Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 4

+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 4 - Page 29 Empty Re: Samo za članove 4

Počalji od Bodi Bond Sub 4 Feb 2012 - 7:18

Sergej ::Bodi , mislis na Krstica ?

Neprijatno sam iznenadjen stvarno.
Da, sa Krletom je spor.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 4 Feb 2012 - 10:17

familija ::Jedno pitanje za brata @sergeja, onako neobavezno...
Da li se zna prava istina, da li se agencija koja zastupa Jamesa dogovorila sa celnicima Arisa oko ugovora, ili je Fiba presudila taj spor u nasu korist?

Koliko sam ja upucen u citavu stvar ( a ne mogu 100% da tvrdim ) mi smo platili taj neki sitni deo za obestecenje kako je FIBA presudila. Sto opet znaci da je James imao izlaz iz ugovora uz neku minimalnu klauzulu kako ja rezonujem.

@Bodi

Imao je Krle pre par godina ozbiljan sukob sa Duletom i Danilom oko obestecenja tj. dela novca pa je Divac na kraju dao za njega te pare a Krle je imao jako tesku situaciju. Maltene je na kraju morao da ode u Rusiju za ogroman novac da bi isplivao.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 4 Feb 2012 - 18:21

Kasne plate u Radnickom, to moze da bude jedan od faktora za losije igre.
Naravno ovo nek ostane ovde..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 4 Feb 2012 - 19:50

ja mislim da oni igraju super, ali da je jednostavno Zvezda bolja Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 4 Feb 2012 - 22:26

E sad kasne plate. Pa svima kasne plate nije to bas neki izgovor.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 5 Feb 2012 - 13:29

Najverovatnije dobijamo novog sponzora za narednu sezonu. Sve je dogovoreno. Suma je odlicna za nase uslove , ne bih sad pisao ko ja je kompanija u pitanju.Ali znam da ce nam znacajno olaksati neke finansijske probleme.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 5 Feb 2012 - 13:47

Konačno neka dobra vest za naš KK. Sergej znaš li samo kada bi trebala da bude gotova trenažna hala ?
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 5 Feb 2012 - 14:03

Nece skoro sigurno . Mozda do kraja ove godine , ali sumnjam.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Ned 5 Feb 2012 - 17:07

Sergej ::Najverovatnije dobijamo novog sponzora za narednu sezonu. Sve je dogovoreno. Suma je odlicna za nase uslove , ne bih sad pisao ko ja je kompanija u pitanju.Ali znam da ce nam znacajno olaksati neke finansijske probleme.
Da li sam dobro razumeo, da nam se ipak ne pisu crni dani?!
Znaci, imamo osnovu u potencijalu: Andjusic, jaramaz, Bogdan, Lucic, Milosavljevic, Cakarevic, Bertans, Besovic, Raduljica (daj boze da ga otkupimo jer je njegov napredak ocigledan-od igraca koji nije znao gde bije na pocetku sezone, dosao je do toga da pruza konstante partije tipa 15-ak poena i 7-8 skokova, a meni se cini da to moze da bude i bolje)..
I onda da na tu osnovu kupimo (dovedemo, vratimo) tri ekstra igraca koji bi nosili ekipu kvalitetom i iskustvom, tipa: Novica, Tepic, Maric...itd...
@sergej da li to lici na tu pricu?!

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 5 Feb 2012 - 18:09

Jaramaz, Lučić, Milosavljević i Čakarević su daleko od potencijala. Poslednje trojica su dobri za sve po malo, a ni za šta konkretno. Jedan, a maksimalno dvojica mogu biti u ozbiljnom timu. Raduljica može ostati samo ako se odrekne debele love, a koliko znam trenutni plan mu je da se vrati u Efes, pa ako tamo nema mesta onda opet neka pozajmica u klub jači od Partizan.

Usput, Mačvan ove godine ima platu 700k evra. Odrekao se velikih para da bi igrao u Partizanu, ne znam koliko ali pretpostavljam bar 200k. Ono što sada prima pola-pola plaćaju Makabi i Partizan. Ne verujem da je Partizan pristao da to bude više od 200-250k. Sledeće sezone treba da primi 800k, a već sada ima blanko ponudu iz Rusije.

