Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Samo za članove 4
Sergej ::Zato sto je Vlada ispao idiot i nije ga menjao u Madridu ni na 20 razlike. Jos tamo je bio rovit ...
Ako je ovo tacno, onda je to vrhunac amaterizma... Dule vrati se ti nama sto pre...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Уникаха - ЦСКА: http://doblepenaltihqestable.blogspot.com/p/canal-3-300-estable_02.html
Мени лепо ради.
И ако неког занимају друге утакмице овде има листа линкова где сам и ово нашао: http://www.freefootball.org/basketball.php
Мени лепо ради.
И ако неког занимају друге утакмице овде има листа линкова где сам и ово нашао: http://www.freefootball.org/basketball.php
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Nego Sergej ako si raspoložen da li možeš nešto da napišeš o Đekni, a sa aspekta njegovog fizičkog nenapretka i košarkaškog stagniranja. Naime, meni nije jasno kako je moguće da on uz sav rad sa njim ne može da nabaci niti gram kvalitetne mase? Pogledaj Teletovića od pre par sezona i danas, čovek se transformisao- nabacio bar 10kg mišićne mase, iako iskreno i ima veći fizički potencijal od Đekne. Jasno je meni da Đekna izraziti ektomorf, slabunjam, uzak rameni pojas, teško nabacuje masu, ali majku mu staru, ima oko sebe tim stručnjaka koji brine o njegovoj ishrani, vežbama, i sl. a on ni makac. E sad, možda naši na njegovom bulkingu ne rade svesno kako nabacivanjem kilaže ne bi došlo do povreda, da ne bi izgubio šut (teretana), skok i sl. ali po mom skromnom mišljenju 4ka sa 94kg nije za modernu košarku, ajd' da je on žilonja, koji su jači nego što izgledaju, ali nije. Izvinite ako sam udavio.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Ma lenj je previše koliko ja znam... A od par izvora sam čuo i da duva kao nezdrav.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Mislim da mu je genetika losa , previse je "mekan" igrac. I nema neke sportske navike.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Čisto Grobari da znaju. Niste nam dali karte za derbi u nedelju, nećete ih dobiti ni vi za 26. kolo Ni preko sponzora ih Sergej nećeš dobiti
Nolle- mvp
Uvesce nas Zvezdin Tegi..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Jedino tako
Verovatno će tako biti i za utakmice u SL
Verovatno će tako biti i za utakmice u SL
Nolle- mvp
Cisto da pitam, da nema neko kartu viska za veceras ?
Dule Kecman- mvp
Nolle ::Čisto Grobari da znaju. Niste nam dali karte za derbi u nedelju, nećete ih dobiti ni vi za 26. kolo Ni preko sponzora ih Sergej nećeš dobiti
Kako necu , kad firma koja saradjuje sa nama je vas sponzor
e moj Nolle , Sergej ima svoje mesto uvek
A sto se tice derbija , tu je sad sve moguce. Voleo bih da bude lepa kosarka pa sta bude.
Sergej- mvp
Sergej, znas li mozda da li je postajala i neka minimalna sansa da Pekovic igra i protiv Sarloa? Znam da je sad sve to sta bi bilo kad bi bilo ali igrao je i Iljasova, valjda i Rudi to kolo. Jesu tu kapnule neke ozbiljne pare pa su igrali, ili smo mi procenili da mozemo i bez Nikole?
Dule Kecman- mvp
Za ovim sam i ja žalio dok sam se vraćao sa tekme.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Dule Kecman ::Sergej, znas li mozda da li je postajala i neka minimalna sansa da Pekovic igra i protiv Sarloa? Znam da je sad sve to sta bi bilo kad bi bilo ali igrao je i Iljasova, valjda i Rudi to kolo. Jesu tu kapnule neke ozbiljne pare pa su igrali, ili smo mi procenili da mozemo i bez Nikole?
Postojala je , ja sam to protiv Olimpije saznao. Ali procena je bila kao mozemo i bez njega ...E vidi se dokle smo stigli.
Sergej- mvp
Živi bili za procenu!
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Sto se tice Ilyasove i Rudyja tu je vjerovatno bila stvar kao sa Cajom Laboral i Seraphina?! Mozda ne indenticna ali slicna!?! Naime , Caja Laboral nije dozvolila Saraphinu da se vrati u NBA dok se zvanicno ne potpise ugovor izmedju vlasnika i klubova oko kolektivnog ugovora ; tako da se ni Pekovic nije morao vratiti tj javiti u Minosotu onda kada se javio jer se u tom trenutku jos moglo trenirati samo individualno bez prisustva trenera ili nekog drugog iz kluba...
Nisam 100% siguran u sve sto sam napisao ali za Saraphina i Caju jesam , pa ako je on mogao ostati do kada je ostao , vjerovatno je mogao i Pekovic ali je sve stvar zelja i dogovora!Caja je ocigledno iskoristila tu stvar jer su ovog njihovog masno platili i preplatili za ono sto je pruzio na parketu , dok je izmedju Pekovica i Partizana ipak vise bila zelja Nikole da pomogne , nego finansijski segment , pa samim time ne bi bilo u redu da se protiv njegove volje ponesu kao CLA prema Francuzu...
Nisam 100% siguran u sve sto sam napisao ali za Saraphina i Caju jesam , pa ako je on mogao ostati do kada je ostao , vjerovatno je mogao i Pekovic ali je sve stvar zelja i dogovora!Caja je ocigledno iskoristila tu stvar jer su ovog njihovog masno platili i preplatili za ono sto je pruzio na parketu , dok je izmedju Pekovica i Partizana ipak vise bila zelja Nikole da pomogne , nego finansijski segment , pa samim time ne bi bilo u redu da se protiv njegove volje ponesu kao CLA prema Francuzu...
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
@bookmaker
Eto i odgovora za Pekovica...Novcem mozes drzati dizgine...ali Pekovic je hteo da nam pomogne..Jer jasno je da on nije bio ova dva meseca mi bi imali skor u Euroligi..1:9 (2:10)....
Eto i odgovora za Pekovica...Novcem mozes drzati dizgine...ali Pekovic je hteo da nam pomogne..Jer jasno je da on nije bio ova dva meseca mi bi imali skor u Euroligi..1:9 (2:10)....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Овако, меч са Шарлоа се играо 8. децембра, а тренинг камп у НБА лиги је почињао 9. децембра. Првог дана кампа се раде мерања играча, тестирања и уводни тренинзи. Чисто сумњам да је Пековић могао да одигра меч који траје 8. децембра скоро до поноћи, а после тога да стигне рано ујтру у Минесоту, оде на тестирања и на њима покаже задовољавајуће резултате (а да при том не баци бар пеглу по записничком столу). А и ако би се натегло некако , то не би могло да прође без гунђања Американааца јер знате какви су они, кад неког плаћају 4 милиона годишње желе да се створи у секунди где покажу прстом и тотално им се јебе за Партизан, Шарлоа, Милано...
Друго, Пековић је ове сезоне добио новог тренера, и мислим да му не би било паметно да је своје познанство са њим почео тако што бу закаснио на почетак припрема или тако што би лоше одрадио физичка тестирања. А конкуренција у тиму му је никад јача - Кевин Лав, Миличић, Бред Милер, а и Рендолф зна да одигра минуте на петици.
Друго, Пековић је ове сезоне добио новог тренера, и мислим да му не би било паметно да је своје познанство са њим почео тако што бу закаснио на почетак припрема или тако што би лоше одрадио физичка тестирања. А конкуренција у тиму му је никад јача - Кевин Лав, Миличић, Бред Милер, а и Рендолф зна да одигра минуте на петици.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
A kako su ona dvojica ostala? Rekoh nebitno, zeleo sam da znam da li je mogao da igra, ocigledno je mogao ali nasi su mislili da mogu i ovako..
Dule Kecman- mvp
Stvar je lose procene , to je to. Jutros mi je jos jedan prijatelj iz tog kruga ljudi potvrdio. Oni su bili ubedjeni da dobijamo Sarlou tamo to je to.
Sergej- mvp
Mene zivo zanima kakvi ce se potezi sada vuci u klubu...(prvenstveno mislim u narednih nekoliko dana)
Hyperactive- prva petorka
Ako misliš na kadrovske poteze, ovih dana se sigurno neće vući nikakvi potezi, posle meča sa CZBGD možda.Hyperactive ::Mene zivo zanima kakvi ce se potezi sada vuci u klubu...(prvenstveno mislim u narednih nekoliko dana)
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
U principu sam i mislio na vreme od nedelje, pa do narednog kola ABA lige. I da, pre svega na kadrovske poteze.
verovatno ce biti par otkaza, ispadanjem ovako rano je veliki udarac za budzet, morace negde da se nadoknadi to
Everton- prva petorka
Godina : 36
Samo od karata bi fino zaradili, s' obzirom na to da bi se igralo u Areni...
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3