NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
Не могу да нађем оног Ћуприју да му кажем да намести екипу. Коле ако га видиш на оном другом форуму подсети га.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Rej, ne igra ti Harden, imaš još 2 sata fore da ga zameniš...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Hvala na informaciji Sloboslobokv83 ::Rej, ne igra ti Harden, imaš još 2 sata fore da ga zameniš...
Veliki hendikep. Ekipama kao sto je NO redovno ubacuje preko 20 poena.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
nema na čemu, ali je još veći hendikep da nemaš nikoga na tom mestu
slobokv83- mvp
Kuburim sa SF, a sad i ovo. Do sada su me povrede mimoilazile...
Umesto Hardena stavio sam Dadlija. Finiks igra kuci protiv Vasingtona. Dadli je prosli mec odigrao odlicno. Nadam se da ce skupiti bar 2.5 poena.
Umesto Hardena stavio sam Dadlija. Finiks igra kuci protiv Vasingtona. Dadli je prosli mec odigrao odlicno. Nadam se da ce skupiti bar 2.5 poena.
Ray Allen- prva petorka
Dobro sam ja prošao bez Ronda i Garnetta sinoć..
Chaning Frye - Bodi, ne treba mi Anderson, i ja trojkaša za trku imam
Chaning Frye - Bodi, ne treba mi Anderson, i ja trojkaša za trku imam
Nolle- mvp
Kris Hemfris ne igra večeras. mogao bi Mihael da ubaci Kevina Martina umesto njega.
slobokv83- mvp
Zaboravio sam sinoc da stavim Bajnama
Kako mi je on promakao?
Kako mi je on promakao?
Ray Allen- prva petorka
U svakom slučaju ćeš me razbiti
Macijauskas- mvp
Imao sam mnogo srece. 6 povredjenih igraca si imao. Nije ovo bila fer bitka.
Ray Allen- prva petorka
Ja vec nedelju dve imam bar 4 povređena igrača, ali tako je i u košarci. Dakle imaš bolji stručni štab koji bolje brine o svojim igračima, stoga i zasluženo vodiš
Macijauskas- mvp
oće neko Brendona Najta ili Džamala Kraforda za nekog igrača koji igra 1.3. tj. sutra?
slobokv83- mvp
Џамала бих можда узео, али ти имаш Џордана.
Мени треба солидан SG типа Пол Џорџ, имам велику рупу на тој позицији мада још боље би било да играч покрива PG-SG. Могу да понудим Чалмерса (игра сутра ако некога то занима), евентуално Амира. Пирс би ми добро дошао али за њега вероватно немам муниције јер му је вредност већа од тренутне форме. Слободно шаљите понуде.
Мени треба солидан SG типа Пол Џорџ, имам велику рупу на тој позицији мада још боље би било да играч покрива PG-SG. Могу да понудим Чалмерса (игра сутра ако некога то занима), евентуално Амира. Пирс би ми добро дошао али за њега вероватно немам муниције јер му је вредност већа од тренутне форме. Слободно шаљите понуде.
ZuLuofVozdovac- mvp
SG tipa Pol Dzodz tesko da mozes dovesti ako ponudis Calmersa.
Ray Allen- prva petorka
pardon Džordan Kraford.
slobokv83- mvp
Hvala Pekoviću i Howardu što su sinoć bili nežni prema mojoj ekipi.
Nolle- mvp
Stvar koja mi najviše ide na kurac na ovom fantasyu je hronično loš raspored igrača po danima.
Npr. jedan dan se igra 10 utakmica i meni je svih 12 igrača aktivno, a sutradan se igra 5 utakmica i samo jedan je aktivan.
S druge strane prvog dana moj protivnik ime npr. 7 aktivnih igrača, a drugi dan 5.
OK, znam da se mnogima dešavaju takve stvari i da većinom svi dovodimo FA, ali čini mi se da mene na tom polju konstantno ide loša sreća, nijednom mi se nije desilo da imam prednost.
Taman skupim neku solidnu ekipicu, i opet je moram razbijati zbog toga.
Inače, Hornetsima želim rapsad i gašenje franšize. Je l zna neko možda zašto je prije mjesec dana Kaman bio odstranjen iz tima na 7-8 mečeva, "odlukom trenera" i zbog "neuklapanja u organizaciju"? Onda ga ja dropujem, a evo sad gledam svaku noć ima masan dabl-dabl. A ja se sad krpim sa Edom Dejvisom
Zadnjih sedmica uglavnom montiram ekipu u ponedeljak i gledam rezultat u sledeći ponedeljak, štedi mi gomilu živaca.
Sad gledam, Nik Jang ušao u dva vezana meča sa - indexima. Tom čovjeku stvarno ukazom treba zabraniti igranje košarke
Npr. jedan dan se igra 10 utakmica i meni je svih 12 igrača aktivno, a sutradan se igra 5 utakmica i samo jedan je aktivan.
S druge strane prvog dana moj protivnik ime npr. 7 aktivnih igrača, a drugi dan 5.
OK, znam da se mnogima dešavaju takve stvari i da većinom svi dovodimo FA, ali čini mi se da mene na tom polju konstantno ide loša sreća, nijednom mi se nije desilo da imam prednost.
Taman skupim neku solidnu ekipicu, i opet je moram razbijati zbog toga.
Inače, Hornetsima želim rapsad i gašenje franšize. Je l zna neko možda zašto je prije mjesec dana Kaman bio odstranjen iz tima na 7-8 mečeva, "odlukom trenera" i zbog "neuklapanja u organizaciju"? Onda ga ja dropujem, a evo sad gledam svaku noć ima masan dabl-dabl. A ja se sad krpim sa Edom Dejvisom
Zadnjih sedmica uglavnom montiram ekipu u ponedeljak i gledam rezultat u sledeći ponedeljak, štedi mi gomilu živaca.
Sad gledam, Nik Jang ušao u dva vezana meča sa - indexima. Tom čovjeku stvarno ukazom treba zabraniti igranje košarke
drexler- mvp
Godina : 38
Ја баш коментарисоа пре неки дан, да ти Дрекс са једне стране немаш среће а са друге некад и сувише лако пушташ победе низ воду. Да кренемо од меча против мене, те недеље си имао бољи распоред, чак си и погодио слободне агенте, покрпио лепо све рупе водио 5 дана, бележио сјајан скор, Мејо и Јанг су повампирили и онда си се искључио за викенд, остала ти је могућност ангажовања још недног агента за недељу а ти то ниси искористио, на крају ја направим ужасан потез и трејд који ме је одвео у минус а теби Гасол одигра партију -1.1. Солидна партија Гасола и један добро погођени агент би ти донели победу против мене.
Исто и против Слобе, мислим да си у тој недељеи ангажовао само Девина Хериса, остала су ти два неискоришћена слободна агента а четвртак и суботу си играо константно без 2-3 играча у постави. Изгубио си на крају једноцифреном разликом а делује као да си то лагано пустио низ воду.
Против Нолета 12 разлике а један дан си пропустио да наместиш поставу, ту си изгубио 4 поена, опет само један ангажован слободан агент а играо си неким данима без иједног играча, та разлика ми уопште није деловала ненадокнадиво имајући у виду број рупа у постави.
На крају и у овом мечу против Бодија је лако могло да се деси да изгубиш, он последњег дана није наместио поставу, оставио је Хајнриха на клупи а то је 2 бода разлике, Кармело и Андерсон су одиграли лоше а КД је развалио. Да су околности биле за нијансу другачије опет би изгубио, а последњег дана си могао да набациш бар неког играча.
Наравно, имао си и малер са Августином али сам ти и тог дана говорио да и поред Августина набациш бар једног агента, ти ниси хтео а изгубио си за 0.1.
Мислим да ти је проблем са распоредом последица следећег - имаш мало играча из тимова који играју у ''prime'' терминима (Чикаго, Лејкерси, Њујорк, Клиперси, Мајами) и то су обично тимови који играју четвртком, понедељком, суботом када се теби деси да ти зафали играча. Ја могу да ти само честитам на неким драфт изборима попут Гасола у трећој рунди, добро си бирао Ловсона у шестој, Хамфриса у осмој, Колисона чак у једанаестој, али си добар део тог тима разјебао па сад се крпи, шта да ти кажем. Каман је био одстрањен јер су одлучили да га трејдују, а враћен је ваљда зато што нису успели у томе или због повреде Окафора, ко ће га знати, то је ненормална екипа ове године. Ник Јанг је пребачен на клупу заједно са МекГијем који су тачно разлоли не знам, видећемо кад ће се вратити.
Исто и против Слобе, мислим да си у тој недељеи ангажовао само Девина Хериса, остала су ти два неискоришћена слободна агента а четвртак и суботу си играо константно без 2-3 играча у постави. Изгубио си на крају једноцифреном разликом а делује као да си то лагано пустио низ воду.
Против Нолета 12 разлике а један дан си пропустио да наместиш поставу, ту си изгубио 4 поена, опет само један ангажован слободан агент а играо си неким данима без иједног играча, та разлика ми уопште није деловала ненадокнадиво имајући у виду број рупа у постави.
На крају и у овом мечу против Бодија је лако могло да се деси да изгубиш, он последњег дана није наместио поставу, оставио је Хајнриха на клупи а то је 2 бода разлике, Кармело и Андерсон су одиграли лоше а КД је развалио. Да су околности биле за нијансу другачије опет би изгубио, а последњег дана си могао да набациш бар неког играча.
Наравно, имао си и малер са Августином али сам ти и тог дана говорио да и поред Августина набациш бар једног агента, ти ниси хтео а изгубио си за 0.1.
Мислим да ти је проблем са распоредом последица следећег - имаш мало играча из тимова који играју у ''prime'' терминима (Чикаго, Лејкерси, Њујорк, Клиперси, Мајами) и то су обично тимови који играју четвртком, понедељком, суботом када се теби деси да ти зафали играча. Ја могу да ти само честитам на неким драфт изборима попут Гасола у трећој рунди, добро си бирао Ловсона у шестој, Хамфриса у осмој, Колисона чак у једанаестој, али си добар део тог тима разјебао па сад се крпи, шта да ти кажем. Каман је био одстрањен јер су одлучили да га трејдују, а враћен је ваљда зато што нису успели у томе или због повреде Окафора, ко ће га знати, то је ненормална екипа ове године. Ник Јанг је пребачен на клупу заједно са МекГијем који су тачно разлоли не знам, видећемо кад ће се вратити.
ZuLuofVozdovac- mvp
MekGi nije u dobrim odnosima sa trenerom Vitmanom. Na pocetku sezone imao je nesuglasica i sa bivsim trenerom Saundersom.ZuLuofVozdovac :: Ник Јанг је пребачен на клупу заједно са МекГијем који су тачно разлоли не знам, видећемо кад ће се вратити.
Ray Allen- prva petorka
MekGi je kreten!
Mihael- mvp
Godina : 37
Боди намести поставу за вечерас у фантазију, убаци Криса Пола у игру!
ZuLuofVozdovac- mvp
Ne može napetije od ovog.
Nolle- mvp
ti Nole, da ti se nije povredio Bilaps bi mnooogo bolje prošao u onom trejdu, al mislim da ni ovako nisi izgubio jer je Ariza trenutno na 3,2 sa dve pozicije, a Lovson na 3,5 sa jednom pozicijom...treba imati u vidi da je Arizi prosek veći od 3,2 od kada je prešao kod tebe, a da Lovsonu je manji od 3,5 od kada je prešao kod mene...tako da uopšte nisi na gubitku...plus Lovsonova povreda i odsustva, Ariza nije odsustvovao.
sad gledam Arizi je prosek 3,7 poslednjih mesec dana, a Lovsonu 3,4 poslednjih mesec dana, a trejd smo izvršili 4.2. pa je prekosutra mesec dana, što će reći, verovao ili ne, ti si bolje prošao u tom trejdu iako se Bilaps povredio
sad gledam Arizi je prosek 3,7 poslednjih mesec dana, a Lovsonu 3,4 poslednjih mesec dana, a trejd smo izvršili 4.2. pa je prekosutra mesec dana, što će reći, verovao ili ne, ti si bolje prošao u tom trejdu iako se Bilaps povredio
slobokv83- mvp
Ja i dalje Bilapsa da prezalim ne mogu, znacio bi mi mnogo, on bi mi prakticno bio 6 igrac a ne Frye ili Prince
Nolle- mvp
evo kao da sam prozvao Arizu.
slobokv83- mvp
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 17 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu