Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Samo za članove 4
Ne moze se sve odraditi odlicno. Svi su oni ljudi i normalno je da ponekad pogrese
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Cuo sam jednu glasinu, pa me interesuje da li je tacna... da li je tacno da se pre mesec dana Golden State raspitivao za Acie-a, te da mu nasi iz kluba nisu dozvolili da ide, pa je on nezadovoljan... ima li istine u tome?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Sergej ::Partizan ima ime u NBA. Dovoljno je bilo da Divac okrene Adelmana i zavrsi sve ...
Није било питање да ли је то технички изводљиво, него како би се то кашњење Пековића рефлектовало на његов статус код новог тренера. Ове године припреме у НБА трају 15 дана а он ако закасни 5 дана већ је пропустио трећину припрема... Ове године на петици играју и Бред МИлер, Миличић, Лав па и Рендолф... Мислим да не би било фер према Пековићу да је замољен да остане након свега што је учинио за Партизан, он је добар човек, вероватно би остао и на своју штету...
Prema najsvežijim informacijama, KKHF će definitivno biti ponuđen na prodaju na kraju sezone. Čuo sam čak da je Milan Popović (sin generala Jove Popovića i 1 Severinin dečko) zainteresovan da kupi klub zajedno u paketu sa hotelom Vila Breg (već je dolazio da razgovara o eventualnoj kupovini hotela, ali klub nije bio pominjan), ali je to za sada samo glasina.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Marko, da li si mozda bio na utakmici nasih juniora protiv HF-a? Gledam statistiku jutros, igralo je pet momaka koji su se vec skidali u Aba ligi, zatim vjerovatno najtalentovanije petice u mladjim selekcijama Milutinov i Ristic, da ne nabrajam pojedinacno dalje. Sve u svemu krem utakmica dosadasnjeg dijela Juniorske lige, pa bih zato i volio neki komentar iz prve ruke. Ako nisi bio, imas li bar informacija kako nasi vide taj mec, jesu li zadovoljni i cime i slicno.
Za mene je ovo ocekivan rezultat, HF je igrao u najjacem sastavu, momoci im se dobro razvijaju, cine se kao dobra i kompaktna druzina.
Takodje, moze pitanje za Jankovica, ne igra vec drugi mec. Da li je sve OK sa njim, za mene je on vec zreo za prvi tim?
P.S. Ako neko drugi od forumasa ima informacija o ovom mecu slobodno neka podjeli sa nama
Hvala unaprijed, uz izvinjenje sto pisem na ovoj temi jer pristupam sa telefona, pa onda samo nju i otvaram
Za mene je ovo ocekivan rezultat, HF je igrao u najjacem sastavu, momoci im se dobro razvijaju, cine se kao dobra i kompaktna druzina.
Takodje, moze pitanje za Jankovica, ne igra vec drugi mec. Da li je sve OK sa njim, za mene je on vec zreo za prvi tim?
P.S. Ako neko drugi od forumasa ima informacija o ovom mecu slobodno neka podjeli sa nama
Hvala unaprijed, uz izvinjenje sto pisem na ovoj temi jer pristupam sa telefona, pa onda samo nju i otvaram
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Jankovic je bio nesto na infuziji pre proslog meca. Verovatno se jos oporavlja.Talicni Tom ::Takodje, moze pitanje za Jankovica, ne igra vec drugi mec. Da li je sve OK sa njim, za mene je on vec zreo za prvi tim?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ljudi gde je Nolle? Nemoj da se igramo kao deca , neka se vrati na forum
Sergej- mvp
Sergej ::Ljudi gde je Nolle? Nemoj da se igramo kao deca , neka se vrati na forum
I ja sam za...Jebes opkladu
Markos- prva petorka
tu je Nolle, čekam samo Novicu za avatar od 10 dana po dogovorenom naravno
Nolle- mvp
Koleman ::Jankovic je bio nesto na infuziji pre proslog meca. Verovatno se jos oporavlja.Talicni Tom ::Takodje, moze pitanje za Jankovica, ne igra vec drugi mec. Da li je sve OK sa njim, za mene je on vec zreo za prvi tim?
Jankovic ima gnojavu anginu... Priamo je infuziju 7 dana... Jos se nije oporavio... Nisam bio na tom mecu...
Marko- prva petorka
Marko ::Koleman ::
Jankovic je bio nesto na infuziji pre proslog meca. Verovatno se jos oporavlja.
Jankovic ima gnojnu anginu... Priamo je infuziju 7 dana... Jos se nije oporavio... Nisam bio na tom mecu...
OK, volio bih da si bio da nam daš koji komentar.
Za Jankovića se interesujem posebno, jer sam čuo da se priča da Partizanovci lešinare oko njega.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Nolle ::tu je Nolle, čekam samo Novicu za avatar od 10 dana po dogovorenom naravno
evo Nolle posto sam raspolozen, dajem ti da biras izmedju ove dvije fotografije:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/312274_294721207214145_176755619010705_1117719_1774095276_n.jpg
http://www.ckm.rs/wp-content/uploads/2010/09/komsinica86.jpg
+ GRATIS si dobio moj glas za forumasa godine u prvom krugu
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
ahahaha... može, ova prva!
drexler- mvp
Godina : 38
To vam je "Sandra Partizan" inace sponzorusa,ide na utakmice obicno sedi u istocnoj luzi,na svim proslavama sportskog drustva Partizan je...Mislim da ju je ceo prvi tim i strucni stab jebao pored uprave naravno
Markos- prva petorka
Мене асоцира на неког травестита, нарочито на првој слици... Има вилицу као кромањонац...
ZuLuofVozdovac- mvp
Markos ::To vam je "Sandra Partizan" inace sponzorusa,ide na utakmice obicno sedi u istocnoj luzi,na svim proslavama sportskog drustva Partizan je...Mislim da ju je ceo prvi tim i strucni stab jebao pored uprave naravno
Izuzev Djekica
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
ona je djekica ...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
nisam ju "dodjelio" noletu bez razloga
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Sreca ne dolazi cesto u Pionir a ni na proslave KK Partizan.
Sergej- mvp
Markos ::...Mislim da ju je ceo prvi tim i strucni stab jebao pored uprave naravno
Kad smo na redu mi vatreni navijači???
XXL- mahač peškirom
Боди, пуно ти је сандуче
ZuLuofVozdovac- mvp
Ko bre mene da zloupotrebi. Mnogo me potcenjujete, a ja ću ovo da osvojim.
ZuLu, ne znam kako ej pokazalod a i je puno, imao sam samo jednu poruku.
ZuLu, ne znam kako ej pokazalod a i je puno, imao sam samo jednu poruku.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Требао си ону са сисама.Nolle ::10 dana držim ovo
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3