Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Samo za članove 4
Bertans je visok 208cm, ako je vjerovati Wikipediji
http://en.wikipedia.org/wiki/D%C4%81vis_Bert%C4%81ns
S tim u vezi kontam da njega pakujemo na poziciju 3
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
slobokv83 ::znam ja odlično ko je Bertrans, gledao sam ga u mlađim kategorijama i uvek je predvodio Letonce, sa neverovatnim šutem za tri, preko ruke koji se ne brani...sad, kapiram da Partizanu treba šuter, ali ugasiće Anđušića 100%.
+1.Ne svidja mi se sto gomilamo mlade i talentovane igrace a konkretno ne pruzamo sansu nijednom.Andjusic odigra tek po par minuta a po meni je bolji suter od Bertansa samo sto ne dobija sansu kakvu zasluzuje.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
drexler ::Bertans je visok 208cm, ako je vjerovati Wikipediji
203cm je visok Letonac.
http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=2034
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
e sad sećam se da je bio 207 dok je igrao za juniore letonije...na ovom evropskom mu je isto pisalo 205. U svakom slučaju visok mladić sa dobrim šutem i velikim potencijalom. Pozicija mu i jeste 3.
Bertans na EP
Bertans na EP
Poslednji izmenio slobokv83 dana Ned 11 Dec 2011 - 10:25, izmenjeno ukupno 1 puta
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
adriaticbasket ti je najnepouzdaniji izvor, mogu ti naći par njihovih grešaka po pitanju visine.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Partizan ima plejadu velikih talenata na svim spoljnim pozicijama ako dovedu Letonca. Miljenovic 1, Bogdanovic 2 i Letonac 3. Jako jako talentovana spoljna linija..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Znaci Lucic definitivno prelazi na poziciju 4. U svakom slucaju podrzavam njegov dolazak, mali je veliki potencijal (mislim da ga je draftovao San Antonio).
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ja ovu vest vidim kao neko rasterecenje Lucica na poziciji 3, sto znaci da ce od Nove godine Lucic biti back up cetvorka, sto dalje znaci da ce Bane opet na neku pozajmicu ili ga jednostavno puste..
Edit : Pretece me Dane, sporo kucam..
Edit : Pretece me Dane, sporo kucam..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Iskreno uz svo postovanje pre svega trudu i energiji koju Lucic ulaze on nikad nece biti neki vrhunski igrac.
Macijauskas- mvp
Pitamo se svi zasto Andjusic vise ne igra. E pa veceras se videlo. Jednostavno dok ne popravi odbranu nece ni igrati. Isto vazi i za Bogdana.
Sergej- mvp
dane ::Znaci Lucic definitivno prelazi na poziciju 4. U svakom slucaju podrzavam njegov dolazak, mali je veliki potencijal (mislim da ga je draftovao San Antonio).
Ово је одлична вест. Ако се ствар обестини и мали се буде правилно развијао можда се окористимо о њега као са Јаном.
Драфтовала га је Индијана, а онда проследила Сан Антониу. А Грег Поповић ретко греши са европским играчима.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Nema spora da je Bertans veliki potencijal, a Partizanova logika je sasvim jasna, od nekoliko talenata neki će da uspe... I to nije preveliko gomilanje igrača. Na dva su tu Bogdan i Danilo, na jedan Nenad, na tri Bertans ako dođe i onaj mali Čekovski... I to je to.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Možda koriste lošu situaciju u Olimpiji pa ga grabe za male pare?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
E pa onda stvarno loš potez Partizana!
Junglezburn- mvp
Sergej ::Bertrans iz Olimpije na pragu Partizana. Sutra moguc finalni dogovor.
Невероватно! Гледам утакмицу и кажем буразеру, овај мали је исти Бенцинг, што га не доведе неки наш клуб кад се Олимпија већ распада!
ZuLuofVozdovac- mvp
Cekaj, cekaj je l' Bencing ili Benzing?
Izvini Jungle bilo je jace od mene..
Izvini Jungle bilo je jace od mene..
Macijauskas- mvp
Junglezburn- mvp
Meni deluje kao gomilanje talenata, ali i isti princip (ili bar sličan), kao onaj FMP-ov u mlađim kategorijama. Ako neko prođe dobro je, ako ne, jbg, kupićamo nekog čamugu a talenat nek propadne ko mu... Jbg, deluje mi kao da niko neće dobiti dovoljno šanse ako se prenatrpamo igračima, posebno jer Kecman i Pera imaju svoje sigurne role, koje uzgred i zaslužuju.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Zasto ne igra Danilo? Delom zbog odbrane, a delom zato sto se od Milosavljevica mora uzeti neka kinta na kraju sezone (pa makar i 200k). On je, cini mi se, potpisao na 2+1...
Inace mislim da ne postoji takva stvar kao sto je gomilanje mladih igraca. Postoji samo nesto sto je los rad sa njima, ali da bi selekcija bila prava, mora da bude i kvantiteta...
Inace mislim da ne postoji takva stvar kao sto je gomilanje mladih igraca. Postoji samo nesto sto je los rad sa njima, ali da bi selekcija bila prava, mora da bude i kvantiteta...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ako je potpisao na 2+1 ne vidim kako bi se uzela kinta za njega!? Ovo mu je druga sezona, ako bi se aktivirala +1 (opciona sezona) mislim da bi tada morao da ostane u KKP-u i da ne bi mogao da ide (potpisuje se za tu sezonu, ako razumem pravno te opcione sezone).
Osim toga ma koliko se ja nervirao kada Gagi uradi neku glupost (danas sam se derao da ne treba da ga zovu Budala nego Idiot), njegova igra u odbrani, u najgorem izdanju je misaona imenica za Danila, s tim što Gagi ume i da uđe u seriju trojki, ili kvalitetnog igranja u napadu. Uvek podržavam igrače koji imaju želju, htenje, srce, a Milosavljević sve te atribute poseduje.
Osim toga ma koliko se ja nervirao kada Gagi uradi neku glupost (danas sam se derao da ne treba da ga zovu Budala nego Idiot), njegova igra u odbrani, u najgorem izdanju je misaona imenica za Danila, s tim što Gagi ume i da uđe u seriju trojki, ili kvalitetnog igranja u napadu. Uvek podržavam igrače koji imaju želju, htenje, srce, a Milosavljević sve te atribute poseduje.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2+1 u kosarci najcesce znaci da posle druge sezone ima definisano fiksno obestecenje za tog igraca...
naravno moguci su raznorazni modaliteti,ali najcesce(posebno kad je partizan u pitanju) je upravo to u pitanju.
naravno moguci su raznorazni modaliteti,ali najcesce(posebno kad je partizan u pitanju) je upravo to u pitanju.
NenadBG- šesti igrač
Lepo. Mogli bi i ovog divljaka Tompsona da im uzmemo, čovek igra sve od trojke do petice, bogami sa 203cm je par puta Raška i Raduleta uzidao.Sergej ::Bertrans iz Olimpije na pragu Partizana. Sutra moguc finalni dogovor.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Davis Bertans je visok 205cm. Ipak najvise verujem sajtu Olimpije...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3