Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo

+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo - Page 9 Empty Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 11:22

Cek, ja sad biram 5 igraca koji bi sutra trebali da igraju utakmicu, znaci da mi petorka bude od igraca koji sutra igraju utakmicu ( ne sme da se desi da imam igraca koji igra u ponedeljak ). Onda u ponedeljak biram petorku od igraca koji igraju u ponedeljak?
Kako ce da se racuna, sabere se sve u ponedeljak i ostale dane i tek na kraju nedelje vidimo ko je pobednik?

Znaci, veceras namestim petorku od igraca koji ce da igraju sutra, i cilj mi je da to bude neka petororka koja bi po mom misljenju trebala imati najbolji ucinak. A sta onda radi Util, on je nesto kao 6-ti igrac?

Ja se izvinjavam ako su pitanja malo glupaa ali nisam imao vremena da se pozabavim prailima a ni ovu temu nisam mogao bas redovno da pratim is vecini poznatih razloga.

I da, mislim da smo napraili pravu stvar sa ovom fantazi igrom, mislim da ima potencijala da postane najzanimljiviji fantasy za sve forumase koji ga igraju.

Slobo, sacekaj jos malo sa Kirilenkom, mislim da ce on potpisati ugovor sa Netsima ali i dalje nije 100% spreman pa se i Netsima ne zuri.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo - Page 9 Empty Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo

Počalji od blagoje Sub 24 Dec 2011 - 11:25

Nolle ::
Bodi se malo zaleteo, već je izbacio igrača, i ja mislim da mora nekog sada da uzme, da bi mogao da igra, jer svaki učesnik mora da ima po 12 igrača. Imao je dosta dobru poziciju, koju je proćerdao. Za Anthony-ja je sigurno mogao da dobije nešto.
---------
Nije mi odgovoreno, da li je liga KEEPER, tj da li i sledeće godine nastavljamo sa ovim ekipama, bez drafta ?

Зар ниси рекао да може да се поништи ако некога шутнемо/доведемо ? Дакле, рецимо сад хоћу да доведем сл. агента, селектујем му онај зелени крстић, онда дам свом играчу карту у једном правцу, стиснем оно жуто и потврдим. Је ли то може да се поништи ?

Мислим да није Keeper, хоћемо драфт и следеће године.

Poslednji izmenio blagoje dana Sub 24 Dec 2011 - 11:29, izmenjeno ukupno 1 puta
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 24 Dec 2011 - 11:27

Mihael ::Cek, ja sad biram 5 igraca koji bi sutra trebali da igraju utakmicu, znaci da mi petorka bude od igraca koji sutra igraju utakmicu ( ne sme da se desi da imam igraca koji igra u ponedeljak ). Onda u ponedeljak biram petorku od igraca koji igraju u ponedeljak?
Kako ce da se racuna, sabere se sve u ponedeljak i ostale dane i tek na kraju nedelje vidimo ko je pobednik?

Znaci, veceras namestim petorku od igraca koji ce da igraju sutra, i cilj mi je da to bude neka petororka koja bi po mom misljenju trebala imati najbolji ucinak. A sta onda radi Util, on je nesto kao 6-ti igrac?

Ja se izvinjavam ako su pitanja malo glupaa ali nisam imao vremena da se pozabavim prailima a ni ovu temu nisam mogao bas redovno da pratim is vecini poznatih razloga.

I da, mislim da smo napraili pravu stvar sa ovom fantazi igrom, mislim da ima potencijala da postane najzanimljiviji fantasy za sve forumase koji ga igraju.

Slobo, sacekaj jos malo sa Kirilenkom, mislim da ce on potpisati ugovor sa Netsima ali i dalje nije 100% spreman pa se i Netsima ne zuri.
Jedno veliko DA. Za svako tvoje pitanje su ta 2 slova odgovor. Ako nemas igrace ubacis one koje imas. Mislim da je posteno da se FA ne uzimaju dan za dan zato sto bi se onda rotirali lako najslabiji igraci. Onaj koji ne igra taj dan out.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 11:29

Da, da dodam da onaj ko ima Bajnama ne racuna na njega prvih 5 meceva u sezoni zato sto je suspendovan. Zato mi je drago sto sam izabrao Gasola kad mi je jungle vec uzeo Lova. Jedino mi je zao sto nisam uzeo Rouza.
Ako je taj ko je uzeo Rouza raspolozen za neki trejd, neka se jai da vidim sta nudi.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 11:29

Ekipu menja iz dana u dan: Startna petorka + 6 igrač.

Ne znam kako će se računati ova prva nedelja, s obzirom da liga počinje u nedelju i da li će ova prva nedelja trajati 8 dana, verovatno hoće, glupo je da se računa samo jedan dan, a onda od ponedeljka da igram sa Bodijem umesto sa Slobom.

Igra se 1vs1, svaki dan skupljaš bodove, i ko na kraju nedelje ima više poena on je pobedio (logično). Ja sam prošle godine igrao po kolonama. Tj bilo ih je 9. Ovo su bodovi, po meni zanimljivije, tako da ćemo videti.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 11:30

blagoje ::
Nolle ::
Bodi se malo zaleteo, već je izbacio igrača, i ja mislim da mora nekog sada da uzme, da bi mogao da igra, jer svaki učesnik mora da ima po 12 igrača. Imao je dosta dobru poziciju, koju je proćerdao. Za Anthony-ja je sigurno mogao da dobije nešto.
---------
Nije mi odgovoreno, da li je liga KEEPER, tj da li i sledeće godine nastavljamo sa ovim ekipama, bez drafta ?

Зар ниси рекао да може да се поништи ако некога шутнемо/доведемо ? Дакле, рецимо сад хоћу да доведем сл. агента, селектујем му онај зелени крстић, онда дам свом играчу карту у једном правцу, стиснем оно жуто и потврдим. Је ли то може да се поништи ?

Мислим да није Keeper, хоћемо драфт и следеће године.

Ti si napravio zamenu, na koju čekaš do 27.12, on je dropovao. To nije isto. Wink

Kasnije sam uradio EDIT posta, ali za taj edit ponavljam nism siguran
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 24 Dec 2011 - 11:32

Mihael ::ne sme da se desi da imam igraca koji igra u ponedeljak
Ovo mi nije jasno! zašto jedan igrač ne bi smeo da igra dva dana za redom?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Sub 24 Dec 2011 - 11:32

Михаел, Бајнаму је смањена казна на 4 утакмице.

Ноле, прва недеља траје осам дана.

Едит: и хвала на појашњењу.

Poslednji izmenio blagoje dana Sub 24 Dec 2011 - 11:34, izmenjeno ukupno 1 puta
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 24 Dec 2011 - 11:33

Лигс није KEEPER, многи играчи нису знали да ли уопште да играју и ове године, а онда би било глупо да их обавезујем на випе сезона.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 11:34

Mihael ::

Ovaj fantasy sam ja predlagao i prošle godine, i izuzetno mi je drago što ga igram sa momcima sa ovog foruma ! up super
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 24 Dec 2011 - 11:35

skapirao sam sve.

sad vidim i da za Lopeza nisam loše prošao, kažu 6-8 nedelja. 2 nedelje posle operacije (koliko sam shvatio ona je bila), on će početi rehabilitaciju i ako me posluži sreća ja ću ga već imati u nedelji broj 13, a to je naše 5to kolo, ta nedelja je od 30 januara do 5 februara, tada igram protiv Blagoja, a protiv svih ovih što ću igrati bez Lopeza, na kraju dolazim ponovo da igram sa njima, jer imamo 17 kola, a nas je 14.
Kirelenka ću takođe sačekati jer stvarno dosta očekujem od njega ukoliko bude igrao za Netse.

Generalno, jedino mi krivo što umesto Kejmana nisam uzeo Gortata, ovako mogu samo da se nadam nekim povredama Okafora Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 11:37

ZuLuofVozdovac ::Лигс није KEEPER, многи играчи нису знали да ли уопште да играју и ове године, а онда би било глупо да их обавезујем на випе сезона.

