KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
2bad4u :: Slažem se i ja da je Miljenović odigrao dobro za Megu, u "seniorskoj" košarci. I reći da može bar 10 minuta u ABA, a pri tom porediti njegovih 40 minuta protiv Borca, sa 10 minuta protiv Makabija, mi nije uporedivo. Makabi nije 4 puta bolji od borca, on je 40 puta BOLJI.
A mi svaku utakmicu u ABA ligi igramo protiv Makabija? Ne, igramo protiv jebenog Zlatoroga, Krke, Heliosa i ostalih anonimusa. Nemoj da se zezamo, VJ će uništiti Partizan i rad sa mladim igračima, nadam se da na kraju ove sezone dobija šut kartu. Imamo Bogdana koji je fizički spreman za seniorsku košarku pa ni on ne igra. Juče smo počeli da gubimo kada je VJ krenuo da ziheraši i na silu da forsira Peru, Keca, Budalu i Čakara. Uspeo je psihički da ujebe i Mačvana, jednostavno svaki igrač koji dođe kod njega nazaduje, nažalost...
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Doveli smo 8 supertalenata kod kukavice od trenera... to nikako nece ispasti na dobro...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Upravo to... Meni je žao tih klinaca. Kao ljubitelj prvenstveno srpske košarke, pa tek onda Partizana, u njihovom interesu je da odu u drugi klub gde će moći da se razviju i da dobiju šansu. Koliko sam pročitao na drugom forumu, Muta je tražio Miljenovića za ovu sezonu na pozajmicu od Partizanu sa zagarantovanih 20+ minuta u ABA ligi, ali je neko od naših to odbio.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Muta je i kod Tegija rekao da je hteo da dovede Miljenovica, da ga gurne u prvu petorku i damu kapitensku traku. E sad koliko je to istina, to ne znam..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Anti-RTS ::2bad4u :: Slažem se i ja da je Miljenović odigrao dobro za Megu, u "seniorskoj" košarci. I reći da može bar 10 minuta u ABA, a pri tom porediti njegovih 40 minuta protiv Borca, sa 10 minuta protiv Makabija, mi nije uporedivo. Makabi nije 4 puta bolji od borca, on je 40 puta BOLJI.
A mi svaku utakmicu u ABA ligi igramo protiv Makabija? Ne, igramo protiv jebenog Zlatoroga, Krke, Heliosa i ostalih anonimusa. Nemoj da se zezamo, VJ će uništiti Partizan i rad sa mladim igračima, nadam se da na kraju ove sezone dobija šut kartu. Imamo Bogdana koji je fizički spreman za seniorsku košarku pa ni on ne igra. Juče smo počeli da gubimo kada je VJ krenuo da ziheraši i na silu da forsira Peru, Keca, Budalu i Čakara. Uspeo je psihički da ujebe i Mačvana, jednostavno svaki igrač koji dođe kod njega nazaduje, nažalost...
Negde si izgubio sledeći deo posta, gde kažem da dolazi "prvi"plej, koji će uzeti tridesetak minuta igre. Ostatak Pera, i ostali "specijalci"... Gde bi tu bili minuti za Miljenovića?
Kaga bi ti doveo umesto Jovanovića? Mutu? Karija? Koji to klinci kod njih igraju?
Da je Jovanović ziheraš, jeste, ali sigurno ne toliko kolikim ga ti vidiš? Da ima boljih, sigurno ima, ali gde su, jesu li dostupni? Da ne misli neko od vas da Danilović i Todorić namerno guraju trenera koji će upropastiti Partizan i Srpsku košraku? Šta dosta im je života, i pre nego se samoubiju hoće da ubiju i ono što im je najsvetije? Molim vas!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Muta je uvek pompezan, ali verujem da bi ga stavio u prvu petorku, kad je već stavio Birčevića koji Miljenoviću ne može ni da prismrdi talentom (a i pre toga je slično radio sa drugim igračima).
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Muta uvek svasta govori... pogotovo kad pravi rezultate... nego, pitanje je samo kako sad ovim klincima dati sansu... premnogo ih je, a Vlada nikad nece imati hrabrosti da vecinu baci u vatru... plasim se da ce se to zavrsiti nekim silnim pozajmicama i da ce samo jedan ili dvojica od njih dospeti u prvi tim... uopste ovo ne ide na dobro...
Djole- prva petorka
Od 6,7 talentovanih igraca koji igraju u istom klubu nikad ne moze nastati 6,7 vrhunskih. Bice jedan, mozda dva..
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Od 6,7 talentovanih igraca koji igraju u istom klubu nikad ne moze nastati 6,7 vrhunskih. Bice jedan, mozda dva..
Ma nije to pitanje... znam da ne mogu biti svi vrhunski, samo se plasim da vecina nece dobiti ni sansu, a da ce propasti... to je najveca muka... da je Vlada stvarno ucenik Duleta Vujosevica, ne bi se plasio da ubaci mlade igrace...
Djole- prva petorka
Konkretno ja mislim da bi Muta bio puno bolje resenje nego Vlada. Ipak sada je vazno dovesti pleja, za pocetak.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Koga je to Muta napravio? I kakva je igra tog nekoga?
Ne kažem da je loš trener, daleko od toga. Ali da je precenjen, u to sam ubeđen.
Ne kažem da je loš trener, daleko od toga. Ali da je precenjen, u to sam ubeđen.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Partizan je juče odigrao sasvim dobru utakmicu protiv Makabija. Da je ovakva igra bila u Kragujevcu, priča bi bila skroz drugačija, kao i osećaj.
Ono što nam najviše fali je plej. Mali, crni, brzi i kreativni. Iznad svega, sa mudima. Ovoj ekipi Partizana, na čelu sa trenerom, toga najviše fali. Uz ideju, naravno. Ovo je krivica Vlade Jovanivića- pokušava da "projektuje" igru kao DV, a nije ni blizu tom nivou. Možda bi bilo bolje da malo pusti "osećaju" na volju, tj. trenutnom raspoloženju igrača. Ako nema tog osećaja, nikada neće biti vrhunski trener i sa tim je bolje što pre se suočiti. Ovako, samo zbunjuje veoma talentovanu ekipu...
Tačno je da od ovih 10ak talentovanih klinaca ne mogu svi postati vrhunski igrači, ali barem polovina može u reprezentaciju, uz pristojan rad. Najbliži svetskoj klasi je Andjušić. Dečko je juče dao Makabiju 20 poena! Ok, ima grešaka, ispadanja, ali to su nijanse. On prosto ima instikt u rukama, ponašanje vrhunskog igrača. Već sada bi trebalo da bude prva šuterska opcija, a Vlada ga svesno koči. Svejedno, mislim da njegov sklop pronalazi svoj put i on će, bez obzira na sve, biti pravi.
Mnogo više me brinu ostali. Maki ima pamet i to će naplatiti, ali mogao je ove godine već postati vrhunski. Ostali? Mislim da se Lučić previše forsira, a da je igrač zarobljen izmedju 3 i 4. Vlada je limitirani radnik, ali i on se može iskoristiti. Radulja je ogroman i treba ga naučiti, ali treba i strpljenja. On nije Krstić ili Peković, ali je svakako bolji od centara tipa Marjanović ili Vraneš, koji su i reprezentativci svojih zemalja. S njim se prosto mora raditi.
Ljudi, mora da se stane na loptu malo. Sistem koji smo pravili je iscureo. Novi ciklus mora od početka. Za to je potrebno da neki klinci ostanu nekoliko godina u Partizanu zajedno i uspostave novu relaciju. Nikome ne ide u prilog menjanje talenata kao na traci, ponajmanje Partizanu.
Ono što je Partizanu za to potrebno je i iskusni trener, koji se ne uči uz igrače koji treba da se uče. Tu je osnovni uzrok što Partizan tako loše stoji trenutno.
Ono što nam najviše fali je plej. Mali, crni, brzi i kreativni. Iznad svega, sa mudima. Ovoj ekipi Partizana, na čelu sa trenerom, toga najviše fali. Uz ideju, naravno. Ovo je krivica Vlade Jovanivića- pokušava da "projektuje" igru kao DV, a nije ni blizu tom nivou. Možda bi bilo bolje da malo pusti "osećaju" na volju, tj. trenutnom raspoloženju igrača. Ako nema tog osećaja, nikada neće biti vrhunski trener i sa tim je bolje što pre se suočiti. Ovako, samo zbunjuje veoma talentovanu ekipu...
Tačno je da od ovih 10ak talentovanih klinaca ne mogu svi postati vrhunski igrači, ali barem polovina može u reprezentaciju, uz pristojan rad. Najbliži svetskoj klasi je Andjušić. Dečko je juče dao Makabiju 20 poena! Ok, ima grešaka, ispadanja, ali to su nijanse. On prosto ima instikt u rukama, ponašanje vrhunskog igrača. Već sada bi trebalo da bude prva šuterska opcija, a Vlada ga svesno koči. Svejedno, mislim da njegov sklop pronalazi svoj put i on će, bez obzira na sve, biti pravi.
Mnogo više me brinu ostali. Maki ima pamet i to će naplatiti, ali mogao je ove godine već postati vrhunski. Ostali? Mislim da se Lučić previše forsira, a da je igrač zarobljen izmedju 3 i 4. Vlada je limitirani radnik, ali i on se može iskoristiti. Radulja je ogroman i treba ga naučiti, ali treba i strpljenja. On nije Krstić ili Peković, ali je svakako bolji od centara tipa Marjanović ili Vraneš, koji su i reprezentativci svojih zemalja. S njim se prosto mora raditi.
Ljudi, mora da se stane na loptu malo. Sistem koji smo pravili je iscureo. Novi ciklus mora od početka. Za to je potrebno da neki klinci ostanu nekoliko godina u Partizanu zajedno i uspostave novu relaciju. Nikome ne ide u prilog menjanje talenata kao na traci, ponajmanje Partizanu.
Ono što je Partizanu za to potrebno je i iskusni trener, koji se ne uči uz igrače koji treba da se uče. Tu je osnovni uzrok što Partizan tako loše stoji trenutno.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Muta je vodio nase mladje kategorije i pravio uspehe. Teodosica je poslao kuci zbog ponasanja, sto retko ko bi uradio, i napravio rezultat. Ima herca Muta i to ga drzi tu gde jeste.2bad4u ::Koga je to Muta napravio? I kakva je igra tog nekoga?
Ne bih ja otpisao njegovu ulogu u stvaralastvu mnogih mladih igraca.
Ono sto ja Vladi najvise zameram je to da ako neki mladi igrac promasi sut ili napravi gresku, on je zavrsio utakmicu.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Manite se ljudi priče, Jovanović će izgurati sezonu u Partizanu kao i Muta u Radničkom. U datom trenutku najbolje što možete je da se nadate da Miljenović u Megi pokaže da vrijedi i natjera sve u Partizanu da se zamisle i stave prst na čelo. I to je bar neka prilika, za razliku od Bogdana koji je nema nikako, džaba što trenira kad ne igra. Pogotovo kad se ima u vidu da mu je predlagana pozajmica koju je odbio.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Činjenica je da nedostaje plej, ali i bez njega opet je najveći problem ,uz veliki broj izgubljenih lopti, odbrana, kako timska, tako i individualna, posebno najefikasnijih. Vlada je krenuo sa Bertansom, Bešević je odlično odradio svoju epizodnu rolu (takođe od četiri minuta), ali obojica su ostala na klupi u nastavku. Ne znači da bi sa njima Partizan dobio, ali nešto se mora menjati, od uloga, do vremena na parketu pojedinimakojima se čini medveđa usluga sa dvadeset i kusur minuta. Priča da su bolji u odbrani ne pije vodu, pošto već drugu utakmicu Partizan prima pedesetak poena za poluvreme. Anđušić je opet pokazao da ima ruku i kada je povređena, ali da ume i da odigra pik, iznudi faul, probije, doduše i bude probijen, ali je bio jedina Jovanovićeva promena. Ako je Bešević odlično odigrao svoje minute,kada se Partizan odlepio na 13 razlike, a verujem da je menjan zbog trećeg faula, zašto ga nismo videli u nastavku, iako nismo do kraja prvog dela, po cenu i petog faula, ako već nije planiran za drugo poluvreme.
Tegi sve objasnio
Tegi sve objasnio
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Dominik Dzejms je novi igrac Partizana. Placeno je obestecenje za njega.
Sergej- mvp
Mali, brz, strasan atleta. Idealan za Partizan.
Na koga li me podseca
Na koga li me podseca
Ray Allen- prva petorka
Sa onim kamencem od suta na BO-a
Sergej- mvp
Pretpostavljam sa ugovom do kraja godine?
Hyperactive- prva petorka
Hyperactive ::Pretpostavljam sa ugovom do kraja godine?
e ako su platili obestecenje za ugovor do kraja godine nabijem ih na k***c!
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Novica-Ubica ::Hyperactive ::Pretpostavljam sa ugovom do kraja godine?
e ako su platili obestecenje za ugovor do kraja godine nabijem ih na k***c!
+1
Ja sam sve razmisljao, mozda cekaju ovako dugo jer hoce da nadju nekog igraca koji ce odigati 1.5 sezonu i da bi nam to bio pravi dobitak.
Ali jbg, lepo rece Bodi, sad igraci dolaze kod nas samo da bi se bolje prodali...
Mihael- mvp
Godina : 37
http://www.sportal.rs/news.php?news=66967
Sta je sada ovo? O.o
Nije da verujem sportalu ali ono ne verujem da su izjavu izmislili.
Sta je sada ovo? O.o
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::http://www.sportal.rs/news.php?news=66967
Sta je sada ovo? O.o
To su prepisali vest koja se jos jutros pojavila... a kod njih kao tek oko 18h...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
ma sad se tosa cjenka preko telefona i zateze za lovu.. danilovic ove iz arisa malo voza u gepeku.. to je gotova stvar
ili nas grcki mediji destabilizuju..
ili nas grcki mediji destabilizuju..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo