Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
+17
Naissus
blagoje
Gencha
superhik
Hyperactive
mlekadzija
Koleman
Nolle
Macijauskas
Bodi Bond
Dule Kecman
XXL
Junglezburn
bookmaker
Novica-Ubica
slobokv83
sexdrogabodiroga
21 posters
Strana 17 od 29
Strana 17 od 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
jbg, meni je Pašalić doneo dosta dobrih stvari pre, pa ću i sada ostati dosledan.
nego imam neke nedoumice oko ostavljanja Barbura ili Pilepića
i
stavljanja Prepelića ili Vitkovca?
ako stavim Prepelića imaću trojac iz Heliosa.
nego imam neke nedoumice oko ostavljanja Barbura ili Pilepića
i
stavljanja Prepelića ili Vitkovca?
ako stavim Prepelića imaću trojac iz Heliosa.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Osim ako se Simon ne oporavi, ja bih se odlucio za pojacanja u vidu Pasalica, Vitkovca i Stivena. Pilepica ne bih dirao, mislim da moze da bude dobar. Mada, nije ni Gej losa opcija, razmislicu o tome.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
pa ja se nadam da Stiven ne može da poveže niz dobrih partija, videćemo već kako će igrati protiv Cedevite...
ja Džejmsa ubacujem bez razmišljanja, a Geja imam...Vitkovac je uvek rizik, mada kakvo je bilo prošlo kolo, o zicerima ne možemo pričati...
videću i kako će Čedo večeras protiv Krke igrati, a i Prepelić u prvenstvu, mada Helios dočekuje poslednjeplasiranu ekipu...
jbg, đavo uzeo šalu pa sam rešio da se ozbiljnije posvetim ovom fantaziju
s tim u vezi svako ko dođe do neke insajderske informacije, biću mu zahvalan
EDIT:
Gej
Džejms
Skot
Pilepić/Barbur
Tomas
Vitkovac/Prepelić
Pašalić
Sajmon
Kasun
Mačvan
ja Džejmsa ubacujem bez razmišljanja, a Geja imam...Vitkovac je uvek rizik, mada kakvo je bilo prošlo kolo, o zicerima ne možemo pričati...
videću i kako će Čedo večeras protiv Krke igrati, a i Prepelić u prvenstvu, mada Helios dočekuje poslednjeplasiranu ekipu...
jbg, đavo uzeo šalu pa sam rešio da se ozbiljnije posvetim ovom fantaziju
s tim u vezi svako ko dođe do neke insajderske informacije, biću mu zahvalan
EDIT:
Gej
Džejms
Skot
Pilepić/Barbur
Tomas
Vitkovac/Prepelić
Pašalić
Sajmon
Kasun
Mačvan
slobokv83- mvp
i da li će Marković da igra protiv Zagreba?
jer ako hoće, onda da ne izbacujem Pavkovića.
jer ako hoće, onda da ne izbacujem Pavkovića.
slobokv83- mvp
Pricaju po kosarka.org forumu da Sinovec ne igra i da nije ni dosao u Zagreb, a da ce Markovic mozda zaigrati. Ako tako ostane, to mozda onda znaci petorku sa Pavkovicem i Stivenom, sto ne bi bilo lose. Pogotovo ako zaigra i K. Simon, pa mora jos jeda zamena da se potrosi.
Sa sajta Radnickog: "Maksimović: Najgore za svakog trenera je kada ti povrede poremete plan za treninge i utakmice. Nažalost, dva igrača iz prve petorke su nam povređena: Stefan Sinovec je ostao u Srbiji da uradi dodatne preglede i neće nastupiti protiv Zagreba, a Stiven Marković je i dalje pod znakom pitanja, naš fizioterapeut Ivan Andrić ulaže velike napore da ga osposobi za utakmicu protiv Zagreba. "
Sa sajta Radnickog: "Maksimović: Najgore za svakog trenera je kada ti povrede poremete plan za treninge i utakmice. Nažalost, dva igrača iz prve petorke su nam povređena: Stefan Sinovec je ostao u Srbiji da uradi dodatne preglede i neće nastupiti protiv Zagreba, a Stiven Marković je i dalje pod znakom pitanja, naš fizioterapeut Ivan Andrić ulaže velike napore da ga osposobi za utakmicu protiv Zagreba. "
pa to znači da ja opušteno mogu da ostavim Pavketa, a da uzmem Simona i da onda izbacim i Pilepića i Barbura da ne bi rizikovao.
Koliko je to sigurn za Simona?
Mislim da sve konferencije za štampu moraju danas da se održe jer su sve utakmice sutra, osim ove jedne koja je danas. Tako, da ćemo na vreme biti u mogućnosti da sastavimo timove.
Koliko je to sigurn za Simona?
Mislim da sve konferencije za štampu moraju danas da se održe jer su sve utakmice sutra, osim ove jedne koja je danas. Tako, da ćemo na vreme biti u mogućnosti da sastavimo timove.
slobokv83- mvp
"Kapetan Mrava Krunoslav Simon, kojem će ovo biti prva utakmica nakon mjesec i pol dana odsustvovanja zbog ozljede skočnog zgloba, o toj utakmici kaže:
- Jedva čekam, koliko sam se uželio igranja. Svašta se u međuvremenu izdogađalo oko mog transfera u Unicaju iz Malage da sam već dignuo ruke. Mislim da je tako najbolje, u prvom sam se vrijeme nervirao, a onda sam to prelomio. Najvažnije mi je sada da igram."
- Jedva čekam, koliko sam se uželio igranja. Svašta se u međuvremenu izdogađalo oko mog transfera u Unicaju iz Malage da sam već dignuo ruke. Mislim da je tako najbolje, u prvom sam se vrijeme nervirao, a onda sam to prelomio. Najvažnije mi je sada da igram."
Simon sigurno igra...
ZAGREB
Radnički je gostovao u srijedu u Zagrebu protiv Cedevite a Nišlije će i u subotu još jednom istrčati pred zagrebačku publiku, ovoga puta protiv Zagreba u Domu Dražena Petrovića. Kapetan Mrava Krunoslav Simon, kojem će ovo biti prva utakmica nakon mjesec i pol dana odsustvovanja zbog ozljede skočnog zgloba, o toj utakmici kaže:
- Jedva čekam, koliko sam se uželio igranja. Svašta se u međuvremenu izdogađalo oko mog transfera u Unicaju iz Malage da sam već dignuo ruke. Mislim da je tako najbolje, u prvom sam se vrijeme nervirao, a onda sam to prelomio. Najvažnije mi je sada da igram.
U kakvoj je formi uoči Radničkog?
- Ne znam, ozljeda se dogodila u najnezgodnije vrijeme, kada sam bio u dobroj formi. Nadam se da sam u dobroj jer sam željan igre. Momčad je na okupu, i Morović se vratio u momčad, počeo trenirati i mislim da će biti spreman za igru.
O Radničkom Simon kaže:
- To je utakmica koju moramo dobiti, sada nam ide niz takovih susreta u kojima smo ipak favoriti. No, Radnički treba respektirati, to je momčad koja ima glavu i rep, u kojoj su glavne osovine Pavković i moj prezimenjak Simon, od njih puno toga polazi. Dobili su Cibonu a to je razlog za oprez, no, ponavljam, favoriti smo i mislim da tu utakmicu moramo dobiti.
ZAGREB
Radnički je gostovao u srijedu u Zagrebu protiv Cedevite a Nišlije će i u subotu još jednom istrčati pred zagrebačku publiku, ovoga puta protiv Zagreba u Domu Dražena Petrovića. Kapetan Mrava Krunoslav Simon, kojem će ovo biti prva utakmica nakon mjesec i pol dana odsustvovanja zbog ozljede skočnog zgloba, o toj utakmici kaže:
- Jedva čekam, koliko sam se uželio igranja. Svašta se u međuvremenu izdogađalo oko mog transfera u Unicaju iz Malage da sam već dignuo ruke. Mislim da je tako najbolje, u prvom sam se vrijeme nervirao, a onda sam to prelomio. Najvažnije mi je sada da igram.
U kakvoj je formi uoči Radničkog?
- Ne znam, ozljeda se dogodila u najnezgodnije vrijeme, kada sam bio u dobroj formi. Nadam se da sam u dobroj jer sam željan igre. Momčad je na okupu, i Morović se vratio u momčad, počeo trenirati i mislim da će biti spreman za igru.
O Radničkom Simon kaže:
- To je utakmica koju moramo dobiti, sada nam ide niz takovih susreta u kojima smo ipak favoriti. No, Radnički treba respektirati, to je momčad koja ima glavu i rep, u kojoj su glavne osovine Pavković i moj prezimenjak Simon, od njih puno toga polazi. Dobili su Cibonu a to je razlog za oprez, no, ponavljam, favoriti smo i mislim da tu utakmicu moramo dobiti.
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Hvala na informaciji
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
odakle je iskopa
e svaka ti se dala bookmakeru
Gej
Pavković/Džejms
Skot
Simon
Tomas
Vitkovac/Pilepić
Pašalić
Sajmon
Kasun
Mačvan
OUT Pilepić, Barbur, Raduljica IN Simon, Vitkovac, Pašalić
razmišljam se da zadržim Pilepića, a da umesto Pavkovića ubacim Džejmsa. šta li je bolje?
e svaka ti se dala bookmakeru
Gej
Pavković/Džejms
Skot
Simon
Tomas
Vitkovac/Pilepić
Pašalić
Sajmon
Kasun
Mačvan
OUT Pilepić, Barbur, Raduljica IN Simon, Vitkovac, Pašalić
razmišljam se da zadržim Pilepića, a da umesto Pavkovića ubacim Džejmsa. šta li je bolje?
slobokv83- mvp
bookmaker ::Radnički je gostovao u srijedu u Zagrebu protiv Cedevite a Nišlije će i u subotu još jednom istrčati pred zagrebačku publiku, ovoga puta protiv Zagreba u Domu Dražena Petrovića.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja sam se opredelio ipak za Pavketa.. Odlucio sam da ovo kolo bas rizikujem, pa sam u najboljem timu izbacio i Macvana, nesto ne verujem da ce bas da napuni Hf u prvom duelu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Dule Kecman ::Ja sam se opredelio ipak za Pavketa.. Odlucio sam da ovo kolo bas rizikujem, pa sam u najboljem timu izbacio i Macvana, nesto ne verujem da ce bas da napuni Hf u prvom duelu..
pazi, Mačvan je igrao godinama u toj hali, a Hemofarm je nikada naloženiji, olus nemaju šta da izgube, očekujem neizvesnu utakmicu ii u takvim okolnostima i Džejmsa i Mačvana koji će do dobrih indexa, mislim ida će Raduljica biti dobar, al ne smem više da rizikujem
Takođe Široki je naložen da dobije Budućnost, tu očekujem veliku tenziju i dosta grešaka, pa mislim da je pametno da se zaobiđu igrači sa ovog susreta, eto razmišljam da izbacim Pilepića, ali takođe me nešto vuče Čedica jer je odvalio protiv Širokog na strani, ne znam, pametno je zaobići igrače sa ovog susreta.
slobokv83- mvp
Meni ostaje Pavke, ulaze Simon, Pasalic i VItkovac. Jedino cu kod vitkovca malo razmisliti jos, jer ce Prepelic biti dobro resenje u ova 2 kola.
Ne smeta nistaZuLuofVozdovac ::bookmaker ::Radnički je gostovao u srijedu u Zagrebu protiv Cedevite a Nišlije će i u subotu još jednom istrčati pred zagrebačku publiku, ovoga puta protiv Zagreba u Domu Dražena Petrovića.
Naissus- prva petorka
sexdrogabodiroga ::Meni ostaje Pavke, ulaze Simon, Pasalic i VItkovac. Jedino cu kod vitkovca malo razmisliti jos, jer ce Prepelic biti dobro resenje u ova 2 kola.
sledeću Prepelić igra protiv Radničkog tako da ne verujem da je dobro rešenje za sledeće kolo, al Vitkovac ide na Partizan, tako da je možda bolje rešenje od Vitkovca...šta radiš sa Pilepićem?
slobokv83- mvp
I onako se priča kako će se klub prebaciti u Niš.
Macijauskas- mvp
Pa upravo sam njega hteo da zamenim za nekog od njih dvojice.
sexdrogabodiroga ::Pa upravo sam njega hteo da zamenim za nekog od njih dvojice.
neverovatno i ja imam istu dilemu
bliži sam Prepeliću nego Vitkovcu, al me jedino muči što imam već Geja i Pašalića, pa bi u sledećem kolu najverovatnije jedan morao ostati, al sa druge strane ni Vitkovac u sledećem kolu neće biti dobar izbor...mislim da ću Prepelu da uzmem.
slobokv83- mvp
Sta ste radili sa Sajmonom, kakva je situacija sa njegovom povredom?
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Sajmon bi morao da igra inace nemaju nikakve sanse u Zagrebu, a mislim da ce Muta baciti sve karte na sto na ovoj utakmici. Igrace i njegov prezimenjak.
hahaha na kraju ni sam ne znam koga da stavim, skroz sam izmenio tim,ccc
izgleda da ću Barbura da ostavim, sve to zbog toga da bih u sledećem kolu mogao da vršim korektne izmene.
izgleda da ću Barbura da ostavim, sve to zbog toga da bih u sledećem kolu mogao da vršim korektne izmene.
slobokv83- mvp
Doneo sam i ja radikalnu odluku: ostaje Pilepic, leti Tomas.
sexdrogabodiroga ::Doneo sam i ja radikalnu odluku: ostaje Pilepic, leti Tomas.
Tomas ako napravi u ovom kolu 14 imaće u sledećem 11, a ako napravi 24 imaće u sledećem 12. Meni je to dovoljno i da ga zadržim za sledeće kolo.
slobokv83- mvp
Pavković
Gej
Tomas
Simon
Vitkovac
Skot
Pašalić
Sajmon
Kasun
Mačvan
to je konačno.
u sledećem kolu vadim Pašalića, Vitkovca i jednog od Gej, Pavković.
Gej
Tomas
Simon
Vitkovac
Skot
Pašalić
Sajmon
Kasun
Mačvan
to je konačno.
u sledećem kolu vadim Pašalića, Vitkovca i jednog od Gej, Pavković.
slobokv83- mvp
Strana 17 od 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo