NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Dobar razvoj dogadjaja za mene. Ne smem ni da pomenem da sam razmisljao izmedju Dalemberta(koji dobija sve vise minuta i mec pre je imao 2.1 a pre 4.2, izgleda da igra svaki drugi ) i Amira i odlucim se za drugog i izgubim 6 poena
Vidim da Bodi ima 2 igraca u nedelju a ja 3(2 planiram da se otarasim) a i danas imam najbolji tim. Mislim da cu vec danas da se odlucim da pustim ta 2 igraca. Ipak ne verujem da Redd i Jefferson mogu da vrate 20-ak razlikem, jedino ako Bodi pokupi neke FA, ali mislim da mu se ne isplati
Vidim da Bodi ima 2 igraca u nedelju a ja 3(2 planiram da se otarasim) a i danas imam najbolji tim. Mislim da cu vec danas da se odlucim da pustim ta 2 igraca. Ipak ne verujem da Redd i Jefferson mogu da vrate 20-ak razlikem, jedino ako Bodi pokupi neke FA, ali mislim da mu se ne isplati
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pobedices me sigurno. Vodis. U nedelju imas 2 igraca vise, a jedan od njih ti je Gortat. Njega si bas pogodio.Mihael ::
Moracu to da popravim, nadam se da cu nekako uspeti da dobijem Ray-a i da ce me to naterati da se fantaziju malo vise posvetim, bojim se da bi poraz mogao imati kontra efekat...
Moram da priznam da ni ja ne kapiram fantazi najbolje. Evo samo ove nedelje sam napravio nekoliko gresaka oko sl. agenata.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Neću ni ja uzimati FA, pomirio sam se sa porazom u ovom kolu. Videću u nedelju da osvežim ekipu za sledeću nedelju. Šteta što sam izgubio, zaista šteta, ali još kola je pred nama.
Nolle- mvp
jbt, ne verujem šta čitam, pa za jedno veče se obrne rezultat od 12 razlike (sećaš se Kole da sam vodio 8, a ti onda prešao na 3,5), kako pratim rezultate vidim da se to i drugima dešava, evo Zulu je napravio najveći comeback.
Suština i jeste u FA i da ih angažujete da vam popune što više rupa, recimo Nole sada samo i može da se pomiri sa porazom, a da je na početku duela, ubacio FA za ovaj poslednji dan, sada bi mogao da se nada, ovako nije mu ostalo ništa od FA što valja.
Ja u ekipi uvek imam, 3 igrača koje menjam, ovo ostalo su oni koji stalno ostaju.
Evo za sledeće kolo mi odmah lete Biedrins i Dejvis, a trećeg ću da sačuvam u slučaju da mi treba da odmeni nekog povređenog.
Suština i jeste u FA i da ih angažujete da vam popune što više rupa, recimo Nole sada samo i može da se pomiri sa porazom, a da je na početku duela, ubacio FA za ovaj poslednji dan, sada bi mogao da se nada, ovako nije mu ostalo ništa od FA što valja.
Ja u ekipi uvek imam, 3 igrača koje menjam, ovo ostalo su oni koji stalno ostaju.
Evo za sledeće kolo mi odmah lete Biedrins i Dejvis, a trećeg ću da sačuvam u slučaju da mi treba da odmeni nekog povređenog.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Mislim da je Zulu oborio i rekord najviše poena za veče.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
oboriću mu ja večeras
slobokv83- mvp
Ray Allen ::Pobedices me sigurno. Vodis. U nedelju imas 2 igraca vise, a jedan od njih ti je Gortat. Njega si bas pogodio.Mihael ::
Moracu to da popravim, nadam se da cu nekako uspeti da dobijem Ray-a i da ce me to naterati da se fantaziju malo vise posvetim, bojim se da bi poraz mogao imati kontra efekat...
Moram da priznam da ni ja ne kapiram fantazi najbolje. Evo samo ove nedelje sam napravio nekoliko gresaka oko sl. agenata.
Nema veze Ray sto vodim, realno, ti veceras mozes da napravis dobri razliku ako te bude islo, juce nije islo toliko ni Kuzinsa ni Hiberta pa oni mogu danas da ubiju. Da ne pricam o tome da mi nece igrati Rip, tako da ima poziciju vise.
Mada, ja sam i Zulu rekao na pocetku nedelje da mi je bitno da posle vecerasnje noci budemo u egalu ili da ne gubim mnogo.
Slobo, e to je ono sto je meni zasmetalo, da je bilo prilike da nas ima vise, stvar bi bila potpuno drugacija, i tu bi iskusniji igraci koji se bolje razumeju u slabije igrace bili u velikoj prednosti. da nas je bilo recimo 18, to znaci 216 igraca manje u FA, e to bi bila draz.
Iskreno, meni to menjanje po 3 igraca nedeljno nekako ubija draz fantazija, to vise nije neko znanje.
Kazem, da nas je bilo vise, fantazi bi sigurno bio mnogo zanimljiviji, bilo bi mnogo manje kalkulacija sa FA i za mene bi bio jos zanimljiviji.
Mihael- mvp
Godina : 37
ne slažem se...i da nas je više opet bi bila slična stvar i isto biranje FA...e sad druga stvar bi bilo da agente možemo da biramo samo jedan fiksni dan, utorak recimo, ili petak i da za tada mogu da igraju...mislim ima dosta ograničenja sa FA, treba naći pravu...takođe, sa povećanjem broja igrača kojima se računa index (mi imamo 6), bilo bi bitno da ti i 12ti igrač bude koliko-toliko dobar da bi imao poena da ti donese, ovakav sistem dozvoljava da imaš 8-9 dobrih, a ovo ostalo mogu da budu krš igrači.
slobokv83- mvp
@Rej
ako angažuješ Jerebka, imaš ga tek 16. tj. u sledećem duelu, ne znam koliko ti to odgovara. Razlog je jer je 15 dostupan da se izabere zato što je bačen, a tek 16. ga imaš. Ako želiš nekog 15. onda angažuj nekog FA u toku dana.
ako angažuješ Jerebka, imaš ga tek 16. tj. u sledećem duelu, ne znam koliko ti to odgovara. Razlog je jer je 15 dostupan da se izabere zato što je bačen, a tek 16. ga imaš. Ako želiš nekog 15. onda angažuj nekog FA u toku dana.
slobokv83- mvp
Moram da izaberem za Macija danas Landry (2.7) ili Okafor (2.8), imaju identičnu minutaži, idu u Memfis pa kontam da se tamo centri ne naigraju te sam metio ovog prvog. Šta vi mislite?
Junglezburn- mvp
ja bih mu dao Lava za Okafora
slobokv83- mvp
@Slobo
Ukapirao sam.
Angazovao sam Mozgova. Cisto da bar nekog imam za sutra. U fazonu daj sta das.
Ukapirao sam.
Angazovao sam Mozgova. Cisto da bar nekog imam za sutra. U fazonu daj sta das.
Ray Allen- prva petorka
Ne smem, da se ne naljuti što vršim trejdove u njegovom odsustvu...
Junglezburn- mvp
evo reci da sam ti ja pretio pištoljem da to uradiš
slobokv83- mvp
Rej
Kazns ti je upitan za večeras, najverovatnije će igrati, ali je bolestan, bio je i na prošloj zato je malo igrao.
ja bih stavio Okafora Džangl.
Kazns ti je upitan za večeras, najverovatnije će igrati, ali je bolestan, bio je i na prošloj zato je malo igrao.
slobokv83- mvp
Hvala ti za informaciju. Nisam znao za to.slobokv83 ::Rej
Sacekacu jos malo i doneti konacnu odluku da li da stavim njega ili Nou. Noa se polako dize.
Ray Allen- prva petorka
DeMarcus Cousins had just four points, four boards, three steals and a block on 1-of-7 shooting in 18 minutes.
He was coming off four straight double-doubles and a career-high 19 boards on Wednesday, and blamed tonight's poor effort on an illness, saying he couldn't stop coughing. We're guessing Samuel Dalembert (21 points, 16 rebounds, 4 blocks) was the real problem for Cousins, and expect him to bounce back against the Bulls on Saturday. Just check in ahead of time to make sure the illness isn't a bigger deal than we think.
Kašalj je u pitanju inače, zato je imao slabiju utakmicu.
Za Nou sam pročitao da su odnosi na relaciji njega i Tibodoa nešto zamršeni i da ovaj favorizuje Ašika i to je jedini razlog zašto ovaj ima lošiji učinak...ne znam šta da mislim za Nou, ako veže 2-3 dobre onda ću znati da je sve u redu. U svakom slučaju iz onog našeg trejda si sizvukao Rubia koji je eve bolji. On i Irving će se klati za rukija godine.
He was coming off four straight double-doubles and a career-high 19 boards on Wednesday, and blamed tonight's poor effort on an illness, saying he couldn't stop coughing. We're guessing Samuel Dalembert (21 points, 16 rebounds, 4 blocks) was the real problem for Cousins, and expect him to bounce back against the Bulls on Saturday. Just check in ahead of time to make sure the illness isn't a bigger deal than we think.
Kašalj je u pitanju inače, zato je imao slabiju utakmicu.
Za Nou sam pročitao da su odnosi na relaciji njega i Tibodoa nešto zamršeni i da ovaj favorizuje Ašika i to je jedini razlog zašto ovaj ima lošiji učinak...ne znam šta da mislim za Nou, ako veže 2-3 dobre onda ću znati da je sve u redu. U svakom slučaju iz onog našeg trejda si sizvukao Rubia koji je eve bolji. On i Irving će se klati za rukija godine.
slobokv83- mvp
Slobo, stose tice FA, da nas je vise, situacija sa njima sigurno nebi bila takva. Trenutno ima recimo 20-ak zanimljivih FA, da nas je bilo 18, to znaci taman 48 igraca manje u FA a samim tim i slabiji izbor. To bi bilo zanimljivije, a ne ovako da mozes da ibacis igraca kog si lose izabrao i od njega uzmes nekog ko ti donosi po 1 bod vise po kolu.
Slazem se ja da bi i dalje bilo uzimanja FA, ali oni nebi imali toliku ulogu koju imaju trenutno u nasem fantaziju, realno, ni u NBA FA ne igraju toliko veliku ulogu.
Recimo, da nas je bilo 18, ne verujem da bi Jungle uspeo da dobije Zulua tako sto je uzeo FA... Sada mozes da uzmes FA koji ti donosi i 3 poena po kolu, a to je bolje od 3-4 igraca u svakom timu, da nas ima vise, to ne bi bio slucaj, bilo bi i dalje FA ali bi oni donosili oko 1.8 poena sto je po meni u ovakvoj situaciji realno.
Jungle, ja ti preporucujem Okafora, on bi mogao igrati 35 minuta bez problema jer ce se gurati celu utakmicu sa Gasolom i mislim da ce imati 10+ skokova sigurno.
Sto se tice Noe, bilo je problema izmedju njega i Tibodoa i prosle sezone. Svi znaju da je Noa prva opcija ze eventualni trejd izmedju Orlanda i Cikaga, to je Nou prosle godine kada se o tome pricalo dosta pogodilo, sigurno i on podsvesno zna da mozda igra poslednju sezonu u Cikagu.
Slazem se ja da bi i dalje bilo uzimanja FA, ali oni nebi imali toliku ulogu koju imaju trenutno u nasem fantaziju, realno, ni u NBA FA ne igraju toliko veliku ulogu.
Recimo, da nas je bilo 18, ne verujem da bi Jungle uspeo da dobije Zulua tako sto je uzeo FA... Sada mozes da uzmes FA koji ti donosi i 3 poena po kolu, a to je bolje od 3-4 igraca u svakom timu, da nas ima vise, to ne bi bio slucaj, bilo bi i dalje FA ali bi oni donosili oko 1.8 poena sto je po meni u ovakvoj situaciji realno.
Jungle, ja ti preporucujem Okafora, on bi mogao igrati 35 minuta bez problema jer ce se gurati celu utakmicu sa Gasolom i mislim da ce imati 10+ skokova sigurno.
Sto se tice Noe, bilo je problema izmedju njega i Tibodoa i prosle sezone. Svi znaju da je Noa prva opcija ze eventualni trejd izmedju Orlanda i Cikaga, to je Nou prosle godine kada se o tome pricalo dosta pogodilo, sigurno i on podsvesno zna da mozda igra poslednju sezonu u Cikagu.
Mihael- mvp
Mihael, meni su FA protiv Zulua doneli minus, i dosta sam unakazio ekipu zbog tog duela pa sad moram to da ispravljam, nadam se bez negativnih posledica...
Staviću Okafora, mada Maciju ova dilema neće biti presudna, vodi 15 razlike i igra mu odličan tim večeras...
Staviću Okafora, mada Maciju ova dilema neće biti presudna, vodi 15 razlike i igra mu odličan tim večeras...
Junglezburn- mvp
Mihael ::
što je ovo njemu poslednja sezona, zna se da će biti trejdovan?
slobokv83- mvp
Ma ne zna se da ce biti trejdovan ali svi insajderi govore o tome. Ako Cikago hoce da uzme Hauarda ( a moguce je da ce ga uzeti preko sign a trade, jer bi u toj situaciji Orlando dobio nesto za njega, a ne nista sto bi dobili da Hauard samo izabere drugi tim ), Noa je prvi koji je u svakoj opciji za Hauarda. Poznato je da Tibodo voli Asika, a Noa ima ipak neko ime na trzistu pa mnogi smatraju da bi recimo Noa+Taj ( neki cak govore Deng ili Buzer ) plus pikovi otisli za Hauarda.
Nista to nije sigurno, ali zna se da Cikago samo razmislja o Hauardu, a u slucaju njegovog dolaska, Noa nema sta da trazi u Cikagu.
Nista to nije sigurno, ali zna se da Cikago samo razmislja o Hauardu, a u slucaju njegovog dolaska, Noa nema sta da trazi u Cikagu.
Mihael- mvp
Двајт не жели да пређе у Чикаго и ту се свака прича око Ное завршава, играће он у Чикагу још дуго. Да не причам да разговора на ту тему уопште није било између генералних менаџера јер Двајтов агент има дозволу да преговара са три клуба- Лејкерсима, Нетсима и Кјубановим Даласом. То мало новинари разматрају све могуће сценарије, јбг имали смо DECISION, прошле године Мелодраму, мора и сад о нечему да се пише. Да не причам да су Булси ос стране истих тих инсајдера сматрани једним од главних фаворита у трци за Кармелом и ЛеБроном, па смо видели шта је било на крају. Да додам, Двајт је пре неких месец и по дана рекао да не жели да пређе у град са хладном климом.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Mihael ::Ma ne zna se da ce biti trejdovan ali svi insajderi govore o tome. Ako Cikago hoce da uzme Hauarda ( a moguce je da ce ga uzeti preko sign a trade, jer bi u toj situaciji Orlando dobio nesto za njega, a ne nista sto bi dobili da Hauard samo izabere drugi tim )
Правила sign and trade-а су потпуно измењена и сада то уопште више није опција, јер у тој солуцији Двајт може да добије максимално трогодишњи угвор са ниском стопом годишњег раста, а то га апсолутно не занима. Оно што су радили Џејмс, Бош више просто није ни приближно могуће. Као слободан агент може да потпише на 4 године. Само ако потпише за клуб у коме буде кад му истекне уговор може да добије уговор на 5 сезона и 110 милиона.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Mihael ::Mislim da bi trebali da uvedemo pravilo ( ako vec nije uvedeno ) da one igrace koji su povredjeni na duze vreme kad se oporave mogu da uzmu samo ekipe koje su ih imale na pocetku sezone. Znaci, u pitanju su zvucna imena, tipa Lopeza, Djinobilija, Horfoda... Mislim da bi to bilo fer, jer recimo Blagoje otpusti Djinobilija, i onda ga neko 10-15 dana pre nego sto se oporavi uzme jer mu je svejedno sto ce jedno kolo izgubiti jer dobija vrhunskog igraca, mislim da do nije fer.
To bi bilo nesto slicno pravilu restricted FA, znaci, neko moze da ga uzme ali jedino ako ja ne ponudim isto toliko novca.
Iskreno, nije mi bitno to pravilo zbog mene, Horfor je i ovako povredjen i on prakticno nece igrati do plejofa.
И шта би са овим на крају?
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
stavite na glasenje.
ko je za?
ko je za?
slobokv83- mvp
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 37 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu