NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Jao sto me je usralo! Bajanam mi je izvukao ovu pobedu, bez daljeg. Covek je za 2 meca uspeo da mi postane 3. igrac po ukupnom ucinku. Ja vise stvarno nemam sta da kazem. Tajrik zaigrao bas kad mu je vreme a Blagoja ukanalise Kori i Jordan. Nisam ocekivao ovu pobedu a sada pamet u glavu pa da krenem da guram dalje pojacan Odomom
Edit:
Odom dolazi sutra
Imam jos jedan problem u startu, imam 5 igraca, Slobo 8. Eto prilike da on lepo iskombinuje i odmah stekne prednost a ja opet u jurnjavu
Edit:
Odom dolazi sutra
Imam jos jedan problem u startu, imam 5 igraca, Slobo 8. Eto prilike da on lepo iskombinuje i odmah stekne prednost a ja opet u jurnjavu
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Da li je Kazns suspendovan samo za mec sa Nju Orleansom ili na duze?
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja mislim da je do daljnjeg izbacen iz rostera, valjda do trejda ako se nesto ne promeni.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Прво честитао бих Бодију на одлично одиграном мечу, у већини других дуела би забележио победу. Чини ми се да га је велики трејд у сред недеље пресекао. Искрено, када сам видео шта је Боди изабрао на драфту ја сам се већ прежалио, имао је Брајанта и МекРобертса, играче који су играли 6 утакмица за ових 8 дана. Једног је трејдовао а другог је отпустио и онда је већ лакше могло да се дише, нарочито кад се узме у обзир да је и незгодни Тери напустио екипу (којег ја нисам нарочито ценио али ме је демантовао). Да Стеф Кари и Ерик Гордон нису били повређени забележили би смо још виши скор.
Пратио сам и остале мечеве. Можда некима Џанглова победа представља изненађење, али ја сам њему више пута поновио да сматрам његову екипу једном од три најјаче. Он је нажалост на моју подршку одговорио наговарањем Мација да не прави никакве трејдове са мном. Михаел је фаворит за наредну недељу. Ноле није имао проблема јер се Слоба предао пре краја, одлучио да искористи прошлу недељу да направи тим за ово коло, иако сам у једном моменту помислио да би и ту могло да се закува. У три меча одлучио је последњи шут, било је знојење. Чини се да је меч Лиона и Лудих Крава одлучио изостанак Казинса, то је био најизједначенији меч ове недеље, сваки дан су се играчи смењивали у вођству. Мација је против Тесле извукла одлична партија Окафора и Галинарија у финишу меча, ја сам га већ био прежалио, јер су му скоро сви играчи завршили меч а Џордан из противничке екипе је тек почињао, а при том је Тесла био у вођству... Да је Тесла забележио победу, на томе би требао да захвали првенствено мени који сам му послао Гарнета (синоћ 5.6) а узео Геја (-0.3) са којим не би имао никакве шансе (то је био по вама исто трејд у коме сам много добро прошао). Сусрет Благоја и Колета је одлучило пар детаља, једна добра партија Еванса након серије лоших.. Мислио сам да је Торнтон добром партијом у последњој четвртини донео победу Благоју али... На крају, највећи камбек је направио Млекаџија, који је после 4 дана губио резултатом 75-48 а синоћ је у пар наврата стигао готово до егал позиције, на само -4. Ипак више од тога није могао, Дрексови клинци (сигурно најмлађа екипа) су поново добро одиграли.
Уложено је доста напора да се направи систем бодовања који би довео до тога да резултати мечева на крају буду отприлике високи као резултати НБА утакмица. Они вам сада можда делују мало високи, али имајте у виду да се ово прво коло играло чак 8 дана, од следећег кола играће се по 7 дана и мислим да ће онда бодовање бити идеално.
Пратио сам и остале мечеве. Можда некима Џанглова победа представља изненађење, али ја сам њему више пута поновио да сматрам његову екипу једном од три најјаче. Он је нажалост на моју подршку одговорио наговарањем Мација да не прави никакве трејдове са мном. Михаел је фаворит за наредну недељу. Ноле није имао проблема јер се Слоба предао пре краја, одлучио да искористи прошлу недељу да направи тим за ово коло, иако сам у једном моменту помислио да би и ту могло да се закува. У три меча одлучио је последњи шут, било је знојење. Чини се да је меч Лиона и Лудих Крава одлучио изостанак Казинса, то је био најизједначенији меч ове недеље, сваки дан су се играчи смењивали у вођству. Мација је против Тесле извукла одлична партија Окафора и Галинарија у финишу меча, ја сам га већ био прежалио, јер су му скоро сви играчи завршили меч а Џордан из противничке екипе је тек почињао, а при том је Тесла био у вођству... Да је Тесла забележио победу, на томе би требао да захвали првенствено мени који сам му послао Гарнета (синоћ 5.6) а узео Геја (-0.3) са којим не би имао никакве шансе (то је био по вама исто трејд у коме сам много добро прошао). Сусрет Благоја и Колета је одлучило пар детаља, једна добра партија Еванса након серије лоших.. Мислио сам да је Торнтон добром партијом у последњој четвртини донео победу Благоју али... На крају, највећи камбек је направио Млекаџија, који је после 4 дана губио резултатом 75-48 а синоћ је у пар наврата стигао готово до егал позиције, на само -4. Ипак више од тога није могао, Дрексови клинци (сигурно најмлађа екипа) су поново добро одиграли.
Уложено је доста напора да се направи систем бодовања који би довео до тога да резултати мечева на крају буду отприлике високи као резултати НБА утакмица. Они вам сада можда делују мало високи, али имајте у виду да се ово прво коло играло чак 8 дана, од следећег кола играће се по 7 дана и мислим да ће онда бодовање бити идеално.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Zulu, pre svega pohvale za najbolji rezultat, za sistem bodovanja koji je odličan, za pripremu ekipe za naredno kolo i duel sa mnom, za trejdove koje praviš sve vreme, i hvala za savete koje si mi upućivao, kao i ostalima kojima sam savete tražio!
Ono sa Macijem je bila sprdnja i ti to dobro znaš.
Na žalost male su mi šanse u predstojećem duelu, opet igram sa velikim poznavaocem NBA, i opet igram sa čovekom koji je raspored maksimalno dobro popunio, ubedljivo najbolje od svih fantazera! Teško će biti opet nadomestiti taj nedostatak. Šteta što sam napravio par brzopletih i nepromišljenih odluka...
Neka vam je svima sa srećom u drugom kolu!
Ono sa Macijem je bila sprdnja i ti to dobro znaš.
Na žalost male su mi šanse u predstojećem duelu, opet igram sa velikim poznavaocem NBA, i opet igram sa čovekom koji je raspored maksimalno dobro popunio, ubedljivo najbolje od svih fantazera! Teško će biti opet nadomestiti taj nedostatak. Šteta što sam napravio par brzopletih i nepromišljenih odluka...
Neka vam je svima sa srećom u drugom kolu!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Hvala Kole. Toga sam se i bojao.Koleman ::Ja mislim da je do daljnjeg izbacen iz rostera, valjda do trejda ako se nesto ne promeni.
Ray Allen- prva petorka
Nije, imaće razgovor sa Pitrijem, u ponedeljak valjda, posle koga će se više znati...
Junglezburn- mvp
Čestitam ZuLu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ko su Lion Underdogsi? Imam ponudu za njih pa cu preko pp
Mihael- mvp
Godina : 37
Nije on na forumu, Zuluov ortak. Piši mu preko fantazija...
Junglezburn- mvp
То је мој друг. правићемо се да су то Њу Орлеанс Хорнетси, а да сам ја Дел Демпс који може одговорнима само да проследи понуду.
Шалим се, ти пошаљи понуду какву имаш њему директно па ће он да одговори, мада не занам колико му се исплати да послујете сада када траје ваш међусобни окршај. Ако би радије да преговараш са њим, кажи ми шта да му пренесем (рекао сам му да би му чланство на форуму олакшало пословање али није заинтересован).
Шалим се, ти пошаљи понуду какву имаш њему директно па ће он да одговори, мада не занам колико му се исплати да послујете сада када траје ваш међусобни окршај. Ако би радије да преговараш са њим, кажи ми шта да му пренесем (рекао сам му да би му чланство на форуму олакшало пословање али није заинтересован).
ZuLuofVozdovac- mvp
Mihael, ne mogu da prihvatim ovo sto nudis...
Nolle- mvp
Pih, jbt ti baksuza, i mene a moze se reci sada i Jungla.
Dejvid Li koji me je cele nedelje unistaao je bolestan i ne igra veceras, sunce mu njegovo, sto se nije razboleo ranije .
Vidi se da Nesa muci povreda...
Dejvid Li koji me je cele nedelje unistaao je bolestan i ne igra veceras, sunce mu njegovo, sto se nije razboleo ranije .
Vidi se da Nesa muci povreda...
Mihael- mvp
imam dvojbu oko Marvina VIlijamsa, ne bih ga stavljao protiv Majamija na strani, a sa druge strane imam Ijasovu kojeg mogu ubaciti umesto njega, ali i on igra na strani protiv Denvera?
ma za Neša sam siguran da će biti na prepoznatljivom nivou, evo prva četvrtina protiv GS, ima već jedan poen (6 poena i 2 asistencije).
ma za Neša sam siguran da će biti na prepoznatljivom nivou, evo prva četvrtina protiv GS, ima već jedan poen (6 poena i 2 asistencije).
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Slobo, Marvin bez dileme, veruj mi na rec...
Ma ne, Nes igra dobro, ali vidi se kod sutea iz vece daljine da ne moze da sutne kako inace sutira, malo prilagodi sut i prakticno ne dobaci do kosa. Jos da je Gortat sigurniji, mogao je Nes imati bar 4 asistencije.
Ma ne, Nes igra dobro, ali vidi se kod sutea iz vece daljine da ne moze da sutne kako inace sutira, malo prilagodi sut i prakticno ne dobaci do kosa. Jos da je Gortat sigurniji, mogao je Nes imati bar 4 asistencije.
Mihael- mvp
ma stavio sam ja Marvina, nego sad gledam reprizu Majami Šarlot, gde Majami pravi 20 razlike u prvoj četvrtini i plašim se samo da ih brzo ne dotuku...al računam da Marvin ima te skokove i da šutira samo kad treba, 4ta je opcija u timu, mada na ovom početku sezone je bio čak i prva...
Neš će biti dobar i uz Rubia i Bilapsa, ja sam zadovaljan pozicijom PG. Stavih u roster još i Mekgrejdija da mi popuni rupe, ne znam šta mogu od njega da očekujem, al vidim da Atlanta ima najgoru klupu u ligi i da ovaj igra kad god su Joe Johnson i Jeff Teague na klupi i da ima 25 minuta, a to mu je dovoljno da uradi bar nešto. On je isto PG/SG.
Neš će biti dobar i uz Rubia i Bilapsa, ja sam zadovaljan pozicijom PG. Stavih u roster još i Mekgrejdija da mi popuni rupe, ne znam šta mogu od njega da očekujem, al vidim da Atlanta ima najgoru klupu u ligi i da ovaj igra kad god su Joe Johnson i Jeff Teague na klupi i da ima 25 minuta, a to mu je dovoljno da uradi bar nešto. On je isto PG/SG.
slobokv83- mvp
Mihael ::Pih, jbt ti baksuza, i mene a moze se reci sada i Jungla.
Ако је за утеху и мени је кари ушао рано у прблем са пеналима, играо је само двадесетак минута са лошим учинком.
Ноле ја не знам шта ћеш ти да радиш са Дорелом Рајтом, али тај човек не зна где се налази....
ZuLuofVozdovac- mvp
Ako neko ima dobru i ozbiljnu ponudu za Rej Alena, neka se javi, ,moze slobodno i ovde, ne mora da pise pp.
Mihael- mvp
Moracu da ga istrpim, ne zelim da ga dam tek tako, jer znam koliko moze. Vratice mi kad tad.
Nolle- mvp
Pu jbm Bisliju, kreten igra ocajno cele nedelje dok mi je u timu, sinoc se povredio, ja ga izbacim i on unisti veceras...
Mihael- mvp
Пет личних Карија у раној фази меча је био само почетак за мене. Данливи се разболео, Нене се повредио, играо сам вечерас са 3.5 играча....
Џангл још једном побеђује повреде, бољи распоред противника... Не смеју да ме полакоме његове речи како су му мале шансе, сигурно се спрема за велика дела
Лоша вест за Благоја, Ђинобили који је одлично почео сезону је сломио кост шаке (пета метакарпална), предвиђа му се дужа пауза, по првим проценама се враћа тек у другом делу сезоне (али треба сачекати прецизније информације).
Џангл још једном побеђује повреде, бољи распоред противника... Не смеју да ме полакоме његове речи како су му мале шансе, сигурно се спрема за велика дела
Лоша вест за Благоја, Ђинобили који је одлично почео сезону је сломио кост шаке (пета метакарпална), предвиђа му се дужа пауза, по првим проценама се враћа тек у другом делу сезоне (али треба сачекати прецизније информације).
ZuLuofVozdovac- mvp
Mihael, ne treba mi bek pored Williamsa koji će biti u konkurenciji vrlo verovatno za 6 čoveka lige i Terija (kojeg sam tek sada uzeo). Što se tiče Gortata, tanko je to da bih ti ja dao startnog centra Spursa, ma koliko Allen sjajno otvorio sezonu.
P.S
Očekivao sam mnogo više poena (bar 25 ukupno), pogotovo od Rajona, bar još ovoliko koliko je imao. Kao i mnogo veći procenat Blaira. Barnjaniju će ovo biti neki maksimumi, jbg, mnogo troši lopti, a nijedan dabl dabl neće imati. Wright ima još i dobar index (1.2) s obzirom na šut iz igre. Delfino mi je preporod u spoljnoj liniji. McGee je odigrao sjajan meč, visok procenat (9/8) i 14 sk. Takođe izuzetno raduje što u poslednje 3 utakmice, Lewis ima prosek oko 2.6. Polako ipak mislim da mogu da se oslanjam na njega. Fildes puni kolone, tako da će za njega uvek biti neki minimum 1.6-1.8, samo je bitno da ima veće procente. Da sam umesto Blaira stavio njega ili Lewisa, prednost bi bila veća, ali šta je tu je.
Večeras 3v3
Augustin, Delfino, Camby - Irving, Budinger, Boozer
Ako se po jutru dan poznaje, Jungle i Zulu će da se kolju . Zuluov drugar već 10 poena ima viška, Koletu da ne bi Jack-a, itd...
P.S
Očekivao sam mnogo više poena (bar 25 ukupno), pogotovo od Rajona, bar još ovoliko koliko je imao. Kao i mnogo veći procenat Blaira. Barnjaniju će ovo biti neki maksimumi, jbg, mnogo troši lopti, a nijedan dabl dabl neće imati. Wright ima još i dobar index (1.2) s obzirom na šut iz igre. Delfino mi je preporod u spoljnoj liniji. McGee je odigrao sjajan meč, visok procenat (9/8) i 14 sk. Takođe izuzetno raduje što u poslednje 3 utakmice, Lewis ima prosek oko 2.6. Polako ipak mislim da mogu da se oslanjam na njega. Fildes puni kolone, tako da će za njega uvek biti neki minimum 1.6-1.8, samo je bitno da ima veće procente. Da sam umesto Blaira stavio njega ili Lewisa, prednost bi bila veća, ali šta je tu je.
Večeras 3v3
Augustin, Delfino, Camby - Irving, Budinger, Boozer
Ako se po jutru dan poznaje, Jungle i Zulu će da se kolju . Zuluov drugar već 10 poena ima viška, Koletu da ne bi Jack-a, itd...
Nolle- mvp
opet traljavo počinjem
Monta prošlo kolo nije igrao, umrla mu baba. Onda piše da su male šanse da će igrati, ja ga izbacim, a on sinoć napravi 4.80 . Uzevši u obzir njegovu zamjenu Nicka Younga koji mi je donio 0.20, to je upravo razlika kojom sada vodi Mad Cows.
Biće se teško vaditi
Monta prošlo kolo nije igrao, umrla mu baba. Onda piše da su male šanse da će igrati, ja ga izbacim, a on sinoć napravi 4.80 . Uzevši u obzir njegovu zamjenu Nicka Younga koji mi je donio 0.20, to je upravo razlika kojom sada vodi Mad Cows.
Biće se teško vaditi
drexler- mvp
Da napišem javno, ne volim trade da radim preko poruka.
Ponudio sam Macijauskasu:
Dorell Wright i Marcus Camby za Danila Galinarija i Emeku Okafora
Ponudio sam Macijauskasu:
Dorell Wright i Marcus Camby za Danila Galinarija i Emeku Okafora
Nolle- mvp
Nolle ::
Je l Jack bio MVP 2.1.2012. Znam da je tvoj Mekgi imao 7, ali Jackovih 7,9 mislim ni da Kole nije očekivao, taman mu je nadoknadio jednog igrača manje, a i ja sam imao grešku sa izostavljanjem igrača, a do poslednjeg trena sam se razmišljao d ali ubaciti Kejmana i bio sam uveren da je njegovo izostavljanje pravi potez, kad on 3,4.
slobokv83- mvp
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu