KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Bio je Čakar...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
da... evo ispravke, igrao je minut
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Hoće li mi neko objasniti šta radi Lo?
Junglezburn- mvp
Kad je Armaniju teško - Lo.
Junglezburn- mvp
Ti nisi u Pioniru?!Koleman ::Ajde Daco sada ga cepaj!
Junglezburn- mvp
Poslao sam pravog Grobara, tj. caletaJunglezburn ::Ti nisi u Pioniru?!Koleman ::Ajde Daco sada ga cepaj!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pre nego sto krene pljuvacina da kazem neke stvari.
Sudije mozda na kraju su bile pristrasne i pomalo na strani Armania ali vise se ljutim sto smo dopustili da dodje do tako neizvesne zavrsnice, a vodili smo sa pristojnom razlikom na poluvremenu.Protiv zone NE znamo da igramo nikako sto je krivica trenera.
Law mi izgleda kao neko ko zaista zeli da igra i da se podredi timu, simpatican je(za razliku od Jerrelsa, koji mi se nikako nije dopadao) ali ono sto momak igra je kriminalno.Usudjujem se da kazem da kad bi Jaramaz imao Law-ovu minutazu da bi bio daleko korisniji za tim.Stranac se dovodi da bi napravio razliku u timu, a Law to nikako ne cini.Mislim da mu je ovo bila poslednja utakmica u Partizanu.
Gde su izgradjene akcije za Andjusica?
Sve u svemu, ne bi bilo zasluzeno da smo prosli u Top 16.Igra konfuzna, bezidejna.
Sudije mozda na kraju su bile pristrasne i pomalo na strani Armania ali vise se ljutim sto smo dopustili da dodje do tako neizvesne zavrsnice, a vodili smo sa pristojnom razlikom na poluvremenu.Protiv zone NE znamo da igramo nikako sto je krivica trenera.
Law mi izgleda kao neko ko zaista zeli da igra i da se podredi timu, simpatican je(za razliku od Jerrelsa, koji mi se nikako nije dopadao) ali ono sto momak igra je kriminalno.Usudjujem se da kazem da kad bi Jaramaz imao Law-ovu minutazu da bi bio daleko korisniji za tim.Stranac se dovodi da bi napravio razliku u timu, a Law to nikako ne cini.Mislim da mu je ovo bila poslednja utakmica u Partizanu.
Gde su izgradjene akcije za Andjusica?
Sve u svemu, ne bi bilo zasluzeno da smo prosli u Top 16.Igra konfuzna, bezidejna.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Iz tvojih usta u Božije uši.Sensui ::Mislim da mu je ovo bila poslednja utakmica u Partizanu.
Bilo je akcija za Anđušu, ali su nekad bile loše a nekad je bio dobro čuvan...
Junglezburn- mvp
"najbolji stranac ikada u Srbiji i Partizanu"
Juče. Odlično se uklapa u ziheraštvo Vlade Jovanovića, daleko mu krasna kuća... Plače mi se posle ove tekme, izgubio sam živce.
Juče. Odlično se uklapa u ziheraštvo Vlade Jovanovića, daleko mu krasna kuća... Plače mi se posle ove tekme, izgubio sam živce.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Jbg. Steta, momci su izgubili dobijenu utakmicu.
Nije problem to sto smo ispali, realno to je trebalo da se desi kad su vec odredjene grupe, ali molim Boga da otpustimo ovo bezmudog pleja zvanog 'Mister Clutch'
Hvala momcima na borbenosti, bice prilika za radovanja!.
Nije problem to sto smo ispali, realno to je trebalo da se desi kad su vec odredjene grupe, ali molim Boga da otpustimo ovo bezmudog pleja zvanog 'Mister Clutch'
Hvala momcima na borbenosti, bice prilika za radovanja!.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Momci su se borili, ali to se hvala bogu i podrazumeva.
Imamo radnike, ali nemamo znalce. Cast izuzecima (Macvan i Kecman).
Imamo radnike, ali nemamo znalce. Cast izuzecima (Macvan i Kecman).
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Pohvalio bih dobru odbranu Anđušića, samo je jednom ispao.
Anti-RTS- prva petorka
Zulu, prihvatam trejd. Nakon derbija, još bolje pre, menjamo Loa i Čovića, izvini što ću te tom prilikom žestoko zajebati.
Junglezburn- mvp
Šteta za promašena bacanja u prvom poluvremenu. Moglo se otići na veću razliku...
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Cakaravic=Braca 2 , moze muta slobodno da ga vodi, Raduljica takodje propali ekperiment iz fmp moze nazad u istanbul , zakon sada moze bez problema da nadje angazman u nekoj gruzijskoj vukojebini i da izigrava family gay, Veliko Hvala Peri i Kecmenu za sve sto su pruzili i dali Partizanu, jbg ovo je njihov oprostaj od EL
sutra krecemo od nule,nije nam ni prvi ni poslednji put, jer to smo mi Partizan , AJDE..................
sutra krecemo od nule,nije nam ni prvi ni poslednji put, jer to smo mi Partizan , AJDE..................
Everton- prva petorka
Godina : 36
Što komšije nazva nulom?!
Junglezburn- mvp
komsije postujem ,tako da je , nula = novi dan = novi pocetak , samo bez ove trojke gore navedene
Everton- prva petorka
Raduljica je vrlo dobro odigrao ovaj meč, pokazao je da može, dok je Čakarević igrao 55 sek. Lučić je bio kriminalan večeras.
Anti-RTS- prva petorka
Raduljica je velika promaja, u odbrani covek nepostoji,velika i prevara od igraca, cakarevic za tih 55 sekundi napravio nekoliko debilnih poteza koje ponavlja cele sezone, i za mene veliko razocarenje, da igrac od 23g, koji je vec igrao vani, i koji prosao nekoliko sistema igra kao amater., slazem se za Lucica i vecerasnju tekmu
Everton- prva petorka
Junglezburn- mvp
Vratio sam se kući vrlo razočaran i emocionalno ispražnjen.
Ovo definitivno nisam očekivao.
Sad treba predefinisati prioritete. Po mom mišljenju su to prvenstvo i kup i F4 ABA. Ovaj tim apsolutno nema kapaciteta da osvoji ABA ove godine i u skladu sa tim treba definisati i stručni/igrački kadar.
U tom smislu se slažem sa nekoliko forumaša koji su predložili otkaze Vladu i Acie-u.
Vlada sam podržavao prošle sezone u potpunosti. Ove donekle. Uz daleko bolju selekciju imamo lošije rezultate. To je to. Nema sentimetalnosti. Igra nam je u kurcu odavno, a od večeras i rezultati. Neko za to mora da odgovara. Ja mislim da to treba da bude Vlade. Ne prihvatam priče o grupi smrti. Imao je tri "meč lopte". Nijednu nije iskoristio. Niko to verovatno nije ni očekivao u Madridu, ali mi jedini nismo dobili u Belgiji i jedini smo (sem Spirou-a) ko je kod kuće pao pred AJ. Nema tu grupe smrti. Od te dve utakmice bar jedna je MORALA da se dobije. U obema smo ispustili poprilične razlike. U obema je Vlade taktički nadigran. Tačka. Poniženje u Zagrebu je priča za sebe. Brine me ko bi ga nasledio, ali je to korak koji je potrebno preduzeti.
Law je za mene promašaj sezone. To odavno tvrdim. Ako je istina da ga plaćaju koliko se priča, onda je to igrač koji je morao da bude motor tima. Law neprestano vrti kontraritam. Zalagao bih se za otkaz njemu sve i da je pet puta manje plaćen. Nek Pera istera sezonu uz podršku malog Miljenovića. Eto prilike da vidimo za šta je spreman.
Možda je potrebno razmisliti i o Raduljici, ali mislim da bi i njegov odlazak bio previše. Moraćemo ga istrpeti do kraja sezone. Niko njegove uslove nije pominjao.
Još ću napomenuti i da su atmosferu u hali dobrim delom razbili Grobari. Sramota. Ljudi imaju svoj show program bez obzira šta se dešava na parketu. Ni trunke osećaja za igrače i ostatak publike.
Ovo definitivno nisam očekivao.
Sad treba predefinisati prioritete. Po mom mišljenju su to prvenstvo i kup i F4 ABA. Ovaj tim apsolutno nema kapaciteta da osvoji ABA ove godine i u skladu sa tim treba definisati i stručni/igrački kadar.
U tom smislu se slažem sa nekoliko forumaša koji su predložili otkaze Vladu i Acie-u.
Vlada sam podržavao prošle sezone u potpunosti. Ove donekle. Uz daleko bolju selekciju imamo lošije rezultate. To je to. Nema sentimetalnosti. Igra nam je u kurcu odavno, a od večeras i rezultati. Neko za to mora da odgovara. Ja mislim da to treba da bude Vlade. Ne prihvatam priče o grupi smrti. Imao je tri "meč lopte". Nijednu nije iskoristio. Niko to verovatno nije ni očekivao u Madridu, ali mi jedini nismo dobili u Belgiji i jedini smo (sem Spirou-a) ko je kod kuće pao pred AJ. Nema tu grupe smrti. Od te dve utakmice bar jedna je MORALA da se dobije. U obema smo ispustili poprilične razlike. U obema je Vlade taktički nadigran. Tačka. Poniženje u Zagrebu je priča za sebe. Brine me ko bi ga nasledio, ali je to korak koji je potrebno preduzeti.
Law je za mene promašaj sezone. To odavno tvrdim. Ako je istina da ga plaćaju koliko se priča, onda je to igrač koji je morao da bude motor tima. Law neprestano vrti kontraritam. Zalagao bih se za otkaz njemu sve i da je pet puta manje plaćen. Nek Pera istera sezonu uz podršku malog Miljenovića. Eto prilike da vidimo za šta je spreman.
Možda je potrebno razmisliti i o Raduljici, ali mislim da bi i njegov odlazak bio previše. Moraćemo ga istrpeti do kraja sezone. Niko njegove uslove nije pominjao.
Još ću napomenuti i da su atmosferu u hali dobrim delom razbili Grobari. Sramota. Ljudi imaju svoj show program bez obzira šta se dešava na parketu. Ni trunke osećaja za igrače i ostatak publike.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ma kakav crni Raduljica, covek nema osecaj apsolutno ni za sta... Onoliki covek da onako lose gradi kos, to je kriminalno, u napadu uvek bar jedan potez viska... Mora i on da ide sa Law-om ruku pod ruku pa zajednu u neku vukojebinu koja Evroligu nije videla.
Hyperactive- prva petorka
Lafayett <3
Markos- prva petorka
Markose kraljino!
Evo za Loa!
Evo za Loa!
Junglezburn- mvp
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
:: Arhiva :: Klupske teme