Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 4

+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 4 - Page 5 Empty Re: Samo za članove 4

Počalji od lazarminator Ned 27 Nov 2011 - 3:59

Bas sad citam jedan stari intervju sa Vujanicem, od pre 5 godina. Sa ove distance se vidi da takve povrede, tako teske, jednostavno nikad ne prolaze.
Intervju je od 14.11.2006

Miloš Vujanić: "Lakše je dati koš u poslednjoj sekundi..."
| IGOR VUJIČIN

Od letos si u Panatinaikosu. Kako si se snašao u ekipi koja se uigrava za osvajanje svih trofeja ove sezone?

"Moram da priznam da je mnogo bolje nego što sam očekivao. Veliki, ogroman klub i organizacija. Mesec dana sam u Atini i jako sam zadovoljan".

Da li ti je malo čudna situacija u kojoj ćeš igrati samo Evroligu, s obzirom da si uvek bio nosilac igre i igrač za 35-40 minuta. S druge strane, u ekipi si koja je medju favoritima za osvajanje Evrolige:

" Fajnal For je u Atini i ekipe Olimpijakosa i Panatinaikosa su u najužem krugu favorita i glavni cilj je da se osvoji taj trofej. Obe ekipe su mnogo jake. Olimpijakosu je planove poremetila teška povreda Macijauskasa, ali nas to mnogo ne zanima. Panatinaikos ima 15 igrača skoro podjednakog kvaliteta i svi se rotiraju. To će po mom mišljenju bit glavna prednost naše ekipe. Imaćemo visok ritam igre. Tačno je da ću početi da igram samo u Evroligi. Za domaće prvenstvo Panatinaikos ima višak stranaca. Može da ih nastupi najviše pet, a kod nas je šestorka. Da li ću ja biti taj višak, ili neko drugi za sada ne znam.Videćemo...Ja sam van terena već godinu dana i možda je i dobro što na početku neću igrati i grčku ligu da mogu polako da udjem u ritam. Sada i ne očekujem da igram 25-30-35 minuta. Glavni cilj mi je da udjem u svoj ritam. Kada to prodje, proći će i to razmišljanje o kolenu".

Ti si dva puta doživeo tešku povredu ligamenata. Vrlo je teško igrati godinama na najvišem nivou, a onda sedeti pored teren, i to jako dugo?

" Mnogo je lakše dati koš, pa i u poslednjoj sekundi, nego gledati meč sa tribina. Šta je tu je. Doživeo sam te pehove, ne igram već godinu dana. Psihički sam jako dobro. Valjda sam "ispucao" sve malere koje sam mogao. Pa ja sam 10 godina igrao bez prekida non-stop, u reprezentativnim selekcijama i klubovima. Nikada nisam doživeo ozbiljniju povredu. Sada sam doživeo dve teške...Sada se nadam da narednih 10 neće biti više tih problema. Kada bi samo tako bilo. Ja sam poslednjih godinu dana trenirao dva puta dnevno! Jesu to dosadne i monotone vežbe, ali i to je sastavni deo ovog posla, šta da se radi. Sada već treniram sa ekipom, mnogo sam se uželeo košarke, polako se vraćam".

Da li si i ti nažalost doživeo ono što se dogadja mnogim sportistima u istoj situaciji, da se tek u teškim trenucima vidiš ko ti je prijatelj, a ko je tu bio zbog nekih drugih stvari?

" U Italiji sam se povredio 5 utakmica pre kraja prvenstva. Posle sam se preselio u Barselonu. Sve je krenulo naopako od te povrede. Opet operacija,oporavak. Barselona je pokazala da je gigant, veliki klub sa velikim ljudima. Stali su iza mene, ispoštovali su i ceo ugovor. Po tom pitanju ja nisam imao nikakvih problema. Medjutim, tačno je to što si rekao da sam u tih godinu dana mogao da vidim ko mi je prijatelj...mnogo je tu loših ljudi koji su pokazali koliko mogu, odnosno ne mogu da se oslonim na njih. To je neka druga priča, za neku drugu rubriku, i trajala bi čitav dan. Hajde da pričamo o lepšim stvarima, o košarci.

Uziman si kao model mnogim dečacima kao košarkaš koji nije kao mnogi pojurio u NBA iako je imao priliku. Da li i danas ne žališ što su krenuo tim putem, ili negde postoji žal za tom NBA ligom.

"Igrao sam i igram u mnogo velikim evropskim klubovima. Ne žalim ni jednog trenutka što nisam otišao u NBA. Mogla je ta povreda i tamo da mi se dogodi. Moja ideja je bila da ne idem u NBA po svaku cenu, želeo sam da igram po 30-35 minuta, da osvajam trofeje, da postižem važne poene. Uz sve to došle bi i ostale stvari, kao što je veliki novac. Nisam hteo da sedim na klupi nekog NBA tima (Miloš je bio draftovan od Njujorka,pa prosledjen Finiksu) da mašem peškirom i bodrim sa klupe, da letim na 82 utakmice avionom. Želeo sam izazove, iskušenja, teške mečeve. Ne žalim. Nije rano i da se sada opraštam od NBA. Ko zna? Ako budem imao sreće sa zdravljem i ako sve bude po planu, možda i odem tamo. Ali, ponavljam, mogu da odem tamo samo na pravi način i u pravom trenutku. Ne želim da sedim tri godine na klupi, to me ne zanima.

Evroliga.Ko su po tebi favoriti. Ponovo je najveći novac u Grčkoj, ali ogromne budžete imaju i CSKA, Barselona,Makabi?

" Mnogo bih voleo da Panatinaikos dodje do finala. Ovde ljudi žive za to. Predsednik, navijači, oni žive za to da osvoje F4 upravo u Atini. Rano je sada pričati o tome ko je favorit odigrana su tek dva kola"

NBA i Evropa su dva sveta koja se približavaju, posebno veliki Evroligaši u kojima si igrao. Da li je ta razlika sve manja?

" Ta razlika je sve manja. To su pokazale i utakmice, istina prijateljske, koje su Evroligaši igrali sa NBA timovima. Mislim da će iz godine u godinu ta razlika biti sve manja. Vidite koliko evropskih igrača je otišlo u SAD i skoro trećina njih su nosioci igre u tim klubovima. Po meni, a igrao sam u Italiji, Španiji i Grčkoj, dakle, najjačim šampionatima Evrope, mislim da je španska ACB liga daleko najjača. Najbolje je organizovana. Grčka se polako budi, ponovo je veliki interes navijača i sve je više ozbiljnih timova.

Reprezentacija. Nikako ne možemo do medalje i uopšte nekog značajnijeg uspeha?

"Mnogo loših stvari se izdešavalo. Mnogo mi je žao. Meni samo nije jasno zbog čega toliko neodazivanje reprezentaciji? Dakle,imamo problem. Vidim da u drugim savezima niko ne moli Novickog, Parkera, Gasola da igraju. Sa Gasolom sam se i video u Španiji pred početak priprema, on je čovek jedva čekao da to počne. Ja zaista ne znam šta se kod nas dešava? Imamo talente, to nije problem. Što se mene lično tiče, jedini problem su moje povrede. Ako sve bude ok, ako sve krene kako treba, u reprezentaciji sam narednih 7-8 godina.

Da li si se navikao na gužvu u Atini? Živeo si u lepim gradovima, Bolonji, Barseloni...

" Ono što sam ja uspeo da vidim za ovih mesec dana ovde, Atina dosta podseća na Srbiju. Barseloni je jedan od najlepših, ako ne i najlepši grad u Evropi. Tamo je sve bilo organizovano, čak i preterano za naše pojmove. Nisam razmišljao o ostalim stvarima. Bio sam udaljen 3 minuta od dvorane. Ovde je nevidjeni haos. Udaljen sam od dvorane 5 kilometara, a putujem 30-45 minuta. Sva sreća da imamo samo jedan trening dnevno, pa poranim. Privikavam se i na tu situaciju, sve ostalo je sjajno. Živim ovde sa devojkom, našao sam i kuću, sve ide svojim tokom..." kaže Vujanić za B92.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 27 Nov 2011 - 4:04

Bodi Bond ::Ovu poruku koju je Maci prosledio sam mu ja poslao.

Zalizano govedo je dete teralo da trenira tri puta dnevno iako je dugo vukao povredu kolena.

Neverovatno je da se deca tretiraju kao goveda za prodaju.

On je sam izabrao da ode kod njega... Tako da mora da se kaze, snosi deo krivice...

Marko
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 27 Nov 2011 - 4:48

Marko ::
Bodi Bond ::Ovu poruku koju je Maci prosledio sam mu ja poslao.

Zalizano govedo je dete teralo da trenira tri puta dnevno iako je dugo vukao povredu kolena.

Neverovatno je da se deca tretiraju kao goveda za prodaju.

On je sam izabrao da ode kod njega... Tako da mora da se kaze, snosi deo krivice...

Pa izabrao jer nije znao,izabrao jer smrad Duda svim mladim igracima sugerise da im Misko bude menadzer jer kao sto svi znate Misko je sa dudinim sinom poceo taj biznis.Drugo Misko je verovatno pricao kako ce da se najvise brine za njega,kako ce da se o njemu stara kao prema detetu svom a ne kao prema igracu itd.... klasicne ciganske fore ciganskog menadzera...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 27 Nov 2011 - 6:50

Pa dobro, ne znam sta vas tu iznenadjuje... njegov posao je da zaradi pare, a ne da misli na buducnost srpske kosarke... iskreno, ne verujem da postoji i jedan menadzer na svetu koji se mnogo brine za nekog igraca... on na njih gleda kao vrecu novca i nista vise od toga...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gale Ned 27 Nov 2011 - 12:05

Не могу да довољно изразим колико ми је жао због Мицића.
Од ове групе клинаца ( Миљеновић, Цветковић и др.) он ми је деловао као најперспективнији и са најправилнијим развојем до сада.
И онда крц.

Плашим се да никада неће бити оно што је могао да буде.
У вези са тим, питао бих за Пешаковића, он је такође доживео овакву повреду, зар не? Какве су прогнозе што се њега тиче? Да ли је и он завршио каријеру пре него што ју је поштено и започео?

На крају једно опште запажање. Не пратим млађе категорије по
иностранству, а и наше површно. Ипак чини ми се да смо по стопи
морталитета талената убедљиво први. Александров и Мицић су
доживели стравичне повреде пре пунолетства.
Ту су затим изгубљене овце, Радуле (који се сад, срећом, враћа) па
Мусли. Миличић је у неком свом филму.
Практично, на сваке две - три године репрезентација губи играча
(тј. таленат) који је био виђен као носилац, који је могао да израсте
у екстра класу. Па која би то Европска репрезентација поднела?
И после се чудимо што не доминирамо.

Gale
Gale
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 28.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 27 Nov 2011 - 12:15

Djole ::Pa dobro, ne znam sta vas tu iznenadjuje... njegov posao je da zaradi pare, a ne da misli na buducnost srpske kosarke... iskreno, ne verujem da postoji i jedan menadzer na svetu koji se mnogo brine za nekog igraca... on na njih gleda kao vrecu novca i nista vise od toga...

Goran Ristanovic je bas takav zato i nije nesto poznat.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 27 Nov 2011 - 12:37

Gale :: Ипак чини ми се да смо по стопи
морталитета талената убедљиво први.

Не, ми смо прваци по стварању ''талената'' медијским путем...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gale Ned 27 Nov 2011 - 12:58

ZuLuofVozdovac ::
Gale :: Ипак чини ми се да смо по стопи
морталитета талената убедљиво први.

Не, ми смо прваци по стварању ''талената'' медијским путем...
Не спорим медијску обраду у овим случајевима,
Зулу. Наслови "Највећи таленат у Европи", па на сваке две године "Нови Кукоч" и слично.
Ипак, у случајевима које сам навео је - барем се мени тако чини - несвакидашњи таленат свакако постојао.
За мој укус, то посебно важи за Александрова и Мицића. Зато мислим да јесмо, односно бићемо прилично оштећени
овим повредама.
Gale
Gale
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 28.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 30 Nov 2011 - 10:54

Nazalost posle vecerasnjeg treninga male su sanse da LO sutra zaigra. Bolovi su ocigledno preveliki tako da ni blokade ne pomazu. Najverovatnije se sutra nece skidati.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Sre 30 Nov 2011 - 11:21

u jebem ti.. stvarno minus veliki..
ali kad smo dobili pao i barselonu bez marica, mozda mozemo i makabi bez plejmejkera neo
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 30 Nov 2011 - 11:37

I ja da potvrdim Sergejeve reči. Zaista šteta. Viećemo kako će ići bez Loa. Moraće Čakar na keca. Smile
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 30 Nov 2011 - 11:53

Ujutru je laksi suterski pa ce se tad znati definitivno.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 30 Nov 2011 - 12:02

Bas smo pricali Karadjordje i ja. Iskreno ocekujem da Pera krene da cuva Farmara i zavrsi sa 4 licne do poluvremena. E onda krece iz supljeg u prazno. Gagi i Cakar keca pa sta urade, urade. Jaramaz verujem da nece dobiti ni minut. Sutra srce pobedjuje, to nece izostati ali ovo je ogroman hendikep. Ja se licno ne secam kada je Partizan ostao bez crnca pleja u toku sezone, makar jednu EL utakmicu.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sre 30 Nov 2011 - 12:12

Ja sam nekako i dalje ubedjen da ce Ejsi igrati... makar malo... ne znam...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Sre 30 Nov 2011 - 12:13

ja iskreno ocekujem da ga nakrkaju injekcijama i da se skine, pa ako izdrzi 10 minuta, nek pauzira NLB za vikend
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 30 Nov 2011 - 12:17

Ma ljudi, sve je to lepo, ali je bolje da preskoci ovu utakmicu i zaleci tu povredu sto pre, nego da igra na silu, i ko zna..necu da malerisem...
Svejedno...sa njim ili bez njega, sutra na POBEDU...uz 9000 ludaka na tribinama...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 30 Nov 2011 - 12:56

Evo prilike da se na licu mesta pokaže da je Pera BOLJI play od Lo-a. Odnosno da ovaj Lo ne prikazuje partije ni za KLS, a ne Euroligu.
Mada, kao i do sada, uvek je bilo da se za nekog igrača pričalo (svake od prethodnih sezona) da neće moći da igra, kad ono međutim. Tako da će i AC sutra bar 30 minuta igrati (s tim što će Pera imati jedno 30x bolji učinak), osim Pere, tu je i Kec da posluži na kecu, Anđušić (koji ume, ali nisam video da se koristi na1), Čakarević, eventualno Milosavljević... Sve u svemu, nadam se dobroj (pre svega požrtvovanoj i borbenoj) igri.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 30 Nov 2011 - 12:58

2bad4u ::Evo prilike da se na licu mesta pokaže da je Pera BOLJI play od Lo-a. Odnosno da ovaj Lo ne prikazuje partije ni za KLS, a ne Euroligu.
Mada, kao i do sada, uvek je bilo da se za nekog igrača pričalo (svake od prethodnih sezona) da neće moći da igra, kad ono međutim. Tako da će i AC sutra bar 30 minuta igrati (s tim što će Pera imati jedno 30x bolji učinak), osim Pere, tu je i Kec da posluži na kecu, Anđušić (koji ume, ali nisam video da se koristi na1), Čakarević, eventualno Milosavljević... Sve u svemu, nadam se dobroj (pre svega požrtvovanoj i borbenoj) igri.
Preteruje covece. Videces kada klempa ukljuci turbo Pera ce ili praviti faul ili ce morati da pribavi dvogled da ga nadje.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 30 Nov 2011 - 13:05

Ne vidim da je Lo bilo šta dobro radio u odbrani, pa će Pera biti rupa, šta više. Ne vidim ni da je Lo bilo šta dobro radio u napadu...

Njegova jedina pozitivna strana u dosadašnjem delu sezone (bar po meni) jeste prenos lopte. Jak je, kada mu je lopta u rukama, teško mu je uzeti! Ali zato ne zna baš šta sa njom. (daj Bože da grešim, i da on ipak pokaže da je zasluženo u KKP)
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 30 Nov 2011 - 13:07

Ne znam, imam utisak da si se ogresio o covek debelo. Kao sto je opste poznato Bole je nabio ogromne kriterijume. Meni Lo radi sjajan posao, bar za sada. Cak ni u odbrani nije rupa kakvih je bilo na 1. na ovim prostorima. Da nije njega bilo Real biste dobili u snovima, decko je blistao.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Sre 30 Nov 2011 - 13:17

Potpune se slažem sa Kolemanom. Iskreno, meni bi bilo draže ad se Lo odmori i oporavi za naredne utakmice koje slede. Makar to značilo da svesno gubimo protiv Makabija. Strah me je da se povreda ne pogorša sutrašnjim forsiranjem. Znam da ne treba da se brinem, jer je tu čitav tim ljudi koji znaju svoj posao i koji će doneti najbojlu odluku, ali me neka jeza drma.
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 30 Nov 2011 - 13:20

Vođen nekim empirijskim zaključcima (nadam se da sam dobro zapazio), svaka dosadašnja utakmica je svaka druga psovka (moja) bila upućena njemu, i gle čuda, na poslednjoj utakmici, kada je Pera ušao, odjednom je igra dobila fizionomiju, ideju, ritam, odbrana čvrstinu, agresivnost... I za par minuta se minus, u kom je Partizan bio dok je Lo organizovao, pretvorio u ozbiljan PLUS, pa je i Bodi napisao na ks.rs "Partizan RAZBIO Hemofarm"...
Partizan je razbijao jedino još na početku sezone, kada je Milosavljević imao nenormalne (za njega) procente šuta, a sa njim Peković dominirao... Sa HF-om (mada ne bih to postavljao kao reper) je čitav tim igrao odlično, kada je Pera organizovao igru Partizana, sa Lo-om, mučenje.

Verovatno ćemo posle sutrašnje utakmice bolje rasuđivati ili videti koliko smo i gde u zabludi. I kao osnovno ne smatram Makabi toliko slabim da bilo kako može da im se preti, ili očekuje bezuslovna pobeda (naravno ja je očekujem), pa da se sutrašnja utakmica opet posmatra kao reper, ali prva je na redu, pa nek posluži za sumiranje ocene i procene(dosadašnje) Lo-ove uloge u timu KKP-a.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 30 Nov 2011 - 18:01

Ne bih da pišem na temi koja se vidi s polja, mnogi čitaju forum...

Može se reći da je, gostovanjem u emisiji kod Vladana Tegeltije, Nebojša Čović zakucao pretposlednji ekser u "novinarski sanduk" svoga domaćina. Poslednji će zakucati ljudi iz Partizana kada ga odjebu, a neće moći doveka da rade to što rade, tj. da budu uspešni sa njim kao sa PR-om.

Gospodin Nebojša se zaista i ponaša kao gospodin, dok se gospodin Vladan ponašao kao prava seljačina, svaka čast čestitim paorima (seljacima), a o nekom prfesionalizmu da i ne govorim.

Da krenem od početka, čovek ima oko 40 godina, ovim poslom se bavi skoro 20 i nije naučio da spremi emisiju i da ne bulji u onaj lap-top. Ispoštuj gosta sto mu majki jebem, da li si normalan.

Zatim, gospodin Nebojša iznosi niz dokaza koji pobijaju većinu stvari na kojima su se zasnivale kolumne gospodina Vladana u poslednje vreme.

Kroz čitavu emisiju se Tegeltija pravi lud, ili je stvarno lud, pokušavajući da dokaže neke nedokazive stvari i vadeći iz konteksta neke davne izjave Čovića.

Posebno je smašan ispao u priči oko Košarkaške lige Srbije, gde se uhvatio za dokument na koji se ULEB pozvao kada je odbio prijem u KLS-a u ovu organizaciju. Čovek mu izvadio statut koji je spremio i rekao da čelnici lige ne pristupaju tome ozbiljno i da kada je tako treba liga da se vrati pod okrilje saveza, ali da on ne bi to tako radio. A Tegeltija mu pusti izjavu iz 2004. kad aje ovaj rekao da liga ne treba da ima nikakve veze sa savezom.

Da ne nabrajam dalje Tegeltijine gluposti, dokaza njegove nesposobnosti da spremi emisiju je to što je morao da gugla uživo. pop1

A sada malo o Čoviću. Pitanje je da li se može reći da je on bilo šta slagao u toj emisiji. Recimo, glavna stvar, koliko sam primetio, koja mu se zamera je laganje za Morisona. Jedna je stvar što mi "znamo" da su u klubu imali problema sa njim i što košarkaška čaršija "zna" zbog čega i kako je otišao. Sasvim druga stvar je zvanična verzija odlaska. Normalno da je to Zvezda lepo upakovala za javnost i da predsednik kluba mora da stoji iza toga. Koliko sam video postoji i Adamova izjava gde se zahvaljuje Zvezdi, tako da ne vidim šta je tu sporno.

S obzirom da većina vas ovde zna da nisam blagonaklon kada je Čović u pitanju, ima on milion svojim mana i namazan je svim bojama, moram ipak reći da je u ovoj emisiji ispao gospodin čovek + od Tegeltije napravio budalu.

Posle ove emisije Tegeltiju će nastaviti da gledaju ljudi iz unutrašnjosti koji nemaju internet, tj. oni koji nisu dovoljno informasani, stariji ljudi koji ne znaju da koriste internet i oni zagriženi navijači Partizana koje veseli da čuju hvalospeve Tegeltije o njihovom klubu i ruganje svima ostalima.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Sre 30 Nov 2011 - 20:50

bodi,kako neocekivan stav za mene... cool
posebno nakon citanja gde su mnogi grobari tvrdili da ga je tegi urnisao i sl...
pozitivno napredujes u svom razmisljanju Very Happy

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 1 Dec 2011 - 0:57

U principu se slazem. Jebo ga i lap-top kada ga je i kupio. Svaku emisiju lista kao idiot. Ne treba ni mailove da cita u toku emisije, lepo sta ste poslali, poslali ste sat vremena pred pocetak i gotova stvar. On definitivno nema osnovno vaspitanje pa kasnije i sve ostalo.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh