve to mnogo bolje deluje.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Fantasticna utakmica, ocajna organizacija kluba... stigao sam na samo 20 minuta do pocetka utakmice (moja greska), ali je bilo bar 2000 ljudi koji su bez karte usli... jedva sam se snasao da vidim utakmicu uopste, a imam godisnju kartu... no, nema veze, vazna je pobeda...
Ocekivao sam ovu pobedu... nisam jednostavno mogao da poverujem da ce se Pekmenov oprostaj zavrsiti porazom... jednostavno smo morali da dobijemo...
Slazem se sa skoro svim postovima pre ovog mog, pa necu ja dalje drviti... reci cu samo da me je Blat ODUSEVIO, te cu jedno vreme furati njegovu sliku kao avatar... tako treba da se ponasaju svi sportisti i svi treneri...
Ocekivao sam ovu pobedu... nisam jednostavno mogao da poverujem da ce se Pekmenov oprostaj zavrsiti porazom... jednostavno smo morali da dobijemo...
Slazem se sa skoro svim postovima pre ovog mog, pa necu ja dalje drviti... reci cu samo da me je Blat ODUSEVIO, te cu jedno vreme furati njegovu sliku kao avatar... tako treba da se ponasaju svi sportisti i svi treneri...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Takva organizacija, ako se moze nazvati organizacija , je takva dugi niz godina, sto i sam znas.. Ja uvek gledam da sam do 19h vec unutra, u suprotnom stepeniste/gelender ne gine..
Peković: Možda se opet vratim u Partizan
Peković: Možda se opet vratim u Partizan
CarPeković je dodao i da bi od sadašnjih saigrača u NBA poveo centra Raška Katića.
Dule Kecman- mvp
E pa ja nisam znao da je tako, posto uvek dolazim dosta ranije... tek sam sad video kakav haos vlada na ulazu neposredno pred pocetak utakmice... a ja i kad dodjem ranije, zauzmem mesto na stepenistu... volim stepeniste... sad sam bio medju navijacima na onoj terasi, na samom ulazu... ukenjalo me mesto, ali mogao sam mnogo gore da prodjem...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo