NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
Njega teskoNolle ::Mogao si da probas da uzmes Ryan-a Anderson-a, JOAKIMA-a NOAH-u... Mogao si mnogo vise da dobijes nego Jordana...
Nije Tesla lose prosao. Ja sam spomenuo samo narednu nedelju kao verovatni razlog zasto je Zulu izvrsio trejd. Dzordan ne sutira mnogo, ali je strasan bloker, a to donosi najvise poena.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Није у путању трејд због неког распореда или наредне недеље бар што се мене тиче. Уосталом Реј знаш да сам и са тобом причао о истом играчу (и са многима другима) тако да се генерално зна да сам ја њега хтео да трејдујем. Погодило се да Тесли одговара и његова позиција, и термин кад игра ове недеље. Да је само распоред (дугорочно гледано) у питању, сигурно бих задржао Џордана јер верујем да нема играча који има боље термине од њега. На мене је кључно утицао долазак Мартина у Клиперсе и процена да ће откинути који минут Џордану. Мислим да је чињеница да је Тесла имао 3 центра била ограничавајућа за њега, а опет и када би покушао да трејдује некога од њих не би тако лако нашао ''купца'' јер је мало тимова којима треба играча који игра само центра.
Тачно је да ће ми Чендлер доста користити наредне недеље првенствено због неизвесног повратка Нене-а, али на мене је кључно утицала његова константна минутажа и чињеница да не морам да читам молитве пред иконом када стане на линију слободних бацања (мада морам да признам да је од почетка сезоне Џордан невероватно унапредио слободна бацања и гађа их скоро 70% у последње време што је одлично, могао би и Грифину да почне да држи часове).
Ноле рекао си прво да ја нисам требао да узимам Чендлера а после да је Тесла могао да добије више. Дакле по твом мишљењу направили смо ужасан посао.
Тачно је да ће ми Чендлер доста користити наредне недеље првенствено због неизвесног повратка Нене-а, али на мене је кључно утицала његова константна минутажа и чињеница да не морам да читам молитве пред иконом када стане на линију слободних бацања (мада морам да признам да је од почетка сезоне Џордан невероватно унапредио слободна бацања и гађа их скоро 70% у последње време што је одлично, могао би и Грифину да почне да држи часове).
Ноле рекао си прво да ја нисам требао да узимам Чендлера а после да је Тесла могао да добије више. Дакле по твом мишљењу направили смо ужасан посао.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
@Zulu
Posto znam da nista ne preputas slucaju mislio sam da je raspored sledece nedelje glavni motiv ovog trejda.
Tesla je uradio ocekivano. Jednog centra je morao zrtvuje.
Posto znam da nista ne preputas slucaju mislio sam da je raspored sledece nedelje glavni motiv ovog trejda.
Tesla je uradio ocekivano. Jednog centra je morao zrtvuje.
Ray Allen- prva petorka
Лагао бих када бих рекао да је распоред нисам ни видео, али кажем, на моју одлуку су утицале првенствено друге ствари. Кад се мењају тако јаки играчи мислим да је најмање битно ко ће кад играти у некој конкретној недељи па макар то био међусобан дуел. Ако узмемо све аспекте у разматрање мислим ни да тај краткорочни добитак није велики јер је Тесла ту добио то што ће му нпр. у понедељак играти Џордан а не Весели. Могао је да има Чендлера који ће тај дан преседети на клупи.
Као што уосталом мислим да и код Тесле, то што му се Џордан уклапа јер ће играти данас верујем да није утицало ни 10% на његову одлуку. Исто сам рекао и прошле недеље када сам радио трејд са Нолетом, Дорел Рајт јесте имао бољи распоред али ја сам тог играча желео без обзира на распоред и рекао сам да ћу га чак држати на клупи један меч само да бих га добио одмах. Јер верујем да су ствари овде невероватно променљиве и само што се заврши одмах је сигурно.
Као што уосталом мислим да и код Тесле, то што му се Џордан уклапа јер ће играти данас верујем да није утицало ни 10% на његову одлуку. Исто сам рекао и прошле недеље када сам радио трејд са Нолетом, Дорел Рајт јесте имао бољи распоред али ја сам тог играча желео без обзира на распоред и рекао сам да ћу га чак држати на клупи један меч само да бих га добио одмах. Јер верујем да су ствари овде невероватно променљиве и само што се заврши одмах је сигурно.
ZuLuofVozdovac- mvp
Hajde ovde da napism.
Potreban mi je kvalitetan SF. Spreman sam da se odreknem Batlera, Bizlija i Dadlija.
Pa ako ima zainteresovanih neka se jave preko PP.
Potreban mi je kvalitetan SF. Spreman sam da se odreknem Batlera, Bizlija i Dadlija.
Pa ako ima zainteresovanih neka se jave preko PP.
Ray Allen- prva petorka
Михаел и Џангл направили трејд, на први поглед Џангл добио јачег играча са мање позиција али време ће показати чија процена ја била боља. Много тога ће зависити од Рејовог здравља али и Бруксове способности да смањи невероватан број изгубљених лопти. Имајући у виду досадашње партије Џангл је боље прошао али овде битну улогу не игра шта је било јуче него шта ће бити сутра тако да ћемо видети да ли се Михаелу исплатио ризик.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::
Zulu, nemoj da se pravdas, ne ide ti...
ZuLuofVozdovac ::Важан фактор је био што њему треба играч за сутра јер игр врло изједначен дуел са Михаелом а сутра има много играча мање, па је морао и мало више да се ''отвори''. Не треба заборавити и да је добио играча који има као што смо раније закључили има најбољи распоред до краја сезоне, игра сваког четвртка. Требао сам да му дам и још једног играча који игра сутра уместо Веселог али је он одустао од тога, јер жели да га задржи без обзира на све (ваљда га сматра талијом).
Zar ova dva citata nisu malo kontradiktorna?
Mihael- mvp
Godina : 37
kad se Mihael vratio u igru?
drexler- mvp
Godina : 38
@Trejd Mihaela i Jungla
Hrabar potez Mihaela.
Hrabar potez Mihaela.
Ray Allen- prva petorka
Odmah posle pobede nad tobom
Zulu je kad sam napisao da odustajem imao ponudu da dam svoj tim nekom drugom a ja nisam hteo da pristanem na to pa sam odlucio da nastavim da pratim fantazy sa sto manje ucesca... Vidis da uopste ne komentarisem ucinke igraca...
Sto se tice sledece sezone, nju cu verovatno preskociti, neki od razloga se znaju a neke cu zadrzati za sebe...
Sto se tice trejda, oko njega je izmedju mene i Jungla bilo dosta dogovora, prvi pre 3-4 kola a onda ponovo juce drugi dogovor. Ja sam prvenstveno jurio Bruksa zbog pozicija koje pokriva, nacina na koji igra kao i zbog toga sto mi Martin i Alen u 90% situacija igraju utakmice isti dan, a vecinom se odlucim za Martina pa mi je Alen prakticno sedeo na klupi... Ako cemo da ulazimo u nijanse, smatram da je Jungle dobio kvalitetnijeg igraca ( trenutno ) ali je meni isplativiji Bruks pre svega zbog rasporeda...
Zulu je kad sam napisao da odustajem imao ponudu da dam svoj tim nekom drugom a ja nisam hteo da pristanem na to pa sam odlucio da nastavim da pratim fantazy sa sto manje ucesca... Vidis da uopste ne komentarisem ucinke igraca...
Sto se tice sledece sezone, nju cu verovatno preskociti, neki od razloga se znaju a neke cu zadrzati za sebe...
Sto se tice trejda, oko njega je izmedju mene i Jungla bilo dosta dogovora, prvi pre 3-4 kola a onda ponovo juce drugi dogovor. Ja sam prvenstveno jurio Bruksa zbog pozicija koje pokriva, nacina na koji igra kao i zbog toga sto mi Martin i Alen u 90% situacija igraju utakmice isti dan, a vecinom se odlucim za Martina pa mi je Alen prakticno sedeo na klupi... Ako cemo da ulazimo u nijanse, smatram da je Jungle dobio kvalitetnijeg igraca ( trenutno ) ali je meni isplativiji Bruks pre svega zbog rasporeda...
Mihael- mvp
Па јесте контрадикторно то што сам написао сад колико не знам. Јер распоред није кључно утицао а опет је имао неки значај. Најбоље да питаш њега шта је мислио, колико му је важно то што игра данас а колико иначе позиција коју је добио. Али у пракси то што се мало више отворио је ту негде око 10%, можда баш толико колико мислим да је распоред имао утицаја на његову одлуку. Али мислим да је требао да узме и Спејтса, два пута сам га саветовао да то уради, много би му помогло у актуелном дуелу али није био спреман ничега да се одрекне. Иначе ја се не правдам, добио сам понуду у фантазију и притиснуо дугме да је прихватам.
ZuLuofVozdovac- mvp
Teška srca sam se odrekao Bruksa, svestan sam da sam učinio uslugu Mihaelu jer mi je poznato da ima problema zato što mu se Alen preklapa sa Martinom, dok meni to nije problem.
Na trejd sam pre svega pristao samo zbog jednog, eventualno dva duela kada će mi Alen značiti mnogo više od Bruksa, dok u ostalim duelima ova razmena meni ne donosi gotovo nikakvu razliku.
Na trejd sam pre svega pristao samo zbog jednog, eventualno dva duela kada će mi Alen značiti mnogo više od Bruksa, dok u ostalim duelima ova razmena meni ne donosi gotovo nikakvu razliku.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
eh, da sam ja samo pritisnuo dugme kada mi je Mihael slao ponudu...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Vazna mi je pozicija bila i da se otarasim Cendlera, raspored mi nije toliko bitan jer ovaj duel 99,9 posto gubim, a ne odgovara mi raspored za sledecu nedelju jer sam dao igraca koji bi igrao meni zadnji dan protivniku.ZuLuofVozdovac ::Па јесте контрадикторно то што сам написао сад колико не знам. Јер распоред није кључно утицао а опет је имао неки значај. Најбоље да питаш њега шта је мислио, колико му је важно то што игра данас а колико иначе позиција коју је добио.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Zašto onda nisi sačekao da se vaš duel završi pa onda lepo napraviš trejd?
Ovaj potez vrlo lako može da te košta pobede sledeće nedelje...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Zašto onda nisi sačekao da se vaš duel završi pa onda lepo napraviš trejd?
uplašio se da vrednost Čendleru ne padne...mada to su još samo 3 utakmice i teško da bi on oborio značajno prosek.
slobokv83- mvp
Ma ljudi, ne znam zasto mislite da ce Cendleru da opadne vrednost kad se vrati Karmelo... On ce covek u istom ritmu da igra celu sezonu, nema njemu nesto da padne ocena... Cak po meni moze i da poraste jer ce imati lagane pogotke i procenat preko 65% do kraja sezone... A Dzordan sa druge strane ima malih problema sa povredama + ce i Martin igrati malo vise...
Mihael- mvp
Jbg, da smo imali bar malo vremena da vidimo da je trejd u toku pa da šaljemo sms Tesli...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Jbg, da smo imali bar malo vremena da vidimo da je trejd u toku pa da šaljemo sms Tesli...
pa jedino to, što se stalno iznenađujemo trejdovima kada se probudimo
elem, dopisivao sam se sa teslom sinoć i rekao mi je da će da ponudi Čendlera za Džordana, koji je već bio kod njega i bio je zadovoljan njegovim igrama, a tada mu je Zulu trejdom uzeo Džordana, jer mu je trebao neki PF i plus je bio mišljenja da će Čendleru da pada vrednost kako sezona odmiče...
međutim iznenadih se kada sam video da se sve odigralo sinoć za 5 minuta
slobokv83- mvp
U isto vreme sam se dogovarao sa Zuluom
Pokusao sam da uzmem Geja, ali los sam pregovarac, zamalo da ostanem i bez Hauarda na kraju
Pokusao sam da uzmem Geja, ali los sam pregovarac, zamalo da ostanem i bez Hauarda na kraju
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Meni se Djinobili sinoc ponovo povredio, mozda ce ponovo pauzirati, neki cak najavljuju novih mesec dana...
Stvarno nemam srece sa povredama igraca... Aj sto se neki povrede pa propuste 1-2-3 utakmice ali Djinobilija cekam skoro mesec dana, vratio se i odmah se povredio... Hamilton je i dalje povrejden, prakticno celu sezonu ne igra... Horforda sam izgubio na pocetku sezone... Jbg...
Ove nedelje do sad imam 96 sto je fantastican rezultat ako se uzme u obzir da mi je Hamilton 3 puta popunjavao rupe a 3 puta nije odigrao, to je minimum 7 poena, da Djinobili nije igrao na pocetku nedelje, a da se sinoc ponovo povredio...
Stvarno nemam srece sa povredama igraca... Aj sto se neki povrede pa propuste 1-2-3 utakmice ali Djinobilija cekam skoro mesec dana, vratio se i odmah se povredio... Hamilton je i dalje povrejden, prakticno celu sezonu ne igra... Horforda sam izgubio na pocetku sezone... Jbg...
Ove nedelje do sad imam 96 sto je fantastican rezultat ako se uzme u obzir da mi je Hamilton 3 puta popunjavao rupe a 3 puta nije odigrao, to je minimum 7 poena, da Djinobili nije igrao na pocetku nedelje, a da se sinoc ponovo povredio...
Mihael- mvp
I pored puno problema sa povredama ja bih se krljao u skoro svakom duelu u ligi. E sada imao sam tu srecu da igram protiv All-Stara i najvise propatim od svih. Da li je normalno da neko zabije 150 poena sa tendencijom da ode na 155?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Lepo ja rekoh pre neko kolo. Zuluov tim je dream team. U kolu gde se svi borimo bar da predjemo preko 100 Veprovi odose preko 150.
Ray Allen- prva petorka
То је само била недеља кад су играчи били баш инспирисани а њихов распоред одличан. Што се повреда тиче, мени двојица нису одиграли ни минут ове недеље, играо сам практично са десеторицом. Ипак мислим да просеравање не може вечно да траје и да ће следеће недеље Вепрови бити печени јер ако је истина да се Чендлер повредио, у наредну недељу улазим без крштеног центра.
Дугорочно повољна околност је да је Батум постао члан стартне поставе и од тада сипа са свих позиција. А негативна околност је да су пропали сви моји покушаји да доведем Дејвида Веста.
На програму су три невероватно занимљива дуела, ту рачунам и Бодијев и Слобин који ће да одлучи један-два поена разлике.
Дугорочно повољна околност је да је Батум постао члан стартне поставе и од тада сипа са свих позиција. А негативна околност је да су пропали сви моји покушаји да доведем Дејвида Веста.
На програму су три невероватно занимљива дуела, ту рачунам и Бодијев и Слобин који ће да одлучи један-два поена разлике.
ZuLuofVozdovac- mvp
Drex, šteta što nismo odigrali neizvesniji duel, ali pobeda je pobeda. Videćemo šta će biti protiv Koleta, skraćena nedelja, neće biti velika razlika ni u jednom duelu, sem u duelu Zulu-Tesla, tu očekujem 15-ak razlike... sve najbolje u nastavku takmičenja, i ti i ja da se probijemo do gornjeg doma
Bodi fino pokupio Kidd-a, ja sam se dvoumio između njega i Nelsona, videćemo da li sam pravo odlučio.
Bodi fino pokupio Kidd-a, ja sam se dvoumio između njega i Nelsona, videćemo da li sam pravo odlučio.
Nolle- mvp
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 16 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu