Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo

+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters

Strana 11 od 40 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo - Page 11 Empty Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo

Počalji od drexler Ned 5 Feb 2012 - 9:34

Mihael, ti napustio svoju ekipu zbog nedostatka vremena, a pratiš kako Maci, Tesla i Kole vode svoje Very Happy

Inače, meni je malo splasnuo entuzijazam oko fantasya, malo sam se više orjentisao praćenju same lige, pa mi se dešavaju razni kiksevi, kao ovaj danas. Mislio sam da ćemo ovaj dan i ja i Zulu ostati sa 3 igrača, jer igraju se tek 2 utakmice i teško je naći korisnog FA. Ipak, Zulu je iskopao dobar trejd i okreće ovo lagano.

Slično sam ja radio pretprošlo kolo, pri čemu sam potpuno osakatio ekipu zbog jedne pobjede (Lawson za Augustina) koja mi na kraju nije ni došla zbog rane povrede D.J.-a

No dobro, generalno, zanimljiva je igra, šteta što nisam baš 100% koncentrisan na nju pa mi se dešavaju svakakvi kiksevi (gubljenje Stakija i Hamfriza zbog sitnih povrede, zaboravljanje vraćanja Darena Kolisona, nepoznavanje pravila o waiverima prih 4-5 kola...). Drvosječama je malo otupila oštrica, ali ne predajemo se, makar skupljamo iskustvo za narednu sezonu navijaci
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo - Page 11 Empty Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo

Počalji od slobokv83 Ned 5 Feb 2012 - 10:03

Evo sada je vreme za pozdrave, čestitke i želje...mislim kraj je nedelje (prvo napisah karaj nedelje Very Happy ).

Čestitam familiji i rođacima što su mi pomogli u ovom teškom trenutku da smognem volje i dobijem ultra-mega giga protivnika. Čestitam Džekiju (mom psu), što mi je sinoć rekao da ubacim Arizu, a ne Bilapsa (Ariza imao za 4 više), čestitam, mojoj devojci što me nije smarala, nego naprotiv bila je brižna kao dobra vila i ona mi je u suštini dala najviše energije da izguram ovu pobedu.

Mislim da se blagoje blago rečeno USRAO i morao da napusti duel, a i celo takmičenje dan pre završetka ovog anđeoskog duela, koji je čist Božiji znak da treba da nastavim da pitam Džekija koje igrače da ubacujem Very Happy

P.S. nadam se da se niko neće naći uvređenim, a pogotovu drug blagoje, koga razumem zašto je napustio fantazi.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Ned 5 Feb 2012 - 10:12

slobokv83 ::Mislim da se blagoje blago rečeno USRAO i morao da napusti duel, a i celo takmičenje dan pre završetka ovog anđeoskog duela, koji je čist Božiji znak da treba da nastavim da pitam Džekija koje igrače da ubacujem Very Happy

P.S. nadam se da se niko neće naći uvređenim, a pogotovu drug blagoje, koga razumem zašto je napustio fantazi.
plez1

Друг Благоје очекује да буде обавештаван шта се дешава у фантазију, које следеће пљачке спрема Зулу и да Џангл настави да ме гњави око избора играча. tease

Само још једна ствар:
Cuprija Bandits ? Very Happy
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 5 Feb 2012 - 10:21

blagoje ::
Само још једна ствар:
Cuprija Bandits ? Very Happy

rofl

e vidiš ti kakve sve moram da pobeđujem, pokušavaju i nazivima da me deeeesstabilizuju rofl
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 5 Feb 2012 - 10:45

Hvala Mihael. Kod mene je glavni problem sto sam se vezao za ove igrace. Ne bukvalno nego kada god mi padne napamet neki trejd u isto vreme razmisljam sta ce biti ako ovaj eksplodira. Zato sam rekao svima koji su nudili sjajne ponude da ne dajem okosnici, odnosno Aldridgea, Grifina, Bajnama, pa i Butlera. Meni je ovo uglavnom tim sa pocetka samo sto sam imao jednu veliku gresku J-Rich ali sam u pocetku video gde to vodi pa sam ga trejdovao u nekom paketu za Butlera. Jacka i Evansa bih dao u nekoj prici ali jako tesko...
Cestitam Reju na dobroj partiji. I meni i njemu su se desavale neke cudne stvari. Dva puta mi Jack nije igrao. Prvi put nikakva informacija o povredi, nista. Drugi put pise da ga je trener odmarao preventivno da igra sigurno u subotu i ja ga ubacim i opet ni minut u igri. Srecom sve se lepo zavrsilo.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 5 Feb 2012 - 11:48

Мислим да сам врло лоше водио екипу у дуелу против Дрекса. Пре свега лоше сам одреаговао на повреду Батума а касније нисам добро испратио повратак Денга. Некако сам се шлепао до среде али онда је био први дан када нисам просто имао кога да ставим да ми игра шутера. Кренуо сам да систематски смарам власнике свих живих екипа на форуму у потрази за добрим трејдом како бих надоместио изостанак шутера јер сам просто сматрао да свих дванаест играча које поседујем су исувише добри да би били мењани за слободног агента. Нико није био заинтересован а ја сам одлучио да пустим оне које имам да играју и да видим шта ће да ураде. Били су солидни али агент којег сам хтео да ангажујем је покидао, остварио је 4.2 индекс тога дана... Долази четвртак и Дрекс ме први пут добија и надокнађује сву разлику из претходних пар дана Онда креће нетвоза.. Невољно отпуштам једног играча, ангажујем другог само да ''попуни број'', конкретно Бобоу, и он прави индекс 0.2... Долази субота и мој ултра-мега-гига зајеб у избору поставе, море грешака које нису кажњене просто зато што након пет дана у којима су Дрексовим играчима дивљали индекси његов тим пружа лошу партију и то је моменат који је преломио дуел. И поред добре позиције пред последњи дан, нешто ми ипак није дало мира па сам урадио трејд који је требао да обезбеди победу а на крају је могао да ме кошта исте. Да је Марк Гасол одиграо просечну партију ја бих уз све напоре изгубио... Е онда бих стварно полудео јер да сам само у понедељак наместио поставу и оставио тако до недеље имао бих највећи скор у овом колу. Зато ми се на крају крајева ова игра толико и свиђа, нико не може да те сјебе колико можеш сам себе. А ја сам се својски потрудио.

Дрексу честитам, одиграо је најбољу партију до сада, забележио најбољи скор до сада. Имао је тај малер да му екипа доста зависи од неконстантних шутера као што су Мејо и Јанг. То су играчи који увек сахтане некога, е сад само је питање да ли Дрекса или његове противнике. Од понедељка до петка Јанг је сахрањивао мене, у суботу је сахранио њега, то је тако. Одушевљава ме у сваком случају Дрексов ентузијазм, друго, никада се (попут мене) не жали, гледа своје двориште, још кад сам му први пут предложио прављење овог фантазија био је јако загрејан и видим да га до данас то осећање не напушта. Нећемо бити у прилици да одмеримо снаге још једном до краја сезоне јер је ове године мањи број кола, али према његовом ставу видим ја да ћемо имати ми још доооста међусобних мечева thumbsup

А каније ћу да напишем и неке ствари о самом фантазију.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 5 Feb 2012 - 11:53

Drex, nema tu sta da se prati, dovoljno je da se pogleda roster, kao i igraci koje su doveli ( niko od njih nije dovodio FA kao ostali ) i to je to, ne treba mnogo vremena da bi se to uvidelo...

Takodjer se mora ceniti i cinjenica da Maci cuva Rendolfa bez obzira na povredu a mogao je kao i ostali da ga se resi i da uzme FA koji bi mu igrali tokom nedelje... To su stvari koje ja cenim, nekako realnije vodjenje tima, slicnije realnom zivotu...

Bas sam Blagoju rekao pre neki dan kad smo se dopisivali. Nasao sam nacin da me fantazi ne nervira. Meceve uopste ne pratim, vecinom ih pogledam na pocetku dana da vidim kako stoje ostale ekipe, gledam uzivo vecinom 1 ili 2 meca i uporedo statistiku, a sta moji igraci rade, uopste me ne zanima...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 5 Feb 2012 - 12:05

Ja mislim da mi ne verujete ali sam siguran da sam medju onima koji najmanje provode vremena uz ovo. Za razliku od vas moj problem je cista lenjost. Namestim postave obicno na pocetku nedelje za celu nedelju, svaki dan proverim da nema nekog propusta i to je to. Jedini put kada provedem vise od 3 minuta na tome jeste nedelja kada vidim koje su mi rupe za narednu nedelju i tu pokupim nekog FA ili napravim trejd ali je i to retkost.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 5 Feb 2012 - 13:44

Мислим да нису сви најбоље схватили концепт овог фантазија. Михаел примера ради константно потенцира тај драфт, ко игра са оним што је бирао итд... Није поента игре да ми првога дана сезоне изаберемо дванаест играча и онда наредна четири месеца гледамо шта су они урадили уз мање измене тимова. То не би било ни упола оволико занимљиво и не би ни упола држало пажњу играча. Драфт има огроман значај на даљи ток игре. Али сама игра би била досадна када би тај утицај драфта играо улогу већу од 50%. И трејдови, и дугорочно и краткорочно ангажовање слободних агената има огроман значај и даје динамику самој игри. Позивање на реалност има смисла до неке границе, да ли у НБА клубови на почетку сваке сезоне имају драфт на коме деле играче? Па ето и то није реално. На крају би констатовали да цела игра није реална и престали би да је играмо. Ми се трудимо да ствари буду што реалније, да учинак играча што боље представимо у бодовима, да не дозволимо позајмице играча и сличне ствари које не постоје у стварности, али ствари које постоје као што је ангажовање слободних агената и трејдови, гледамо да поставимо на онај ниво на коме би игра била што занимљивија и ту постоје јасна ограничења.

Друго, ти слободни агенти помињу се као да су неки бонус, ти кликнеш дугме ''доведи ми слободног агента'' и улети ти одмах неко што ти донесе 2 бода... Па није то баш тако, то је тек област где знање има много утицаја. То су врло неконстантни играчи, погледај мој изобор слободних агената, Бобоа у петак 0.2, Милер данас -0.2. Шта су ми донели? Курчину. Дрекс је опет промашио са Малинсом (краткорочно, видећемо дугорочно) погодио са Ливингстоном... Дакле агенти имају утицаја али ако изабереш правог а то веруј ми није ни мало наивна ствар. А поред тога постоје неки добри дугорочни избори слободних агената, попут Бодијевг бирања Андерсона кога је осетио на почетку сезоне и одмах је одреаговао на прави начин... Од самих слободних агената неупоредиво већи значај има избор праве поставе за конкретно вече а то нигде није поменуто.

На крају ја не схватам ово честитање. Ја могу да честитам Тесли јер игра са играчима које готиви, пре свих Веселим, Пекменом итд... Али он човек сада игра са 5 од 12 играча које је бирао на драфту, како онда може да важи констатација ''момке који су се превасходно ослонили на оно што су бирали на драфту''... И шта ту има лоше што је мењао свој тим, један је од играча који је направио највише трејдова (трећи укупно са седам трејдова) покушава човек да ојача тим, прилагоди га својим потребама, погодио Тарнера, Филдса.... Ја сам као најбољег истицао Реј Алена, који је направио врло занимљиве и ризичне трејдове, дао пика прве и друге рунде, своје најбоље играче, а довео оне у које је имао поверење и то му се итекако исплатило, екипа му игра дупло боље. И то је велико знање ако мене питате. Јер лако је бити паметан са великим именима и провереним играчима... Дајте Ал Џеферсона за Рубија док је резерва, е то је потез...

Све друге фантази игре на свету труде се да постигну бар приближно једнак интерес публике као овај НБА фантази али то им не полази за руком. Разлог је управо зато што на другим местима наместиш играче и то је то. Када упоредим то што сам раније играо и овај фантази просто није ни близу по занимљивости, ангажованости играча... Свако може да изабере ону меру која му одговара у праћењу и утакмица и учинака играча и то је сматрам велика вредност. Онај ко троши 5 минута дневно уживаће, али и онај који седи 10 сати испред комијутера имаће шта да ради, неће му бити досадно. На крају сви добију порцију коју сами желе.

Ја могу само да честитам свима што редовно играју, намештају поставе и боре се без обзира на тренутни пласман, подсетићу да је прошла тек трећина лиге!
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Pon 6 Feb 2012 - 1:39

I ja samo da se zahvalim Mihaelu, mada sam pravio ja trejdove(i dalje mi zao Batlera besan ), on verovatno misli na to da ne angazujem igrace samo zbog rasporeda, nego uzimam igrace koji mi ostaju u timu (Fields, Turner, Veseli,Pekovic).
Sada imam tim kakav zelim i usao sam u seriju Smile
Necu praviti vise trejdove, mozda cu uzeti nekog FA ako se pojavi neki igrac kojeg volim.
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 6 Feb 2012 - 2:43

Upravo to tesla, trejdovi su ok, i mislim da je to ok, meni je samo glupavo dovodjenje FA kao da su carape, sake nedelje po 3 nova, i to samo radi popunjavanja rupa u rasporedu...

Da se razumemo, fantazi je sjajan, mislim da bi bio jos bolji da nas ima vise, samim tim bi i to dovodjenje FA sigurno bilo manje aktuelno jer u FA nebi bilo toliko kvalitetnih igaca. Recimo, da nas ima 20, u FA bi bilo 72 igraca manje, sad pogledajte kakvi su igracu u FA kad izbacite 72 igraca, ne verujem da bi se onda rupe popunjavale toliko cesto...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Pon 6 Feb 2012 - 4:31

Није чак ни потребно да буде више људи, довољно је било ставити да ростер броји 15 имена (што и јесте случај у НБА) и долази се на ово о чему Михаел стално говори. Дакле, додатне три рунде драфта.

Ако смем да додам, хоћу рећи пошто више не парципирам у фантазију, следеће сезоне би требало тако урадити јер ће распоред бити нормалнији. Уместо што имате играче који ове сезоне играју чак 5 пута недељно ( а углавном 4 , евентуално 3) догодине се све враћа у нормалу са максимално 4 утакмице недељно, а најчешће 3 или 2. То решава још један проблем који се тиче тога за кога се одлучити у данима кад вам је на располагању и по 10,11 играча јер то следеће године неће бити случај, евентуално два пута месечно.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 6 Feb 2012 - 6:42

Ne znam da li je moguce to da se stavi da ekipa broji 15 igraca, ali mislim da bi to bilo jos zanimljivije...

To bi stvarno moglo da bude veoma interesantno...

Tada recimo Blagoje siguno nebi otpustio Djinobilija, ja Horforda, Drex Stakija i Hamfrisa itd...

Mada, ja i dalje mislim da bi liga mogla biti bolja kada bi nas bilo bar jos 4 vise, znaci 18 ekipa sa rosterima od 15 igraca, to bi stvarno bilo extra...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 6 Feb 2012 - 7:00

Zulu, starno, svaka ti cast, kako ti uspes da ubedis ljude da pristanu na te trejdove, stvarno neverovatno...

Nolle, moram da priznam da si me ti razocarao, imas iskustva sa ovim fantazijem, ocekivao sam da ces biti bolji...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 6 Feb 2012 - 7:21

Сезона је таква да повреде кроје резултате многих мечева. Конкретно, рекао сам још на почетку да Благојеву екипу самтрам без икакве конкурензије најјачом. Мислим да нико ни у најави не би могао да му испарира да се није прво повредио Ђинобили па онда Богут. Сама чињеница да је у врху чак и без та два играча (а играо је и без Вејда) најбоље говори колико је био јак.

Иста констатација односи се на друге играче, срећа им је у значајној мери кројила и резултате. Млекце и Ноле су једини којима су пикови прве рунде (Рондо и Роуз) имали дужу паузу. То су играчи који доносе око 20 поена недељно а осим тога имали су и других повреда. Додајте то на њихове недељне скорове и видећете да би у многим мечевима забележили победу. Пример може да буде и Андердог за кога мислим да је изгубио препрошло коло 11 разлике само зато што му је Новицки паузирао.

А што се трејдова тиче... Није ли иста била констатација код Блер - Де Роузен? Није ли иста констатација била код Фрај - Хендерсон? Од седам трејдова, једини лош који је Ноле урадио је чини ми се Тери-Ноа, а видећемо како ће се показати ова последња два.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 6 Feb 2012 - 9:07

Nolle veoma pazljivo radi trejdove, sada pokusava da kopa nogama i rukama da veze koju pobedu, ali... Trudim se, ali ovi porazi bas uticu, kao da uticu na sve moje igrace bre, kao da znaju da ih imam sve u timu, pa igraju slabije, osvezio sam tim sa cak 4 igraca, videcemo sta ce biti.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 7 Feb 2012 - 0:01

NE MOGU DA VERUJEM !!! Plače mi se, bukvalno ! MRŠ !!! imam Ronda, Williamsa i Terryja da nadoknadim, ali hteo sam nekoga od ove poslednje dvojice da uglavim možda u neki trade. Baksuza Bože NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo - Page 11 342805
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 7 Feb 2012 - 6:27

Nolle ::Nolle veoma pazljivo radi trejdove...
Ako si pažljivo gledao da u dva dana sa najmanje utakmica protivnika pojačaš sa dva igrača a sebe za toliko oslabiš, sledi da si bio ironičan u ovoj izjavi...
Umesto večeras da igraš 5 na 5, ti ćeš igrati 4 na 6.
Umesto da 9.feb igraš 5 na 3, ti ćeš igrati 3 na 5.

Izgleda da Zulu trejdove zagovara u kafani, pritom najviše može da popije...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 7 Feb 2012 - 7:53

Danas Zulu ne stavlja nijednog igraca kojeg sam mu ja dao... Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 7 Feb 2012 - 7:56

Касно су се прикључили екипи, а не могу баш да их пустим да играју без иједног тренинга. Играће од четвртка Smile
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 7 Feb 2012 - 7:59

Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 7 Feb 2012 - 8:00

Vi mislite šta hoćete, ja znam da sam dobio ovim trade-om Smile kao što je Zulu rekao, svaki moj trade je dobar, sem onogo jednog, čak bi dobio i sa ovim sa Bilapsom, da se nije povredio. Koji sam baksuz -.-. Karma is a bitch, tako se Drexu povredio D.J, a ja mu uzeo Lawson-a.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Uto 7 Feb 2012 - 11:18

Dogovoren je trejd izmedju mene i Koleta.
Kazns i Igudala u zamenu za Bajnama i Batlera.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 7 Feb 2012 - 11:22

Pregovarali smo dobrih 3 dana i dosli do tog resenja. Ja sam pitao da li je siguran i on je rekao da ne brinem. Izlomili smo se stvarno oko trejda. Ovaj trejd je bas veliki i podrazumeva mnogo faktora, naizgled i neprimetnih. Neki od njih:
Povreda Bilapsa, Bajnam se bori za PO, Kazns ne... 0.5 poena vise za mene, pozicija vise za mene. Bas dosta faktora.
Ako neko ima nesto protiv neka napise. Smatram da je najbitnije da smo i jedan i drugi zadovoljni.
Edit:
doslo je do male korekcije u vidu ukljucenja Dadlija i Redika. Ja sam zadovoljan zbog toga jer mi sada trejd deluje pravedniji i savet mi je mrinija.

Poslednji izmenio Koleman dana Uto 7 Feb 2012 - 11:41, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Uto 7 Feb 2012 - 11:39

Ако и даље имам право гласа, ја бих написао нешто. Smile Али не конкретно о овом трејду. Мада се и њега тиче помало.

Ради се генерално о играчима Клиперса. Није ме мрзело да изучавам распореде играча док сам водио тим и то све до краја лиге, дакле све до краја априла. Обратите пажњу на дан у недељи по имену четвртак. Smile Четвртком се игра убедљиво најмање утакмица, а погодите која екипа игра најчешће тим даном. Клиперси! Стога сматрам да они који поседују бар једног од играча овог тима имају предност у старту јер не морају да се цимају око ангажовања агената да би попунили рупе за тај дан. Па сад ви видите кад рецимо Коле има Грифина ( или Боди Пола) колику разлику може да направи тај дан ако има барем још којег крштеног играча на распореду за тај дан. Ту се може створити кључна предност! Кажем може, не тврдим да тај сигурно побеђује.

Хтедох да кажем да играчи Клиперса имају неку додатну вредност чисто због свог распореда, а посебно сада након повреде Билапса јер ће Грифин, Џордан, Пол, Батлер, Мо, Кењон узимати део његовог колача. Мада ја након оваквог развоја догађаја очекујем да Џ.Р. Смит потпише за њих, и неко би требало њега да уграби чим се добију назнаке да ће добити папире од ФИБЕ да може да се врати у АМерику. Опет, таквог играча би свакако требало узети без обзира у ком тиму заврши.

Poslednji izmenio blagoje dana Uto 7 Feb 2012 - 11:49, izmenjeno ukupno 1 puta
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 40 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu