NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
to je loše jer ja tog igrača koga želim da trejdujem, takođe želim i da iskoristim 2.1. Je l zna neko sa sigirnošću da mi odgovori kada treba da trejdujem igrača da bi ga nemao 3.1.?
2. pitanje: ako je broj FA koje mogu da angažujem za nedelju dana 3, da li se sledeći FA može angažovati već 1.1 jer nedelju dana ističe 31.12 ili se ova nedelja računa za vreme celog duela?
3. Da li FA angažovan danas igra i sutradan(ako ga angažujem 2.1. igra li 3.1)?
2. pitanje: ako je broj FA koje mogu da angažujem za nedelju dana 3, da li se sledeći FA može angažovati već 1.1 jer nedelju dana ističe 31.12 ili se ova nedelja računa za vreme celog duela?
3. Da li FA angažovan danas igra i sutradan(ako ga angažujem 2.1. igra li 3.1)?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
1. treba da ga trejdujes 2.1
2.mislim da 1.1. krece novi ''krug''
3. FA angazovan danas ti dolazi tek u utorak jer su postavljeni termini utorak i petak.
2.mislim da 1.1. krece novi ''krug''
3. FA angazovan danas ti dolazi tek u utorak jer su postavljeni termini utorak i petak.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne znam da li si dobro formulisao pitanje ili ja nešto ne razumem...slobokv83 ::3. Da li FA angažovan danas igra i sutradan(ako ga angažujem 2.1. igra li 3.1)?
FA angažovan danas ne igra danas (primer, ja angažovao Parga - igra tek od sutra), a ne vidim nijedan razlog zašto ne bi igrao sutra... prekosutra... nakosutra...
Poslednji izmenio Junglezburn dana Sub 31 Dec 2011 - 4:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kole, meni sutra igra Pargo, a sutra je nedelja... ili ponedeljak... jebem li ga... utorak nije.Koleman ::3. FA angazovan danas ti dolazi tek u utorak jer su postavljeni termini utorak i petak.
Junglezburn- mvp
hvala Kole, sad sam sve razjasnio i nisi trebao ovo da mi kažeš jer sledeću igram protiv tebe
imam spremljeno sve šta ću tada da radim i sa dosta stvari sam raskrstio tako da sve što se dešavalo sam ispucao protiv Noleta koji me je ovaj prvi duel dobio.
imam spremljeno sve šta ću tada da radim i sa dosta stvari sam raskrstio tako da sve što se dešavalo sam ispucao protiv Noleta koji me je ovaj prvi duel dobio.
slobokv83- mvp
Jungle kada si ga angažovao?
ja se tripujem oko vremenske razlike, možda je tada kod njih bio 30.12 a on ti u stvari igra 1.1
ja se tripujem oko vremenske razlike, možda je tada kod njih bio 30.12 a on ti u stvari igra 1.1
slobokv83- mvp
Angažovao ga danas nešto pre 14:57. Igra od sutra.
Još nešto, ja da npr. večeras ostanem kod kuće mislim da bih posle 00h mogao da ga uvrstim u tim iako je kolo u toku. Dakle jedino za vremensku razliku nisam siguran, ali sam siguran da možeš menjati prvih 6 sve do trenutka dok igraču ne počne utakmica, a ne kolo.
Još nešto, ja da npr. večeras ostanem kod kuće mislim da bih posle 00h mogao da ga uvrstim u tim iako je kolo u toku. Dakle jedino za vremensku razliku nisam siguran, ali sam siguran da možeš menjati prvih 6 sve do trenutka dok igraču ne počne utakmica, a ne kolo.
Junglezburn- mvp
blagoje ::Реално, ја сад досад водио из разлога што твој Бајнам није имао право наступа. То је основни разлог, а други је што сам досад увек погађао са избором играча.Koleman ::Ja pridjoh na osmicu poena Blagoju, pitaj Boga kako :S Gubio sam 14 dok nije Grifin uleteo. Ja nikako da odradim trejd. Svi me odbijaju iako dajem redovno bolje igrace nego sto uzimam da bih mogao da pokrijem sve pozicije
Cestitam Blagoje na pobedi! Razlika je 6.2 pred poslednji dan i jeste da imam masine za poene veceras:
Jacka, Griffina, Aldridgea, Bynuma a u ''sestorci'' ce biti i Evans i Butler(koji je stvarno dobar ove godine). Ovo ce mi biti sjajno vece a ti i nemas neke igrace pored Wade-a. Ipak da nadoknadim 6.2 poena za jedno vece. Malo mi nemoguce zvuci.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kole, nada imire poslednja, moze to da se nadoknadi bez problema, evo ja sam sinoc nadoknadio preko 10 poena protiv Jungla i prisao mu na -4. Mada, to je to, on veceras ima Bosa i Lova koji su ga uz Milsapa u sustini i doveli do pobede. Mada, sa Milerom ga je prosralo zestoko, on je extra igrac ali je ovu sezonu poceo fantasticno.
Evo sad, sam pogledao as danasnji matchup i mislim da ima mnogo cemu da se nadas. 4 poena nije velika razlika a ti imas igrace koji ce to moci da ostvare.
Evo sad, sam pogledao as danasnji matchup i mislim da ima mnogo cemu da se nadas. 4 poena nije velika razlika a ti imas igrace koji ce to moci da ostvare.
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael kako gubis od ovog Nba anonimusa Kragzija?
Imao si cak 5 igraca vise, i Gasol ti je igrao 5 puta i igra i veceras, dok je Kevin Love njemu igrao 4 puta..
Imao si cak 5 igraca vise, i Gasol ti je igrao 5 puta i igra i veceras, dok je Kevin Love njemu igrao 4 puta..
Macijauskas- mvp
Miler je prošle sezone imao prosek 3,5 a do sada ima 3,7 (po našem računanju), tako da to i nije tako žestoko...
Junglezburn- mvp
Ljudi Kragzija nista ne sere, on je sve proracunao svojim formulama..
Macijauskas- mvp
Moj matchup sa Unedrdogom je verovatno najzanmlljiviji. Nocas sam nadoknadio 5 poena i sada vodim za 0,5.
Ray Allen- prva petorka
Niko da spomene najzanimljiviji duel, svaki dan igraju egal, Lion vs Allen! 94,9 - 95,4!
Edit: Evo Allen je spomenuo...
Edit: Evo Allen je spomenuo...
Junglezburn- mvp
Mislite Allen vs Zuluova filijala?
Macijauskas- mvp
Junglezburn- mvp
Napravio sam nekoliko amaterskih gresaka. Prva greska je draftovanje D. Vilijamsa kao pika prve runde, a mogao sam da uzmem Brajanta ili Entonija. Druga greska je to sto prvog dana uopste nisam odredio 6 igraca. Treca greska je trejd kojim sam doveo ocajnog Odoma. Pred vecerasnje meceve imam minimalnu prednost, ali tesko mogu pobediti u ovom duelu. Protivniku veceras igraju Novicki i Dijao koji donose mnogo poena, a meni ne igraju Harden, Dzeferson i Igudala.
Ray Allen- prva petorka
nemojmo o početničkim greškama
mada ja sam srećan zbog njih, mislim da znam kako ovo funkcioniše i da ću početi da igram bolje
ali ipak:
1. Greška što za prvog pika nisam izabrao kombo igrača- Vejd- Gasol.
2. Greška sa izborom Lopeza u 7. rundi.
3. Greška sa izborom Kirilenka u 9. rundi.
4. Greška sa izborom Hiksona u 10. rundi jer ne može da dođe do indexa od Hejesa koji je biran u 12. rundi, pu!
5.Greška što na vreme nisam dropovao NA igrače i uzeo FA.
6. Kada sam odlučio da dropujem igrače i da uzmem nekok, uzmem Udriha koji mi ne treba ni za šta jer po rasporedu se preklapa sa svim mojim igračima.
7. Kada odlućih da dropujem i njega i da uzmem Marvina Vilijamsa, ja to uradih jedan ceo dan kasnije i ne iskoristih taj dan kada sam ga uzeo da mi popuni rupu, a imao je 4,9.
8. SVe više mislim da je trejd sa Bodijem greška zbog Neša (ne što je loš igrač, ili star, nego što ima jakooo loš tim i što kada je utakmica rano gotova, igra 20 minuta i pravi jako loše indexe, prosek za sada 1,4).
9. Ovde su greške o izostavljanju igrača sa boljim učinkom na klupu.
SVe u svemu mojih 95,4 poena deluje čaki dobro
mada ja sam srećan zbog njih, mislim da znam kako ovo funkcioniše i da ću početi da igram bolje
ali ipak:
1. Greška što za prvog pika nisam izabrao kombo igrača- Vejd- Gasol.
2. Greška sa izborom Lopeza u 7. rundi.
3. Greška sa izborom Kirilenka u 9. rundi.
4. Greška sa izborom Hiksona u 10. rundi jer ne može da dođe do indexa od Hejesa koji je biran u 12. rundi, pu!
5.Greška što na vreme nisam dropovao NA igrače i uzeo FA.
6. Kada sam odlučio da dropujem igrače i da uzmem nekok, uzmem Udriha koji mi ne treba ni za šta jer po rasporedu se preklapa sa svim mojim igračima.
7. Kada odlućih da dropujem i njega i da uzmem Marvina Vilijamsa, ja to uradih jedan ceo dan kasnije i ne iskoristih taj dan kada sam ga uzeo da mi popuni rupu, a imao je 4,9.
8. SVe više mislim da je trejd sa Bodijem greška zbog Neša (ne što je loš igrač, ili star, nego što ima jakooo loš tim i što kada je utakmica rano gotova, igra 20 minuta i pravi jako loše indexe, prosek za sada 1,4).
9. Ovde su greške o izostavljanju igrača sa boljim učinkom na klupu.
SVe u svemu mojih 95,4 poena deluje čaki dobro
slobokv83- mvp
Macijauskas ::Mihael kako gubis od ovog Nba anonimusa Kragzija?
Imao si cak 5 igraca vise, i Gasol ti je igrao 5 puta i igra i veceras, ok je Kevin Love njemu igrao 4 puta..
Pazi, sve to stoji. Ja sa jedne strane u tim mecevima sam imao Hila i Dejvisa koji su bili ocajni ( Hil je dobar u poslednja 2 meca od kad nije u timu a Dejvis je od pocetka sezone ocajan ) a on koliko god ne poznavao NBA ili kao sto kaze ne prati NBA, birao je prvi na draftu, posle je uspeo da uzme veliku 4 koja gazi od pocetka sezone i koju ni mojih 8 igraca ne moze da uhvati ( Lov + Bosh + Milsap + Li zajedno imaju 60.6 ). To mu je najbolja stvar, i u tome je bez premca na prvom mestu, ili je to slucajno ili namerno, nije bitno, ja mislim da tu ima dosta znanja.
Mene je draft upropastio, pored Gasola i Horforda sve ostalo su morale biti velike improvizacije, jbg...
Da ne pricam o tome da pored Zulufa Jungle ima najbolji rezultat od svih 14 takmicara, a ja sam na 3 mestu iza njih. Da sam dobio bilo koga drugog osim Jungla i Zulufa, imao bih pobedu, ovako jbg. To je ono o cemu smo pricali zulu i ja, mislim da je to zulu cak i spomenuo, ekipe koje su najbolje u tom kolu mogu imati medjusoban duel a realno bi mogli sve ostale da dobiju... Sa jedne strane imas duel Bodija i Zulufa ili mene i Jungla a na drugoj Lio vs Mad Cows.
Mihael- mvp
Godina : 37
Sa Slobom radim trade
Terry - Noah
Zulu
Wright,McGee za LBJ i još jednog jednog kog mi daš, želim nekako da poklonim sebi LBJa za NG
Terry - Noah
Zulu
Wright,McGee za LBJ i još jednog jednog kog mi daš, želim nekako da poklonim sebi LBJa za NG
Nolle- mvp
Nolle obožavam te!
Junglezburn- mvp
Pa nije ovo emisija zelje i pozdravi
Macijauskas- mvp
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu