NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Ma nimalo.
Nista te ne kosta pokusati
Nista te ne kosta pokusati
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
U trade block-u su mi:
Dorell Wright i Rashard Lewis, ko želi, samo u paketu može, i očekujem jednog SF i jednog PF za to što dajem.
Dorell Wright i Rashard Lewis, ko želi, samo u paketu može, i očekujem jednog SF i jednog PF za to što dajem.
Nolle- mvp
Pusti ti njih Mihaele, pašće oni nama pod šake kad - tad!Mihael ::Pazi, sve to stoji. Ja sa jedne strane u tim mecevima sam imao Hila i Dejvisa koji su bili ocajni ( Hil je dobar u poslednja 2 meca od kad nije u timu a Dejvis je od pocetka sezone ocajan ) a on koliko god ne poznavao NBA ili kao sto kaze ne prati NBA, birao je prvi na draftu, posle je uspeo da uzme veliku 4 koja gazi od pocetka sezone i koju ni mojih 8 igraca ne moze da uhvati ( Lov + Bosh + Milsap + Li zajedno imaju 60.6 ). To mu je najbolja stvar, i u tome je bez premca na prvom mestu, ili je to slucajno ili namerno, nije bitno, ja mislim da tu ima dosta znanja.
Inače, 4 velika igrača sam uzeo poučen iskustvom sa ostalih fantazija, za ostale dobre poteze zaslužna je statistika i Maci koji me je ka njoj uputio.
Imao sam i ja dosta promašaja na draftu - Entoni Parker u nekoj ranoj rundi misleći da je Toni, jedan povređen igrač i dvojica u Kini, ali i dobrih poteza - pravovremeni trejd Sesions - Ričardson i angažovanje Kartera koji su mi popunili prazna mesta u rasporedu koji me je inače baš uništavao. Takođe smatram za dobar potez dovođenje Amira Džonsona.
Sad, da bih nešto više uradio i parirao Zuluu, neophodno mi je da dovedem dobrog SG/SF-a, ali sve je izvesnije da mi tu niko neće izaći u susret...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ljudi, hoce li biti neka statistika koja ce nam racunati ukuone poene, ne samo pobede i poraze vec ukupne poene? Zanima me recimo ko ce na kraju imati najvise poena i da li ce tabela biti slicna ili ce se dosta razlikovati?
Mihael- mvp
Godina : 37
Mislim da je ovde objašnjeno...Mihael ::Ljudi, hoce li biti neka statistika koja ce nam racunati ukuone poene, ne samo pobede i poraze vec ukupne poene? Zanima me recimo ko ce na kraju imati najvise poena i da li ce tabela biti slicna ili ce se dosta razlikovati?
Junglezburn- mvp
Hvala Jungle...
Mihael- mvp
Izvinjavam se, ipak nije, ovo je za duele, ne piše ništa za poredak na tabeli...
Edit: Ali imaš search pa probaj da nađeš...
Edit: Ali imaš search pa probaj da nađeš...
Junglezburn- mvp
Ma i ovo mi je pomoglo . Zanimalo me je ako recimo ne bude statistike za ukupne poene, da je mi sami napravimo. Meni je statistika bitnija od samog fantazija .
Mihael- mvp
Bice, bice. Ako bude izjednacenja na vrhu, pobedjuje onaj sa najvise poena.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne znam za to: Standings. Dakle ovde su W-L-T, procenat i poeni (nema ''koš razlike'' i sl.)...
Nego mene zanima da li je podešeno da duel dobija onaj ko ima više poena ili onaj koji u više statističkih kategorija bude bolji?
I još jedan zanimljiv podatak, moguće je da se pozicije zatvaraju nakon što se u njima ''upiše'' (iskoristi) određeni broj učinaka, dakle da je regularna sezona a ne skraćena nakon 82 učinka pozicija se zatvara...
Nego mene zanima da li je podešeno da duel dobija onaj ko ima više poena ili onaj koji u više statističkih kategorija bude bolji?
I još jedan zanimljiv podatak, moguće je da se pozicije zatvaraju nakon što se u njima ''upiše'' (iskoristi) određeni broj učinaka, dakle da je regularna sezona a ne skraćena nakon 82 učinka pozicija se zatvara...
Junglezburn- mvp
22. marta prestaju trejdovi takođe.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Imam pitanje. Ako se trejdujem danas to bi trebalo da se reflektuje za sutra?
a evo šta mi piše: Note: This trade will be reflected on the lineup for Wednesday, Jan 4. If you've set your lineup in advance for future dates, please note those changes will be reset to match your lineup for the day players are added.
a evo šta mi piše: Note: This trade will be reflected on the lineup for Wednesday, Jan 4. If you've set your lineup in advance for future dates, please note those changes will be reset to match your lineup for the day players are added.
slobokv83- mvp
Ако трејдујеш данас, сигурно ћеш моћи да користиш играче сутра. А ако ангажујешш слободне агенте то још нико није успео да похвата како функционише. Ја сам прекјуче покушао да ангажујем слободног агента и писало ми је да ће доћи тек 2. јануара, а јуче сам ангажовао неког другог који ми је стигао већ данас... Мислим да све зависи од тога ког агента ангажујеш. Ако ангажујеш играча којег је неко отпустио (истог дана кад је тај неко отпуштен) мислим да тај играч може да ти дође тек за 3 дана а у супротном ти је већ сутрадан у постави.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
aha, samo da znam da li da prihvatam trejd ili ne, pošto bih ja prihvatio trejd tek sutra da bi igrača imao za prekosutra, da li onda trejd bude otkazan (znam da je jedan dan reject time), ako ne prihvatim do sutra?
slobokv83- mvp
Па не знам сад тачно како то функционише, вероватно ако га прихватиш сутра али пре него што истекне тих 24 сата ћеш играче имати тек прекосутра, али нисам сигуран у то... Договори се са тиме ко ти је послао трејд да га обавите сутра и то је то.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ma tako i ja pretpostavljam, ali šta ga znaš.
Inače, to Trade Reject time, može biti da ti je jedan dan igrač nedostupan za sledeći trejd, tj. da ga ne možeš trejdovati sledeći dan.
Inače, to Trade Reject time, može biti da ti je jedan dan igrač nedostupan za sledeći trejd, tj. da ga ne možeš trejdovati sledeći dan.
slobokv83- mvp
Gde se mogu pogledati rezultati?
Kada udjem u stattracker pise mi da igram protiv Bezanije Runners i bodovi od sinoc stoje tu, a juce tokom utakmica sam video da sam poveo protiv Erdoglije.
Izracunao sam ja za sebe da sam izgubio nego me zanima gde idu na kraju bodovi od sinoc.
Kada udjem u stattracker pise mi da igram protiv Bezanije Runners i bodovi od sinoc stoje tu, a juce tokom utakmica sam video da sam poveo protiv Erdoglije.
Izracunao sam ja za sebe da sam izgubio nego me zanima gde idu na kraju bodovi od sinoc.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Izašla je tabela, Zulu je prvi...
Nolle- mvp
ako si ti Karaburma, izgubio si od Erdoglije, 114,5-111,5
slobokv83- mvp
Koji Vam je sa Jerebkom , kada se Vilanueva vrati, neće on igrati toliko... al ajde
Slobo, kada ćeš da prihvatiš ?
Slobo, kada ćeš da prihvatiš ?
Nolle- mvp
ma prihvatio sam još jutros u 9h, čeka se Zulu da potvrdi.
slobokv83- mvp
Malo bih da se raspišem posle prve nedelje. Otvorio sam sezonu pobedom, to sam i tražio, tj tražiću i ove nedelje protiv Bodija. Mislim da imam dovoljno jaku ekipu iako je dosta igrača van forme u ovom trenutku da dobijem Bodija. Ove nedelje sam doveo 2 slobodna agenta, i mogu da sa sigurnošću tvrdim da sam doveo bolje od onoga što sam imao. Odnosno, Louisa Williamsa i Carlosa Delfina. Uradio sam 3 trejda, i iskreno bojao sam se samo za onaj prvi sa Zuluom... Blair za DeRozena. Pogotovo kada sam video statistiku u prvoj utakmici, i koliko je slobode dobio učitelj Splinter u toj utakmici. Onda su mi se neke stvari otvorile, još jedan trade sam odradio sa Zuluom, i odmah iskoristio Hendersona i uzeo Barnjanija i D.J Augustina + Fildes-a. Tim trejdom sam praktično dobio dosta veliku dubinu u ekipi, a ratosiljao sam se i Jacksona. U ovom trenutku u ekipi me dosta nervira Dorell Wright koji je van bilo kakve forme, slabi procenti, kao i Rashard Lewis. Ta dvojica su mogli da me koštaju dosta. Pogotovo ovaj prvi koji cele nedelje ne može da pogodi vola u dupe. Dao sam Nou za Terija, jednostavno trebaju mi poeni. Noah igra dosta promenljivo jedno veče ima index 1 sledeće 6. McGee takođe, ali bolje procente očekujem od McGee-a mnogo više blokada, skokova, u toku sezone, pa sam odlučio da dam Slobi Noah-u, što mi se čini kao fer i korektna ponuda, pogotovo za njega.
Zulu je favorit, po meni u naredne 2-3 nedelje nanizaće isto toliko pobeda, ko na početku to bude mogao da isprati, imaće šansu da se bori sa njim za pobedu. Jednostavno ima prejaku ekipu, još se sada ratosiljao Walla (koji je za ovakav vid bodovanja najgori plej uz Westbrooka) i za njega dobio Williamsa. Dao je Hiberta, da, ali je dobio i Thomasa, koji kada se vrati imaće 30 minuta, dobio je Batuma koji puni kolone. Jedino onaj Davis kao da bude iznivelisan trejd. Mad Cow jeste dobio dabl dabl mašinu (Roj Hibert), ali ovaj trade umnogome će zavisiti kako će Wall igrati, i da li će i dalje imati ovako očajan šut iz igre, jedva 30%, kao i Aflalo, koji ima dosta poena u rukama. Jednostavno, to mora da se gleda. Procenti. Koji su u ovakvom načinu bodovanja najbitniji, džaba Brajentu 20poena, ako ima šut iz igre 6/24. Pogledajte samo koji igrači su u vrhu bodovanja Lawson, Hawes, Kardašijan, Harden, Miller, Scola. Superstarovi, nema šta. Nije bitno ime, bitni su poeni. Da igramo na neki drugi način bodovanja, kolone bi bile bitne, odnosno ukupno poena, skokova, asistencija, ovako mora mnogo više da se razmišlja, što je i dobro, sa jedne strane. Ni u jedan trejd ne treba ući, a da se dooobro ne razmisli pre toga. Evo npr Camby kod mene iako ima goru statistiku od Dorell Wright-a, ima više poena u ovoj nedelji zbog male potrošnje lopte i dvocifrenog prosečnog broja skokova. Od Rajona stvarno nisam očekivao ovoliko (25 poena u 5 utakmica), i Maci je na početku pitao što sam ga uzeo u prvoj rundi, rizikovao sam maksimalno, ni u snu nisam očekivao da će imati ovako dobre procente, pojedine statističke parametre koje donose bodove, itd. Još jedna stvar Kobe vs Monroe u Slobinoj ekipi, pogledajte poene duplo više ima Monroe od jednog Kobi Bryanta
Blagoje, tebi sam poslao ponudu
Wright-Lewis za George-Smith
- Ako ti ne odgovara, pod uslovom ako ti uopšte i želiš ovu dvojicu, možemo da smislimo nešto drugo, da vidim odprilike šta bi mi dao za to. Naravno, nadam se da bih dobio iste pozicije zauzvrat ili bar SG i SF, bez te PF pozicije.
Zulu je favorit, po meni u naredne 2-3 nedelje nanizaće isto toliko pobeda, ko na početku to bude mogao da isprati, imaće šansu da se bori sa njim za pobedu. Jednostavno ima prejaku ekipu, još se sada ratosiljao Walla (koji je za ovakav vid bodovanja najgori plej uz Westbrooka) i za njega dobio Williamsa. Dao je Hiberta, da, ali je dobio i Thomasa, koji kada se vrati imaće 30 minuta, dobio je Batuma koji puni kolone. Jedino onaj Davis kao da bude iznivelisan trejd. Mad Cow jeste dobio dabl dabl mašinu (Roj Hibert), ali ovaj trade umnogome će zavisiti kako će Wall igrati, i da li će i dalje imati ovako očajan šut iz igre, jedva 30%, kao i Aflalo, koji ima dosta poena u rukama. Jednostavno, to mora da se gleda. Procenti. Koji su u ovakvom načinu bodovanja najbitniji, džaba Brajentu 20poena, ako ima šut iz igre 6/24. Pogledajte samo koji igrači su u vrhu bodovanja Lawson, Hawes, Kardašijan, Harden, Miller, Scola. Superstarovi, nema šta. Nije bitno ime, bitni su poeni. Da igramo na neki drugi način bodovanja, kolone bi bile bitne, odnosno ukupno poena, skokova, asistencija, ovako mora mnogo više da se razmišlja, što je i dobro, sa jedne strane. Ni u jedan trejd ne treba ući, a da se dooobro ne razmisli pre toga. Evo npr Camby kod mene iako ima goru statistiku od Dorell Wright-a, ima više poena u ovoj nedelji zbog male potrošnje lopte i dvocifrenog prosečnog broja skokova. Od Rajona stvarno nisam očekivao ovoliko (25 poena u 5 utakmica), i Maci je na početku pitao što sam ga uzeo u prvoj rundi, rizikovao sam maksimalno, ni u snu nisam očekivao da će imati ovako dobre procente, pojedine statističke parametre koje donose bodove, itd. Još jedna stvar Kobe vs Monroe u Slobinoj ekipi, pogledajte poene duplo više ima Monroe od jednog Kobi Bryanta
Blagoje, tebi sam poslao ponudu
Wright-Lewis za George-Smith
- Ako ti ne odgovara, pod uslovom ako ti uopšte i želiš ovu dvojicu, možemo da smislimo nešto drugo, da vidim odprilike šta bi mi dao za to. Naravno, nadam se da bih dobio iste pozicije zauzvrat ili bar SG i SF, bez te PF pozicije.
Nolle- mvp
Честитамо Коле, добио си тројком у последњој секунди са пола терена, а водио сам 39 минута 59 секунди.
Једва сам стигао да променим тим синоћ, буквално у 5 до 12, ништа нисам испратио и сад видим 1.5 разлике. Браво.
Једва сам стигао да променим тим синоћ, буквално у 5 до 12, ништа нисам испратио и сад видим 1.5 разлике. Браво.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ајде нови пост ћу.
Ноле, тешко да ћу вршити трејдове у неком наредном периоду, хоћу да видим шта може тренутни ростер. Заправо, најсрећнији бих био ако би са овим играчима изгурао до краја. Једино повреде могу да ми поремете планове, мада су ми већ у првом колу мало закомпликовале ситуацију. Наравно, ако дође понуда која не може да се одбије...
Видим да су мање-више сви већ урадили једно 2-3 трејда и додали по 2-3 слободна агента а ја баш и нешто нисам вичан томе да мењам ростер од седмице до седмице.
Ноле, тешко да ћу вршити трејдове у неком наредном периоду, хоћу да видим шта може тренутни ростер. Заправо, најсрећнији бих био ако би са овим играчима изгурао до краја. Једино повреде могу да ми поремете планове, мада су ми већ у првом колу мало закомпликовале ситуацију. Наравно, ако дође понуда која не може да се одбије...
Видим да су мање-више сви већ урадили једно 2-3 трејда и додали по 2-3 слободна агента а ја баш и нешто нисам вичан томе да мењам ростер од седмице до седмице.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
OK, jurim neko SF/PF i nudim ovu dvojicu + bilo kakav bek. Da Kole ima nekog takvog igrača, kao ti Younga ili Smitha, ni trenutka ne bih razmišljao, pa makar taj drugi igrač kog bi mi dao bio Solomon Alabi
Nolle- mvp
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 19 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu