Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Samo za članove 4
Ma covek je pogubljen kao novinar. On opstaje jedino zbog nedostatka konkurencije.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Voleo bih da onaj trojac sa SK napravi neku emisiju, onaj što sedi skroz desno Srđan čini mi se, dosta je dobar, samo oni nisu voditelji/novinari, nego samo "stručni" konsultanti
Avdić je isto OK, ali rade na televizijama koje nemaju baš prostora za takav tip emisija, jedino da ih puštaju na SK3-4-5 ili Arena 3-4, a te kanale nemaju baš svi.
Kakva je situacija sa Vasom, zna li se nešto ?
Avdić je isto OK, ali rade na televizijama koje nemaju baš prostora za takav tip emisija, jedino da ih puštaju na SK3-4-5 ili Arena 3-4, a te kanale nemaju baš svi.
Kakva je situacija sa Vasom, zna li se nešto ?
Nolle- mvp
Добро, на крају да ли ће Law играти?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Upravo mi rekoše da 90% ne igra, dakle iako zaigra slaba vajda. Gledaćemo 40 minuta leđne tehnike po celom terenu.
Ima Blat da ubije presingom. Ako Partizan ovo dobije onda kapa dole.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Mislim da ce iskljucivo zavisiti od situacije u kojoj budemo.. Kad to kazem mislim da ako budemo u nekom egalu, pa da nam njegov ulazak da neki dodatan plus i tako probamo da prelomimo, a koliko je to realno hehe
Dajem veceras 5% sansi da dobijemo, i za to moramo da imamo sutersko vece iz Zagreba i domacinsko sudjenje prvenstveno za Pekmena..
Dajem veceras 5% sansi da dobijemo, i za to moramo da imamo sutersko vece iz Zagreba i domacinsko sudjenje prvenstveno za Pekmena..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Je l' igrao neko onda 2 na Makabi ako ste tako sigurni da gubimo? Lepa kvota
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
ja sam bio patriotski naklonjen pa sam odigrao vise poena
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Dule Kecman ::Mislim da ce iskljucivo zavisiti od situacije u kojoj budemo.. Kad to kazem mislim da ako budemo u nekom egalu, pa da nam njegov ulazak da neki dodatan plus i tako probamo da prelomimo, a koliko je to realno hehe
Razocarao si me Kecmane... Da je ovo Bodi rekao, pa da razumem, ali ti...
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Da dodam i za šutersko veče iz Zagreba od 25% je ubo, kao i suđenje za Pekmena koji je šutirao čak dva bacanja...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Izbaksuzirao sam ih za sve pare, cuvena moja kletva
Dule Kecman- mvp
Ali kakva je CARINA ovaj Blat. Svaka mu čast.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Bodi Bond ::Upravo mi rekoše da 90% ne igra, dakle iako zaigra slaba vajda. Gledaćemo 40 minuta leđne tehnike po celom terenu.
SISTEM.....
Druze, mi smo sistem, nema veze ko ne igra, onaj ko igra on preuzima tu ulogu...i ostalo smo sve videli veceras...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Sergej ::Nazalost posle vecerasnjeg treninga male su sanse da LO sutra zaigra. Bolovi su ocigledno preveliki tako da ni blokade ne pomazu. Najverovatnije se sutra nece skidati.
Kako sam iskusno izbegao prognozu Perine ledjne tehnike
Sergej- mvp
Hoće li uprava KKP dovoditi nekoga umesto Pekovića, ili nastavljamo sa dva centra? Nešto razmišljam, šteta bi bilo da, recimo, Varda ne igra Evroligu u T16 fazi...
Na web-shop navijačkih rekvizita nema da se kupe dresovi KKP sa imenima igrača i brojevima. Želim da kupim Mačvanov dres, pa me interesuje okvirna cena. Da li se prodaju takvi dresovi? Ima li neko informaciju?
Šta je bilo sa Nesterovićem, da li je definitivno raskrstio sa profesionalnim igranjem, da li se posvetio radu sa klincima?
Na web-shop navijačkih rekvizita nema da se kupe dresovi KKP sa imenima igrača i brojevima. Želim da kupim Mačvanov dres, pa me interesuje okvirna cena. Da li se prodaju takvi dresovi? Ima li neko informaciju?
Šta je bilo sa Nesterovićem, da li je definitivno raskrstio sa profesionalnim igranjem, da li se posvetio radu sa klincima?
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
mislim da nam ne treba treci centar, vec jos jedan plejmejker ili jos jedna cetvorka. Mozda pre cetvorka.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
A što malom Bešoviću ne pružiti šansu? A i Dušan Bogdanović dobro igra. Što da dovodimo centra, pre nam treba 4ka, ali i tu sa za to da se Đekna istrpi. NAPRED NAŠI.Tazz ::Hoće li uprava KKP dovoditi nekoga umesto Pekovića, ili nastavljamo sa dva centra? Nešto razmišljam, šteta bi bilo da, recimo, Varda ne igra Evroligu u T16 fazi...
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Dresovi se prodaju bez imena iz razloga ako neko zeli da stavi svoje ime na dres.. Ti kada odes tamo, mozes da uzmes dres sa brojem 25 i da im kazes da ti stave Macvan.. Nema razlike u ceni.
Dule Kecman- mvp
Mislim da dovodjenje jos jednog centra ne bi bilo korektno, pre svega prema Rasku. Drugo, svi vidimo koliko je Raduljica nekonstantan u igri i koliko mu fale minuti. Dosad je tu bio Pekmen da "pokrije" sve to, ali na dalje ce Radule morati da shvati da mora sam da postane igrac. Po onome sto se moze videti, decko je sam sebi najveci problem. Snaga, visina, pokretljivost su tu. Samo jos da nesto "kvrcne". Ne, ne bih dovodio jos jednu 5. Pre bih pustio Miljenovica da igra na 1, ako vec nesto mora da se menja ...
wolfvaga- prva petorka
Jesi li siguran? Mi smo uzimali drugu, doduse fudbalski, dres u crno-belom butiku i za dopis imena su nam trazili 5e vise.Dule Kecman ::Dresovi se prodaju bez imena iz razloga ako neko zeli da stavi svoje ime na dres.. Ti kada odes tamo, mozes da uzmes dres sa brojem 25 i da im kazes da ti stave Macvan.. Nema razlike u ceni.
Koleman- mvp
Dule, Kole, hvala na odgovoru. Ako treba doplatiću. Ostaje mi onda da jurim Makija da mi potpiše.
Slažem se da bi bilo neozbiljno ukoliko bi smo sada dovodili novog prvog centra, ali nisam mogao zadržim fantaziju u sebi.
Slažem se da bi bilo neozbiljno ukoliko bi smo sada dovodili novog prvog centra, ali nisam mogao zadržim fantaziju u sebi.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Treba pustiti Raduljicu da igra, do sada je igrao kao rezervni centar u proseku 10 minuta po utakmici, vec od sledece utakmice videcemo ga sa vecom minutazom i sa vecom odgovornoscu.
Ne znam kako vi gledate na to, ali meni se cini da postoji ogromna zelja kod njega, i da je dosta gresaka pravio i zbog te velike zelje da pokaze sta zna u tih desetak minuta po utakmici.
Ne znam kako vi gledate na to, ali meni se cini da postoji ogromna zelja kod njega, i da je dosta gresaka pravio i zbog te velike zelje da pokaze sta zna u tih desetak minuta po utakmici.
expert- prva petorka
Godina : 40
Vec sam pricao. Ni malo nije zgodno kada moras da odmenis najboljeg u Evropi a pri tom su sve oci uprete u tebe. Kao sto kaze expert on je imao deset minuta da se dokaze siroj javnosti i jedna greska je dovoljna da nema vremena da je ispravi. Ako se desi druga greska on je vec u panici. Sto posto sam siguran da je sve vreme imao na glavi da ne sme da pogresi. Kada bude igrao 30 minuta, bice super. Licno bih voleo da mu daje Vlada da malo vise sutira sa 3-5m.
Koleman- mvp
Nece se dovoditi novi igrac , e sad za TOP 16 dalje videcemo.
Sergej- mvp
Saša Bratić novo pojačanje Radničkog iz Kragujevca.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Sergej ::Nece se dovoditi novi igrac , e sad za TOP 16 dalje videcemo.
ko kaže da će biti TOP16
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2