To vam je red cifara sa kojima se barata, a koje su za Partizan misaona imenica. I sa te strane svaka čast Daniloviću kakav je klub napravio da svi žele da dođu da igraju, a o stvarima koje ne valjaju sam pisao ranije, ne bih sada o tome. Možete zamisliti kolike je tek ponude imao Peković, a došao je da igra za siću naspram toga.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 5 Feb 2012 - 21:46

Bodi je veoma slikovito objasnio. Preko nekih cifara mi ne mozemo da idemo.A sto se tice Cakarevica i gore pomenutih. Oni su sadasnjost Partizana. sa 23-24 godine ne mogu vise biti potencijal nego gotovi formirani igraci.

A Bertans Andjusic Miljen i Bogdan su nasa nadam se veoma svetla buducnost Smile

Edit- Dugujem jednu ispravku. Izgleda da je ipak menadzerska agencija platila obestecenje za Jamesa.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Ned 5 Feb 2012 - 22:42

Što znači da arbitraže nije ni bilo i da je Toša lagao... Inače, Čakarević može biti jako koristan igrač u Partizanu, ali mnogo je stegnut.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 5 Feb 2012 - 23:00

Kako nije bila arbitraza kad je FIBA zasedala i donela odluku , samo je taj novac uplacen od strane agencije BDA koja predstavlja Jamesa.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Pon 6 Feb 2012 - 4:26

Bodi Bond ::Jaramaz, Lučić, Milosavljević i Čakarević su daleko od potencijala. Poslednje trojica su dobri za sve po malo, a ni za šta konkretno. Jedan, a maksimalno dvojica mogu biti u ozbiljnom timu. Raduljica može ostati samo ako se odrekne debele love, a koliko znam trenutni plan mu je da se vrati u Efes, pa ako tamo nema mesta onda opet neka pozajmica u klub jači od Partizan.

Usput, Mačvan ove godine ima platu 700k evra. Odrekao se velikih para da bi igrao u Partizanu, ne znam koliko ali pretpostavljam bar 200k. Ono što sada prima pola-pola plaćaju Makabi i Partizan. Ne verujem da je Partizan pristao da to bude više od 200-250k. Sledeće sezone treba da primi 800k, a već sada ima blanko ponudu iz Rusije.

To vam je red cifara sa kojima se barata, a koje su za Partizan misaona imenica. I sa te strane svaka čast Daniloviću kakav je klub napravio da svi žele da dođu da igraju, a o stvarima koje ne valjaju sam pisao ranije, ne bih sada o tome. Možete zamisliti kolike je tek ponude imao Peković, a došao je da igra za siću naspram toga.

Druze, mozda ja nisam najbolje napisao ili ti nisi razumeo, nebitno je...
Kada sam mislio na potencijal, mislio sam na pravi potencijal igraca!!
Znaci, znamo i mi a narocito ovi u KK Partizanu koliko ko moze i zasta treba da bude zaduzen...I kao sto si sam rekao, mi da imamo para, nama bi startna petorka bila, recimo... Tepic, Tripko, Veseli, Novica, Maric...Jel tako?!
Znaci namamo para, krpimo i dovodimo koga i kako znamo i balansiramo, tj gledamo u vetar kako ce to sve da izgleda....
Nekad to ispadne ekstra (Bo i Maric) A nekada ziv ocaj (DZavai, Klobucar) ili ove godine (Lou)...
Ima tu dosta i do trenera, ali bi glupo bilo porediti sta moze jedan Dule da izvuce od igraca u odnosu na Vladu jer ima 26-27 godina seniorskog staza u kosarci u odnosu na Vladu koji ima tek godinu i po dana....
Znaci, konkretno...Milosavljevic bi po meni bio super kombinacija sa Tripkom...Dopunjavao bi ga sa svojih 15-20 minuta i imao pravu svrhu da odigra maksimalno angazovano i agresivnu odbranu, pokupi koji skok i ofanzivni i defanzivni, odapne i on neku trojkicu, i to je to....Ista situacija i za Cakara ili Lucica....Znaci mislio sam na REALAN potencijal svakog od tih igraca a ne ovogodisnji nametnuti jer mi bolja (citaj SKUPLJA Sad ) resenja ne mozemo imati....
Recimo meni Andjusic sa ovim igrama koje trenutno pruza, izgleda DALEKO STABILNIJI igrac od Rasica sto je bio u njegovim godinama!! I mislim da moze postati odlican igrac na toj poziciji izmedju jedan i dva...itd..
Zato sam i mislioo kada sam pitao @sergeja, dovedemo dva ili tri igraca od nekih 400-500 hiljada evrica (naravno ako mozemo sa toliko da se uklopimo u taj novi sponzorski ugovor) koji ce da NOSE EKIPU....a ostali rade svako svoje za sta ima kapacitet...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 6 Feb 2012 - 6:01

Marko,

jel ima nešto od Dive i onog automobilskog sponzora ? Smile Kada se već pokrenula priča o tome, mi smo u januaru trebali još da umesto Beograd stavimo valjda Diva, a posle toga i da rešimo sa tim automobilskim predstavnikom... Ovo drugo sam načuo, nije sigurno.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pon 6 Feb 2012 - 7:57

Sergej ::Kako nije bila arbitraza kad je FIBA zasedala i donela odluku , samo je taj novac uplacen od strane agencije BDA koja predstavlja Jamesa.

Evo šta kaže Tegi:

Grci su odugovlačili znajući kada je Kup u Nišu, rokovi za slanje LOC-a su istekli, a FIBA, koja baš nije oličenje principijelnosti i ažurnosti, tek je spremala arbitražu, do koje ipak nije došlo. Agencija je da bi ubrzala i rešila problem, ponudila dve, Partizan još jednu trećinu, simbolične (četvorocifrene) cifre Arisu, izvojevavši i diplomatsku pobedu, dobivši pleja bez odugovlačenja, arbitraže FIBA.

Ne verujem da bi on lagao oko ovoga.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pon 6 Feb 2012 - 8:36

Nolle ::Marko,

jel ima nešto od Dive i onog automobilskog sponzora ? Smile Kada se već pokrenula priča o tome, mi smo u januaru trebali još da umesto Beograd stavimo valjda Diva, a posle toga i da rešimo sa tim automobilskim predstavnikom... Ovo drugo sam načuo, nije sigurno.

Shto se tice Dive, skupstina je ratifikovala odluku od uslovnoj promeni imena, koja vazi jos 15 dana... Ako se do tad ne potpise ugovor, morace da se ponovi procedura... Za ovo drugo nikad cuo

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 6 Feb 2012 - 10:51

Anti-RTS ::
Sergej ::Kako nije bila arbitraza kad je FIBA zasedala i donela odluku , samo je taj novac uplacen od strane agencije BDA koja predstavlja Jamesa.

Evo šta kaže Tegi:

Grci su odugovlačili znajući kada je Kup u Nišu, rokovi za slanje LOC-a su istekli, a FIBA, koja baš nije oličenje principijelnosti i ažurnosti, tek je spremala arbitražu, do koje ipak nije došlo. Agencija je da bi ubrzala i rešila problem, ponudila dve, Partizan još jednu trećinu, simbolične (četvorocifrene) cifre Arisu, izvojevavši i diplomatsku pobedu, dobivši pleja bez odugovlačenja, arbitraže FIBA.

Ne verujem da bi on lagao oko ovoga.

Provericu Smile
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 6 Feb 2012 - 11:29

familija ::
Bodi Bond ::Jaramaz, Lučić, Milosavljević i Čakarević su daleko od potencijala. Poslednje trojica su dobri za sve po malo, a ni za šta konkretno. Jedan, a maksimalno dvojica mogu biti u ozbiljnom timu. Raduljica može ostati samo ako se odrekne debele love, a koliko znam trenutni plan mu je da se vrati u Efes, pa ako tamo nema mesta onda opet neka pozajmica u klub jači od Partizan.

Druze, mozda ja nisam najbolje napisao ili ti nisi razumeo, nebitno je...
Kada sam mislio na potencijal, mislio sam na pravi potencijal igraca!!
Znaci, znamo i mi a narocito ovi u KK Partizanu koliko ko moze i zasta treba da bude zaduzen...I kao sto si sam rekao, mi da imamo para, nama bi startna petorka bila, recimo... Tepic, Tripko, Veseli, Novica, Maric...Jel tako?!
Znaci namamo para, krpimo i dovodimo koga i kako znamo i balansiramo, tj gledamo u vetar kako ce to sve da izgleda....
Nekad to ispadne ekstra (Bo i Maric) A nekada ziv ocaj (DZavai, Klobucar) ili ove godine (Lou)...
Ima tu dosta i do trenera, ali bi glupo bilo porediti sta moze jedan Dule da izvuce od igraca u odnosu na Vladu jer ima 26-27 godina seniorskog staza u kosarci u odnosu na Vladu koji ima tek godinu i po dana....
Znaci, konkretno...Milosavljevic bi po meni bio super kombinacija sa Tripkom...Dopunjavao bi ga sa svojih 15-20 minuta i imao pravu svrhu da odigra maksimalno angazovano i agresivnu odbranu, pokupi koji skok i ofanzivni i defanzivni, odapne i on neku trojkicu, i to je to....Ista situacija i za Cakara ili Lucica....Znaci mislio sam na REALAN potencijal svakog od tih igraca a ne ovogodisnji nametnuti jer mi bolja (citaj SKUPLJA Sad ) resenja ne mozemo imati....
Recimo meni Andjusic sa ovim igrama koje trenutno pruza, izgleda DALEKO STABILNIJI igrac od Rasica sto je bio u njegovim godinama!! I mislim da moze postati odlican igrac na toj poziciji izmedju jedan i dva...itd..
Zato sam i mislioo kada sam pitao @sergeja, dovedemo dva ili tri igraca od nekih 400-500 hiljada evrica (naravno ako mozemo sa toliko da se uklopimo u taj novi sponzorski ugovor) koji ce da NOSE EKIPU....a ostali rade svako svoje za sta ima kapacitet...
Problem je što ej i Dule, a Vlada nastavlja sa tom praksom, igrače poput Anđušića ubijao u pojam. Igrači koji imaju magiju u ruakam, čini mi se, nisu dobro došli.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Pon 6 Feb 2012 - 11:37

@bodi
Jesi li slusao Duletovo predavanje prosle ili pretprosle godine?!
Njegova filozofija je prosta... " Sto lopta blize kosu (citaj na centra), to je veca sansa da se pogodi kos...."
Izgleda da je Partizan (Tosa i Danilo) zeleo da nastavi dalje sa takvim sistemom koji je Dule postavio, pa su logicno izabrali njegovog asistenta u poslednjih 4-5 sezona...ali to za sada ne ide bas tako lako...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pon 6 Feb 2012 - 11:53

Ja se ne bih slozio da je Dule kreativne igrace ubijao u pojam - on je stvorio Kecmana, dao je Tepicu ulogu prvog pleja u Evroligi, Djekicu 15 min u F4 sezoni, forsirao je Tripkovica koji nije neki fizikalac/defanzivac...
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 6 Feb 2012 - 11:55

Ma ako se ne primecije Andjusicev talenat, onda ne znam sta... Covek zasluzuje da igra 20+ minuta na svakoj utakmici, nezavisno od toga ko je protivnik...

EDIT: Slazem se sa Gencom, pa mislim da je Tripko igrac kog smo najvise cekali i trpeli u poslednjih 10-ak godina...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 6 Feb 2012 - 12:05

Po cemu je Djekic kreativan igrac? Da ne kazem i Tepic ali onda sam nadrljao, neka bude samo Djekic.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pon 6 Feb 2012 - 12:10

Onaj Vujovic je bio kreativan dosta, ali je isto prespor... kreativna verzija Baneta Djekica...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pon 6 Feb 2012 - 12:12

@Koleman: Mozda i nisu kreativni, ali sam hteo da naznacim da nisu kod Duleta igrali samo mesari i dobri fizikalci, bilo je tu dosta "meksih" igraca.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći