Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 25 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

Počalji od drexler Pet 23 Dec 2011 - 21:27

a prema Bodijevoj listi glasanja na temi ZK, Vlade Jovanović je najbolji trener Evrolige...?

Malo smo kanda neprincipijelni
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 25 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

Počalji od superhik Pet 23 Dec 2011 - 23:43

Nije smak sveta ovo ispadanje, čak mislim da je ovakva šamarčina vrlo dobra za stanje u kome se KK Partizan nalazi. Ja uglavnom čitam sve postove na ovom forumu ali ne upuštam se mnogo u rasprava. Sada bih iskoristio ovaj loš trenutak za KK da se osvrnem malo na neke zablude koje nam je nametnuo režim Danilović, Dule... poslednjih 10-ak godina koje su nam uglavnom opravdanje kad se nešto loše desi.

1. Partizan je tim sa najmanjim budžetom u Evropi

Koliko god ovo na papiru bilo istinito u praksi nema veze sa životom. Istina je da Partizan najmanje plaća svoje igrače ali njihova vrednost na tržištu je mnogo veća nego ona za koju igraju u KKP. Samo iz ove sezone imamo primer Pekovića koji je mogao da bude najplaćeniji centar u Evropi da je hteo. E sad, mi njega ne ubrajamo u budžet ali se zato dičimo sa 4 pobede za koje on ima najveće zasluge a pripisujemo ih timu sa najmanjim budžetom u Evropi. Mačvan i Raduljica igraju znatno ispod svoje realne cene na tržištu. Čakarević je odbio povoljniji ugovor zarad ulaganja u sebe, Kecman na tržištu i dalje vredi mnogo više nego što zarađuje a svi igrači koji su pod ugvorom bi verovatno sutra mogli da nađu bolje angažmane što se novca tiče. Tako je bilo svih ovih godina, da ne pominjem sad svaku generaciju ponaosob jer su sve vredele mnogo više na tržištu nego što ih je Partizan predstavljao a to nam je bilo opravdanje za svaki eventualni neuspeh i naravno, za svaki uspeh se posebno isticalo kako smo najjeftiniji tim. Pomenuću samo izbor stranaca, dovodili smo ih uvek u poslednjem trenutku za male pare, a to je bio poslednji rez pred NBA, znači odlični igrači koji su birali PArtizan zbog Evrolige a sigurno su mogli u slabije timovve po Evropi za mnogo veće pare. Mislim da sam uspeo da objasnim šta sam hteo reći Embarassed

2. Bolje da razigravamo klince nego da dovodimo strance ili već iskusne igrače

Za šta mi razigravamo te klince i za šta smo ih razigravali svih ovih godina? Da li je bolje razigrati klinca za preprodaju ili je bolje imati igrača u najzrelijim košarkaškim godinama sa kojim se uvek ide na jak rezultat ali koji nije alibi za neuspeh kao što je mlad igrač? Kod svih navijača je postalo normalno da prodajemo Veselog, Novicu, Tepića, Perovića.... jer nam trebaju pare???? A šta će nama navijačima pare? Nama valjda treba jak Partizan i rezultati. Zašto smo i mi počeli da brinemo finansijske brige kluba, čiji je to posao?

3. Košarka je neprofitabilan sport i teško se opstaje bez pomoći države

Ako je Partizanu teško bez pomoći države kome je onda lako? Šta će biti sa košarkom u ostalim gradovima? Partizan je na košarkaškom tržištu jedan od najboljih evropskih proizvoda godinama unazad a nema način da se isfinansira. Čija je to greška, države ili lošeg poslovanja? Kakav je to marketing koji ne ume da proda najbolji proizvod dok gledamo kako po Evropi a i u komšiluku neki instant klubovi za sezonu-dve obrnu ogromne pare, dovedu izuzetno zvučna pojačanja, pa posle propadnu ali nije to poenta, pare su uzeli, prodali su proizvod, završili posao a propali su jer nisu konkurentni.

hteo sam još da pišem ali da ne preterujem, izduvao sam se malo.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 24 Dec 2011 - 1:27

Ako mogu da repliciram, jer se baš i ne slažem sa Hikovim opservacijama...

1. Izuzev Pekovića, koji je ove godine došao jer je ljudska veličina, i i igrao za kikiriki, u odnosu na kintu za koju je mogao, svi drugi su realno plaćeni ili preplaćeni!
Raduljica i Mačvan su na pozajmici. Oni imaju svoje klubove, čiji ugovor nose. Da su mogli da se odluče za neke bolje ugovore sa pozajmicom takođe mogli su, ali i jedan i drugi u svojim klubovima su ispali iz 12, da se to ne bi desilo i narednih godina, pa i da im se dovede čitava karijera u pitranje, jer bi sa ispadanjem iz 12 u kvalitetnim klubovima, bili osuđeni za neke drugorazredne Evropske klubove, odlučili su se za Partizan, koji će im služiti kao dobro mesto za uokvirenje svojih kvaliteta...
Čakarević je mogao da ode u neki drugorazredni klub, za veću cifru, ali će, ako bude dobro radio, posle Partizana uzeti mnogo ozbiljniju kintu od KVALITETNIH EL ekipa.
Kecman i Pera su na zalasku karijere i igraju neke poslednje sezone u klubu u kom će i ostati posle igračke karijere, a ne da odu u "pizdince" za možda veću kintu, ali gde če posle igračke karijere da krenu u ugostiteljstvo.
Stranci su dolazili u Partizan da im bude odskočna daska za Evropu, i svi su potpisivali iz tog razloga jednogodišnje ugovore... Ove sezone se doveo Lo, koji je preplaćen višestruko, i uopšte nije kao stranci od pre dve godine i ranije... Čak su i prošlogodišnji stranci bili preplaćeni...
Ne znam kako u čitavoj "tvojoj teoriji zavere" vidiš ulaganje u klince, koji su kupljeni, za ne malo novca, a od kojih ne moraju svi da isplivaju... Recimo koji je komentar za Đekića recimo?

2. Koji klinci da se razigravaju? Ako želiš rezultat u EL, moraš da imaš kvalitetnog igrača. Taj kvalitet se ne odnosi samo na šut ili napad, tu mora da postoje i kvaliteti u odbrani, kvalitne fizikalije, jer koliko je meni poznato koašarka je postala vrlo zahtevna FIZIČKI. Većina klinaca fizički još ne mogu da odgovore zahtevima moderne košarke, da ne spominjem odbranu koja je problematična za sve TALENTE, jer niko nije bio "specijalac" u mlađim kategorijama...
U potpunosti se slažem sa konstatacijom da igraju klinci (sa svim svojim manama) umosto stranaca, pogotovu ako ne donose benefite, koji se od stranaca očekuju (kao ove godine, a Boga mi i prošle)

3. Košarka kod nas jeste neprofitabilan sport, ali ne mogu da zalazim u to da l' je neophodna pomoć države, ili je i sama država toliko u "kur*u" pa nema firmi, preduzeća, koja će moći da izguraju kvalitetan sportki klub, a da tu nema političkih gurkanja!? Ovu temu ću preskočiti!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Sub 24 Dec 2011 - 2:18

Budzet kluba i trzisna vrednost igraca su dve odvojene kategorije.

Zamislite primer da ja poznajem Pekovica, i da moj kosarkaski tim iz kraja uspe da ga dovede da nam odigra par utakmica, to nece znaciti da taj tim ima nenormalno veliki budzet.Isto tako Partizan realno gledano ima najmanji budzet u EL ali uspeva da dovede dobre igrace svake godine bilo zbog dobrih medjusobnih odnosa i dobrih veza(kao sto je slucaj sa Pekovicem) bilo zbog dobrog skautinga(Bo).Trzisna vrednost igraca je jedna jedina i ona je realna u svakom trenutku jer je ona odraz ponude i traznje na trzistu(sto opet ne znaci da se nece promeniti ako dati igrac odigra bolje ili losije).
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sub 24 Dec 2011 - 2:37

@2bad4u
ja mislim da si ti upravo potvrdio ono što sam ja rekao, odnosno pokušao da kažem ali očigledno nisam dobro shvaćen. dolazim do toga da se mi u potpunosti slažemo Smile

1. naveo si primere igrača od ove sezone, ja kažem da je tako poslednjih 11 godina, igrači partizana mnogo više vrede na tržištu nego što ih partizan plaća. A kad su rezultati dobri to se predstavlja kao čudo, kad nisu dobri opravdanje je mali budžet. što se tiče ulaganja u đekića, odgovor je da to trenutno izgleda kao veliki promašaj a mislim da je cilj bio da se na njemu dobro zaradi.

2. opet ista stvar, sve što si napisao je tačno ali sam ja mislio na to kako nam je predstavljena situacija. Mi navodno guramo klince pa opet imamo sjajne rezultate a u stvari nam se igra vrti oko stranaca i par iskusnih koji su okruženi najperspektivnijim igračima iz Srbije. Odgovori ti meni, da li više voliš da Anđušić eksplodira ove sezone pa da ga uvaljamo za velike pare ili da je recimo Tepić (ako ga ne voliš stavi neko ime koje voliš) sada igrao svoju osmu sezonu u Partizanu? Šta se više rezultatski isplati Partizanu i tebi kao navijaču?

Nije mi cilj da pljujem po sistemu nego samo da ukažem na neke, po mom mišljenju, mane. Najviše me nervira terminologija koja je počela da se provlači od dolaska Duleta Vujoševića. Tu terminologiju su prihvatili navijači zdravo za gotovo, bez razmišljanja koliko je ona istinita. O tome se radi u tački 1 i 2, kad su rezultati tu struka je u prvom planu, kad ih nema kriv je budžet i mladost. Što se tiče treće tačke, mislim da je marketing Partizana nedopustivo loš u odnosu na to kakav je KKP brend u svojoj oblasti. Ne znam kako neko uspeva da uvaljda obične gazirane sokove iz sodare, pa nek budu i kokte, a mi koji smo Coca-cola ostajemo praznih šaka?
Partizan mi je doneo mnogo srećnih dana svih ovih godina, ovi rezultati su neponovljivi, dominacija koja još uvek traje će biti teško nadmašena u budućnosti od strane nekog drugog kluba, sve to stoji. Samo hoću da kažem da mi kao navijači ne treba da budemo zaslepljeni tim stvarima nego da primećujemo i ono što je loše. Partizanu mora cilj da bude uvek vrh (Evrope a ne Srbije), da bi došlo do toga loše stvari treba popravljati.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 24 Dec 2011 - 2:55

eto Hik, ako ti je lakše ja te u potpunosti razumem i slažem se sa tobom.

Isti slučaj je bio jedno vreme sa kraljevačkom Ribnicom u odbojci ili Slogom u košarci, samo na nižem nivou od Partizana (Evroliga-Prva liga Srbije). Uspeli su da izgrade imidž ODSKOČNE DASKE (tako bih ja to nazvao) i bez ikakvih para pravili rezultate, imali dobre igrače za te okvire, ali nigde para...i mislim da je glupo za neuspeh imati alibi nemam para, u tom slučaju naravno, jer kod odkočne daske dolaze mnogi, dobri igrači i ona je magnet za mnoge, svi znaju zašto dolaze i igraju sa velikim motivom.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sub 24 Dec 2011 - 14:45

Bodi Bond ::Ukratko, zdravija osnova se ogleda u tome da si za 300k evra mogao da sagradiš internat ili nešto više para i da imaš hiperprodukciju igrača za prvi tim, a ti si za te pare kupio Đekića (bacio pare) i Miljenovića (pitanje je da li će on uspeti).

Nemam snage da sada ulazim u neku raspravu, uglavnom se slažem sa onim što je ZuLu napisao. I nemoj da se praviš lud i da mi pričaš o Zvezdi, naravno da sam mislio na onaj klub koji se sada zove Crvena zvezda Beograd. tease
Da ti odgovorim na prvi deo tako što ću citirati samog sebe:
Psycho ::Da Partizan ne radi kako treba u mlađim kategorijama je suština i tu nema sporenja...
Dakle nema potrebe da mi objašnjavaš da je bolje proizvesti igrača nego ga plaćati, jer ja suprotno nikad nisam ni rekao, niti sam napisao da Partizan ima kvalitetan rad sa mladima.
Usput (mali off), da te podsetim da si ti bio najglasniji zagovornik odlične investicije ulaganja u ovog koga sad nazivaš bačenim parama.

Što se drugog dela tiče, ako si zaista mislio na CZBG, onda tvoja izjava još više gubi na smislu.
O kakvom poređenju osnova može da se govori između Partizana i kluba koji postoji 6 meseci? Ta CZBG nema svoju osnovu, već je ono čime raspolaže preuzela od CZ i FMP.
Za rad mlađih kategorija CZ sam već pisao. Godinama unazad (to crno Danilovićevo doba) medijska halabuka i godinama unazad ništa što bi doprinelo državnom timu, sem pomenutih (i isto tako dovedenih) Bjelice i Kešelja.
FMP je druga priča, ali je FMP i drugi koncept. Takmičarske ambicije Partizana i FMP ne mogu da se porede, pa tako ni pristup forsiranju mladih. Slobodu koju FMP ima Partizan, sticajem okolnosti nema, hteo to neko da razume ili ne. Šta je FMP radio i kako je dovodio igrače i kako ih je prodavao nikad nisam pratio, nije me je interesovalo, pa neću ni da komentarišem, ali se isto tako dobro sećam kome si držao stranu u sukobima Čovića i košarkaša koji su odlazili. Plus ću te citirati kako ti doživljavaš to što je FMP radio na primeru Raduljice...Da paradoks bude veći, radi se o istom postu u kojem si pisao o tome ko ima zdraviju osnovu:
Bodi Bond ::On (Raduljica) mora mnogo da radi, kod njega se vidi manjkavost FMP-ovog sistema, odnosno nedostatak košarkaške pismenosti...
Tvoje reči.

@zulu
Prvo - još jednom pokazuješ svoj manir prekrajanja tuđih reči, zamene teza i podmetanja...Ako citiraš nekog, nemoj citirati samo delove koji trebi odgovaraju, a ako nekome odgovaraš odgovaraj na ono što je pisano, a ne na ono što se tebi sviđa. Ja sam odgovarao Bodiju na tvrdnju kako neka Zvezda (koja god...on zna) ima bolju osnovu od Partizana. Nisam hvalio rad uprave Partizana, pa nema potrebe da mi na to odgovaraš:
Psycho ::...
Da Partizan ne radi kako treba u mlađim kategorijama je suština i tu nema sporenja...Da su rezultati mogli bolje da se naplate...verovatno.
...
U Partizanu nema velike prašine oko love...standardno je besparica i štednja, ali sem Marfin banke niko nas ne juri...Vrlo je moguće da je moglo nešto više love da se uzme od sponzora.
...
Partizanova škola nije bog zna šta izbacila u poslednjih desetak godina, tu se potpuno slažemo i tu kritika stoji...
Drugo, treće, četvrto...rizikovaću da mi odgovoriš, a siguran sam da hoćeš, pošto si n puta do sada pokazao da ne postoji oblast koju ne držiš u malom prstu. Ionako nemam nameru da ulazim u maratonske prepiske sa tobom.

Za tebe su uspesi i trofeji posledica - ne sporim. Za mene su ipak malo više...posledica su u jednom ciklusu, a pokretač/uzrok/osnova u svakom sledećem. Ne postoji bolja preporuka sponzoru da da lovu ili igraču da potpiše za Partizan od garantovane uloge pod velikim svetlima. Najbolji marketing koji Partizan (kao i svaki drugi klub) može da ima su rezultati koje taj klub ostvaruje u kontinuitetu.

Pominješ rad odbojkaškog saveza...Ja pojma nemam koliki je njihov budžet ili koliko love dobijaju od sponzora. Ne znam to ni za Partizan. Ali ruku bih stavio u vatru za to da je poređenje troškova reprezentacije i kluba notorna glupost...Gro troškova reprezentacije verovatno čine troškovi priprema...igrači igraju besplatno, u stručnom štabu su volonteri, odbojka načelno troši manje para nego košarka. U KK Partizan (u to sam siguran) ubedljivo najveći deo troškova odlazi na plate igrača i stručnog štaba, verovatno dosta i na zakupe dvorana, a gore pomenute kategorije troškova odbojke postoje i u KK. Prema tome, porediti finansijske potrebe jednih i drugih je besmisleno. Ali, siguran sam da ćeš ti znati da me podučiš.

Za podršku "Bitke za bebe" svaka čast. Skidam kapu! Najiskrenije. Završio B92, ali ne mari...a posle?

A o tome kako Zvezda (makar oni ljudi iz stare uprave) prikuplja finansijsku potporu najbolje govore milioni nagomilanog duga.

Za mlađe kategorije sam bio više nego jasan.

I na kraju, pošto vidim da si spreman da deliš lekcije i mnogo bogatijim klubovima (Barsa, Pao, CSKA) o tome kako se uspešno vodi klub, predlažem ti da se na kratko zaustaviš u lokalu. Svi klubovi koji nešto znače dugoročno (sem Partizana) su u teškoj buli. Zvezda i Cibona - milioni minusa, Olimpija sa 7-8 igrača svake druge sezone, a onda im grad upumpava lovu, Split i Bosna...ko to beše...Od mlađih velikih - Zagreb u buli, Hemofarm životari, kao i Budućnost od kad nema šverca cigareta...tako će i Cedevita čim se sponzor malo obuzda.
Partizan možda nema brdo love, ali nema ni brdo duga...Marfin je regulisan kroz sponzorstvo, a ni to, čini mi se, nije posao trenutne uprave.
Izgleda ti jedini znaš izlaz iz bede. Javni im se...siguran sam da ćete dočekati širom raširenih ruku. Posle je samo nebo granica.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 25 Dec 2011 - 1:09

Ja ne mogu da verujem kakav je amaterizam prisutan u srpskim dnevnim novinama. Petorka, po Blicu, koja izlazi danas na teren:
Low
Milosavljevic
Lucic
Macvan
Raduljica

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 25 342805
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od XXL Ned 25 Dec 2011 - 1:15

Koleman ::Ja ne mogu da verujem kakav je amaterizam prisutan u srpskim dnevnim novinama. Petorka, po Blicu, koja izlazi danas na teren:
Low
Milosavljevic
Lucic
Macvan
Raduljica

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 25 342805

Možda će ga "švercati" na Đekićevu registraciju,pa i Zvezda ima ovog što ima lažni slovenački pasoš Very Happy Very Happy
XXL
XXL
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 25 Dec 2011 - 7:59

Miljenović IN - Jaramaz OUT! up
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Ned 25 Dec 2011 - 8:55

za sada sve po planu! up Very Happy
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Ned 25 Dec 2011 - 9:38

Ovaj Raduljica je toliko los da ja nemam reci. Ne znam samo zasto ga bilo ko ikada faulira. bes
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Ned 25 Dec 2011 - 9:51

Novica-Ubica ::za sada sve po planu! up Very Happy
I na kraju tako-nekako... Very Happy /, Very Happy

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 25 Dec 2011 - 9:52

Miljenovic trojka Smile
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 25 Dec 2011 - 9:53

fizicar ::Miljenovic trojka Smile

Ovo mi je skoro draže nego pobeda nakon ispadanja iz Evrolige. Želim mu još mnogo, mnogo trojki u karijeri.
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Ned 25 Dec 2011 - 9:56

kako kaze nole Smile al smo ih i(z)skarali
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 25 Dec 2011 - 9:56

Nole nazalost nece moci forumasima da cestita Novu godinu Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 25 Dec 2011 - 9:58

fizicar ::Nole nazalost nece moci forumasima da cestita Novu godinu Very Happy
Ajd za novu godinu, nego neće moći da napravi nijedan trejd na NBA fantaziju... Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 25 Dec 2011 - 10:28

Otprilike realna razlika, kada se uzme u obzir psihičko-fizička iscrpljenost Partizanovih igrača. Da mi je samo jasno odakle Nolletu onoliki optimizam!?
Još jedna impresija. Ovaj Zvezdin čamuga će biti gori od našeg. Nije ni čudo što ga ni jedan vanitalijanski klub nije uzeo do sada. Teška drvenarija sa visinom beka.

Pozdravljam ubacivanje Miljenovića u 12 umesto Jaramaza (koji očigledno nema potencijal za ozbiljnu košarku, mada veći od Lo-a). Impresija je da i Lo nije loše odigrao, konačno je pravio faulove, kada ga probiju (a i moja baba bi ga probila prvim invalidskim korakom).
Čakarević konačno dobra utakmica, posle one tri izgubljene lopte (invalidska dodavanja).
Raduljica je u opasnom BUNARU!

Ali bilo kako bilo, Partizan na svakoj poziciji ima osetnu igračku prednost. Čak moram primetiti i veliki MAG Kari nije dominirao nad Jovanovićem, čak šta više!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Ned 25 Dec 2011 - 10:30

Čestitke na pobjedi.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 25 Dec 2011 - 10:59

Miljenović ide u Mega Vizuru. up
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 25 Dec 2011 - 12:30

Igrali smo u grcu. Tacno se na zagrevanju jos videlo da je pred igracima tenzija i imperativ pobede. Pritisak u 1/4 , odlicna odbrana Zvezde. Kasnije uz nekoliko laksih poena mnogo bolje.

2.pol odlicno, Gagi proradio , na kraju sasvim zasluzena i ubedljiva pobeda.

Cakar Gagi Luce odlicni veceras.

Da Miljenovic ide u pozajmicu , mislim da ce mu tamo prijati nego da igra za juniore.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Ned 25 Dec 2011 - 22:06

Bodi Bond ::Miljenović ide u Mega Vizuru. up
Je l ovo znači da Law ostaje, ili da dovodimo nekog novog?
Je l Pešaković trenira?
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Ned 25 Dec 2011 - 22:49

Pešaković isto ide na pozajmicu.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Ned 25 Dec 2011 - 23:39

Anti-RTS ::Pešaković isto ide na pozajmicu.
Gde će on?
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu