NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
ja sam se sinoć tako usvinjio od alkohola, sad mamuran čitam ove stvari i pola mi nije jasno... Valjda će mi se tokom dana um pročistiti.
A Nolle još traži da se obavežemo i za narednu sezonu . Crni Nolle, pa znaš da nas naredne godine u ovo doba neće ni biti, 12.12.12. je smak svijeta.
A Nolle još traži da se obavežemo i za narednu sezonu . Crni Nolle, pa znaš da nas naredne godine u ovo doba neće ni biti, 12.12.12. je smak svijeta.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Znaci ja za danas mogu da napravim 3 izmene? Da ne napravim danas 3 izmene i onda ispadne da ne mogu vise ni jednu do kraja nedelje .
Ovo me kopka "You have used 0 of your 3 player adds for this week"
Jel se tu misli na igrace koje dovodim preko trejda? Ajde Kole ili neko ko je to igrao prosle godine, jel mogu onda da se naprave recimo 3 izmene danas i 2 izmene sutra? Mislim da je logicno da nema ogranicenja ali rekoh da ne zaserem nesto kao sto je Bodi zasrao sa Entonijem koji ce veceras imati solidan ucinak.
Ovo me kopka "You have used 0 of your 3 player adds for this week"
Jel se tu misli na igrace koje dovodim preko trejda? Ajde Kole ili neko ko je to igrao prosle godine, jel mogu onda da se naprave recimo 3 izmene danas i 2 izmene sutra? Mislim da je logicno da nema ogranicenja ali rekoh da ne zaserem nesto kao sto je Bodi zasrao sa Entonijem koji ce veceras imati solidan ucinak.
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Ljudi vi svaki dan mozete praviti milion izmena ali imate 3 nedeljno u celokupnom rosteru. Znaci da uzmete 3 FA, 3 trejda, u principu smete nedeljno da promenite 3 igraca u rosteru, kako svejedno je. Niko vas ne ogranicava da menjate u samom timu startere. Nisam srecan sto cu igrati sa Blagojem za pocetak. Vise bi mi odgovarao Kragzi ili Bodi
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
mislim da trejdova možeš da vršiš koliko hoćeš, ali maximalno možeš da uzmeš 3 slobodna agenta.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Slobo, ok ponuda, ali sam morao da odbijem. Možda ga dobiješ ukoliko mi Blagoje istog igrača kojeg mi je ponudio za MekRobertsa ponudi i za Basa ili Bonera.
Blagoje, napisah ti tamo za Bonera, ali primam ponude i za Basa, jer od 27. imam i Hazlema u timu.
I mnogo ste bezobrazni. Napadate Kajrija i Mek Robertsa nekorektnim ponudama.
Blagoje, napisah ti tamo za Bonera, ali primam ponude i za Basa, jer od 27. imam i Hazlema u timu.
I mnogo ste bezobrazni. Napadate Kajrija i Mek Robertsa nekorektnim ponudama.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
veruj mi da je jedan od retkih koji se uklapa sa rasporedom mojih igrača, pikirao sam bio i Jungleovog Parkera, ali se sve preklapa sa mojima i tvog Chase Budinger-a, ali mi se i on preklapa sa mojim igračima.
Čak sam i Noletu poslao ponudu za DeRozena i Channing Frye-a, a slao bih mu Grendžera i Kejmana, ali je Zulu bio brži i uzeo mu DeRozena, a on je komesar lige
Inače, Monroe ne mogu tako lako da pustim jer sam brojao i ne preklapa mi se sa Centrima u većini slučajeva.
Čak sam i Noletu poslao ponudu za DeRozena i Channing Frye-a, a slao bih mu Grendžera i Kejmana, ali je Zulu bio brži i uzeo mu DeRozena, a on je komesar lige
Inače, Monroe ne mogu tako lako da pustim jer sam brojao i ne preklapa mi se sa Centrima u većini slučajeva.
slobokv83- mvp
Moj trade block je veoma zahvalan za sve po meni, bio je i DeRozan na njemu. Za njega sam dobio, startnog centra sa dobrim FG%, koji će imati minute, meni bolja opcija od Frye-a
Nolle- mvp
Ајмо редом.
@Koleman
Мене једино може да спаси чињеница да је Бајнам био силеџија према Бареи, тиме си доста изгубио у првој недељи али си много добио за осталих 16 кола. Сви смо кружили око њега ко киша око Крагујевца, али ти си преузео иницијативу.
@Bodi Bond
ОК, онда ћу ти послати за Баса. Видећемо. Трејдови не ступају на снагу одмах, је ли зна неко?
@slobokv83
Чекај, Монро јесте или није на продају? Само да вам кажем да ми је Слоба предложио "блокбастер" трејд у коме он добија Вејда и Торнтона а ја Монроа и Криса Пола. Морам да одбијем.
@Koleman
Мене једино може да спаси чињеница да је Бајнам био силеџија према Бареи, тиме си доста изгубио у првој недељи али си много добио за осталих 16 кола. Сви смо кружили око њега ко киша око Крагујевца, али ти си преузео иницијативу.
@Bodi Bond
ОК, онда ћу ти послати за Баса. Видећемо. Трејдови не ступају на снагу одмах, је ли зна неко?
@slobokv83
Чекај, Монро јесте или није на продају? Само да вам кажем да ми је Слоба предложио "блокбастер" трејд у коме он добија Вејда и Торнтона а ја Монроа и Криса Пола. Морам да одбијем.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Meni je Blair došao, mogu da računam na njega već od sutra.
Nolle- mvp
Тако сам и мислио. Треба проћи два дана како би се трејд "озваничио".
blagoje- prva petorka
Nolle ::Meni je Blair došao, mogu da računam na njega već od sutra.
Ја сам краткорочно много изгубио, јер је Блер био једини играч који је током сутрашњег дана могао да ми игра на позицији 4. Већ 2 дана за редом ћу играти без једног играча у постави, што је већ велика предност за мог противника. Ипак, задовољан сам самим трејдом, дугорочно ћу верујем имати користи јер ми је позиција бека била најслабија у тиму.
ZuLuofVozdovac- mvp
Moje mišljenje je da sam ja dobio mnogo više nego ti, pogotovo ako uspem da uvalim nekome u paketu Lewis i Frye, za nekog boljeg beka da ga upravim sa Wrightom i neku 4/5. Sada samo čekam nekoga ko je spreman da mi da dobrog beka i bilo kakvog visokog za ovu dvojicu što ja nudim. Jer mi centri zaista ne trebaju pored Noah, McGee, Blair (starter), Camby (starter).
Nolle- mvp
blagoje ::Ајмо редом.
@slobokv83
jednostavno rečeno, kajem se što nisam uzeo Wade-a, a birao sam tačno pre tebe i uzeo sam Paula. Mislim da će Paul biti korisniji od Wade ove godine, ali u mom rasporedu igrača, Wade bi mi bolje popunio pozicije, tako da je meni to u svakom slučaju produktivnije.
Upravo brojim koliko gubim sa Monroom, ako uzmem Totntona, dobijam 17 neispunjenih pozicija, a ako prodam Monroa gubim, do sada sam stigao do 11 a tek je polovina februara, uffffffffff, mnogo treba energije u ovome.
a ako ubacim još jednog igrača u trejd tipa Austina Daye-a, jel možeš da se odrekneš najproduktivnijeg igrača?
slobokv83- mvp
Колико пре прве утакмице се закључавају тимови? Није да ми данас треба та информација јер имам само два играча са правом наступа вечерас, али за убудуће.
Ноћас (јутрос) сам се детаљно позабавио ростерима свих 14 учесника и некако најуједначнији, најпокривенији су :Mad Cows ( Ray Allen), Erdoglija Kingdom ( MAcijauskas) i Karaburma Kings ( NikolaTesla).
Rej, шта тражиш за Казинса?
Едит: Слобо, много ми се свиђа Остин Деј- ниско крило од 211, са одличном покретљивошћу, дриблингом, сјајним шутом, практично сушта супротност нашем Јану и мислим да ће ове године играти више од Тејшона Принса. Али, Вејда не могу да се одрекнем. А да не помињем да сам на позицијама које покрива Деј одлично ситуиран.
Ноћас (јутрос) сам се детаљно позабавио ростерима свих 14 учесника и некако најуједначнији, најпокривенији су :Mad Cows ( Ray Allen), Erdoglija Kingdom ( MAcijauskas) i Karaburma Kings ( NikolaTesla).
Rej, шта тражиш за Казинса?
Едит: Слобо, много ми се свиђа Остин Деј- ниско крило од 211, са одличном покретљивошћу, дриблингом, сјајним шутом, практично сушта супротност нашем Јану и мислим да ће ове године играти више од Тејшона Принса. Али, Вејда не могу да се одрекнем. А да не помињем да сам на позицијама које покрива Деј одлично ситуиран.
blagoje- prva petorka
to sam tek izvalio posle drafta da su u najvećoj prednosti oni koji su birali kombo igrače, a pogotovo kombo igrača u prvoj rundi, kao ti Vejda, Mihael Gasola (i to uzeo ga je sa desete pozicije), LeBron i Kevin Love naravno...a mi koji smo uzeli igrača iz prve runde sa samo jednom pozicijom u većem smo problemu, mislim na Pola, Hauarda, Rouza...jbg, još sam birao pre tebe blagoje.
sada krećem na basket, a večeras ću da razmislim šta da radim sa Monroom, da li ga menjati ili ne (gubim 15 pozicija koje ne mogu da nadoknadim, a sa Torntonom dobijam 17 koje nisam nikada ni imao).
sada krećem na basket, a večeras ću da razmislim šta da radim sa Monroom, da li ga menjati ili ne (gubim 15 pozicija koje ne mogu da nadoknadim, a sa Torntonom dobijam 17 koje nisam nikada ni imao).
slobokv83- mvp
Зулу, одмах си кренуо да муљаш. Да те нисам видео да приговориш реч Штерну убудуће.
Одрекао си се W. Johnson-а и D.Blair-а,а добио D.DeRozan-а и C.Hayes-а. Одличан посао. Да ниси дао и пикове?
Одрекао си се W. Johnson-а и D.Blair-а,а добио D.DeRozan-а и C.Hayes-а. Одличан посао. Да ниси дао и пикове?
blagoje- prva petorka
svi bre reaguju kao da sam mu dao u najmanju ruku Kobija za Miličića
Nolle- mvp
Шалим се, наравно.
Не, него сам љут на себе што сам потпуно заборавио чињеницу да Зулуов ортак има слабу ротацију на SG, а да је преплављен центрима и крилним центрима. Он има оно што мени треба, а ја оно што њему треба. Али, Зулу је био бржи.
Не, него сам љут на себе што сам потпуно заборавио чињеницу да Зулуов ортак има слабу ротацију на SG, а да је преплављен центрима и крилним центрима. Он има оно што мени треба, а ја оно што њему треба. Али, Зулу је био бржи.
blagoje- prva petorka
A mozda Zuluov ortak i ne postoji nego je zulu napravio jos jedan nalog koji koristi za IE i ubija nas
Mihael- mvp
Šta mi znači ovaj šesti igrač? Je l se i on računa, tj. je l se i njegovi poeni sabiraju?
Bodi Bond- mvp
Slobo, imaš predlog za veliki trejd.
Bodi Bond- mvp
Sad sam video scoreboard gde pratimo rezultate svih nasih duela, ako su zasrali sa igracima koje su stavljali na trade listu a koji trenutno nisu u NBA, sa ovim su napravili pun pogodak, bas po mom ukusu.
Samo mi nije zasto Alen ima tako malo poena po toj statistici kad igra fantasticnu utakmicu, samo ima 3 izgubljene lopte i 1 promasen sut. Mozda UTL igraci ne dobijaju 100% ucinka?
Greska, ja sam pogresno racunao.
Samo mi nije zasto Alen ima tako malo poena po toj statistici kad igra fantasticnu utakmicu, samo ima 3 izgubljene lopte i 1 promasen sut. Mozda UTL igraci ne dobijaju 100% ucinka?
Greska, ja sam pogresno racunao.
Mihael- mvp
Stvarno odlično odrađeno!
Uživo se menjaju rezultati, svaka čast!
Uživo se menjaju rezultati, svaka čast!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
jbm li ga Bodi, bacio si me u dilemu, ni ja ne bih da dajem svog najproduktivnijeg igrača, ali da razmislim još malo....da se završi derbi.
slobokv83- mvp
Bodi Bond ::Šta mi znači ovaj šesti igrač? Je l se i on računa, tj. je l se i njegovi poeni sabiraju?
Не битно Боди. Бас ти је одиграо партију каријере, Кармело једну од бољих у дресу Њујорка... А следи МекРоберстових 40 минута у дресу Лејкерса... Данашњи дан добијаш са лаганих 10 разлике.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 11 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu