NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Још једно запажање, по мом мишљењу Боди је одрао Слобу у оном трејду - Крис Пол и Ерик Гордон за Брајанта и Неша, а цео форум је викао како је трејд ненормално повољнији за Слобу...
Фрај је ове године на свим драфтвима одржаним на Јаху-у у просеку био 47 пик, а Гибсон 202 и у преко 80% лига је слободан агент (што ће Бога ми и код нас ускоро постати)...
Фрај је ове године на свим драфтвима одржаним на Јаху-у у просеку био 47 пик, а Гибсон 202 и у преко 80% лига је слободан агент (што ће Бога ми и код нас ускоро постати)...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja sam Zulu tvog Hendersona dooobrooo iskoristio. A Blair... I ti i ja smo rekli, da ce biti dobar... Ja nemam nista protiv nasih trejdova , a ovaj je bio sala. Taj Gibson je ocajno otvorio sezonu, prakticno je Tesla dobio 2 za 1.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle ::Ja sam Zulu tvog Hendersona dooobrooo iskoristio. A Blair... I ti i ja smo rekli, da ce biti dobar... Ja nemam nista protiv nasih trejdova , a ovaj je bio sala. Taj Gibson je ocajno otvorio sezonu, prakticno je Tesla dobio 2 za 1.
Ја сам му и понудио 2 за 1, остало је било кусур, тј да убаци нешто ако нема намеру да отпушта да би створио место.
Са Нолетом најбоље послујем, све иде као подмазано, таман мислим да сам добро прошао и онда кад видим учинке играча које сам му дао...
ZuLuofVozdovac- mvp
Za Blaira sam lepo rekao, imace on visoke procente, sto je za ovako bodovanje spas. Samo da se nisam zajebao sa Delfinom, moracu malo da ga cekam verovatno.
Imam u planu 2 trejda, ali posle nove godine... Videcemo kako ce to proci...
Imam u planu 2 trejda, ali posle nove godine... Videcemo kako ce to proci...
Nolle- mvp
Jel zna neko kada se oporavlja Pirs?
Mislim cekacu ga ja ako treba i celu sezonu, nego cisto da znam
Mislim cekacu ga ja ako treba i celu sezonu, nego cisto da znam
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Trebalo bi da igra večeras.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Samo jedno pitanje.
Zelim da angazujem slobodnog agenta. On nije draftovan. Potrbno je da otpustim jednog svog igraca, pa tek onda da ga angazujem. Za koliko dana ce mi doci i da li tu postoje dodatne komplikacije?
Zelim da angazujem slobodnog agenta. On nije draftovan. Potrbno je da otpustim jednog svog igraca, pa tek onda da ga angazujem. Za koliko dana ce mi doci i da li tu postoje dodatne komplikacije?
Ray Allen- prva petorka
FA dodaješ klikom na zeleni krstić, zatim ti se louduje nova stranica sa koje biraš kog igrača da izbaciš kako bi napravio mesto za novog.
Ukoliko tvog FA niko nije pikirao dobijaš ga odmah, ali ako neko jeste pre tebe ili nekoliko vas, onda ga dobija onaj sa najboljim waiverom...
U svakom slučaju probaj da dovedeš koga hoćeš i videćeš da li će ti odmah stići.
Ukoliko tvog FA niko nije pikirao dobijaš ga odmah, ali ako neko jeste pre tebe ili nekoliko vas, onda ga dobija onaj sa najboljim waiverom...
U svakom slučaju probaj da dovedeš koga hoćeš i videćeš da li će ti odmah stići.
Junglezburn- mvp
ZuLu, nemoj ti meni tu da sam ja nekog odrao da pominješ kada tebe ljudi prozivaju za nameštanje. Uz dvojicu koju si naveo ja sam dao i Džeta. To je bio pošten trejd.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Не, не ја сам написао да је то био мој лични утисак, док је цео форум био на становишту да је Слоба одрао тебе. На крају су вам играчи завршили у минусу. Навео сам то као пример да се моје мишљење не поклапа баш увек са општим мишљењем. Причало се да сам ја много боље прошао у трејду данас, а испоставило се да сам послао два играча од којих је сваки понаособ на вечерашњим мечевима имао бољи учинак него један којег сам добио (другог не рачунам јер га отпуштам).
Блер на последња два меча прави учинак већи од 4 а ДеРозен којег сам довео ми је два пута играо и имао у просеку 2.3 а сви су викали како се Ноле зајебао...
Дам Гарнета који је у дуелу против Бодија имао укупно 12.1 (шут 21/40, 23 скока, 12 асистенција, 4 украдене, 5 блокада - дакле одличан учинак) а доведем Геја који је у истом периоду играо исти број утакмица и остварио учинак 9.9 и при том пошаљем Фраја (кога ви прозивате због пар лоших мечева на почетку а он вечерас исто 4.1, 16 скокова) и опет сам ја неког одрао...
Блер на последња два меча прави учинак већи од 4 а ДеРозен којег сам довео ми је два пута играо и имао у просеку 2.3 а сви су викали како се Ноле зајебао...
Дам Гарнета који је у дуелу против Бодија имао укупно 12.1 (шут 21/40, 23 скока, 12 асистенција, 4 украдене, 5 блокада - дакле одличан учинак) а доведем Геја који је у истом периоду играо исти број утакмица и остварио учинак 9.9 и при том пошаљем Фраја (кога ви прозивате због пар лоших мечева на почетку а он вечерас исто 4.1, 16 скокова) и опет сам ја неког одрао...
ZuLuofVozdovac- mvp
Koga sam ja sinoć iskusno ostavio na klupi
P.S
Nolle ne može da se zajebe Nolle zna šta radi
P.S 2
Delfino sinoć zaigrao, od 1/10 C.J. Miles ne može da bude gori
P.S
Nolle ne može da se zajebe Nolle zna šta radi
P.S 2
Delfino sinoć zaigrao, od 1/10 C.J. Miles ne može da bude gori
Nolle- mvp
ZuLuofVozdovac ::... Тај Хендерсон је прва нападачка опција у Шарлоту, сваку утакмицу опали 20 пута ка кошу, има скокове, асистенције... скроз зајебан играч од почетка сезоне никада није имао мање од 3.5. Млекце није ни свестан каквог је играча добио од Нолета...
Е то до момента док не дође код мене. Када дође код мене прву утакмицу пребаци 4, али ја га искусно оставим на клупи да се прилагоди мало новом тиму, а онда га другу гурнем у ватру, а он 1.8 Колико већ на следећој утакмици иде у минус
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Ja pridjoh na osmicu poena Blagoju, pitaj Boga kako :S Gubio sam 14 dok nije Grifin uleteo. Ja nikako da odradim trejd. Svi me odbijaju iako dajem redovno bolje igrace nego sto uzimam da bih mogao da pokrijem sve pozicije
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ja više ne znam kome nisam nudio Millsapa za nekog SG SF a ljudi ni da čuju. Na tri utakmice prosek mu je 4 sa tendencijom porasta, drugi najbolji igrač u timu iza Lava. Sad ako mi neko ponudi trejd koji uključuje njega dobro ću da razmislim...
Junglezburn- mvp
Milsapa ti verovatno niko neće uzeti 1 na 1, probaj 2 na 2 ili 3 na 3 neki trade, pa da nekome mazneš nekog SG/SF
Nolle- mvp
Vidiš, upravo tako svi razmišljaju, kao da ću da im maznem nešto... Samo ne znam šta ću da im maznem ako nema nijednog SG/SF-a na fantaziju koji je bolji od Milsapa... Tako da on za sada ostaje kod mene iako mi fali SG/SF.
Junglezburn- mvp
vidiš Jungle, isto ti je kod mene kada je Rubio u pitanju...
a što se tiče čuvanja Lebrona, Mihael pisao na NBA temi: pa LeBron je od samog početka oduševljen kako Rubio igra i kako vuče kontre, pravi tranziciju, zato nije hteo ništa da prepusti slučaju i čuvao ga je na kraju, mada im ni to nije pomoglo jer se Rubio stvarno mnogo dobro kreće po terenu i jebeno svakog igrača vidi i daje pas na vreme. Lebron na twiteru od početka iskazuje divljenje Rubijevoj igri.
Rekao sam da će Rubio da potisne Ridnora iz prve petorke, još se nije desilo, ali Ridnor 17 minut juče, a Rubio 30.
a što se tiče čuvanja Lebrona, Mihael pisao na NBA temi: pa LeBron je od samog početka oduševljen kako Rubio igra i kako vuče kontre, pravi tranziciju, zato nije hteo ništa da prepusti slučaju i čuvao ga je na kraju, mada im ni to nije pomoglo jer se Rubio stvarno mnogo dobro kreće po terenu i jebeno svakog igrača vidi i daje pas na vreme. Lebron na twiteru od početka iskazuje divljenje Rubijevoj igri.
Rekao sam da će Rubio da potisne Ridnora iz prve petorke, još se nije desilo, ali Ridnor 17 minut juče, a Rubio 30.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Uff, uzeh Parga da bi mi igrao večeras a on će moći tek od sutra za mene da igra...
Edit: A ne može da se poništi...
Edit: A ne može da se poništi...
Junglezburn- mvp
bas iz tog razloga mi se svidja to skupljanje FA
Bilo bi glupo, sa previse kalkulisanja da je dan za dan.
Bilo bi glupo, sa previse kalkulisanja da je dan za dan.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ma znao sam ja da nije dan za dan, nego sam se preračunao...
Junglezburn- mvp
Реално, ја сад досад водио из разлога што твој Бајнам није имао право наступа. То је основни разлог, а други је што сам досад увек погађао са избором играча. Све до синоћ. Оставим Варежаоа (дабл- дабл) и Корија Магетија ( 20 поена, најбоља утакмица сезоне) а убацим Сколу кога су уништили центри Мемфиса и Пола Џорџа који за пар минута добија 2 личне и на крају је једва изашао из минуса. Вејд и Џош Смит једва просечни.Koleman ::Ja pridjoh na osmicu poena Blagoju, pitaj Boga kako :S Gubio sam 14 dok nije Grifin uleteo. Ja nikako da odradim trejd. Svi me odbijaju iako dajem redovno bolje igrace nego sto uzimam da bih mogao da pokrijem sve pozicije
Коле кома, а Благое неверуе.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ako je neko zainteresovan za trejd, nudim Amira Džonsona za PG/SF odgovarajućeg kvaliteta.
Očekujem da se javi veliki broj zainteresovanih!
Očekujem da se javi veliki broj zainteresovanih!
Junglezburn- mvp
ček, ček...a koje je vreme čekanja kada trejdujemo igrače: ako recimo izvršim trejd 1.1 kada ću moći da računam na igrače? Je l 3.1.?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Slobo, ne drži me za reč, ali 99% sam uveren da bi mogao da računaš na igrača 2.1...
Junglezburn- mvp
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 17 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu