Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Re: Samo za članove 4
I ovo me zeza, ne mogu ko covek da odgledam utakmicu...
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne znam detalje oko finansija , ali nama je svaki evro bitan sad.
Sergej- mvp
Izgleda da će Jan da igra u domovini (Nimburk), pa ako uđemo u 16 onda će kod nas.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Eto preokreta , a mene covek koji je na TI sa Raskovicem rece ovo juce. Mozda i bolje , ocigledno da su mu utakmice neophodne.
Sergej- mvp
prema nekim mojim informacijama, policija i "BS Štit" imaju interni dogovor da svaki policajac u Pionir može uvesti još jednu osobu.
Tako sad gledam Partizan u Evroligi do kraja , dolazimo kolima nas četvorica, prolazimo sa oko 1500 din. plina što se oko 300-400 din. po osobi, znatno jeftinije nego da imam opciju kupovine karata.
Živjela policijska država!!!
Tako sad gledam Partizan u Evroligi do kraja , dolazimo kolima nas četvorica, prolazimo sa oko 1500 din. plina što se oko 300-400 din. po osobi, znatno jeftinije nego da imam opciju kupovine karata.
Živjela policijska država!!!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Peđa Materić i Krle ubijaju na tviteru Kešelja sa pošalicama da je svaki klub u kome je igrao ugasio. Krle kaže da je Mega slučajno preživela, a da je uspeo da ugasi i reprezentaciju. A na to je Kešelj odgovorio da je reprezentaciju ugasio Nebojša Ilić.
Bodi Bond- mvp
Kešelj se mnogo mangupirao dok je igrao za nas, nije uopšte bio u dobrim odnosima sa trenerima drugu sezonu, uz to ni Krle nije daleko od istine, evo i Oly se raspada... stvarno dečko ima lošu karmu hahaha
Nolle- mvp
Sto je najgore ja se slazem sa Keseljem(naravno u skladu sa celom pricom Krle, Materic, Keselj). Ovaj Sone je baksuz! Cenim ga kao igraca i previse ali sam ubedjen da on ne moze da uzme trofej u post igrackoj karijeri pa da ga Ameri povedu na OI
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Vasa Micić je danas bio u Novom Sadu ali nije radio pregled magnetnom rezonancom... Sutra bi trebao da odradi još neke preglede kako bi se videlo šta je u pitanju, ali u Novom Sadu su mu rekli da je neka blaža varijanta povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena!? Dokore!?
Ovih dana će ga Miško poslati u Nemačku na neke preglede.
Ovih dana će ga Miško poslati u Nemačku na neke preglede.
Bodi Bond- mvp
Tragedija! Tragedija je svaka povreda, ali ove gde se dovodi u pitanje nekoliko meseci igranja, ili ne, ili povrede, koje mogu da osujete poprilično nečiju karijeru, UŽAS. Nadam se da je sve samo lažna uzbuna i da će Vasa što pre nastavi sa radom, kao i do sada. Stvarno bi bilo previše za našu košarku, da se u par godina sjebu dva izrazita talenta povredama.
Prvi na koga mislim je Aleksandrov, koga su povrede od juniorskih dana sputale da izraste u asa svetske klase.
Prvi na koga mislim je Aleksandrov, koga su povrede od juniorskih dana sputale da izraste u asa svetske klase.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Izgleda da je Vasina povreda veoma ozbiljna. Prognoze nisu nimalo dobre.
Sergej- mvp
E do mojega...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Da me bude da lajem pred derbi, sutra/prekosutra ću napisati nešto u vezi trenera vašeg.
Nolle- mvp
Који дерби ? Фудбалски ?
Какве то везе има са кошарком и конкретно са овом темом?
Какве то везе има са кошарком и конкретно са овом темом?
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Vasa Micic vec dugo vuce povredu, a Misko ga je terao da trenira 3 puta dnevno. Sto je dovelo do ovoga do cega je doslo, katastrofalne povrede. U utorak ide u Nemacku na preglede.
Ujedno ovo je moj poslenji post u narednom periodu. Ovo nema veze ni sa jednim forumasom niti sa bilo cim na forumu. U pitanju je licno nesto, obecavam da cu se vratiti.
Srecno momci, svi ste odlicni..
Ujedno ovo je moj poslenji post u narednom periodu. Ovo nema veze ni sa jednim forumasom niti sa bilo cim na forumu. U pitanju je licno nesto, obecavam da cu se vratiti.
Macijauskas- mvp
Znači da je Vasa povređen samo iz razloga što je Mišku zinulo dupe za parama . Stvarno šteta za momka, želim mu da se što pre oporavi i da ga uskoro vidimo u crno-belom dresu.
Maci vrati se brzo!!!
Maci vrati se brzo!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Oduvek se znalo da Misko gleda na igrace kao na robu
Markos- prva petorka
Menadžeri su se najebali sportu keve. Upropastili su sportiste, sport i polako će prestati da imaju šta da exploatišu, pa se plašim da će i "sitne duše" poput nas nemedijskih postati ciljna grupa za iskorištenje?!
Voleo bih da znam kako tome stati u kraj, kako zaustaviti menadžere, da navlače klince na ideju o instant lovi, instant uspehu, kako ih zaustaviti da mešetere u sportu, da srajaju timove, reprezentacije, kako ih osujetiti da klincima narušavaju zdravlje, zarad svog jebenog eura.
Osim one, najradikalnije mere, mi pada na pamet ideja oformiti agenciju, gde će se po drugačijim merilima i etičnosti tretirati sportista i sport.
Voleo bih da znam kako tome stati u kraj, kako zaustaviti menadžere, da navlače klince na ideju o instant lovi, instant uspehu, kako ih zaustaviti da mešetere u sportu, da srajaju timove, reprezentacije, kako ih osujetiti da klincima narušavaju zdravlje, zarad svog jebenog eura.
Osim one, najradikalnije mere, mi pada na pamet ideja oformiti agenciju, gde će se po drugačijim merilima i etičnosti tretirati sportista i sport.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Macijauskas ::Vasa Micic vec dugo vuce povredu, a Misko ga je terao da trenira 3 puta dnevno. Sto je dovelo do ovoga do cega je doslo, katastrofalne povrede. U utorak ide u Nemacku na preglede.
Nadam se da je sve ok... vrati se brzo...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Jeste, Sergej potpuno si u pravu, definitivno su ukrsteni ligamenti kolena....
Marko- prva petorka
Blagoje, da...
Stanoje ide na Istok u januaru
Čestitke na 5-oj tituli.
Lazar Marković, u toj rupi su igrali mnogo veći od tebe, ti je zakopati sigurno nećeš !
Vasi sve najbolje i brz oporavak, Zalizanom isto ono što je dobio Marković !
Stanoje ide na Istok u januaru
Čestitke na 5-oj tituli.
Lazar Marković, u toj rupi su igrali mnogo veći od tebe, ti je zakopati sigurno nećeš !
Vasi sve najbolje i brz oporavak, Zalizanom isto ono što je dobio Marković !
Nolle- mvp
Marko ::Jeste, Sergej potpuno si u pravu, definitivno su ukrsteni ligamenti kolena....
Pricao sam sa VUjanicem skoro kad je bio u Pioniru , njegove reci su me mnogo dotakle , kad je rekao da se tesko oporavlja i da ce verovatno uskoro karijeru da privede kraju. Sada istu povredu ima Vasa , stanje je lose . Prognoza jako losa. Bojim se da Vasa nikad nece dostici vrh koji je mogao.
Sergej- mvp
Sergej ::Marko ::Jeste, Sergej potpuno si u pravu, definitivno su ukrsteni ligamenti kolena....
Pricao sam sa VUjanicem skoro kad je bio u Pioniru , njegove reci su me mnogo dotakle , kad je rekao da se tesko oporavlja i da ce verovatno uskoro karijeru da privede kraju. Sada istu povredu ima Vasa , stanje je lose . Prognoza jako losa. Bojim se da Vasa nikad nece dostici vrh koji je mogao.
Nazalost, bojim se da ce ovo ozbiljno da mu ugrozi karijeru !
Marko- prva petorka
Ovu poruku koju je Maci prosledio sam mu ja poslao.
Zalizano govedo je dete teralo da trenira tri puta dnevno iako je dugo vukao povredu kolena.
Neverovatno je da se deca tretiraju kao goveda za prodaju.
Zalizano govedo je dete teralo da trenira tri puta dnevno iako je dugo vukao povredu kolena.
Neverovatno je da se deca tretiraju kao goveda za prodaju.
Bodi Bond- mvp
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3