NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
Оде Денг на пар недеља, таман у моменту када се опоравио Кари којег сам чекао претходне две недеље. Ништа теже него играти са играчем или два мање од противника целу недељу (да не помињем какав је играч у питању, други по освојеном броју бодова у мом тиму до сада). Мораћу да направим неки састанак са екипом, да им предочим тежину овог момента и да очекујем од њих да подигну своју игру на виши ниво.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
pa ja već treći duel igram bez jednog superstara, a od juče sa dva. Meni ne treba niko da priča koliko je to teže
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Barnjani se vratio, posle 2 dana gubim 20 razilke, ali sta je tu je... Bar neka sreca
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Barnjani ti se opet povredio i čini mi se da će sada imati dužu pauzu nego što je imao sa ovih 6 utakmica.
Inače, meni se sinoć povredila 2 igrača: Malins i Džeferson. Od Džefersona sam mnogo očekivao, a on nije ni igrao.
Pored 2 povređena koja čuvam, još 2 se povrediše, mnogo je
Inače, meni se sinoć povredila 2 igrača: Malins i Džeferson. Od Džefersona sam mnogo očekivao, a on nije ni igrao.
Pored 2 povređena koja čuvam, još 2 se povrediše, mnogo je
slobokv83- mvp
i Lawson i Casspi su se povredili
Nolle- mvp
jbg Nole, bez jednog velikog igrača je teško, o nečemu više neću ni da govorim. Meni u suštini sve zavisi od Džefersona, ako ne bude odigrao ova 2 puta do kraja duela, nemam šta da tražim...
slobokv83- mvp
Nabiše raspored, je*em ih u raspored,
- Za Lawsona je day by day izgleda.
- Za Bargnanija se još ne zna, ali ne izgleda dobro.
- Casspi me i ne zanima
Posle ovog kola, zabetoniran na poslednjem mestu
- Za Lawsona je day by day izgleda.
- Za Bargnanija se još ne zna, ali ne izgleda dobro.
- Casspi me i ne zanima
Posle ovog kola, zabetoniran na poslednjem mestu
Nolle- mvp
@Nolle
Tvojoj ekipi je potreban rebuilding.
Tvojoj ekipi je potreban rebuilding.
Ray Allen- prva petorka
Mojoj ekipi je potrebna šok terapija, a ja ne znam kako da je izvedem u tome je problem.
Povredio mi se najbolji igrač bre, Lawson isto, Rondo ako večeras ne zaigra, to je 12-15 poena po večeri. Kako da me ne nabijaju ljudi stoka razlikom ? Svakome sam topovsko meso.
Evo uzeo onog iz Šarlota i Kaspija, uneredili me u utorak, a sinoć odigrali dobro, otvorio sam sa pobedom, a sada sam vezao 4 poraza. Baš nezgodna situacija, iz koje ne znam kako da se iščupam.
Povredio mi se najbolji igrač bre, Lawson isto, Rondo ako večeras ne zaigra, to je 12-15 poena po večeri. Kako da me ne nabijaju ljudi stoka razlikom ? Svakome sam topovsko meso.
Evo uzeo onog iz Šarlota i Kaspija, uneredili me u utorak, a sinoć odigrali dobro, otvorio sam sa pobedom, a sada sam vezao 4 poraza. Baš nezgodna situacija, iz koje ne znam kako da se iščupam.
Nolle- mvp
Pokusaj trejdovima.
Ray Allen- prva petorka
ko će hteti da uzme Barnjanija sada ? Ili McGeea ? Ili Lawsona ? JET i Williams su u totalnoj banani... za*ebana mi je pozicija dosta
Nolle- mvp
Jedino da probas da ponudis nekog jakog igraca plus krs za 2 solidna.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ово је стварно нехумано, по ко зна који пут спомињем. 66 утакмица за 120 и кусур дана. Било је за очекивати да ће бити доста повреда. Тренинг кампови прекратки, предсезона од две утакмице против истог противника из најближег града пресмешна и играчи једноставно нису ушли сто посто спремни у ово лудило.
И који је ђаво са тим повредама скочних зглобова? Ја не знам да л` је прошао дан, а да неко незгодно не доскочи и изврне зглоб.
И који је ђаво са тим повредама скочних зглобова? Ја не знам да л` је прошао дан, а да неко незгодно не доскочи и изврне зглоб.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Па добро бре људи сад хоћете Пирс - Гордон назад када Слоба губи 10 а Боди ће од сутра водити 15-20 разлике? Шетате га како коме одговара, коме зафали играч у распореду или кад искрсне нека повреда (попут Џеферсона) одмах му улеће Пирс...
Који други може да буде мотив јер је свима јасно да се Гордон није опоравио? Ја сам био против ових комбинација од почетка, али шта тек сад да кажем кад ће повратак можда директно утицати на резултат меча Мација и Слобе?
Пирс је Слобин играч, ту стварно нема дилеме, али у ком моменту га даје а у ком уѕима то је стварно проблематично.
Мене не занима ко ће у поменутим дуелима победити, али морам у складу са функциом да водим рачуна да се не раде ствари које заиста могу да угрозе регуларност. Ја бих сад требао да напишем ''нека се изјасне заинтересовани - Маци, Млекце, Боди и Слоба'' али онда опет дођемо до тога да нико неће никоме да се замера, сви напишу - све је уреду, нема везе и ја на крају испаднем грбав што се као једини буним (а у питању је нешто што ме као играча уопште не дотиче).
Који други може да буде мотив јер је свима јасно да се Гордон није опоравио? Ја сам био против ових комбинација од почетка, али шта тек сад да кажем кад ће повратак можда директно утицати на резултат меча Мација и Слобе?
Пирс је Слобин играч, ту стварно нема дилеме, али у ком моменту га даје а у ком уѕима то је стварно проблематично.
Мене не занима ко ће у поменутим дуелима победити, али морам у складу са функциом да водим рачуна да се не раде ствари које заиста могу да угрозе регуларност. Ја бих сад требао да напишем ''нека се изјасне заинтересовани - Маци, Млекце, Боди и Слоба'' али онда опет дођемо до тога да нико неће никоме да се замера, сви напишу - све је уреду, нема везе и ја на крају испаднем грбав што се као једини буним (а у питању је нешто што ме као играча уопште не дотиче).
ZuLuofVozdovac- mvp
Stvarno neverovatno. Al Dzeferson, Tadz Gibson, Dvejn Vejd, Rej Alen... Povreda skocnog zgloba ipak nije posledica skracene sezone i lose pripreme.blagoje ::
Poslednji izmenio Ray Allen dana Čet 26 Jan 2012 - 7:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Ray Allen- prva petorka
Allen se nije baš sam povredio
Nolle- mvp
Ray Allen ::Stvarno neverovatno. Al Dzeferson, Tadz Gibson, Dvejn Vejd, Rej Alen...blagoje ::
Стеф Кари, Тај Лоусон...
Nolle ::Allen se nije baš sam povredio
Ма он чека да му се жена породи...
ZuLuofVozdovac- mvp
Ima ih jos naravno. Neki su se oporavili kao Z. Noa.
Ray Allen- prva petorka
Zulu mislio sam na "slučajno" koleno letećeg Čeha.
Nolle- mvp
Jos nisam provalio da li mu je starije dete decak ili devojcicaZuLuofVozdovac ::
Ма он чека да му се жена породи...
Ray Allen- prva petorka
Комесар доноси следећу одлуку:
1) Иако је договорено да се Пирс и Гордон врате у своје матичне тимове тек по опоравку Гордона, пошто се пауза одужила више него што је менаџер Павлица Вулфса претпостављао (мада је он знао да ће свакако бити бар три недеље а није још прошло ни две) биће дозвољено да се играчи моментално врате у своје клубове.
2) Комесар упућује извињење екипи Карабурма Кингса што је уопште дозволио да се направи цела ова ујдурма са позајмљивањем играча, чија је највећа жртва (ако изузмемо тим Павлица Вулфса) била упрво екипа са Карабурме која је изгубила меч због присуства поменутог играча у тиму Боди Дранкардс.
3) Комесар упућује извињење екипи Боди Дранкардс што је стопиран трејд којим је поменута екипа могла под повољним условима да се ослободи играча Ерика Гордона (мада је одлука била примерена информацијама којима смо у том моменту располагали).
4) Играчи Ерик Горон и Пол Пирс неће моћи да буду коришћени до краја текуће недеље. Овиме се са једне стране чини услуга екипи Павлица Вулфса која је управо сазнала да ће Гордон одуствовати још шест недеља, и да је руководство лиге инсистирало на првобитном договору, поменута екипа не би видела Пирса у скорије време. Овако, играње Пирса биће дозвољено већ од понедељка, а са друге стране његов изненадни повратак неће угрозити регуларност актуелног меча Ердоглија Кингдом - Павлица Вулфс. Истовремено, ни екипа Боди Дранкардс неће моћи да користи Ерика Гордона ни на који начин, па чак ни да га отпусти до краја текуће недеље да би ангажовала другог играча.
Надамо се да ће све стране испоштовати наведену одлуку, да комесар не би морао да реагује кажњавајући наведене тимове одузимањем одређеног броја бодова и евентуално суспензијом неког од игрча - што су само неке од могућности које му стоје на располагању.
1) Иако је договорено да се Пирс и Гордон врате у своје матичне тимове тек по опоравку Гордона, пошто се пауза одужила више него што је менаџер Павлица Вулфса претпостављао (мада је он знао да ће свакако бити бар три недеље а није још прошло ни две) биће дозвољено да се играчи моментално врате у своје клубове.
2) Комесар упућује извињење екипи Карабурма Кингса што је уопште дозволио да се направи цела ова ујдурма са позајмљивањем играча, чија је највећа жртва (ако изузмемо тим Павлица Вулфса) била упрво екипа са Карабурме која је изгубила меч због присуства поменутог играча у тиму Боди Дранкардс.
3) Комесар упућује извињење екипи Боди Дранкардс што је стопиран трејд којим је поменута екипа могла под повољним условима да се ослободи играча Ерика Гордона (мада је одлука била примерена информацијама којима смо у том моменту располагали).
4) Играчи Ерик Горон и Пол Пирс неће моћи да буду коришћени до краја текуће недеље. Овиме се са једне стране чини услуга екипи Павлица Вулфса која је управо сазнала да ће Гордон одуствовати још шест недеља, и да је руководство лиге инсистирало на првобитном договору, поменута екипа не би видела Пирса у скорије време. Овако, играње Пирса биће дозвољено већ од понедељка, а са друге стране његов изненадни повратак неће угрозити регуларност актуелног меча Ердоглија Кингдом - Павлица Вулфс. Истовремено, ни екипа Боди Дранкардс неће моћи да користи Ерика Гордона ни на који начин, па чак ни да га отпусти до краја текуће недеље да би ангажовала другог играча.
Надамо се да ће све стране испоштовати наведену одлуку, да комесар не би морао да реагује кажњавајући наведене тимове одузимањем одређеног броја бодова и евентуално суспензијом неког од игрча - што су само неке од могућности које му стоје на располагању.
ZuLuofVozdovac- mvp
Bodi bi mnogo bolje prosao onim trejdom ali moram da priznam da sam ja srecan sto nije prosao. Ipak, sam ocekivao da Gordon zaigra posle nedelju dana a ne mesec i nesto.
Koleman- mvp
Баш супртотно, ја сам очекивао да Гордон буде мало дуже одсутан и зато сам мислио да је трејд добар за Бодија. Додамо ли на то да је Крис Пол тек јуче заиграо после 10-так дана паузе...
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
A ko je u rukovodstvu lige?ZuLuofVozdovac ::руководство лиге инсистирало на првобитном договору
Ray Allen- prva petorka
Pa ZuluRay Allen ::A ko je u rukovodstvu lige?ZuLuofVozdovac ::руководство лиге инсистирало на првобитном договору
Koleman- mvp
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu