NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
Sta pisem za svrhu uplate?bookmaker ::
Uplatis na bodijev ziro racun 10.000din , kada mu novac legne moras ga uhvatiti , prije nego ode u kafanu , da ti da pass hahahahaha Ako zakasnis na mob ces slusati Tomu Zdravkovica u Acovoj interpretaciji mjesto bilo cega vezanog za NBA
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Svrha uplate :
Taksa za preregistraciju
primalac :
Boem nad boemima
Taksa za preregistraciju
primalac :
Boem nad boemima
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
ko je drugi zainteresovan?
evo ja ću da mu prepustim svoju ekipu u poslednja 2 kola. Jedini uslov je da mi ne menja ime ekipe.
evo ja ću da mu prepustim svoju ekipu u poslednja 2 kola. Jedini uslov je da mi ne menja ime ekipe.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Hmm... kada sam pokusao da dovedem Lowry-a umesto Ridnaura, izbacio mi je neki error, kaze da to nije moj igrac, vec neciji drugi, otkud znam... i kad sam pokusao da dovedem nekog drugog, video sam da mi je on u timu... nadam se da ga nisam oteo nekom..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
slobokv83 ::ko je drugi zainteresovan?
Ћуприја ми је рекао да ће дати тим. Тим сам понудио XXL-у јер је рекао да редовно прати, али никако да ми одговори да ли је заинтересован.
Djole ::Hmm... kada sam pokusao da dovedem Lowry-a umesto Ridnaura, izbacio mi je neki error, kaze da to nije moj igrac, vec neciji drugi, otkud znam... i kad sam pokusao da dovedem nekog drugog, video sam da mi je on u timu... nadam se da ga nisam oteo nekom..
Ниси никоме ''отео'' играча, само си два пута покушао да га ангажујеш па ти је избацио грешку да је већ ангажован а у ствари си га ти ангажовао. Не брини, у овим играма није могуће оно што Партизан ради.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja sam protiv da Sloba da nekome tim zato sto je glavni konkurent za pobedu.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Evo ja ću da ustupim svoj tim umesto Slobe.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
ZuLuofVozdovac ::
Ниси никоме ''отео'' играча, само си два пута покушао да га ангажујеш па ти је избацио грешку да је већ ангажован а у ствари си га ти ангажовао. Не брини, у овим играма није могуће оно што Партизан ради.
Samo sam ga jednom angazovao, zato se i cudim sto mi je to izbacilo... a lepo si iskoristio priliku i da podbodes malo... sramota...
Edit: A mogu li da prekinem transfer FA-a?
Djole- prva petorka
pa kakve veze ima i taj neko će sa velikim šansama doći do pobedeKoleman ::
Ja sam protiv da Sloba da nekome tim zato sto je glavni konkurent za pobedu.
ostvario sam šta sam hteo i to sa velikim uspehom, mnogo je interesantnije videti da li će neko ko je nov u ovome uspeti da izgura do kraja kao prvi.Macijauskas ::Evo ja ću da ustupim svoj tim umesto Slobe.
Plus, što stvarno ne mogu da pratim ovih poslednjih 15 dana, jer sam počeo da držim i nastavu i laboratoriju i još plus mi profosor ubacio još jedan rad da izguramo u časopis, pa ne znam koliko treba da se kloniram za to...
Elem, koliko sam shvatio da će Ćuprija sigurno dati tim?
slobokv83- mvp
Да, само треба да се види коме, тренутно је већа понуда неко потражња тако да стварно нема потребе да дајеш тим било коме када си на тој позицији.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Да, само треба да се види коме, тренутно је већа понуда неко потражња тако да стварно нема потребе да дајеш тим било коме када си на тој позицији.
ajde ovako, neka se jave svi koji hoće do večeras u 22:00h, ako do tada ne bude bilo ikoga, ja ću izvršiti izmene i namestiti postavu za ovu nedelju. Sad me nema do večeras.
slobokv83- mvp
Ма уживај и освоји пехар, остаје уписан на Јаху профилу, као и друго и треће место.
Мора мало. То ми је прва асосијација када год прочитам глагол отети, макар и у љубавном роману
Иначе Ђоле опет журиш са изменама, иако су оба играча које си довео квалитетни, мислим да си требао више времена да потрошиш на упоређивање распореда, нпр Стинсма(н) би ти играо сутра а Белинели је био зрео за ногирање, неће ти играти ни једном ове недеље. Три пута мери и пази да се не посечеш.
Djole ::a lepo si iskoristio priliku i da podbodes malo...
Мора мало. То ми је прва асосијација када год прочитам глагол отети, макар и у љубавном роману
Иначе Ђоле опет журиш са изменама, иако су оба играча које си довео квалитетни, мислим да си требао више времена да потрошиш на упоређивање распореда, нпр Стинсма(н) би ти играо сутра а Белинели је био зрео за ногирање, неће ти играти ни једном ове недеље. Три пута мери и пази да се не посечеш.
ZuLuofVozdovac- mvp
Znam, kasno sam shvatio i to sam bas hteo... da sutnem Belinelija... uvek mislim kako nisam brzoplet, ali uvek na kraju budem... uzas...
Djole- prva petorka
Tvoj tim neka preuzme Wolfvaga, treba im doktor...Macijauskas ::Evo ja ću da ustupim svoj tim umesto Slobe.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kole Jack ti završio sezonu.
Macijauskas- mvp
to mi nikako nije trebalo, imajuci u vidu moj danasnji potez.
Koleman- mvp
Što si Vasqueza uopšte izbacivao ? Igrao je dosta dobro.
Ovaj Ariza mi opasno ide na ganglije. Ove nedelje ga neću stavljati u ekipu.
Ovaj Ariza mi opasno ide na ganglije. Ove nedelje ga neću stavljati u ekipu.
Nolle- mvp
Ocekivao sam da se Jack vrati, pisalo je day to day. Tada je Vaskez nepotreban.
Koleman- mvp
Otkud znam, mislim da je mogao da ti ostane, ali tvoja je ekipa u pitanju
Nolle- mvp
Coach Dwane Casey has already hinted that Bargnani could be done for the season and the team's beat writers all suspect he'll sit out the final eight games. The medical staff figures to make some kind of announcement prior to Wednesday's game against the Sixers. Bargnani has sustained three separate left calf injuries this season, crippling a career-best campaign.
A u povredama mi pise day to day... da li ce igrati veceras ili u toku nedelje?
A u povredama mi pise day to day... da li ce igrati veceras ili u toku nedelje?
Djole- prva petorka
Кад прочиташ тако нешто да разматрају да га откурче до краја године то значи да сигурно неће играти те вечери, а за даље мораш да сачекаш. У сваком случају није нарочито повољна ситуација када се о тако нечему расправља.
У суштини Барњани сигурно неће играти вечерас, мада најчешће када је играч day to day мораш непосредно пред почетак меча да провериш да ли ће играти или не.
Када уђеш на сам Matchup можеш да видиш пројеције (предвиђања) који ће играч индекс остварити конкретног дана. Чак и када је играч повређен понекад му пише пројекција. Међутим када му ту пише 0, готово без изузетка тај играч пропушта утакмицу, што се тога тиче врло су прецизни (али опет кажем мораш да погледаш те ствари око поноћи). Пошто Барњани већ сад има нулу, мислим да је све јасно.
У суштини Барњани сигурно неће играти вечерас, мада најчешће када је играч day to day мораш непосредно пред почетак меча да провериш да ли ће играти или не.
Када уђеш на сам Matchup можеш да видиш пројеције (предвиђања) који ће играч индекс остварити конкретног дана. Чак и када је играч повређен понекад му пише пројекција. Међутим када му ту пише 0, готово без изузетка тај играч пропушта утакмицу, што се тога тиче врло су прецизни (али опет кажем мораш да погледаш те ствари око поноћи). Пошто Барњани већ сад има нулу, мислим да је све јасно.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Кад прочиташ тако нешто да разматрају да га откурче до краја године то значи да сигурно неће играти те вечери, а за даље мораш да сачекаш. У сваком случају није нарочито повољна ситуација када се о тако нечему расправља.
Isto to sam i ja pretpostavio... dacu mu fore da se oporavi do cetvrtka u ponoc, pa ga onda menjam za nekog.. mada sumnjam da cu naci neku kvalitetnu zamenu...
Djole- prva petorka
Tri dana sam pokusavao da uzmem Vaskeza ali mi je pisalo nesto-error until waiver period end ili tako nesto. Tako da sam ga izduvao. Sada gledam alternativu. I ne znam sta je sa Aldridge-om sada, ubise me povrede poslednjih par nedelja, samo kljucni igraci.
Koleman- mvp
Када отпустиш играча не можеш да га узмеш док не истекне waiver период. За то време само остали играчи могу да шаљу понуде.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu