Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Samo za članove 4
Zašto onda ne igra za juniore?
I je li se oporavio Janković?
I je li se oporavio Janković?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Jankovic se oporavio od angine, nije jos 100 posto u trenaznom procesu...
Nzm...
Nzm...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Jel' ima neko strim za Partizan?
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Hvala Dane, evo jos jednog: http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=18
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
A da mi lepo obrišemo ove linkove....
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Jebo me onaj ko me natera da gledam ovo mučenje
dane- prva petorka
Instalirao sam novi ESET juče i sad sam probao oba ova linka koja ste ostavili. Prvi mi skenira portove, a drugi aktivira nekog trojanca.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Jbg care nemam pojma. I ja imam Aviru 2012, ništa mi nije pokazalo za viruse.
A i gledam skoro sve utakmice Partizana u ABA ligi na tom sajtu.
A i gledam skoro sve utakmice Partizana u ABA ligi na tom sajtu.
dane- prva petorka
dane ::Jebo me onaj ko me natera da gledam ovo mučenje
koje mučenje, dobijate 10-15 razlike. Koje suđenje na kraju 2/4 ne smeju da vas pipnu. Raduljici pola faulova rođena majka ne bi svirala.
Nolle- mvp
Nolle ::dane ::Jebo me onaj ko me natera da gledam ovo mučenje
koje mučenje, dobijate 10-15 razlike. Koje suđenje na kraju 2/4 ne smeju da vas pipnu. Raduljici pola faulova rođena majka ne bi svirala.
Rekao sam to gledajući Milosavljevića Čovek me je izpizdio nenormalno.
Slažems se da su sudije pustile malo čvršću igru, ali i Raduljica igra utakmicu sezone.
dane- prva petorka
Да ли је истина да Недовић прелази у Лијетувос? (можда је вест бајата а ја за то тек сад чуо)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Gde si to čuo/pročitao?
Bodi Bond- mvp
Рекао ми је Андердог, као у фазону готова ствар, а сад је легао да спава јер ради сутра рано па не могу да га питам где је чуо... Ја нема никаква сазнања о томе, само преносим информацију.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
To nije isključeno... Marko mi je juče posle utakamice rekao da je Nemanja na izlaznim vratima, a danas je Miško Ražnatović uredniku sa kosarka.rs to potvrdio. S obzirom da Miško sarađuje dobro sa Ritasom već godinama ne bi me čudilo.
Što se tiče Nedovića, mislim da bi to bio loš potez za njega.
Što se tiče Nedovića, mislim da bi to bio loš potez za njega.
Bodi Bond- mvp
Ponavlja se prica kao sa Tadijom. A bojim se da ce i zavrsiti ko Tadija. Uz naravno nezaobilazan vec vidjeni folklor kako je derao koljena, ginuo i borio se za svaku loptu kod nas. Samo za razliku od Tadije imao je neuporedivo bolju priliku i trenera. Ali vrijeme ce sve pokazati, a najvaznije da li je i da li ce biti dovoljno posten prema samom sebi i sjajnom fizickom potencijalu koji mu je Bog podario.
Za nas je ovo svakako tezak udarac, desavaju nam se slicne stvari kao i ranije, jedino opravdanje moze da se ima ako je ovo postavljanje ljestvice profesionalizma ispod kog ne moze i ne smije da se ide, ne samo na terenu nego i klubu. Naravno ako se zeli podrska javnosti i navijaca. A ako je siljenje patke tek onako, jbg onda nam je put neizvjestan.
Bojim se da je ova prica za obje strane "lose-lose". Sranje.
Za nas je ovo svakako tezak udarac, desavaju nam se slicne stvari kao i ranije, jedino opravdanje moze da se ima ako je ovo postavljanje ljestvice profesionalizma ispod kog ne moze i ne smije da se ide, ne samo na terenu nego i klubu. Naravno ako se zeli podrska javnosti i navijaca. A ako je siljenje patke tek onako, jbg onda nam je put neizvjestan.
Bojim se da je ova prica za obje strane "lose-lose". Sranje.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Marko, šta ti ja rekoh pre neki dan, i za njega i za Nika.
Zalizano go*edo, sve najgore ti u životu želim. Micića i Nedovića će da go*nar da upropasti !
Evo i onda kada je Trifa dolazio, sada počinje da se priča da je Petroviću nameštao otkaz da bi Trifu mogao da uvali koji je bio bez posla. Pi*ka mu materina, sa Čovom ne može tako !
Kao što Talični reče loss-loss situacija za obe strane, ali šiljenja petke na Zvezdi više nema ! Mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi !
Zalizano go*edo, sve najgore ti u životu želim. Micića i Nedovića će da go*nar da upropasti !
Evo i onda kada je Trifa dolazio, sada počinje da se priča da je Petroviću nameštao otkaz da bi Trifu mogao da uvali koji je bio bez posla. Pi*ka mu materina, sa Čovom ne može tako !
Kao što Talični reče loss-loss situacija za obe strane, ali šiljenja petke na Zvezdi više nema ! Mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi !
Po najnovijim informacijama, moguće je da do dogovora dođe već danas... A da Nemanja put Litvanije krene sutra...
Znaće se još popodne...
Nolle- mvp
Izgleda da tu od pocetka nije stimalo na odnosu Pesic i Nedovic.
Sergej- mvp
Pare su bitne, bez 200 hiljada ne puštaj.
Inače ovaj je pisao da i mi i vi tražimo beka sa poenima u rukama. Da se imena ne znaju, jer obe strane kriju
Inače ovaj je pisao da i mi i vi tražimo beka sa poenima u rukama. Da se imena ne znaju, jer obe strane kriju
Nolle- mvp
Ajd' vi što tražite beka, ali šta će nama još jedan bek, treba nam plej pobogu. Ako je istina da tražimo beka, onda stvarno nismo normalni. Sergej šta kažeš na ovu Nolletovu "provokaciju"?Nolle ::Pare su bitne, bez 200 hiljada ne puštaj.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Mislim da kad kaze BEK, misli na pleja... kao sto neki i dalje za krilnog centra govore krilo...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ma kakav bek pored Kecmana,MIlosavljevica,Bogdanovica,Andjusica,Cakarevica,Pesakovica Trazimo pleja
Markos- prva petorka
Pa i mislio sam na pleja, nešto tipa Kurtis. Pogrešno se izrazih, Đole me je shvatio
Nolle- mvp
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5