Samo za članove 4
+48
Tenenac
maxisb
Ray Allen
Imperator
XXL
Mihael
bigZ
air slavkan
Anti-RTS
Danny Trejo
Sensui
slobokv83
wolfvaga
Hyperactive
expert
familija
ZuLuofVozdovac
Gale
blagoje
2bad4u
drexler
Naissus
Novica-Ubica
Gencha
Junglezburn
Djole
bookmaker
Markos
superhik
Dule Kecman
mlekadzija
Talicni Tom
lazarminator
NenadBG
Koleman
Marko
fizicar
dane
Zemljoradnik
Macijauskas
Everton
Kure
Tazz
Nolle
Sergej
Bodi Bond
Psycho
markoo
52 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 4
Ako bude prelazio u neki domaci klub samo Partizan dolazi u obzir. Tako mi je receno. Ali neka se decko oporavi sve ostalo je manje bitno.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
mene ova priča strašno podseća na Katnića.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
дајте инфо за Рашка.. нисам очекивао да "прљав веш" има неке везе са њим..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Drustvo odgovore na Sunce! Ne mislim samo na informacije o Rasku, nego o celom timu. Ko je nezadovoljan i zasto? Ako budem cekao Tegija da isfiltrira informacije...pustice samo neke otpatke.Novica-Ubica ::дајте инфо за Рашка.. нисам очекивао да "прљав веш" има неке везе са њим..
Unapred zahvalna imperija
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Rasku je jos letos zamereno sto se povredio na odmoru sopstvenom nepaznjom. Isto tako igra veoma slabo ove godine i skrenuta mu je paznja da pod hitno to popravi.
Nije tu Rasko neki krivac , on je odlican covek i dobar igrac. Problem su ovi mladji.Njima VJ nije autoritet i nikada nece biti. Bogdanovic se opet zalio na minutazu , ocigledno je da nece dobiti priliku ni ove sezone. Igraci stagniraju , propadaju samo da bi Danilo "isterao" tvrdoglavo svoj projekat VJ a o tome nema ni 1% naznaka neke uspesnosti.
Nije tu Rasko neki krivac , on je odlican covek i dobar igrac. Problem su ovi mladji.Njima VJ nije autoritet i nikada nece biti. Bogdanovic se opet zalio na minutazu , ocigledno je da nece dobiti priliku ni ove sezone. Igraci stagniraju , propadaju samo da bi Danilo "isterao" tvrdoglavo svoj projekat VJ a o tome nema ni 1% naznaka neke uspesnosti.
Sergej- mvp
Neki moji drugovi koje je Vlada vodio kroz mladje selekcije su se zalili da ne zna za salu,osmeh da im je jednostavno jako dosadno da treniraju kod nje, da je sav kao robot.
Macijauskas- mvp
Sad si jos i isprozivao coveka najstrasnije..Macijauskas ::Neki moji drugovi koje je Vlada vodio kroz mladje selekcije su se zalili da ne zna za salu,osmeh da im je jednostavno jako dosadno da treniraju kod nje, da je sav kao robot.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Licno mislim da je ovo teska izmisljotina.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
I meni se čini. Jer mrze i Divca zbog godinu dana igranja za ove...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Jao cime se Hrvati bave .... Secam se jedne godine odavno je to bilo kad je Kisurin igrao za Cibonu jos kako su pricali o Srbiji i Rusiji sve lose ...
Sergej- mvp
iskreno, nisam odgledao niti jednu celu utakmicu rukometne reprezentacije do sada (niti Novakov meč to se podrazumeva), al ne može da ti promakne neka vest o pripremi terena za polufinalnu utakmicu...opet će biti divljaci sa Balkana...a da Hrvati umeju da začine, isprovociraju-to umeju...jedino što se mi uvek primamo ko mladi majmuni...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nasi advokati su pregledali papire Jamesa i oni su cisti. Drugim recima odluka FIBA ce 100% biti u nasu korist. Ovo namerno pisem ovde.
Sergej- mvp
http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?155143-NBA-Watch-all-NBA-Full-Matches-Free-without-Waiting-for-Download!
Nisam isprobao ali bi trebalo da radi. Gledanje NBA meceva bez skidanja. Valjda je league pass u pitanju, naravno nelegalno
Nisam isprobao ali bi trebalo da radi. Gledanje NBA meceva bez skidanja. Valjda je league pass u pitanju, naravno nelegalno
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Evo, ukratko da napišem... Krle je cenzurisan u Žurnalu. Krivac je glavni i odgovorni Žurnala, Peđa Sarić, sram da ga bude. I ne pitajte više ništa, to prihvatite kao aksiom.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Blago nama, glavni košarkaški novinari sve moj do mojega.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Bodi , mislis na Krstica ?
Neprijatno sam iznenadjen stvarno.
Neprijatno sam iznenadjen stvarno.
Sergej- mvp
A meni on delovao kao fin gospodin... bio je jednom gost kod Sarenca na rts-u... ne znam sta mu je... ako je to taj..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Ljudi ima li neko link za utakmicu Partizan - Zlatorog... iz nekog nepoznatog razloga nemam samo arenu 2 od sve 4... Zvao sam servis, ali niko se ne javlja...
Djole- prva petorka
http://live-tv.se/
Mora biti na ovome linku, samo proveri na čatu sa strane na kom kanalu prenose. Ako se previše ne napijem do 7 ostaviću ja.
Pozdrav sa snegom zakovanih Pala
Mora biti na ovome linku, samo proveri na čatu sa strane na kom kanalu prenose. Ako se previše ne napijem do 7 ostaviću ja.
Pozdrav sa snegom zakovanih Pala
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Hvala, ali vise mi ne treba... misteriozno mi se pojavila arena 2 na tv-u... lepo se provedi...
Djole- prva petorka
Jedno pitanje za brata @sergeja, onako neobavezno...
Da li se zna prava istina, da li se agencija koja zastupa Jamesa dogovorila sa celnicima Arisa oko ugovora, ili je Fiba presudila taj spor u nasu korist?
Da li se zna prava istina, da li se agencija koja zastupa Jamesa dogovorila sa celnicima Arisa oko ugovora, ili je Fiba presudila taj spor u nasu korist?
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3