Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Samo za članove 4
Teško da bi TOP 16 EL igrali u Areni, jer se u tom terminu igra rukomet...Hyperactive ::Samo od karata bi fino zaradili, s' obzirom na to da bi se igralo u Areni...
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Mislim da je Sergej jos ranije rekao da bi to vec bilo skoro izvesno, pa sam zato rekao.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
Jeste bilo u planu , sad bi valjda trebalo videti raspored itd .... Ne znam ni kad se igra rukomet , a ni TOP16.
Sergej- mvp
Evropsko prvenstvo u rukometu se igra od 15 -29 januara!
U areni se igra od 21 -29 januara!
E sad top 16 pocinje 18-19 januara..
Da smo mi domacini u prvom kolu i dal bi to moglo da se izvede zbog pripreme Arene za Rukomet, to je sada prica za koju necemo znati odgovor...
U areni se igra od 21 -29 januara!
E sad top 16 pocinje 18-19 januara..
Da smo mi domacini u prvom kolu i dal bi to moglo da se izvede zbog pripreme Arene za Rukomet, to je sada prica za koju necemo znati odgovor...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Danas u blicu mali clanak, Vujanic menja Loa. Jel to znaci da se pokrenula prica o otkazu pa ovi sada pisu sta im padne na pamet..?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Koliko sam ja cuo Vujanic je daleko od povratka na teren.
Macijauskas- mvp
Lou je ovo verovatno danas poslednja utakmica u Partizanu.
Vujanic se ne vraca , pitanje je da li uopste moze igrati kosarku na top nivou.
Vujanic se ne vraca , pitanje je da li uopste moze igrati kosarku na top nivou.
Sergej- mvp
Da nema neko neku kartu za Partizan (da nije kop), placam koliko treba
Marko- prva petorka
@sergej
Da li se pominje neko od igraca koji ce doci kao zamena, ili ce se cekati neko preko bare?
Da li se pominje neko od igraca koji ce doci kao zamena, ili ce se cekati neko preko bare?
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Ne , za sada nema imena. Vise cu saznati posle utakmice.
Sergej- mvp
Čekajte, jel Markos Grbin sin.
Crni sine
Crni sine
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ne bih rekao po onom snimku koji je ranije bio okacen na ovoj temi
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Pa ko mu je tata, ja sam izgledao preskakao neke časove?
Edit: Hoćeš reći Duletov mali?
Pa na njega mnogo više liči.
Čita li knjige
Edit: Hoćeš reći Duletov mali?
Pa na njega mnogo više liči.
Čita li knjige
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Suska se da je Dule isplacen u celosti od strane CSKA. To moram da proverim jos jednom. U tom slucaju postoji sansa da se vrati na klupu Partizana.
Sergej- mvp
Ozbiljno??? Onda ne mora Ejsi da ide, Dule će od njega da napravi nešto.Sergej ::Suska se da je Dule isplacen u celosti od strane CSKA. To moram da proverim jos jednom. U tom slucaju postoji sansa da se vrati na klupu Partizana.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Ja jos ovo ne mogu shvatim.Covek napravi od tima dodavacku sekciju Nikole Pekovica ,a onda ga se odrekne u najbitnijem mecu.....Vladina poslaSergej ::Dule Kecman ::Sergej, znas li mozda da li je postajala i neka minimalna sansa da Pekovic igra i protiv Sarloa? Znam da je sad sve to sta bi bilo kad bi bilo ali igrao je i Iljasova, valjda i Rudi to kolo. Jesu tu kapnule neke ozbiljne pare pa su igrali, ili smo mi procenili da mozemo i bez Nikole?
Postojala je , ja sam to protiv Olimpije saznao. Ali procena je bila kao mozemo i bez njega ...E vidi se dokle smo stigli.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Pa dajte ljudi, ok, kriv je Vlada, ali nije sad valjda kriv i za ovakvo stanje u drzavi?
Mislim da ne postoji covek u Srbiji, makar bio i najveci retard koji bi rekao da mu Pekmen ne treba za mec sa Sarloa. Iljasova i Rudi su imali finansijski mnogo bolju pozadinu pa su mogli da rade sta god hoce, jer im i ostanak u Evropi finansijski uopste nebi skodio. Sa Pekmenom bas i nije takav slucaj, cim je postignut dogovor Minesota je odmah trazila da se Pekovic vrati i tu nema nekih prevelikih dogovora ili nagadjanja, pogotovo sto Pekovic nije bas u takvoj situaciji da moze da ih ucenjuje ili trazi nesto dodatno, da ne pricam da sa njima ima potpisan dugogodisnji ugovor. Pitanje je da li je i on razmisljao o ostanku, morao je da stigne da odradi bar koji trening i pripremnu utakmicu da se dokaze novom treneru.
A, zar stvarno mislite da je Vlada rekao da mu Pekovic ne treba i da su to Todoric i pre svega Danilovic odobrili? Ma dajte, nemojte da pricate bajke...
Mislim da ne postoji covek u Srbiji, makar bio i najveci retard koji bi rekao da mu Pekmen ne treba za mec sa Sarloa. Iljasova i Rudi su imali finansijski mnogo bolju pozadinu pa su mogli da rade sta god hoce, jer im i ostanak u Evropi finansijski uopste nebi skodio. Sa Pekmenom bas i nije takav slucaj, cim je postignut dogovor Minesota je odmah trazila da se Pekovic vrati i tu nema nekih prevelikih dogovora ili nagadjanja, pogotovo sto Pekovic nije bas u takvoj situaciji da moze da ih ucenjuje ili trazi nesto dodatno, da ne pricam da sa njima ima potpisan dugogodisnji ugovor. Pitanje je da li je i on razmisljao o ostanku, morao je da stigne da odradi bar koji trening i pripremnu utakmicu da se dokaze novom treneru.
A, zar stvarno mislite da je Vlada rekao da mu Pekovic ne treba i da su to Todoric i pre svega Danilovic odobrili? Ma dajte, nemojte da pricate bajke...
Mihael- mvp
Godina : 37
Sergej je lepo rekao da je Pekovic mogao da ostane bez ikakvih zatezanja.. Procena svih u klubu je bila da im nije potreban, prema tome branis neodbranjivo..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Pekovic je mogao da ostane jer zvanicno nije potpisan ugovor o okoncanju lock outa.
Sto se tice Minesote sigurno su od Rika Adelmana da zatraze, tj. zamole za uslugu da Nikola odigra.
I to je po mom misljenju propust vise uprave nego Vlade.
Sto se tice Minesote sigurno su od Rika Adelmana da zatraze, tj. zamole za uslugu da Nikola odigra.
I to je po mom misljenju propust vise uprave nego Vlade.
Macijauskas- mvp
Ok, ja kazem da to bas nije tako jednostavno i da znam da su iz Minesote trazili da dodje sto pre tako da cu poverovati jedino ako mi Danilovic ili Todoric kazu drugacije .
Pekovic je cak kasnio jedan dan u Minesotu i zbog toga imao problema a ne da je ostao jos 3-4 dana.
A kao sto sam rekao, situacije sa Iljasovom i Rudijem uopste nisu za poredjenje.
E sad, da su svi u klubu verovali da cemo u tom trenutku moci da prodjemo i bez njega, ne vidim da je tu nesto strasno. Pa setite se sta su ovde neki pricali kada smo dobili Makabi uz onu trojku Farmara, tada su neki pricali da smo se zajebali jer mozemo da jurimo 2 mesto, a kakva je situacija bila tada, mislim da je 99% Grobara verovalo u prolaz dalje.
Da smo prosli dalje, neko bi ponovo citirao onaj Sergejev post i rekao kako je Vlada najbolji strucnjak na svetu jer je odlucio da mu ne igra Pekovic jer je verovao da ce mu Raduljica i Katic vratiti sve duplo i kako je bio u pravu, ali jbg, mi smo takvi, uvek imamo neku naknadnu pamet.
Maci, nije ni to bas tako tacno, igraci su morali da se pojave u svojim klubovima, pritisak iz klubova je postojao. Kako niko ne prica sto onda Farmar nije odlucio da igra za Makabi koji bi ga za to papreno platio, ili Batum za Nansi, ili Sefolosa za Fener koji bi mu dao koliko god da je hteo, ili Loson za Zalgiris...
EDIT: Da se razumemo, ne branim ja nikoga iz uprave, imaju oni mnogo propusta, posebno u finansijskom delu kao i u marketingu, ali zaliti za nekim poluistinitim i malo ostarivim pricama mi nije interesantno, a cak me ispadanje Partizana i nije toliko pogodili, moralo je to jednom da se desi, samo jos kad bi donelo neke pozitivne promene u klubu, mada sumnjam u to...
Pekovic je cak kasnio jedan dan u Minesotu i zbog toga imao problema a ne da je ostao jos 3-4 dana.
A kao sto sam rekao, situacije sa Iljasovom i Rudijem uopste nisu za poredjenje.
E sad, da su svi u klubu verovali da cemo u tom trenutku moci da prodjemo i bez njega, ne vidim da je tu nesto strasno. Pa setite se sta su ovde neki pricali kada smo dobili Makabi uz onu trojku Farmara, tada su neki pricali da smo se zajebali jer mozemo da jurimo 2 mesto, a kakva je situacija bila tada, mislim da je 99% Grobara verovalo u prolaz dalje.
Da smo prosli dalje, neko bi ponovo citirao onaj Sergejev post i rekao kako je Vlada najbolji strucnjak na svetu jer je odlucio da mu ne igra Pekovic jer je verovao da ce mu Raduljica i Katic vratiti sve duplo i kako je bio u pravu, ali jbg, mi smo takvi, uvek imamo neku naknadnu pamet.
Maci, nije ni to bas tako tacno, igraci su morali da se pojave u svojim klubovima, pritisak iz klubova je postojao. Kako niko ne prica sto onda Farmar nije odlucio da igra za Makabi koji bi ga za to papreno platio, ili Batum za Nansi, ili Sefolosa za Fener koji bi mu dao koliko god da je hteo, ili Loson za Zalgiris...
EDIT: Da se razumemo, ne branim ja nikoga iz uprave, imaju oni mnogo propusta, posebno u finansijskom delu kao i u marketingu, ali zaliti za nekim poluistinitim i malo ostarivim pricama mi nije interesantno, a cak me ispadanje Partizana i nije toliko pogodili, moralo je to jednom da se desi, samo jos kad bi donelo neke pozitivne promene u klubu, mada sumnjam u to...
Mihael- mvp
Godina : 37
Partizan ima ime u NBA. Dovoljno je bilo da Divac okrene Adelmana i zavrsi sve ...
Sergej- mvp
Sreća je što je Peković igrao i to što je i grao za koliko je igrao. A ovi što pljuckaju nek porazmisle šta bi bilo bez njega do seda, ove sezone.
Ali takvi smo ljudi, čovek nam da prst, mi bi mu oteli celu šaku.
Ali takvi smo ljudi, čovek nam da prst, mi bi mu oteli celu šaku.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Niko ne pljucka Pekmena, taman posla. Ovde je akcenat na Vladi i/ili upravi.
Verujem da Pekmen nije došao zbog tebe ili mene, nego su ga uprava, možda čak i Vlada ubedili u to... Da ga oni nisu hteli, ili da Danilović nije išao na pripreme reprezentacije Crne Gore u Sloveniju, sada se ne bi ni vodile ove besmislene rasprave, nego bi pričali kako nismo realno imali šanse u EL jer je grupa u kojoj smo, grupa smrti...
A da nemamo nesposobnu upravu kakvu imamo, možda bi i mi, kao komšija Nolle pričali o budućnosti, o "Sledećoj Sezoni" i kidanju svega što nam se ispreči na putu ka zvezdama.
A da nemamo nesposobnu upravu kakvu imamo, možda bi i mi, kao komšija Nolle pričali o budućnosti, o "Sledećoj Sezoni" i kidanju svega što nam se ispreči na putu ka zvezdama.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ti pricas kao da postoje dve krajnosti i nista izmedju. A i to sto rade mnoge stvari dobro, ne znaci da rade SVE. I tu gde su omanuli ima mesta za kritiku, ne vidim u cemu je problem.
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3