Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 4

+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 4 - Page 19 Empty Re: Samo za članove 4

Počalji od Ray Allen Čet 12 Jan 2012 - 3:38

Bodi Bond ::
Što se tiče Nedovića, mislim da bi to bio loš potez za njega.
Mozda i ne bi bio. Dzikic je i Dragica vratio iz mrtvih.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 3:42

Džile mnogo gotivi Nemanju, koliko sam shvatio, ali tamo će biti stranac, znači moraće baš da zapne, pogotovo ovu prvu polusezonu.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 12 Jan 2012 - 4:11

Ma stoji to za Džileta, ali šta ako Džile ode, a tamo se posao gubi ako nema titule. Već su mu oprostili jedan veliki neuspeh. Ne možete da gledate kao da će Džile biti 2-3 godine u Ritasu.

Nolle, rekoh ti i preko pp, pa i da ti ponovim. Miško Ražnatović nikakve veze sa eventualnim odlaskom nema. I nemoj njega da kriviš i da pišeš stvari koje nemaju smisla.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 4:24

Miško je kriv za sve. Smile

Šalu na stranu, ali ja nisam baš tako čuo. Ako sam u krivu, uvek ću se izviniti, problem nije.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 12 Jan 2012 - 5:35

Kure ::
Nolle ::Pare su bitne, bez 200 hiljada ne puštaj. Smile

Inače ovaj je pisao da i mi i vi tražimo beka sa poenima u rukama. Da se imena ne znaju, jer obe strane kriju Wink
Ajd' vi što tražite beka, ali šta će nama još jedan bek, treba nam plej pobogu. Ako je istina da tražimo beka, onda stvarno nismo normalni. Sad Sergej šta kažeš na ovu Nolletovu "provokaciju"? Wink

Mi trazimo pleja. Prvo da asistira a tek onda da pogadja. Kao i uvek.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Čet 12 Jan 2012 - 5:40

Штета што га никад нисмо нашли, све неки Џерелси, Мекејлеби. Very Happy
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 12 Jan 2012 - 5:49

ja sam slobodan, malo me zezaju leđa...
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 12 Jan 2012 - 7:39

slobokv83 ::ja sam slobodan, malo me zezaju leđa...

Ako si dobar i častan čovek, nebitno na košarkaško znanje ili neznanje, MOŽE. Jedino si Zvezdaš, pa ti je bolje da pričaš Engleski i da se praviš glupav.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od XXL Čet 12 Jan 2012 - 7:49

slobokv83 ::ja sam slobodan, malo me zezaju leđa...

Lična imena se pišu velikim slovom Very Happy Very Happy
XXL
XXL
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 7:59

Sergej ::
Kure ::
Ajd' vi što tražite beka, ali šta će nama još jedan bek, treba nam plej pobogu. Ako je istina da tražimo beka, onda stvarno nismo normalni. Sad Sergej šta kažeš na ovu Nolletovu "provokaciju"? Wink

Mi trazimo pleja. Prvo da asistira a tek onda da pogadja. Kao i uvek.

Ok, ja sam samo preneo da oba klupa kriju karte, jer se traži sličan tip igrača, a pošto mi tražimo izgleda poentera...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 12 Jan 2012 - 9:43

Ja ne bih voleo jos jednog beka u timu. I ovi su mi mnogo. Dajte neku cetvorku leba mu. Ne moze Tomas da mi igra 4.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Čet 12 Jan 2012 - 10:07

Ma kakvog beka... To su gluposti... Jedino kao zamena Nedovicu...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 12 Jan 2012 - 11:06

Sergej ::Mi trazimo pleja. Prvo da asistira a tek onda da pogadja. Kao i uvek.

Колико је мени познато, Партизан увек тражи атлетски надареног црнца који је добар у транзицији да не би имали проблема са преносом лопте, пресингом и сличним стварима са којима имају проблема плајеви типа Божић (и на тој особини је увек акценат). Е такви играчи (Амери) су по правилу залетачи, играчи са ужасним прегледом игре. Дакле не можете да доведете и играча који је брз и јак, добро преноси лопту, има одличан преглед игре и погађа - јер такав играч игра у НБА лиги за 10 милиона годишње... Дакле морате да будете свесни да можете да доведете само играча који је фаличан. Или добро асистира и има солидан шут као Лафајет али је метиљав и и има проблема у преносу, много губи лопте, или ћете да доведете неког као Џералс који је одличан играч али игра сам... Бо док је играо у Партизану имао је само првокласан улаз и пренос лопте, није могао вола да убоде са тројке имао је сасвим просечну асистенцију а добио је милионче од Монтепаскија, могу да мислим тек колико сад вреди, али то смо констатовали да се убада једном у 20 година. Паласио или Камингс су неки максимум али то је тешко убости, нарочито у јануару приликом гледања касета из Грузије.

Што се Звезде тиче, ја бих више волео да је Недовић сад отишао уз обештећење а да је дошао Кешељ на позајмицу... Недовић ће и овако бити ту до краја године, сигурно не дуже, а Кашељ би могао много више да пружи.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 11:12

Meni se čini da su se svi malo preigrali. Mali je normalno nezadovoljan i žalio se Mišku R. koji već danima vrši pritisak na Čovu, pošto Kariju ne može ni da pridje, Kari je rekao da mali ne radi ono što treba na terenu i da može da ide ( a ne voli ni Miška) a Čova je hteo da reši problem koji tinja.

I onda je Miško pustio priču o Lijetuvasu koja je vrlo sumnjiva, tačnije tanka (ovo znam provereno), mali se uplašio da će stvarno da ode, Čova je popizdeo videvši naslove i reakcije a Kari je bio u fazonu "pa ne mora ide"...

i sad su realno svi zadovoljni.

Od čoveka koji je na prst in d pedu sa ćelavim.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 21:15

Bodi Bond ::
Nolle, rekoh ti i preko pp, pa i da ti ponovim. Miško Ražnatović nikakve veze sa eventualnim odlaskom nema. I nemoj njega da kriviš i da pišeš stvari koje nemaju smisla.

Moreeeee aikido

Kao što sam rekao, na Zvezdi patka više da se šilji ne može !!!
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 12 Jan 2012 - 21:20

skidaj taj avatar breee!
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 21:24

promenio sam Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Čet 12 Jan 2012 - 21:52

reba zahvaliti Tegeltiji za sinocnju emisiju, gostovanje Pesica je umirilo CZ navijacko-biracko tijelo. Mozda je imao zelju da baci neku ekskluzivu koja nam ne bi isla u prilog, ali Pesic je sinoc bio briljantan. Rekao je sve sto je htio, kako je mislio, dao dovoljno poruka igracima, navijacima, protivnicima, uopste sirem auditorijumu. Bez ikakvog pretvaranja i svadjalackih tonova.
Bravo Kari majstore.

Za Tegeltiju veliki plus, evo u kakvom tonu bi njegove emisije trebale da budu, on ne treba, ne smije, a nije ni kadar da bude zvijezda svojih emisija u stilu Olje Beckovic i slicnih nadrndanih novinara, moze i treba da odredjuje kome ce da da medijski , ma koliko se pricalo da je mali, kosarkaski strasno odredjujuci, prostor na svojoj tv, da bira tajming gostovanja i imace mnogo vise postovalaca.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 12 Jan 2012 - 23:00

Postoje neke najave da ce Nedovic da izda saopstenje preko sajta Zvezde+da ce da raskrsti sa Miskom. Ako se to desi, Tegi i Bodi nisu bili u pravu Very Happy
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 12 Jan 2012 - 23:28

Da raskrsti s Miškom? To bi bilo hrabro...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 23:34

Nadam se da će i Vasa, i da će svaki iole talentovan klinac dooobro razmisliti pre nego što potpiše bilo šta sa ovim... Lepo je što on u svakoj situaciji može da te uvali u neki takav klub, i verovatno je najjači menadžer u Evropi, ali mnogo voli da radi po svom, jebe se njemu i za klub, i za igrača i za sve, samo da on stavi koju hiljadu u džep. Ne volim to, nije to dobra ljudska osobina pre svega. Ako ne valjaš kao čovek, džaba ti i sve pare i sva pamet na svetu !

Bodi nije bio u pravu ? Nemoguće ! plez
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 12 Jan 2012 - 23:39

Misko je raj za prosecne igrace. Kikanovic, Bobi Marjanovic, Dasic, Bogdanovic, Dragicevic i slicni. Ume da iskoristi svako njihovo iskakanje i da ih dobro proda a ako su u losoj formi uvek se snadje da ih uvali u prosecan ruski tim ili u Ukrajnu za fine pare. Zato je grobar za talente.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Jan 2012 - 23:42

Kad si već spomenuo Dašića. On je posle onakvog EP mogao dobro da se proda, a vidi gde je sad.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pet 13 Jan 2012 - 0:15

Gospodo, nemoj te da trcite pred rudu.... Misko raznatovic ima ozbiljna potrazivanja od KK CZ Mali Kalemegdan, pre tome ne treba ocekivati sukobe velikih razmera... Prema tome, ako Nedovic zaista raskine ugovor sa Miskom, ovaj ce od Zvezde dobiti da obavi transfer Nikolica, kako bi svi bili zadovoljni...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 13 Jan 2012 - 0:25

Može on da ima šta hoće, ja sam samo rekao da je kao čovek dno dna, i da ne zaslužuje da pod svojim patronatom ima niti jednog talentovanog klinca. Vrlo sam svestan da mi trenutno nismo u poziciji da se svađamo sa njim, ali takođe znam i da postoji dosta igrača kojima on menadžer nije.

Da mu je Čova uvalio jeste, i to onako hardkor. Ne više zajebavanja, i za to nam je bio preko potrebna osoba u klubu poput Čovića, a ne neki privrednici poput Drakulića, Slobe... Već neko ko poznaje košarku, voli istu igru i zna kako i šta se radi.

Čović može da se ne voli, iskreno ni ja ga ne simpatišem, ali to ne znači da nisam želeo da ne bude u Zvezdi, već naprotiv, želeo sam, jer znam da je izuzetno sposoban da uradi ono što je naumio, na najbojli mogući način.

Neko će sada verovatno reći, ako je i Miško ono što sam rekao, kako to nije Čović, kada je on i u FMPu radio isto. Prosto je, ovo više nije FMP. On je ovo čekao dosta godina, i sigurno on i Pešić nije stavio dosta toga na kocku i poturio svoja leđa debelo i letos progutao neke stvari da bi došao u Zvezdu, stvorio neku vrstu fuzije, da bi ga jebuckao neki menadžerčić kojem je sve u životu da uvali igrača preko i sebi uzme neku proviziju.

Možda ja nemam neko realno sagledavanje po tom pitanju, zato što sam Zvezdaš, možda su i Čova i Miško slični, ali ovo je neko moj mišljenje, iako kada se uporedi, vidi se da imam dvostruke aršine, jer je Miško zao čovek, a Čović dobrica, a i ja sam svestan činjenice da i nije baš tako.

Sve u svemu, Nemanja je ostao, radiće sa Pešićem, možda raskinuti sve veze sa Miškom. To na kraju i ostaje da se vidi. Najbitnije je da je jedan od najtalentovanijih bekova ostao u Zvezdi, a šta će biti dalje ostaje da se vidi do kraja sezone, a i boga mi na leto zbog ugovora koji Nemanja ima na 2 godine.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh