Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 18 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

Počalji od expert Sre 14 Dec 2011 - 11:47

Mene samo interesuje sta ste vi vise ocekivali od vecerasnje utakmice?
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 18 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo

Počalji od Markos Sre 14 Dec 2011 - 11:49

Dobijamo Armani makar ja uleteo u teren i zabo' Nicolasa da ne moze da nastavi da igra Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 14 Dec 2011 - 11:55

Markos ::Dobijamo Armani makar ja uleteo u teren i zabo' Nicolasa da ne moze da nastavi da igra Smile

Video sam te Markose za vikend protiv Olimpije, opasan si, spreman, cekas kao zapeta puska Very Happy
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 14 Dec 2011 - 12:03

Armani nema jaci tim od Partizana, nego su neuporedivi. Znamo da se cuda dogadjaju u Pioniru, pa da vidimo...
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sre 14 Dec 2011 - 12:26

expert ::Mene samo interesuje sta ste vi vise ocekivali od vecerasnje utakmice?
Isto ono što očekujem od svake utakmice koju Partizan igra - srce i glavu.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 14 Dec 2011 - 13:03

Psycho ::
expert ::Mene samo interesuje sta ste vi vise ocekivali od vecerasnje utakmice?
Isto ono što očekujem od svake utakmice koju Partizan igra - srce i glavu.

I ko po tebi nije zadovoljio veceras sto se tice tih segmenata?
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 14 Dec 2011 - 13:10

Stvarno duže vremena ništa nisam napisao o nekoj utakmici, ali ne mogu da ne repliciram večeras. Razumem da smo svi navikli da Partizan igra fajtersku košarku. Takodje, da imamo dobrog crnog pleja. Razmaženi smo i konstantnim igranjem u TOP16 fazi proteklih godina.

No da budemo realni. Ekipa se previše oslonila na Pekovica dok je bio tu i to je trenerova greska. Tako nije razligrao ni Lucica, ni Cakarevica. Andjusica svesno drži pod rucnom iz nekoliko razloga (Gagi i odbrana, npr). O Raduljici, koji je u kontra-ritmu da ne govorimo (mada je on danas umeo da napravi sebi pozicije, samo ih nije realizovao, sto ce pre biti problem napetosti i zategnutosti, nego neznanja). Samim tim je i sam Jovanovic u kontra-ritmu, tj. nema resenja. Da vidimo sta cemo dalje, ali AJ se mora dobiti, po svaku cenu. Posle ce se sezona vec sama "odmotati" kako treba.

Dalje sa realnoscu-Real je, kao sto to neko vec rece, jak kao crna zemlja. Mi ove godine nismo igrali protiv boljeg tima, a igrali smo sa odlicnim. Ukomponovani, jaki pod kosem, jos vise spolja. Danas nista nisu promasili! Odigrali su poluvreme kakvo se retko vidja na ovom nivou kosarke (ono prvo). Dakle, nije Partizan kriv za poraz veceras, cak mislim da su prilicno hteli (dali su, posle svega, 83 poena), vec Real, koji se sva vreme pitao i nije nam dao sansu.

Iz svega, smatram da ovo nije pravi pokazatelj nekih stvari. Savetujem da se sa pesimizmom saceka barem do kraja grupne faze EL...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 14 Dec 2011 - 13:18

Anti-RTS ::Mislim da je vreme da Law pakuje kofere, ovo je kriminal šta on igra.
PLUS 1 kao kuća!
Čovek je odigrao loše čak i u dve utakmice gde imao indeks 30, da mu nisu pravljene livade u tim mečevima bio bi jednako jadan kao u ostalim, a ostalo je zaista kriminal, amater! Jbt, pa ja sam imao osmeh na licu kada sam Gistu i Džerelsu video leđa, ovaj ne može da se uporedi sa njima! Najuzaludnije bačene pare u istoriji KK Partizan. Očigledno je u utakmici sa Makabijem izostanak Loa bio plus!
Lo, neću da ti kažem hvala, samo doviđenja!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 14 Dec 2011 - 15:11

Junglezburn ::
Anti-RTS ::Mislim da je vreme da Law pakuje kofere, ovo je kriminal šta on igra.
PLUS 1 kao kuća!
Čovek je odigrao loše čak i u dve utakmice gde imao indeks 30, da mu nisu pravljene livade u tim mečevima bio bi jednako jadan kao u ostalim, a ostalo je zaista kriminal, amater! Jbt, pa ja sam imao osmeh na licu kada sam Gistu i Džerelsu video leđa, ovaj ne može da se uporedi sa njima! Najuzaludnije bačene pare u istoriji KK Partizan. Očigledno je u utakmici sa Makabijem izostanak Loa bio plus!
Lo, neću da ti kažem hvala, samo doviđenja!

Konačno da se neko ne sramoti da kaže očigledno!
Pera Božić, koga smo svi barem jednom opljunuli prošle sezone, letos jer nije otišao u penziju, i početkom ove sezone, je doktor košarke za Lo-a. Takođe smatram da je potpuno glupo adaptirati igrača na Evropsku košarku a da od toga nemaš benefit. Ranije je to bilo ok (Bo je poslednji u tom zadovoljenju) jer su ti igrači igrali za relativno razumnu cifru. Ali ovo što se ove sezone plaća ovo raspad igraču, čekajući ga da zaigra, je ravno kriminalu. Niti je naš igrač, pa da benefit može da ima reprezentacija, niti je potpisao višegodišnji ugovor, pa da se benefit vidi iz nekog budućeg transfera.
U trenutku sadašnjem igra Partizana izgleda mnogo bolje bez Lo-a u igri. Pera je doktor košarke za njega, a mali Jaramaz nije mnogo lošiji. Lo je najbolji (za sada) kada ne igra.
Nadam se da će Lo, opravdati poverenje uprave i Jovanovića, u top16 EL, i da će prikazati igre, za koje će se reći da su u skladu sa novcem koji dobija i u skladu sa ligom iz koje je došao...
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sre 14 Dec 2011 - 23:43

Ja ne bih dao otkaz Lo-u... ja znam da on moze bolje i bice bolje... pa ako nam Lo nije dobar, koji igra NBA, ko ce nam onda biti dobar? Mislim da je glavna fora sto Vlada ne zna kako da ga iskoristi... svaka nasa akcija se igra za centra... Lo je prenese, doda beku, on PO SVAKU CENU spusta dole na centra, ostali stoje i cekaju da centar baci frljoku iz poluhoroga i onda svi jure na ofanzivni skok... Lo jedini put kad ima udeo u igri je kada treba da igra sam protiv 3 protivnicka igraca i naravno u vecini slucajeva promasuje, jer smo navikli na cuda Bo-a Mekejleba... ovde se bre ne zna ko pije, ko placa... necu u nikog da upirem prstom, jer znam da ce protiv Armanija biti bolje i verujem da cemo pobediti i to zahvaljujuci mozda najvecoj ludnici od kada je Pionira...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sre 14 Dec 2011 - 23:48

expert ::I ko po tebi nije zadovoljio veceras sto se tice tih segmenata?
Kao što sam već napisao - gledao sam samo prvu četvrtinu. Za više nisam imao stomak. U tom periodu reči hvale mogu da imam samo za Mačvana. Lučiću nemam šta da zamerim. Za vreme koje je igrao i za ulogu koju dobija, odigrao je solidno. Kecman neutralan...
@2bad4u
Bo je imao sezonu u Evropi pre nego što smo ga doveli. Inače si u potpuno u pravu da postajemo centar za aklimatizaciju crnih plejeva na Evropu. Nama proigraju taman za KLS.
Tužno je da je nama Law najbolji plej. Čovek koji za 35 i kusur minuta ima egal asistencija (3.3!) i izgubljenih lopti, ukradenih lopti i dobijenih rampi...Spolja (2 i 3) za 8 utakmica cenim da nije pogodio više od 15 puta. Što daje, daje iz prodora i to mu je koliko sam video jedini kvalitet...ume da probije, da iznudi faul. Pardon...i kontrola lopte je sasvim ok. Ostalo...
U odbrani nam je ubedljivo najveća rupa, a koliko se ulaže možda najbolje pokazuje to da pravi manje od 2 faula po utakmici i da nikad nije napravio više od 3.
Mada...nije on kriv što smo ga na toj poziciji pretvorili u svetu kravu.
Malo preteruješ za Peru i Jaramaza.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 15 Dec 2011 - 0:00

Mene odbrana najvise brine. Pa mi ne moze pick da odbranimo , Raduljica je ubedljivo najgori igrac tima. Mislio sam da cu se smiriti posle Jawaia , ali ovaj nastoji da ga zaseni totalno.

Uopste igra nam je jako losa i to me brine.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Čet 15 Dec 2011 - 0:04

Sergej ::Mene odbrana najvise brine. Pa mi ne moze pick da odbranimo , Raduljica je ubedljivo najgori igrac tima. Mislio sam da cu se smiriti posle Jawaia , ali ovaj nastoji da ga zaseni totalno.

Uopste igra nam je jako losa i to me brine.

Upravo sam o ovome sinoc razmisljao. Sto rece Markoo, sreca pa Efes nije hteo da ga proda. Ja ne vidim kako on moze da napreduje, ako svaki put kada primi loptu radi identicnu stvar: 2 rolinga i polaganje u "pomozi Boze" stilu. I iskreno od onolike grdosije bih ocekivao da mnooogo bolje gradi kos.
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Čet 15 Dec 2011 - 0:16

Što se Raduljice tiče - dok ne promeni odnos prema dresu koji nosi neće biti bolji. On se ne raduje kad Partizan pobeđuje, ne tuguje kad Partizan gubi, njegovo ponašanje na parketu zavisi isključivo od toga kako on lično igra. Preterano je nervozan zbog loše forme, kad počne da diše sa ostatkom tima i kad zanemari malo sebe možda mu i krene na bolje.
Partizan je doveo sebe u situaciju da mu naredna EL utakmica određuje uspešnost sezone, zaboravićemo sve ovo napisano ako se tad kockice slože.

superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Čet 15 Dec 2011 - 1:15

superhik ::Što se Raduljice tiče - dok ne promeni odnos prema dresu koji nosi neće biti bolji. On se ne raduje kad Partizan pobeđuje, ne tuguje kad Partizan gubi, njegovo ponašanje na parketu zavisi isključivo od toga kako on lično igra. Preterano je nervozan zbog loše forme, kad počne da diše sa ostatkom tima i kad zanemari malo sebe možda mu i krene na bolje.
Partizan je doveo sebe u situaciju da mu naredna EL utakmica određuje uspešnost sezone, zaboravićemo sve ovo napisano ako se tad kockice slože.

Kljucna recenica... Nikad ga nisam voleo, niti cu ga ikad voleti... on se nikako ne uklapa u filozofiju Partizana...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Čet 15 Dec 2011 - 2:57

Jel' zna neko za koliko okvirno kesa igra Lo?
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 15 Dec 2011 - 3:06

~500K$
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 2. deo - Page 18 Empty Krenuli su da se kurce pre vremena!

Počalji od Imperator Čet 15 Dec 2011 - 9:43

U Armaniju ''pucaju od optimizma''
15. DECEMBAR 2011. | 19:36 | IZVOR: SPORTSKE.NET, BLIC.RS

Crno-beli su u prvom međusobnom duelu ova dva rivala u Grupi C Evrolige zadivili Evropu nadoknadivši 21 poen zaostatka u drugom poluvremenu, ali će sada protiv sebe imati tim koji je, prvo u usponu forme, a zatim i željan ''osvete'' za šokantno izgubljenu utakmicu u Milanu.
Stoga i ne čude optimističke izjave trenera Skariola i njegovih igrača.
''Sledeće nedelje idemo po pobedu u Beograd! U meču protiv Šarlroa dobio sam dosta pozitivnih signala, čak i od igrača koji imaju manju minutažu. Sada nam ostaje da završimo započeti posao. Žao mi je što ovaj duel sa Partizanom ne dočekujemo sa pobedom više, ali to je košarka, moraćemo da pružimo svoj maksimum kako bismo slavili na 'vrućem' terenu'', istakao je Skariolo.
I krilo Nikolo Meli veruje u uspeh u Pioniru.
''Dobili smo priliku da im se osvetimo za poraz u Milanu posle vođstva o 20 poena razlike. Samopouzdanje nam ne nedostaje", poručue Meli.
Naravno, ogroman motiv ima i Partizan, a uz jedinstvenu atmosferu sa tribina, verujemo da će crno-beli, i pored lošije forme u poslednje vreme, dobiti najvažniji meč u dosadašnjem delu sezone.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 15 Dec 2011 - 12:44

Odlazak Galinarija ih je ujedinio.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Dec 2011 - 19:58

Sergej ::Odlazak Galinarija ih je ujedinio.

iskreno i ja mislim da je ovo ključni detalj, ključni za ono što Partizanu može da se desi (a mislim i da će da se desi), ali da ne mračim i da ne bude da sam pristrasan jer sam pristalica Crvene Zvezde...Partizan ima svoje šanse, nadam se da će doktor košarke Kecman imati svoje veče, jer mi se nešto čini da od njega dosta zavisi.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Čet 15 Dec 2011 - 23:27

2bad4u :: U trenutku sadašnjem igra Partizana izgleda mnogo bolje bez Lo-a u igri. Pera je doktor košarke za njega, a mali Jaramaz nije mnogo lošiji.
Ja recimo nemam sumnje da mali Jaramaz napušta Partizan na kraju godine.
Dečko nije ništa pokazao...za njega je LO ovakav kakav jeste, ipak klasa.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 16 Dec 2011 - 0:44

Imperator ::
2bad4u :: U trenutku sadašnjem igra Partizana izgleda mnogo bolje bez Lo-a u igri. Pera je doktor košarke za njega, a mali Jaramaz nije mnogo lošiji.
Ja recimo nemam sumnje da mali Jaramaz napušta Partizan na kraju godine.
Dečko nije ništa pokazao...za njega je LO ovakav kakav jeste, ipak klasa.

U tom delu upoređivanje Lo-a i Jaramaza sam više bio sarkastičan nego realan, poredeći bivšeg NBA igrača od 26-7 godina, znači u najboljim igračkim godinama, sa klincem (19-20) koji je još na početku karijere, koji još ni ove godine ne dobija minute, i koji još ima mnogo da uči i napreduje...

A poređenjem Lo-a i Pere Božića sam bio potpuno iskren, jer i dalje mislim da je i ovako "raspali" Pera kapiten MNOOOGO bolji od Lo-a. Da sa Perom igra Partizana izgleda mnogo tečnije i idejnije u napadu i mnogo čvršće i bolje u odbrani!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 16 Dec 2011 - 0:47

Ja mislim da je Lo za sve nase igrace izmislio kosarku... sta njega koci, to je za raspravu... ali u njegove kvalitete ja uopste ne sumnjam...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 16 Dec 2011 - 0:52

E jbg, govorim sve vreme o igri Partizana kada je neki od igrača ne poziciji 1. Mene savršeno zabole desno jaje što će on biti sledeće godine u nekom Galatasaraju, ili Montepaskiju najbolji pla-y u Evropi. On sada i odmah NE ZASLUŽUJE minute i ulogu u Partizanu.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 16 Dec 2011 - 1:04

Pa kazem... ne treba pricati o tome da li on treba da igra ili ne, vec treba pricati o tome sta njega koci... slazem se da nije opravdao ocekivanja, ali svi znamo da je on kvalitetan igrac, samo moramo otkriti nacin na koji ce on pruziti svoj maximum... on sam covek kaze da je pik en rol igrac, a Partizan jednom u 1 000 000 godina igra pik en rol... moramo cekati i to je to...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu