Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Samo za članove 4
Jos kad bi odredjeni gospodin ustajao na vreme da objavi vest
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Retko će se to dešavati, bio sam od 8 na fakultetu na laboratorijskim vežbama! Izvinjavam se.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Na kom se to fakultetu igranje jamba naziva labaratorijskim vežbamaBodi Bond ::Retko će se to dešavati, bio sam od 8 na fakultetu na laboratorijskim vežbama! Izvinjavam se.
Macijauskas- mvp
Ne kaki Kragujevčanin.
Bodi Bond- mvp
Stream za Partizan?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Marko me je zamolio da vam okacim ovo sto mi je poslao, posto nije u mogucnost da udje na forum jer trenutno nije u Begoradu:
"Evo sa odmora, morao sam da vam proverim informacije JANKOVIC nema vise nikakve dodirne tacke sa Zvezdom, nece vise trenirati sa ekipom, samim tim ni nastupati za juniore... Postojala je volja kluba da se nastave pregovori, ai je PESIC nakon sastanka sa njim, presekao, i dato je ovo saopstenje ! Uz to Pirocanac je skroz popizdeo, sto je donekle razumljivo !"
"Evo sa odmora, morao sam da vam proverim informacije JANKOVIC nema vise nikakve dodirne tacke sa Zvezdom, nece vise trenirati sa ekipom, samim tim ni nastupati za juniore... Postojala je volja kluba da se nastave pregovori, ai je PESIC nakon sastanka sa njim, presekao, i dato je ovo saopstenje ! Uz to Pirocanac je skroz popizdeo, sto je donekle razumljivo !"
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256
poprilično loše radi. barem kod mene.
poprilično loše radi. barem kod mene.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Hvala! Bombona!
Junglezburn- mvp
Скини veetle и прорадиће, бар је мени
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Jesam. Ipak ne radi. Mislim da je problem do proksija, ali ne mogu sada to da menjam. Pratiću play-by-play.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Izgleda da je oko Jankovića bio problem ugovor, tj količina novca. Nije 100% sigurno.
Nolle- mvp
Problem je menadzer. Sta ce seljak iz Vranja, video par soma evra na ugovoru i odmah srce zaigralo.
Poslednji izmenio Koleman dana Sub 3 Mar 2012 - 1:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
pa nole naravno da su pare uvek problem.milicicu i mnogim igracima nije nikakav problem(a da neki ne bi reklia milicic je debil,imamo primer i novice u realu,a realno i stotine drugih igraca) da sedi u nba i ne igra,ili da malo igra,kad prima milione i miluione,a naravno da je vecini igraca problem da igraju u domacim klubovima npr 10min,ili klincima da ne igraju u prvom timu odmah jer za relativno male pare potpisuju.a kad im u inostranstvu daju dobre pare boli ih uvo sto naredne 2god nece videti utakmicu osim kao gledalac,eventualno mahac peskirom sa klupe,a igrace osim na treningu jedino jos u diskoteci i na nekim proslavama...e to im nije problem jer ce dobiti npr 10k eura mesecno i jebe mu se...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
NenadBG ::pa nole naravno da su pare uvek problem.milicicu i mnogim igracima nije nikakav problem(a da neki ne bi reklia milicic je debil,imamo primer i novice u realu,a realno i stotine drugih igraca) da sedi u nba i ne igra,ili da malo igra,kad prima milione i miluione,a naravno da je vecini igraca problem da igraju u domacim klubovima npr 10min,ili klincima da ne igraju u prvom timu odmah jer za relativno male pare potpisuju.a kad im u inostranstvu daju dobre pare boli ih uvo sto naredne 2god nece videti utakmicu osim kao gledalac,eventualno mahac peskirom sa klupe,a igrace osim na treningu jedino jos u diskoteci i na nekim proslavama...e to im nije problem jer ce dobiti npr 10k eura mesecno i jebe mu se...
to je po meni OK, sačuvaće kičmu i duže će da žive, ko još ima motiva da se bori za nešto u današnje vreme kada sve može da se kupi.
e druga je stvar da dobiješ ortake ispred zgrade, za to se vredi boriti.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Za novinarsku ekipu: molim vas, izbacite konstrukcije tipa "ostaje da se vidi".
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Istina, čini mi se da to na televiziji nikada nisam čuo, ali u pisanoj formi svakako jesam, pretpostavljam da postoji razlog pa me zanima koji?
Junglezburn- mvp
Kada je Hemofarm u pitanju... Njima izgleda sledi gašenje. Naime, Štada namerava da se povuče iz Srbije, jer im Velefarm duguje ogroman novac koji ne namerava da im isplati... Mogla bi tu da bude i velika zajebancija na državnom nivou...
Bodi Bond- mvp
Zemljoradnik ::Za novinarsku ekipu: molim vas, izbacite konstrukcije tipa "ostaje da se vidi".
Невезано за "наше" новинаре ( којима узгред честитам ) али кад чујем/ прочитам "стазе старе славе" по аутоматизму ми се дигне притисак. Колико је то данас усађено у речнику наших спортиста и новинара, страшно... Очекујем у скорије време да Милка Цанић крене да поздравља гледаоце са " враћамо се на стазе старе славе" уместо са " добро вече".
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Macijauskas ::Link za Radnički, i Zvezdu?
Junglezburn- mvp
Meni se kosa na glavi dize kada procitam ili cujem, vezano za, ili da se nadovezem.
expert- prva petorka
Godina : 40
Zvezda: http://maxsporttv.blogspot.com.au/Junglezburn ::Macijauskas ::Link za Radnički, i Zvezdu?
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3