Hvala, mislim da bi od naredne mogli da napravimo keeper ligu, taman će se i ljudi uhodati Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 11:42

Jungle, mislim da bi i tebi bilo pametno da se resis Cendlera i Smita i da uzmes FA ( recimo Morou, Karter ).
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 11:52

Slobo, ako toliko zelis Gortata, mozemo da dogovorimo neki trejd ako ti odgovara. Posto mi je nekako bzvz da se takmicim sa forumasima, ja cu dati jedan iskren savet. Kejmen ce imati dobru sezonu, mozda cak i bolju od Gortata, minutazu ce imati 25+ na svakoj utakmici, to ne moras da se brines. On ce u NOH uzimati preostale minute Okaforu ( to je po mom misljenju nekih 16-17 minuta minimum ), a sigurno je da ce igrati i kao PF kada Lendri bude na klupi jer NOH prakticno tu imaju samo Smita koji nije nista specijalan igrac tako da sam siguran da ce Kaman imati bar 10-ak minuta na PF.
Sa druge strane, Lopez je do sada uvek vukao neke povrede pa je i Gortat imao vecu minutazu, videcemo kako ce biti ove sezone, sigurno je da ce imati vecu minutazu ali je moguce da ona bude manja nego prosle sezone, recimo oko 28 minuta.
Ono sto je zanimljivo, Gortat i Kaman ce imati duel vec u ponedeljak.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 24 Dec 2011 - 11:53

Mihael ::Jungle, mislim da bi i tebi bilo pametno da se resis Cendlera i Smita i da uzmes FA ( recimo Morou, Karter ).
Bih ja da uzmem nekog slobodnog jer imam 5 igrača koji ne igraju.
Ali mi još nije jasno kako sve to funkcioniše. Koliko tih izmena smem da napravim? Šta je waiver? Šta ako se neki od igrača koje izbacim vrate iz Kine?

I da ponovim, nije mi jasno ono što si ti napisao ''Cek, ja sad biram 5 igraca koji bi sutra trebali da igraju utakmicu, znaci da mi petorka bude od igraca koji sutra igraju utakmicu ( ne sme da se desi da imam igraca koji igra u ponedeljak ). Onda u ponedeljak biram petorku od igraca koji igraju u ponedeljak?'' - zašto ovo boldovano ne sme, odavde sledi da igrač ne sme da igra dva dana zaredom?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 11:56

Ne, mislim da si me pogresno razumeo. Ti mozes da stavis i igraca koji igra u sutra i u ponedeljak, to je tvoja odluka, ja sam samo pitao da li mora da u nedelju recimo u petorci budu svi igraci koji igraju u nedelju. Znaci, tog dana kad se igraju utakmice u NBA, ti izaberes petorku od igraca koji ce igrati tog dana i tako radis za sve ostale dane.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 12:00

- sme da igra 2 dana za redom igrač
- izmene: Max Acquisitions per Week: 3, ne znam da li se u ovo računaju i trade-ovi, ili samo FA. Piše ovde samo 3, ništa o tome da li sve đuture, ili samo za FA.
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/122790/settings
- waiver: prosto rečeno, pravo preče kupovine, npr LBJ se povredi, i kada se oporavi, onaj ko ima waiver 1 sigurno će ga uzeti. Waiver je mnogo bitan kod keeper liga, ovako na jednu sezonu i nije toliko. Samo ga je Bodi proćerdao na njegovu žalost, ako ne bude mogao da poništi ovo za Joela

Poslednji izmenio Nolle dana Sub 24 Dec 2011 - 12:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 12:00

I da, cini mi se da si ti recimo u sutrasnjem danu pukao, ako sam dobro video, samo 2 igraca imas koji ce igrati sutra dok ja imam taman 5 igraca.

Sad, ne znam koja je svrha od ostale trojice igraca i UTL igraca u tvom slucaju, molio bih nekoga da nam i to pojasni.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 12:04

Pa nikakva, ne igraju utakmicu. Nedeljno imate isti broj igrača koji odigra utakmice. Npr ti danas imaš 5vs2, sutra će imati 3vs4 ili 3vs5, zavisi od dana jednostavno. Na kraju nedelje se svode računi, ti možeš u ponedeljak da dosta vodiš, ali zbor se svodi na kraju nedelje. Znam po sebi, prošle godine sam igrao po kolonama, i do petka vodim sa 8-1, 7-2 i na kraju izgubim 5-4 u samo 2 dana. Ovo je drugačiji način bodovanja, ali verujem da je isto.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 24 Dec 2011 - 12:06

To sam skapirao, nego me ovo ''ne sme da se desi da imam igraca koji igra u ponedeljak'' zbunilo...

Elem, u narednih 6 dana ja ću na raspolaganju imati 23 učinka mojih igrača, dok ćeš ti imati 34. Tako da sledi demoliranje.
Jesam ja igri pristupio čisto da vi ne biste imali neparan broj igrača, ali sam ipak razočaran što su tako loše odradili draft listu.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 24 Dec 2011 - 12:07

Mihael ::Slobo, ako toliko zelis Gortata, mozemo da dogovorimo neki trejd ako ti odgovara. Posto mi je nekako bzvz da se takmicim sa forumasima, ja cu dati jedan iskren savet. Kejmen ce imati dobru sezonu, mozda cak i bolju od Gortata, minutazu ce imati 25+ na svakoj utakmici, to ne moras da se brines. On ce u NOH uzimati preostale minute Okaforu ( to je po mom misljenju nekih 16-17 minuta minimum ), a sigurno je da ce igrati i kao PF kada Lendri bude na klupi jer NOH prakticno tu imaju samo Smita koji nije nista specijalan igrac tako da sam siguran da ce Kaman imati bar 10-ak minuta na PF.
Sa druge strane, Lopez je do sada uvek vukao neke povrede pa je i Gortat imao vecu minutazu, videcemo kako ce biti ove sezone, sigurno je da ce imati vecu minutazu ali je moguce da ona bude manja nego prosle sezone, recimo oko 28 minuta.
Ono sto je zanimljivo, Gortat i Kaman ce imati duel vec u ponedeljak.

pre nego što si napisao ovo, to sam i skapirao i ućutao se.
video sam da Okafor ima minutažu 32 prošle i 28 pretprošle godine i računao sam da Kejman može da mu uzme 16-20 minuta, e sad za opciju igranja sa Okaforom sam proveravao i nisam baš siguran da će imati 25+ minuta, ali svejedno i 20 minuta mislim da će mu biti dovoljno da napravi dobar index. Kapiram da će u NOH njegova igra biti bolja, a nadam se da će vremenom i da potisne Okaforovu minutažu ili čiju god, jer stvarno mislim da je dobar igrač, jedno vreme i najbolji cele franšize LAC.
Takođe gledao sam da potrpam te igrače koji su odradili Evropsko prvenstvo a dobro se pokazali (Kirilenko, Kejman), nedostaje mi samo Nowitzki.

Neću ništa menjati dok ne počne sezona, tek druge, treće nedelje možda. Jedino ako mi ovaj Lion Underdogs prihvati trejd Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Sub 24 Dec 2011 - 12:10

Ја такође имам само 2 играча који сутра играју, али мислим да је НЕМОГУЋЕ увек сваког дана имати свих 5 (односно шест играча јер се овом УТЛ играчу рачунају поени, ваљда). Рецимо, један дан се играју само три утакмице (6 тимова) и која је вероватноћа да од твојих 12 играча бар 6 наступа тај дан. Ако добро схватам овај фантази, тек за 2 дана могу да ти дођу слободни агенти ( а можеш их доводити 3 пута недељно) тако да то мењање играча како би "попунио" рупе може донекле да ублажи ако неки дан немаш довољно играча.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 24 Dec 2011 - 12:14

čekaj, samo tri izmene nedeljno?
ja sam skapirao da svaki dan možeš izvršiti izmene, možda tri na dan?
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 24 Dec 2011 - 12:14

Ako nema više pitanja, da idem ja polako. Kole mi nije odgovorio, verovatno mu ne odgovara. Za Blaira ću još malo da razmislim, ako već Kole nije ni za šta iz mog trade block-a zainteresovan.

Pozdrav svima !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 24 Dec 2011 - 12:14

Jungle, Gortat i Parker za Lova i Hamiltona Smile ? U Hamiltonu dobijas igraca startne petorke Bulsa i uzimas mi jednog igraca iz petorke za sutrasnju utakmicu pa ce odnos biti 3:4.

Pazite sad ovo, znaci ja mogu da vidim kad cu u toku nedelje imati manjak igraca, otpustim 2 igraca koji su mi svejedno rezerve i njihove ekipe nece igrati mnogo u toj nedelji a da uzmem 2 FA koji ce te nedelje sa svojim ekipama igrati vise meceva i tako radim svake nedelje. To mi je nekako bzvz...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu