NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
pa nadam se da će Mekgrejdi imati veću minutažu, Radmanović će sigurno imati 30 minuta. Još da se oporavio od povrede i nek donese neki poen protiv slabašnog Nju Džersija.
Ti imaš problem što ti najdominantniji igrač igra samo 2 puta, mada sam te ja malo pojačao ovim trejdom, ali nema veze, došao sam do igrača koga sam želeo. Samo da me ne natrpaju moji
Ti imaš problem što ti najdominantniji igrač igra samo 2 puta, mada sam te ja malo pojačao ovim trejdom, ali nema veze, došao sam do igrača koga sam želeo. Samo da me ne natrpaju moji
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Igrala su mi samo 2 igraca, ali izvukao me Cendler sa 8 poena, tako da ne zaostajem puno posle prvog dana
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
pa meni su igrala 3 da kažemo, jer 8 minuta Mekgrejdija i njegovih 0,6 ne mogu da računam. Gde se otrava Grendžer, pu! E ako sam ti ga poslao
slobokv83- mvp
- Ponuda za Macijauskasa
Jason Terry 9 utakmica - 23.3 index
Carlos Delfino 6 utakmica - 15.1 index
-----------------------------------------------
15 utakmica, index 38.1 - prosek 2.54
za
Danilo Galinari 10 utakmica - 38.1 index
Anthony Morrow 10 utakmica - 16.8 index
----------------------------------------------------
20 utakmica, index 54.9 - prosek 2.75
-----------------------------------------------------------------------
- Ponuda za Ray Allena:
D.J Augustin 9 utakmica - 31 index
Dorell Wright 8 utakmica - 14.5 index
---------------------------------------------
17 utakmica, 45.5 index - 2.68 prosek
za
Andre Igoudala 8 utakmica - 30.3 index
Kemba Walker 9 utakmica - 14.7 index
------------------------------------------------
17 utakmica, 45 index - prosek 2.65
- ODBIJENO - ponuda je dobra, ali ne želi da daje Igoudalu, a i već ima 2 pleja
ako Macijauskas odbije
- Ponuda za Slobu
za
Marvin Williams 9 utakmica - 24.1 index
Toney Douglas 9 utakmica - 12.4 index
18 utakmica, 36.5 index - prosek 2.03
- ODBIJENO - igrači koje mu nudim, mu nisu potrebni
Ako Ray Allen odbije
- Ponuda za Lion underdog
Za
Joe Johnson 10 utakmica - 28.3 index
Mo Williams 6 utakmica - 15.5 index
16 utakmica, 43.8 index - prosek 2.74
- ODBIJENO - ne želi da daje Johnsona
Ako i Maci odbije, zaključavam ekipu, i ne radim više trejdove, igram sa ovim što imam.
za
Danilo Galinari 10 utakmica - 38.1 index
Anthony Morrow 10 utakmica - 16.8 index
20 utakmica, index 54.9 - prosek 2.75
- Ponuda za Ray Allena:
za
Andre Igoudala 8 utakmica - 30.3 index
Kemba Walker 9 utakmica - 14.7 index
------------------------------------------------
17 utakmica, 45 index - prosek 2.65
- ODBIJENO - ponuda je dobra, ali ne želi da daje Igoudalu, a i već ima 2 pleja
ako Macijauskas odbije
- Ponuda za Slobu
za
Marvin Williams 9 utakmica - 24.1 index
Toney Douglas 9 utakmica - 12.4 index
18 utakmica, 36.5 index - prosek 2.03
- ODBIJENO - igrači koje mu nudim, mu nisu potrebni
Ako Ray Allen odbije
- Ponuda za Lion underdog
Za
Joe Johnson 10 utakmica - 28.3 index
Mo Williams 6 utakmica - 15.5 index
16 utakmica, 43.8 index - prosek 2.74
- ODBIJENO - ne želi da daje Johnsona
Ako i Maci odbije, zaključavam ekipu, i ne radim više trejdove, igram sa ovim što imam.
Poslednji izmenio Nolle dana Uto 10 Jan 2012 - 1:29, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Lion underdogu moras da posaljes na fantaziju, ne cita on forum
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
prvo Ray da vidim šta će da kaže.
Eto gledao sam indexe, pokušavao da budem realan, ali sada će ponovo Bodi da kaže da šalje bezobrazne ponude. Juče sam poslao par izuzetno korektnih predloga nekim momcima, ali do trejdova nije došlo.
Videćemo, ako mi nijedan od ova 4 ne prođe. Više ne nudim, a ni ne dajem ništa u buduće.
Eto gledao sam indexe, pokušavao da budem realan, ali sada će ponovo Bodi da kaže da šalje bezobrazne ponude. Juče sam poslao par izuzetno korektnih predloga nekim momcima, ali do trejdova nije došlo.
Videćemo, ako mi nijedan od ova 4 ne prođe. Više ne nudim, a ni ne dajem ništa u buduće.
Nolle- mvp
Чита он форум, читао га је и док се није недавно регистровао, једино што га не занима да сад ту нешто пише.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Slobo, jel se secas sta sam ti rekao na pocetku fantazija kada smo pisali o Kamanu i njegovom igranju na PF ?
Mihael- mvp
Godina : 37
ma sećam se, al jbg morao sam da ga dropujem zbog neke druge kombinacije. Vidim da se drexu isplati, al zato Okafor nikako
slobokv83- mvp
Zašto Nolle ne sme meni da pošalje ponudu?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Juče me je net zezao, pa bih da zamolim Zulua da napiše ko se žalio zbog trejda između Bodija i Koleta.
Junglezburn- mvp
Pozdrav svima, znamo se sa fantazija:)
Vidim da je onaj trejd sa Kris Polom izazvao puno bure, pa moram da kazem da sam ja odmah poslao protest.
Na prvi pogled se vidi da je trejd neravnopravan, a i kad se uporedi average stats vidi se razlika od 2,3 poena na strani Cerak Heat. Moje je subjektivno misljenje da je to sasvim dovljno za veto.
E, da. Citam jedan drugi forum ponekad i video sam da je tamo bio stopiran trejd Pol - Brajant.
Edit jos jedan, koristim ovu priliku da kazem da sam zainteresovan za vejda ili brajanta, pa likovi koji ih imaju neka vide da li ima mogucnosti za saradnju. Isto tako nudim PF/C, bilo kog sem novickog (mada on moze za vejda i brajanta naravno) za jednog solidnog SG, po mogucstvu PG-SG sa prosekom oko 3 i vise. Gay Stop. Sifra: daj sta das.
Vidim da je onaj trejd sa Kris Polom izazvao puno bure, pa moram da kazem da sam ja odmah poslao protest.
Na prvi pogled se vidi da je trejd neravnopravan, a i kad se uporedi average stats vidi se razlika od 2,3 poena na strani Cerak Heat. Moje je subjektivno misljenje da je to sasvim dovljno za veto.
E, da. Citam jedan drugi forum ponekad i video sam da je tamo bio stopiran trejd Pol - Brajant.
Edit jos jedan, koristim ovu priliku da kazem da sam zainteresovan za vejda ili brajanta, pa likovi koji ih imaju neka vide da li ima mogucnosti za saradnju. Isto tako nudim PF/C, bilo kog sem novickog (mada on moze za vejda i brajanta naravno) za jednog solidnog SG, po mogucstvu PG-SG sa prosekom oko 3 i vise. Gay Stop. Sifra: daj sta das.
underdog- brisač parketa
- Datum upisa : 02.01.2012
underdog ::Pozdrav svima, znamo se sa fantazija:)
Па знате се ваљда са баскета?
И види, нема потребе уопште да се правдаш. Ја сам видео ово питање али намерно нисам хтео да одговорим, јер то води томе да у будућности нико неће смети да се жали око било чега. Чим нешто каже, одмах ће морати то да објашњава, да се његовим именом лицитира овде на форуму....
Ја бих питао ко мисли да Боди боље пролази у овом трејду, али нећу уопште да продубљујем глупу тему.
Ево, ако треба ја сам први мислио да је неуједначено, јавно сам изнео своје мишљење тј. током првог кога егал а после rape (мислим да је Слоба јавно изнео такво мишљење, и саветова о Бодија да размисли). Али нема везе то ни са каквим жалбама, ја сам рекао могу ја први да мислим шта хоћу али ако они који су уговорили трејд остану при њему тако ће и бити (ако не буде баш 10 жалби). Моје је да их упозирим, као што сам до сада велики број пута радио, Нолету сам данас рекао да му једна понуда није уреду, мислио сам и јуче за Џеферсона али сам после схватио да је ок. Моја једина грешка у раду до сада је што нисам размотрио трејд Скола-Одом и нисам послао савет Реју да размисли него сам га по аутоматизму одобрио... Они који су одустали јуче од трејда су ми у чату изнели своје разлоге зашто су одустали, ја их разумем али опет ми не пада на памет да то сад пишем овде на форуму, њихова ствар...
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja sam za Skolu dobio Odoma i Henzbroa. Henzbro je igrao odlicno predsezonu (sto i ne mora mnogo da znaci). U prvom mecu sezone imao je jak dabl dabl ucinak od cini mi se 15 poena i 13 skokova. Odom je takodje odigrao jednu ili mozda dve utakmice. U tom trenutku niko nije mogao da pretpostavi da ce ovakve kriminalne partije da pruza. To je bila moja losa procena i nije bilo razloga da se trejd stopira. Iz danasnje perspektive je ocigledno da sam pogresio, ali boze moj... Desava se. Ipak je sve ovo samo igra.
Ray Allen- prva petorka
Вејд за сада није на продају, а и да јесте, морао бих да будем безобразан па да ти тражим Вестбрука и Новицког. Мада опет то не бих урадио јер не волим Вестбрука. Ако се сећам добро већ си ми послао добру понуду- Ибака и Вестбрук за Вејда, и то сам одбио.underdog ::
Што се овог другог тиче, тј. PG-SG позиције нудим ти Имана Шамперта ( просек 3,2) за неког од твојих PF / C, преферирам Бориса Дијаоа (3,5), могао би и Ибака (2,9). Ако сматраш да понуда није добра жали се Тадићу.
Нисам геј.
Понуда одговара шифри: дај шта даш.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Kobe nije na prodaju.
slobokv83- mvp
Zulu, zašto izbegavaš da odgovoriš na pitanje?
Isto pitanje ti je i blagoje juče postavio, i njega si iskulirao?
Onda pošalješ sms Bodiju da su se već 3 čoveka žalila (koja 3?), i šta je on trebalo da ti odgovori? Ko jh jebe, potvrdi trejd?
Reci lepo tri imena, imamo pravo da znamo.
Niko ne kaže da oni moraju da se pravdaju, niti da u budućnosti niko neće smeti da se žali, niti će se bilo čije ime licitirati.
Hvala underdogu što se javio i izneo svoj stav, isto tako sam se ja javio kada sam smatrao da su tebi neki igrači poklonjeni, ali sam rekao svaka čast na uspešnom poslovanju.
Isto pitanje ti je i blagoje juče postavio, i njega si iskulirao?
Onda pošalješ sms Bodiju da su se već 3 čoveka žalila (koja 3?), i šta je on trebalo da ti odgovori? Ko jh jebe, potvrdi trejd?
Reci lepo tri imena, imamo pravo da znamo.
Niko ne kaže da oni moraju da se pravdaju, niti da u budućnosti niko neće smeti da se žali, niti će se bilo čije ime licitirati.
Hvala underdogu što se javio i izneo svoj stav, isto tako sam se ja javio kada sam smatrao da su tebi neki igrači poklonjeni, ali sam rekao svaka čast na uspešnom poslovanju.
Junglezburn- mvp
Mislim da nebi trebala da se dize denzija oko toga, ovo je prvenstveno igra i takva bi trebala da ostane... Mislim da svi mozemo normalno da raspravljamo i to je to, nema potrebe da se neko plasi da iznese svoje misljenje, ma koliko ono bilo cudno...
Evo, i ja sam pricao sa Zuluom na tu temu, on mi je u PP dok smo pricali o mogucem trejdu nagovestio da ne zna sta da radi sa trejdom, pitao me za moje misljenje, i ja sam rekao da je meni trejd ok, jeste pitanje da li bi ga ja prihvatio ( vise iz razloga sto mi se ne svidja Evans kao igrac ) ali sam rekao da mi je primamljiv odnos pozicija 4-2 posto i Evans i Dzek mogu da igraju PG-SG to da je to mozda stvar koja trejd cini jos vise zanimljivijim i prihvatljivijim.
Iskreno i mene je zanimalo ko je sve rekao da mu se trejd ne svidja, cisto informativno ali me je mrzelo da ulazimo za dzabe u raspravu da se ne desi situacija kao sa fantazijem od prosle godine...
Evo, i ja sam pricao sa Zuluom na tu temu, on mi je u PP dok smo pricali o mogucem trejdu nagovestio da ne zna sta da radi sa trejdom, pitao me za moje misljenje, i ja sam rekao da je meni trejd ok, jeste pitanje da li bi ga ja prihvatio ( vise iz razloga sto mi se ne svidja Evans kao igrac ) ali sam rekao da mi je primamljiv odnos pozicija 4-2 posto i Evans i Dzek mogu da igraju PG-SG to da je to mozda stvar koja trejd cini jos vise zanimljivijim i prihvatljivijim.
Iskreno i mene je zanimalo ko je sve rekao da mu se trejd ne svidja, cisto informativno ali me je mrzelo da ulazimo za dzabe u raspravu da se ne desi situacija kao sa fantazijem od prosle godine...
Mihael- mvp
Godina : 37
Slažem se Mihael.
Ne želim raspravu uopšte, samo odgovor na prosto pitanje.
Ako posumnjam da je zbog nesporazuma došlo do vetoa, onda želim da se taj nesporazum reši. To je sve...
Ne želim raspravu uopšte, samo odgovor na prosto pitanje.
Ako posumnjam da je zbog nesporazuma došlo do vetoa, onda želim da se taj nesporazum reši. To je sve...
Junglezburn- mvp
Објашњење зашто сам избегао одговор имаш у оквиру одговора Андердогу. Управо сам то рекао, ко хоће нека се јави, као што је право да се јавиш, право је и да се не јавиш. Ја све поруке које сам послао Бодију и све поруке које је он послао мени чувам па могу да покажем, да је мени намера била само да поништим трејд ја бих то урадио чим ми је он рекао поништи, не бих га још два пута терао да све размотри, евентуално промени трејд да би био онакав какав њему одговара, вез обзира на то шта било ко други мислио томе, да ли се жали и ли не.
До сада сам 10 пута рекао људима да преиспитају трејд и сваки пут ако обојица одговре да остају при своме ја потврдим без обзира на реакције других,
Е сад пошто си већ почео да ме прозиваш тражим да одеш тамо у ону историју трејдова па да ми кажеш у ком је то трејду мени нешто поклоњено да би могао тако да ме прозиваш, осим Џонсон - Хејс а оба играча су сада на листи слободних агената...
Да се неко жали на мој трејд бих рекао ко вас јебе, ако играч са коијм послујем жели да сарађује.
Врло је безобразно и лицемерно да ме сад смарају неки који би први почели да вичу на овим страницама како је овај или онај боље прошао да је трејд одобрен, а понављам ако играчи желе трејд остали су небитни.
И почињем да схватам полако Колетове мотиве за одустајање јуче...
До вета је дошло јер су играчи одустали, не због неспоразума, ако желе то ја ћу сада да им потврдим, без обзира што и сам сматрам да није уједначен.
До сада сам 10 пута рекао људима да преиспитају трејд и сваки пут ако обојица одговре да остају при своме ја потврдим без обзира на реакције других,
Junglezburn :: tako sam se ja javio kada sam smatrao da su tebi neki igrači poklonjeni, ali sam rekao svaka čast na uspešnom poslovanju.
Е сад пошто си већ почео да ме прозиваш тражим да одеш тамо у ону историју трејдова па да ми кажеш у ком је то трејду мени нешто поклоњено да би могао тако да ме прозиваш, осим Џонсон - Хејс а оба играча су сада на листи слободних агената...
Да се неко жали на мој трејд бих рекао ко вас јебе, ако играч са коијм послујем жели да сарађује.
Врло је безобразно и лицемерно да ме сад смарају неки који би први почели да вичу на овим страницама како је овај или онај боље прошао да је трејд одобрен, а понављам ако играчи желе трејд остали су небитни.
И почињем да схватам полако Колетове мотиве за одустајање јуче...
Junglezburn ::Ako posumnjam da je zbog nesporazuma došlo do vetoa, onda želim da se taj nesporazum reši. To je sve...
До вета је дошло јер су играчи одустали, не због неспоразума, ако желе то ја ћу сада да им потврдим, без обзира што и сам сматрам да није уједначен.
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, opusti se za početak, ja stvarno ne želim da stvaram atmosferu svađe.
Zašto bi, pobogu, bilo ko zamerio nekome što se žalio? Lepo sam objasnio da nema razloga da ne kažeš ko su ta trojica, ne vidm šta je tu loše po bilo koga.
I zašto sad ovo što sam spomenuo poklanjanje smatraš za prozivku? Isto tako sam se izrazio i prvi put, sve ok...
''Ћути, још ниси видео за шта је Боди поклонио играче које си му ти посало за Брајанта.''
Izvini što sam morao da te citiram, samo da pokažem da nisam jedini koji povremeno komentariše trejdove, ne smatram da je to uvek nešto loše, i zbog tog komentarisanja te ne smatram za licemera, bezobraznika ili smarača...
Zašto bi, pobogu, bilo ko zamerio nekome što se žalio? Lepo sam objasnio da nema razloga da ne kažeš ko su ta trojica, ne vidm šta je tu loše po bilo koga.
I zašto sad ovo što sam spomenuo poklanjanje smatraš za prozivku? Isto tako sam se izrazio i prvi put, sve ok...
''Ћути, још ниси видео за шта је Боди поклонио играче које си му ти посало за Брајанта.''
Izvini što sam morao da te citiram, samo da pokažem da nisam jedini koji povremeno komentariše trejdove, ne smatram da je to uvek nešto loše, i zbog tog komentarisanja te ne smatram za licemera, bezobraznika ili smarača...
Junglezburn- mvp
ОК, извини стварно, нисам ја мислио конкретно на тебе поводом лицемера, безобразника, нити стварно имам жељу да се свађамо. Мислим на све који стварају атмосферу неке моје кривице овде јер сам радио посао како мислим да треба... Извини у сваком случају. Ја бих искључио право вета кад сам правио лигу али сам се плашио ортчких односа који би могли да дођу до изражаја нарочито крајем марта кад буде био trade deadline а кад неки већ буду били свесни да ништа не могу да ураде...
