Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Samo za članove 4
Za šta će vam instant pojačanje? Vama samo treba plej u rotaciji da "odradite" duplu krunu i NLB F4, ne igrate protiv Seltiksa, Lejkersa, Hita...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Koleman ::Kolike su sanse da pod pritiskom navijaca Partizan trpi igraca pola godine koji igra lose? Da ne govorim sta bi se desilo da Partizan ne uzme SLS, pa na lomaci bi bio jadni Perkins na sred Terazija.Ray Allen ::Ako Partizan odluci da dovede Perkinsa onda bi najpametnije bilo da se sa njime potpise ugovor na godinu i po dana. Ne verujem da ce posle ove teske povrede odmah biti onaj stari, ali bi za sledecu sezonu bio pravi.
Navijaci nikad nece voditi KK Partizan. Prema tome pritiska nema
Sergej- mvp
Nolle ::Za šta će vam instant pojačanje? Vama samo treba plej u rotaciji da "odradite" duplu krunu i NLB F4, ne igrate protiv Seltiksa, Lejkersa, Hita...
Pa Boga mi, Radnicki opasno preti... a i Partizan po pravilu nema resenja za "bunker" Radnickog, tako da mislim da bi i instant poenter dobro dosao...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Recite mi da se zajebavate, i neću se smejati. Lepo kažem vama treba samo plej u rotaciji, legao bi i ovaj naš Bojan, a ne neki crnac ili šta ja znam. Lupam sada ili Dunđerski npr. Zvezda ili Radnički u ovom trenutku da bi pripretili Partizanu u seriji od 3 utakmice moraju da imaju 3 stvari
1. 15 razlike jaču ekipu, da bi igrali egal uopšte
2. Bar 60-40 suđenje na strani Partizana, umesto 90-10 u trenutcima kada se lomi utakmica, mada takvo suđenje koje ima Partizan, DEBELO treba da se zasluži, svojim radom, trudom, zalaganjem i REZLTATIMA, koje ni Zvezda ni Radnički nemaju.
3. Kontinuitet igranja velikih utakmica kojima u ovom trenutku ni Radnički ni Zvezda nisu u stanju u ovom trenutku ni da prismrde. Koje velike utakmice su Zvezda i Radnički odigrali u predhodne 2 godine (ova sezona i prošla)
Ne folirajte zato taj strah, ali kad Vas molim. Možda ćete za vikend izgubiti od Radničkog, ali u maju/junu svi znamo šta će biti, možda će se igrati majstorica čisto da se kao malo zaprži protiv Radničkog ili Zvezde, pre mislim Radničkog.
1. 15 razlike jaču ekipu, da bi igrali egal uopšte
2. Bar 60-40 suđenje na strani Partizana, umesto 90-10 u trenutcima kada se lomi utakmica, mada takvo suđenje koje ima Partizan, DEBELO treba da se zasluži, svojim radom, trudom, zalaganjem i REZLTATIMA, koje ni Zvezda ni Radnički nemaju.
3. Kontinuitet igranja velikih utakmica kojima u ovom trenutku ni Radnički ni Zvezda nisu u stanju u ovom trenutku ni da prismrde. Koje velike utakmice su Zvezda i Radnički odigrali u predhodne 2 godine (ova sezona i prošla)
Ne folirajte zato taj strah, ali kad Vas molim. Možda ćete za vikend izgubiti od Radničkog, ali u maju/junu svi znamo šta će biti, možda će se igrati majstorica čisto da se kao malo zaprži protiv Radničkog ili Zvezde, pre mislim Radničkog.
Nolle- mvp
Ja uopste ne znam zasto si tako siguran u to... ja sam samo objektivan... Radnicki je dosta ulozio u ovaj tim, sto dokazuje broj stranaca koje imaju... mogu da pariraju Partizanu na centarskim pozicijama dolaskom Bobija... Partizan jeste bolji, ali uopste ne treba potcenjivati Radnicki, pa i Zvezdu, koja ce se mozda dodatno pojacati..
Djole- prva petorka
Eventualna titula Radničkog ili Zvedze bi mnogo toga promenila, verujem na bolje, u srpskoj košarci, posebno kada bi Radnički uzeo.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Pa siguran sam zbog ova tri razloga koja sam naveo, pogotovo ovog poslednjeg. Zvezda tek dogodine možda pripreti, ako dovede 2 "Đokovića", Radnički mora da igra sledeće godine Evropu da bi se reklo isto. Pretiti Partizanu koju već čitavu deceniju igra 2 utakmice nedeljno, koja je fizički najspremnija ekipa u regionu kosi se sa bilo kakvim zdravim razumom. Ok je donekle bojati se za kup, jedna utakmica, jedna lopta, neutralan teren, ali za titulu, o njoj je veoma glupo raspravljati, po meni bar, naravno da kada dođu utakmice da ću se nadati, ali u podsvesti će mi stajati prvi deo razloga broja 2. Simple as that
Nolle- mvp
Dobro... ja se samo ne slazem da Partizan ima prednost sudjenja 90:10... ok, slazem se da ima prednost, ali ovaj odnos je ja mislim preveliki... no, svejedno, zivi bili pa videli... ne mogu vise da pisem, odoh na proslavu ove nase pravoslavne nove godine... srecna nova godina onima kojima ovaj praznik nesto znaci...
Djole- prva petorka
Ја молим Бога да Партизан добије А лиценцу, па да коначно домаћи плејоф престане да буде циркус са извесним исходом....
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sto mislis da ce se nesto promeniti A licencom?ZuLuofVozdovac ::Ја молим Бога да Партизан добије А лиценцу, па да коначно домаћи плејоф престане да буде циркус са извесним исходом....
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Više neće morati veštački da se stvara kontinuitet igranja u Evropi kao što se radio na početku stvaranja fantastičnog sistema.
Nolle- mvp
Ali ce morati da se odrzi kontinuitet osvajanja titula jer to navijaci traze.
Gencha- šesti igrač
Једно је кад навијачи траже а друго је кад је то услов за Евролигу...
ZuLuofVozdovac- mvp
Nolle izgleda hoce da nas prikolje na spavanju
Everton- prva petorka
Pa poslednjih par sezona titula nije bila uslov za Evroligu, zbog sistema bodovanja, Partizanu je bilo dovoljno samo finale, a nista se nije menjalo...
Gencha- šesti igrač
Ја сам приметио велике промене у смислу опадања тензија последњих година... Мислим и сад се деси да по неки судија добије батине, али ипак је много мирније него раније. А лиценца би додатно смирила страсти, а можда и Хемофарм следећи пут не би био ''бивен'' ако покуша да победи једну утакмицу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Partizan sigurno uzima SLS. Kakav crni Radnicki. Smatram da veca opasnost preti od Zvezde. Najrealnije je ocekivati da ce se u 1/2 SLS Srbije sastati Zvezda i Radnicki. Obe ekipe ce se istrositi u toj seriji i nece biti u stanju parirati Partizanu u finalu. Ali otom potom.Koleman ::Kolike su sanse da pod pritiskom navijaca Partizan trpi igraca pola godine koji igra lose? Da ne govorim sta bi se desilo da Partizan ne uzme SLS, pa na lomaci bi bio jadni Perkins na sred Terazija.Ray Allen ::Ako Partizan odluci da dovede Perkinsa onda bi najpametnije bilo da se sa njime potpise ugovor na godinu i po dana. Ne verujem da ce posle ove teske povrede odmah biti onaj stari, ali bi za sledecu sezonu bio pravi.
Ray Allen- prva petorka
Mislim da Radnički nema neke prevelike šanse za pobedom, prilikom igranja utakmica na 2-3 dana, kako će se igrati tokom play-off-a, jer igraju sa 5-6 igrača 40 minuta. Osim toga veliki problem će biti igra u odbrani, jer imaju 5 stranaca (napadača) koji odbranu ne igraju.
Na po jednu dobijenu utakmicu mogu da dobiju skoro svaki tim u Evropi, samo kada ih krene neko ludilo u šutu, ali isto tako i mogu da izgube od bilo koga, ko bude odigrao iole kvalitetniju odbranu, na kraju krajeva, sve će se to i videti za par meseci.
Na po jednu dobijenu utakmicu mogu da dobiju skoro svaki tim u Evropi, samo kada ih krene neko ludilo u šutu, ali isto tako i mogu da izgube od bilo koga, ko bude odigrao iole kvalitetniju odbranu, na kraju krajeva, sve će se to i videti za par meseci.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Glupo je uopste razmisljati ako Partizan dobije A licencu da istim zarom nece da grize u KLS. Bice samo jos jaci i stabilniji.
Sergej- mvp
Nisi me ubedioSergej ::Koleman ::
Kolike su sanse da pod pritiskom navijaca Partizan trpi igraca pola godine koji igra lose? Da ne govorim sta bi se desilo da Partizan ne uzme SLS, pa na lomaci bi bio jadni Perkins na sred Terazija.
Navijaci nikad nece voditi KK Partizan. Prema tome pritiska nema
Ja se ne zezam kada kazem da Radnicki ima najbolju ekipu u Srbiji i verovatno 2. najboljeg trenera.
Na pleju su mozda i najjaci u ABA, preskocicu Makabi mada i sa njima mogu da se kolju. Na centru su isto tu u 4 najjacih, imaju ludoga Skota... Ni klupa nije ocajna. Bobi je kakvo/takvo ime, mada ga nikada nisam voleo. Jaki su kao crna zemlja. Zvezda ce morati da dobije bitku van terena da bi imala bilo kakve sanse ali ne znam, videcemo. Kada bi Radnicki bio prvi u regularnom delu...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Radnicki mozda i ima bolju ekipu od Partizana, ali nisam siguran da ima boljeg trenera. Odbrana donosi titule, a Muta je tu slab.
Gencha- šesti igrač
Partizan ima sistem i mislim da je tu jedina prednost trenutno... i pomoc kod sudija... i za te dve stvari je Partizan bolji...
Djole- prva petorka
A ja se slazemDjole ::Partizan ima sistem i mislim da je tu jedina prednost trenutno... i pomoc kod sudija... i za te dve stvari je Partizan bolji...
Koleman- mvp
Мислим да је судијска помоћ ипак то што Партизан одваја од домаће конкуренције. Прича се да је Даниловић узео нови аутомобил са већом запремином пртљажника у који је сада могуће сместити више судија одједном.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Da se razumemo:blagoje ::Мислим да је судијска помоћ ипак то што Партизан одваја од домаће конкуренције. Прича се да је Даниловић узео нови аутомобил са већом запремином пртљажника у који је сада могуће сместити више судија одједном.
1.Kontinuitet u radu-ne volim rec sistem, nekako mi je neodredjena
2.Sudije
Izuzecemo desavanja sa pocetka 21. veka ali Partizan je rezultatima i autoritetima koji su vodili klub to i stekao.
Koleman- mvp
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5