Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Samo za članove 4
Ako bi se uslo u rati Covic-Misko to bi moglo da ima ozbiljne posledice po KK Crvenu zvezdu(bez Beograd).
Marko, mislim da i ostale zanima pa da te pitam ovde-Kakva je to klauzula u ugovoru Nedovica? Kako je moguce ako on ima izlazno obestecenje da je ponuda odbijena?
Marko, mislim da i ostale zanima pa da te pitam ovde-Kakva je to klauzula u ugovoru Nedovica? Kako je moguce ako on ima izlazno obestecenje da je ponuda odbijena?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nolle vodi svoj privatan rat sa Miskom
To je veoma nezgodan igrac , a i novac koji se okrece je jos ozbiljniji.
To je veoma nezgodan igrac , a i novac koji se okrece je jos ozbiljniji.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle ne vodi nikakve ratove.
Samo imam pravo na svoje mišljenje, uostalom, cenim i da većina vas ovde ima isto mišljenje, tako da nisam rekao donekle ništa pogrešno.
Samo imam pravo na svoje mišljenje, uostalom, cenim i da većina vas ovde ima isto mišljenje, tako da nisam rekao donekle ništa pogrešno.
Nolle- mvp
Baš bih voleo da vidim tebe Nolle kao menadžera. Miško je odličan menadžer, ne izmišljaj gluposti, on u klubu sa kojim posluje bude bezobrazan onoliko koliko mu dozvole, tako bi i ti radio da si na njegovom mestu. O tome koliko ej dobar govore imena igrača koji su kod njega. To što nam on i Čović sastavljaju sve reprezentativne selekcije nije njihova krivica, već krivica drugih ljudi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bravo Bodi. Ne pada mi na pamet da branim ni Zalizanog ni Čokija, ni njihov način rada, ni njihova dela i nedela, ali pored njih ima tu i drugih sa puterom na glavi.Bodi Bond ::Baš bih voleo da vidim tebe Nolle kao menadžera. Miško je odličan menadžer, ne izmišljaj gluposti, on u klubu sa kojim posluje bude bezobrazan onoliko koliko mu dozvole, tako bi i ti radio da si na njegovom mestu. O tome koliko ej dobar govore imena igrača koji su kod njega. To što nam on i Čović sastavljaju sve reprezentativne selekcije nije njihova krivica, već krivica drugih ljudi.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Doron Perkins (ekx Makabi) je prva opcija za pleja (Tegi i Markos).
Obri Kolmen (Biela) je druga opcija (Tegi).
Obri Kolmen (Biela) je druga opcija (Tegi).
Bodi Bond- mvp
A sta bi na kraju za Korijem, neko se zezao?
EDIT: I da, koliko je obestecenje za Loa?
EDIT: I da, koliko je obestecenje za Loa?
Poslednji izmenio Mihael dana Pet 13 Jan 2012 - 4:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
Godina : 37
Perkins nema vise ugovor sa Makabijem ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ništa od Korija Miško, dezinformacija, a ovaj Obri Koleman, kada bi došao bi bio ta veza, preko San Antonio, donosno Ostin Torosa. Inače, Kolmen je treći strelac italijanske lige i za njega bi se platilo neko malo obeštećenje, verovatno bi ono što dobijemo za Loa dali za njega, a to je 100k $ maksimalno.
Perkins je prva opcija. On nije produžio ugovor sa Makabijem i veliki je rizik, vraća se posle povrede prednjih ukštenih ligamenata kolen. Inače, pravi igrač za Partizan, vola ne može da ubode.
Perkins je prva opcija. On nije produžio ugovor sa Makabijem i veliki je rizik, vraća se posle povrede prednjih ukštenih ligamenata kolen. Inače, pravi igrač za Partizan, vola ne može da ubode.
Bodi Bond- mvp
Bravo Bodi
Lepe vesti.
Imao sam sastanak u firmi pa nisam mogao da postavim.
Za Ejsija smo dobili neko sitno obestecenje izgleda , a sto se tice gore pomenutih, za Kolmena sam danas cuo , a Perkins je stvarno novost.
Lepe vesti.
Imao sam sastanak u firmi pa nisam mogao da postavim.
Za Ejsija smo dobili neko sitno obestecenje izgleda , a sto se tice gore pomenutih, za Kolmena sam danas cuo , a Perkins je stvarno novost.
Sergej- mvp
Kad bih se ja pitao uzeo bih Perkinsa...Tesko da moze da zajebe Law-a sa poenima a mozda bi i ostao kod nas i sledece sezone tako da bi se privikao a i igrao je u Evropi,bilo je puno igraca koji su i posle povrede dobro igrali doduse bilo je i onih koji vise nisu bili na tom nivou ali idalje sam za Perkinsa!
Markos- prva petorka
Slažem se sa Marcosom, Perkins bi bio sjajno pojačanje za vas, dobar atleta, defanzivac, duge ruke. Pitanje je samo za koliko bi on igrao? Jedino ako je Đura baš dobre volje pa kada je pukao za jednog Izraelca da zaokruži na milion, i poveća dug pre nego što ode za jedno 2 nedelje.
Nolle- mvp
Ja sam za Kolmena... ako je zaista treci strelac italijanske lige, pa to je neka dobra preporuka... a sto kaze Bodi, veliki je rizik dovesti Perkinsa... a i treba nam neki poenter, a ne buldog u defanzivi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::Ja sam za Kolmena... ako je zaista treci strelac italijanske lige, pa to je neka dobra preporuka... a sto kaze Bodi, veliki je rizik dovesti Perkinsa... a i treba nam neki poenter, a ne buldog u defanzivi...
i Zvezdin Tomas je bio MVP Italijanske lige, pa nema lebca od njega
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Izvini, uz svo dužno poštovanje, ali Thomas nam je sa 2 trojke, doneo 2 pobede.
Nolle- mvp
Haha... dobro, taj Tomas je potpuno van forme kako sam cuo... siguran sam da ni od njega nismo videli sve... evo, protiv Buducnosti zveknuo odlucujucu trojku, koja ce mu sigurno biti korisna zbog samopouzdanja...
Djole- prva petorka
Ja sam za Kolmena. Uvek sam voleo te Amere koji igraju u prvoj ili drugoj Italijanskoj ligi. Ako bude upola kao Drejper ekstra
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Dajte neko glasanje da pa posaljemo Tosi rezultate..
Sto se mene tice obojica su macka u dzaku, moj izbor je rizicni Perkins
Sto se mene tice obojica su macka u dzaku, moj izbor je rizicni Perkins
Dule Kecman- mvp
Obri je prljaviji
https://www.youtube.com/watch?v=stsKIWb1bAM
jebote, ovaj lik je skočniji i od Boa i od Džerelsa . Takođe, vjerovatno je i pajser u glavi kad ima ovakve fizikalije a do sada ga nijedna ozbiljnija ekipa nije uzela.
Inače, u ovom timu Bijela nekad je igrao i naš Gist, a sad je tamo ako se ne varam Tadija
https://www.youtube.com/watch?v=9mw20whf88M
https://www.youtube.com/watch?v=stsKIWb1bAM
jebote, ovaj lik je skočniji i od Boa i od Džerelsa . Takođe, vjerovatno je i pajser u glavi kad ima ovakve fizikalije a do sada ga nijedna ozbiljnija ekipa nije uzela.
Inače, u ovom timu Bijela nekad je igrao i naš Gist, a sad je tamo ako se ne varam Tadija
https://www.youtube.com/watch?v=9mw20whf88M
Poslednji izmenio drexler dana Pet 13 Jan 2012 - 7:59, izmenjeno ukupno 1 puta
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Haha... kakav bolid... a ovi su uhvatili i momenat kad je ovaj nanisanio na njega da bi ga zgazio... BUSTED!
Djole- prva petorka
Ako Partizan odluci da dovede Perkinsa onda bi najpametnije bilo da se sa njime potpise ugovor na godinu i po dana. Ne verujem da ce posle ove teske povrede odmah biti onaj stari, ali bi za sledecu sezonu bio pravi.
Ray Allen- prva petorka
Kolike su sanse da pod pritiskom navijaca Partizan trpi igraca pola godine koji igra lose? Da ne govorim sta bi se desilo da Partizan ne uzme SLS, pa na lomaci bi bio jadni Perkins na sred Terazija.Ray Allen ::Ako Partizan odluci da dovede Perkinsa onda bi najpametnije bilo da se sa njime potpise ugovor na godinu i po dana. Ne verujem da ce posle ove teske povrede odmah biti onaj stari, ali bi za sledecu sezonu bio pravi.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Чини ми се да је то био случај са Камингсом. Дошао је негде на пола сезоне 2005/06 и остао целу сезону 2006/07. У сваком случају повољна околност је што оба кандидата имају европско искуство, а не да опет ми први учимо Амере шта су, а шта нису кораци, како се игра зона и таман кад се прилагоде напусте нас и трпају у дресовима других екипа.Ray Allen ::Ako Partizan odluci da dovede Perkinsa onda bi najpametnije bilo da se sa njime potpise ugovor na godinu i po dana. Ne verujem da ce posle ove teske povrede odmah biti onaj stari, ali bi za sledecu sezonu bio pravi.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Koleman ::
Kolike su sanse da pod pritiskom navijaca Partizan trpi igraca pola godine koji igra lose? Da ne govorim sta bi se desilo da Partizan ne uzme SLS, pa na lomaci bi bio jadni Perkins na sred Terazija.
+1... A i realno, dokle cemo dovoditi igrace koje moramo da cekamo? Zasto jednom za promenu ne dovedemo neko instant pojacanje? Cisto da vidimo, na sta ce to da lici... a nama to i treba sada realno...
Djole- prva petorka
Mislim da ce pare opet biti taj faktor koji ce presuditi.. Iskreno mislim da bi sa bilo kakvim resenjem na poziciji pleja morali da osvojimo kup + kls, a za aba i nije do nas..
Dule Kecman- mvp
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3