Ако кажем жалио се овај ко је написао јавно, ја сам проитв, зашто је потребно да кажем ко је још био против ево кажем му ја сам нека се јави ако жели, а ако не жели нећу ни ја да наводим ако он не жели. Поштуј право да се неко жали тајно, као што ти имаш право да се жалиш јавно, ја сам јуче преговарао са 10 људи око разноразних трејдова, свашта сам чуо а не поклапа се све са оним што се прича овде јавно. Ја први све редом прозивам, јуче сам опелео по Слоби због Џеферсона (иако је био ни крив ни дужан Реј је био тај који нуди), данас по Благоју, раније сам у сваком дргугом посту писао да је Боди зајебао Слобу око Пол-Брајант иако се после испоставило да није тако... Ја радим тако, неко другачије и то је то.
Ако кажем жалио се овај ко је написао јавно, ја сам проитв, зашто је потребно да кажем ко је још био против ево кажем му ја сам нека се јави ако жели, а ако не жели нећу ни ја да наводим ако он не жели. Поштуј право да се неко жали тајно, као што ти имаш право да се жалиш јавно, ја сам јуче преговарао са 10 људи око разноразних трејдова, свашта сам чуо а не поклапа се све са оним што се прича овде јавно. Ја први све редом прозивам, јуче сам опелео по Слоби због Џеферсона (иако је био ни крив ни дужан Реј је био тај који нуди), данас по Благоју, раније сам у сваком дргугом посту писао да је Боди зајебао Слобу око Пол-Брајант иако се после испоставило да није тако... Ја радим тако, неко другачије и то је то.
ZuLuofVozdovac- mvp
Evo da kažem najprostije moguće zašto sam posumnjao da je došlo do nesporazuma:
Da je Bodi juče bio na forumu uveren sam da ne bi poništio trejd.
On je reagovao na ono ''trojica su se žalili'' a nije bio upoznat sa njihovim konkretnim žalbama.
Smatram da je fer da bar oni koji trejduju budu upoznati sa konkretnim žalbama, imaju pravo da znaju da li su to žalbe ili samo komentari na trejd, ili nisu žalbe uopšte (nemoj ovo da skontaš kao prozivku).
Možda grešim, ali mislim da si ti komentarisanje zamenio za žalbe, odnosno tako predstavio Bodiju u sms-u da bi skratio priču, a ovaj pak odreagovao na to u maniru duše kakva jeste ne želeći da se nekom zameri, ili ja samo mnogo gledam CSI u poslednje vreme...
Da je Bodi juče bio na forumu uveren sam da ne bi poništio trejd.
On je reagovao na ono ''trojica su se žalili'' a nije bio upoznat sa njihovim konkretnim žalbama.
Smatram da je fer da bar oni koji trejduju budu upoznati sa konkretnim žalbama, imaju pravo da znaju da li su to žalbe ili samo komentari na trejd, ili nisu žalbe uopšte (nemoj ovo da skontaš kao prozivku).
Možda grešim, ali mislim da si ti komentarisanje zamenio za žalbe, odnosno tako predstavio Bodiju u sms-u da bi skratio priču, a ovaj pak odreagovao na to u maniru duše kakva jeste ne želeći da se nekom zameri, ili ja samo mnogo gledam CSI u poslednje vreme...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Evo da kažem najprostije moguće zašto sam posumnjao da je došlo do nesporazuma:
Da je Bodi juče bio na forumu uveren sam da ne bi poništio trejd..
Ако је тако нека га слободно поново уговори исти такав и биће одобрен... Ја мислим да трејд није далеко од изједначености, Гордона треба заменити Вестом или неким сличним играчем и то је то,а ли како ког се договоре биће прихваћено. Није одустао само Боди, и Коле је колико ми је познато одустао.
ZuLuofVozdovac- mvp
Jungle, Love te ... samo tako sredina 2/4 on ima 0/5 iz igre
Ovaj McGee da nema ovoliko izbubljenih lopti... 3.7 index bi imao -.-
Ovaj McGee da nema ovoliko izbubljenih lopti... 3.7 index bi imao -.-
Nolle- mvp
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 31 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu