KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
tom poljaku verovatno neko dize cenu, preko klubova sa ovih prostora, i moguce lako da ce zavrsiti na kraju u italiji ili spaniji.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
I ja vas molim ako neko ima link za arena sport 2, da ga ostavi.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ovo je katastrofa... Vlada Jovanovic ne moze da shvati da su Lucic i Milosavljevic potpuno van forme... iskljucivo je ovo Vladin poraz od ZLATOROGA!!! Ej... covece...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
UZAS!!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
sramota, gubimo po tirolskim selima
Everton- prva petorka
Neka se zapita Vlada sada... ovo je bruka... Andjusic koji je nesto i pruzao na utakmici, izveden je iz igre, a ubacen Lucic koji je promasio 1000 000 00 00 zicera... alibi kosarka... sad ce da kaze kako smo umorni i emotivno ispraznjeni... PRVA POBEDA POSLEDNJE EKIPE U LIGI NAD NAMA...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Nisam gledao i neću da komentarišem igru. Mislim da nije strašno da Partizan izgubi, pogotovo u ovom delu lige. Jedino mi smeta što je Vlada ubacio Ejsija i Pekovića u igru u poslednjoj četvrtini, mislim da nije trebao da ih umeša u ovaj poraz. Ali nema veze, ništa ovo nije strašno.
superhik- prva petorka
Ovo i jeste iskljucivo Vladin poraz. Da je ostavio Loa i Pekovica na klupi ceo mec moglo bi se pricati o postedi kljucnih igraca, razigravanju tima, itd. i onda bi i poraz imao alibi. Ali ovo uvodjenje njih dvojice u poslednjoj cetvrtini mi govori da je Vlada ovo izgubio zbog sopstvene nadobudnosti i stava 'lako cemo' posle par vaznih pobeda u Evroligi. Sad se jasno vidi na sta ce Partizan liciti kad Pekovic ode. Srecom, bice tu Maki da malo izvadi situaciju, ali ovo ni malo ne obecava.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Ipak posle ovog poraza je dobro sto Lou i Pekovic nisu previse igrali. Nije lose da tu dodje malo do rasterecenja. Ne treba odmah drvlje i kamenje po Vladi. Polako. Necemo da pravimo negativnu atmosferu. Setite se Reala i Vladinog vodjenja te tekme.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ocigledno da je ekipa iscrpljena od putovanja i umora. Voljni momenat je bio tanak , ali ako je morao poraz da se desi ok. Jos je utakmica pomerena da bi stigli veceras u BG redovnom linijom jata.
Sergej- mvp
Nije strasan poraz koliko uvodjenje Pekovica i Ejsija na kraju. Pa ako je vec odlucio da ih odmori, onda neka ih ne uvodi u igru, ovako je samo pokazao Raduljici da jos manje veruje u njega.... Bozicevih 20 minuta ne treba ni komentarisati...
Mihael- mvp
Godina : 37
Слажем се са Хиком и Михаелом. Више сам разочаран због коефицијента српских клубова него због самог пораза (који свакако није смео да се деси против најслабијег тима лиге). Убацивање Пековића и Лоа је свакако несхватљив Владин потез.
Понекад помислим да је добра ствар што немам Арену да не гледам ова мучења. Ваљда због тога нисам изнервиран.
Понекад помислим да је добра ствар што немам Арену да не гледам ова мучења. Ваљда због тога нисам изнервиран.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Po meni ozbiljan nedostatak play-a! Pera (uz svo dužno poštovanje) nikada nije ni znao da organizuje napade (odbranu još može da odigra), ali je i Takav Pera duplo bolji od Jaramaza. Ne znam u kakvom je fizičkom stanju Miljenović, ali mislim da je ozbiljan trenutak da se razmotri (u klubu) njegovo uvođenje u igru, jer pored dvojice gorepomenutih, ni naš prvi play, nema baš (po meni) kvalitet ni u jednom segmentu igre.
Milosavljević i Čakarević u ozbiljnom kanalu, Lučić najgori, ali ubedljivo.
Od lučića je u ovom trenutku Đekić bar duplo bolji, i pored sveg zalaganja i borbenosti lučića, ali Đekić je za njega miljama daleko što se kvaliteta igre tiče.
Milosavljević i Čakarević u ozbiljnom kanalu, Lučić najgori, ali ubedljivo.
Od lučića je u ovom trenutku Đekić bar duplo bolji, i pored sveg zalaganja i borbenosti lučića, ali Đekić je za njega miljama daleko što se kvaliteta igre tiče.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Problem je što je Vlada toliko neiskusan, ovakve utakmice se počinjus a najjačom petorkom i posle prve četvrtine ubaciš ostale i ove više ne ubacuješ u igru.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Anti-RTS ::Problem je što je Vlada toliko neiskusan, ovakve utakmice se počinjus a najjačom petorkom i posle prve četvrtine ubaciš ostale i ove više ne ubacuješ u igru.
Он је рекао да Лоу може да се одмори само ако не игра цео меч и планирао је да га одмори тиме што га уопште неће убацивати, као и Пековића. Прозивали смо Владу што не одмара Лоу-а, па би глупо било да га сад прозивамо кад је покушао то и да уради. По мом мишљењу једина грешка је што га је уопште убацивао, у последњој четвртини када противничка екипа већ има ритам а овај улази незагрејан са клупе. Мислим да критика - што није кренуо са Лоу-ом и Пековићем није на месту.
Влада је смешан зато што није са једним Партизаном макар и без та два играча успео да лагано победи смехотресну екипу из Лашког која слуи да Звезда на њима лечи комплексе и добија их 40 разлике... Да их нисам гледао у Пиониру па и да разумем, али ко је видео оне индијанце на делу, за њега је потпуно невероватно како неко успе да изгуби против њих... За тај пораз просто не постоји оправдање макар играо са јуниорима.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Ned 20 Nov 2011 - 4:13, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Složio bih se sa većinom, jedina greška je što je ovu dvojicu ubacivao na kraju.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
ZuLuofVozdovac ::Мислим да критика - што није кренуо са Лоу-ом и Пековићем није на месту.
Rekao sam to zato što ih je ubacio na kraju, u suštini se slažem sa tvojim postom. Ako je već hteo da ih ubacuje, to je trebalo na početku, to je bila moja poenta.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Bolje Vlada da gresi protiv Zlatoroga nego protiv Efesa
Markos- prva petorka
Nesto gledam ovu statistiku sa meca juniora i malo bode oci Miljenovicevo zestoko ispucavanje vec nekoliko meceva za redom (ukupno do sada 19/50 na samo 3 meca).
Ne znam kakvi su planovi u klubu sa malim Dusanom Bogdanovicem. Bilo bi lepo da se momku prizu sansa.
Ne znam kakvi su planovi u klubu sa malim Dusanom Bogdanovicem. Bilo bi lepo da se momku prizu sansa.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Jel Bogdan '92 ? Kakve su šanse da ode u Megu (Sergej, Bodi, Marcos)... Bolje da se Zalizani dogovorio sa Partizanom nešto, nego da je dovodio onog Riversa...
Vasa i Bogdan zajedno na terenu
Vasa i Bogdan zajedno na terenu
Nolle- mvp
nema sanse, on je raskovicev igrac
Everton- prva petorka
GAME PREVIEW
http://www.euroleague.net/main/results/showgame/preview?gamecode=67
Efes je prvi po broju ukradenih lopti, mi sigurno među prvima po broju izgubljenih. Znači - smireno, bez srljanja i petljanja i uz skakačku dominaciju.
...i ako je ikako moguće neutralisati Ilyasova-u i Vujačića.
VJ: “Biće teže nego u Beogradu”
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=21&nav_id=559458
Sarıca: ''Now we will concentrate on the game against Partizan..''
http://en.efesbasket.org/Haberler/Senior-Team/sarica-now-we-will-concentrate-on-the-game-against--partizan.aspx
http://www.euroleague.net/main/results/showgame/preview?gamecode=67
Efes je prvi po broju ukradenih lopti, mi sigurno među prvima po broju izgubljenih. Znači - smireno, bez srljanja i petljanja i uz skakačku dominaciju.
...i ako je ikako moguće neutralisati Ilyasova-u i Vujačića.
...da ne prekidamo tradiciju!•In the last three years, the teams have split the wins between them.
VJ: “Biće teže nego u Beogradu”
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=21&nav_id=559458
Sarıca: ''Now we will concentrate on the game against Partizan..''
http://en.efesbasket.org/Haberler/Senior-Team/sarica-now-we-will-concentrate-on-the-game-against--partizan.aspx
Poslednji put izmenio Psycho dana Pon 21 Nov 2011 - 3:57, izmenio ukupno 6 puta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ejsi Lo: Oduševljen sam Srbima
http://www.vesti-online.com/Sport/Kosarka/180931/Ejsi-Lo-Odusevljen-sam-Srbima
Dajte mu ćevape da proigra
http://www.vesti-online.com/Sport/Kosarka/180931/Ejsi-Lo-Odusevljen-sam-Srbima
Dajte mu ćevape da proigra
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010