NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
'ebo Kliperse i Hollywood. Lakers own that town ! Pre bih gledao raspalu Minesotu sa centrima domaće proizdodnje i drvenom rukom iz Španije protiv Wjoš raspalijeg Washingtona, nego nabeđene zvezdice iz Los Anđelesa. Svi šta rade samo pričaju o Klipersima.
Mihael da se ne uvrediš, nisam mislio na tebe ! Pošto pišem odmah ispod tvog posta !
Mihael da se ne uvrediš, nisam mislio na tebe ! Pošto pišem odmah ispod tvog posta !
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ta drvena ruka iz Spanije vec je postigla 17 trojki. Vise i od LeBrona. Dzordan u svojoj prvoj sezoni nije postigao ni 10 trojki.Nolle ::Pre bih gledao raspalu Minesotu sa drvenom rukom iz Španije
Ray Allen- prva petorka
Ma nisam hteo da vređam, nego kažem da bi pre gledao i Estonsku ligu nego nabeđenu ekipu, koja će verovatno da se plasira u PO u nekoliko narednih godina, i ništa više od pukog plasmana u istu neće uraditi.
Nolle- mvp
Razumeo sam sta si zeleo da kazes.
Koliko god me je Grifin odusevio prosle sezone toliko me je razocarao na pocetku ove. Mnogo nedostataka ima u njegovoj igri. Nema sut, cesto nije u stanju da resi situaciju 1 na 1, ali jbg nevidjenih je fizickih predispozicija.
Koliko god me je Grifin odusevio prosle sezone toliko me je razocarao na pocetku ove. Mnogo nedostataka ima u njegovoj igri. Nema sut, cesto nije u stanju da resi situaciju 1 na 1, ali jbg nevidjenih je fizickih predispozicija.
Ray Allen- prva petorka
Kenyon Martin is expected to make his decision about which NBA team he will sign with later this season by the weekend.
Martin won't be eligible to sign with an NBA team until his Chinese team's season ends, but interest in him around the league is high. The Lakers, Clippers, Heat, Spurs, Hawks and Knicks have all expressed interest in Martin, who is seeking to join a championship contender. Martin has been working out in Los Angeles and has "visited with as many as five teams over the past two weeks."
Mislim da je to igrač koji bi mogao da donese prevagu.
Martin won't be eligible to sign with an NBA team until his Chinese team's season ends, but interest in him around the league is high. The Lakers, Clippers, Heat, Spurs, Hawks and Knicks have all expressed interest in Martin, who is seeking to join a championship contender. Martin has been working out in Los Angeles and has "visited with as many as five teams over the past two weeks."
Mislim da je to igrač koji bi mogao da donese prevagu.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Al su se Dzejms i kompanija obrukali u 4/4...
EDIT: U trenutku kada sam ja pisao su imali 3 poena na 4 minuta do kraja 4/4...
EDIT: U trenutku kada sam ja pisao su imali 3 poena na 4 minuta do kraja 4/4...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ali kako je Love naljutio Grejndžera, čovek ih masakrira četvrtu četvrtinu.
Mada i sudije dosta seru, mogli su u dve, tri situacije da sviraju faul u napadu Indijani.
Bizli
Peković solidan, Miličić opet loš u napadu.
Je li istina da Čikago pokušava da dovede Dvajta ?
Mada i sudije dosta seru, mogli su u dve, tri situacije da sviraju faul u napadu Indijani.
Bizli
Peković solidan, Miličić opet loš u napadu.
Je li istina da Čikago pokušava da dovede Dvajta ?
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Мислим да пораз Мајамија најмање има везе са Џејмсом. Џенингса је просрало у другом полувремену, дао је 7 тројки некада из готово немогућих позиција, а пре тога вола није могао да убоде, од таквих ствари нема одбране. Хала у делиријуму а коментатори праве спрдњу - пре три године Брендон Џенинг одлучио је да донесе свој таленат на Бредфорд плажу у Милвокију...
Милвокију свака част, показали су да умеју са Мајамијем, друга победа у две недеље. Појачали су значајно одбрану већ од краја прве четвртине, примили су само 37 поена у другом полувремену. Најубитачније биле су ротације високих играча под кошем без лопте које су тотално збуњивале одбрану Мајамија, и кад се тако ''измешају'' уследи пас са спољне позиције и лаки поени слободног човека јер је неко у одбрани Мајамија увек испадао.
За пораз Мајамија који је средином дуге четвртине водио око 20 разлике је крив само и једино Сполстра. Јер кад нека екипа цело друго полувреме игра само изолацију, ја стварно не знам чему њима служи тренер. То могу и сами... И онда после милион примљених глупих кошева, и исто толико изгубљених лопти и промашаја после набијања, Мајами креће послењих пар минута да игра одбрану прко целог терена и само на моменте покаже колико су уствари добри, али су то требали да крену да играју пола сата раније...
А ја не знам шта Ле Брону може да се замери, дао је човек 40 поена са процентом од 60%, 10 у последњој четвртини, имао скокове, асистенције, све редом, дао би и више да му нису пар пута додали лопту иза леђа у контри... Није он крив што Бош да 4 коша за 40 минута, и што Гуден и Мбах а Муте издоминирају преко њега... Џејмс шутира 60% а остатак екипе једва преко 35%.
Ами ништа не може да се пореди са понижењем Шарлота, губили су у јеном моменту 98-50, стартери Потрланда завршили су меч већ средином треће четвртине и онда је Крофорд узео да се иживљава против Мета Керола, Нахере и Хигинса.
Милвокију свака част, показали су да умеју са Мајамијем, друга победа у две недеље. Појачали су значајно одбрану већ од краја прве четвртине, примили су само 37 поена у другом полувремену. Најубитачније биле су ротације високих играча под кошем без лопте које су тотално збуњивале одбрану Мајамија, и кад се тако ''измешају'' уследи пас са спољне позиције и лаки поени слободног човека јер је неко у одбрани Мајамија увек испадао.
За пораз Мајамија који је средином дуге четвртине водио око 20 разлике је крив само и једино Сполстра. Јер кад нека екипа цело друго полувреме игра само изолацију, ја стварно не знам чему њима служи тренер. То могу и сами... И онда после милион примљених глупих кошева, и исто толико изгубљених лопти и промашаја после набијања, Мајами креће послењих пар минута да игра одбрану прко целог терена и само на моменте покаже колико су уствари добри, али су то требали да крену да играју пола сата раније...
А ја не знам шта Ле Брону може да се замери, дао је човек 40 поена са процентом од 60%, 10 у последњој четвртини, имао скокове, асистенције, све редом, дао би и више да му нису пар пута додали лопту иза леђа у контри... Није он крив што Бош да 4 коша за 40 минута, и што Гуден и Мбах а Муте издоминирају преко њега... Џејмс шутира 60% а остатак екипе једва преко 35%.
Ами ништа не може да се пореди са понижењем Шарлота, губили су у јеном моменту 98-50, стартери Потрланда завршили су меч већ средином треће четвртине и онда је Крофорд узео да се иживљава против Мета Керола, Нахере и Хигинса.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Naravno da svaki poraz ima veze sa Džejmsom, jer je to prava pusi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Sarlot i ekipe slicne njemu su dokaz da ligu treba smanjiti.
Jbm ti Orlando. U 1. poluvremenu su sutnuli 20 trojki.
Jbm ti Orlando. U 1. poluvremenu su sutnuli 20 trojki.
Ray Allen- prva petorka
Juce su Klipersi pravili faule u zavrsnici protiv Jute. Nisu im dozvolili u 2 navrata da sutiraju trojke. Secam se da je ovde bila prica o tome pa cisto da kazem.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jedan zanimljiv statisticki podatak za Pekmena, trenutno je 18 u NBA po broju ofanzivnih skokova ( 2.9 ) ali je jedini kome je to poslo za rukom za samo 16.9 minuta po mecu, svi ostali bolji od njega imaju 29+ minuta po mecu. KAda bi se uzimao broj skokova koje bi imao sa dupliranom minutazom, imao bi skoro 2 vise od najboljeg. Takodjer je zanimljivo ako se gleda napredna statistika, i ORR ( offensive rebound rate ), Pekovic je tu ubedljivo najbolji, daleko ispred skakackih masina Lova, Kazinsa, Hauarda, Dalambera, Hiberta i ostalih...
Mihael- mvp
JR Smith u Kini dao 14 trojki na jednoj utakmici
http://www.eurobasket.com/boxScores/China/2012/0201_1947_7300.asp
expert- prva petorka
Godina : 40
Ne staji mi na muku, to mi je jedan od igrača iz Kine koje sam draftovao...expert ::JR Smith u Kini dao 14 trojki na jednoj utakmici
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
A saigrac u Kini mu je bivsi NBA igrac Dzos Bun.
Ray Allen- prva petorka
Koleman ::Juce su Klipersi pravili faule u zavrsnici protiv Jute. Nisu im dozvolili u 2 navrata da sutiraju trojke. Secam se da je ovde bila prica o tome pa cisto da kazem.
to je zato što prethodna 2 napada nisu pravili faul i Juta je u oba napada dala po trojku.
slobokv83- mvp
izgleda da će Martin u Kliperse.
slobokv83- mvp
Znaci, nagovorio ga Consi.
Ray Allen- prva petorka
Inace, Martin je poznat kao igrac koji u plejofu uvek igra najbolje, jednom je cak pogodio 3 suta iz 22 pokusaja ...
Mihael- mvp
ruska zima okiva Srbiju, a na TV-u i internetu vrhunska košarka - nemre bolje!
Odgledao MIN - IND. Iako ne volim da gledam tekme kad znam rezultat, nisam mogao da odolim da ne vidim Pekmena u još jednom dobrom izdanju. Prateći malo komentare, ne mali broj analitičara i stručnjaka, pa i navijača smatra Pekovića trenutno 3. igračem Minesote! U zadnjih 5 mečeva u kojim igra kao starter (ili ima minutažu startera) čovjek ne nedvojbeno 3 igrač Vukova!
Moram reći da mi je drago, i stvarno je impozantno kako se Nikola snašao tamo, i kako napreduje u svakom pogledu. Sve više se oslobađa u igri, napada koš, ide na skokove, bori se, bodri ekipu... Ne ide mi u glavu kako MIličića nije sramota, kako ga ovaj bar malo ne zarazi tim virusom sporta i želje za pobjedom... Ali to je već neka druga priča.
Pek bi u narednim danima trebao i još više obratiti pažnju na skokove. Kada bi nastavio držati prosjek na 7-8 skokova to bi mu svakako kupilo minutažu u konkurenciji ovih penzionera (Darko i Miler). Darko će i dalje biti starter zbog Adelmanove teorije (poznat kao trener koji voli da počinje sa istom petorkom i jednoj sezoni bez obzira na formu igrača) ali Pekmen će imati sve bitne minute.
Žao mi je zbog ovakvog scenarija, uvijek tinja ona nada o vaskrsnuću Miličića zbog naše reprezentacije, ali meni je jednostavno Pek draži igrač, i navijam za njega.
Inače, možda Fil Džekson i nije budala što je Adelmana poistovjećivao sa Hitlerom. Minesoti su glavni igrači bjelci, po meni 4 najbolja igrača (Love, Rubio, Pek, Luke) što je stvarno velika rjetkost u NBA ligi. Zadnji put tako nešto je zabilježeno... ha, gle čuda, prije 10-ak godina upravo kod Adelmana
Odgledao MIN - IND. Iako ne volim da gledam tekme kad znam rezultat, nisam mogao da odolim da ne vidim Pekmena u još jednom dobrom izdanju. Prateći malo komentare, ne mali broj analitičara i stručnjaka, pa i navijača smatra Pekovića trenutno 3. igračem Minesote! U zadnjih 5 mečeva u kojim igra kao starter (ili ima minutažu startera) čovjek ne nedvojbeno 3 igrač Vukova!
Moram reći da mi je drago, i stvarno je impozantno kako se Nikola snašao tamo, i kako napreduje u svakom pogledu. Sve više se oslobađa u igri, napada koš, ide na skokove, bori se, bodri ekipu... Ne ide mi u glavu kako MIličića nije sramota, kako ga ovaj bar malo ne zarazi tim virusom sporta i želje za pobjedom... Ali to je već neka druga priča.
Pek bi u narednim danima trebao i još više obratiti pažnju na skokove. Kada bi nastavio držati prosjek na 7-8 skokova to bi mu svakako kupilo minutažu u konkurenciji ovih penzionera (Darko i Miler). Darko će i dalje biti starter zbog Adelmanove teorije (poznat kao trener koji voli da počinje sa istom petorkom i jednoj sezoni bez obzira na formu igrača) ali Pekmen će imati sve bitne minute.
Žao mi je zbog ovakvog scenarija, uvijek tinja ona nada o vaskrsnuću Miličića zbog naše reprezentacije, ali meni je jednostavno Pek draži igrač, i navijam za njega.
Inače, možda Fil Džekson i nije budala što je Adelmana poistovjećivao sa Hitlerom. Minesoti su glavni igrači bjelci, po meni 4 najbolja igrača (Love, Rubio, Pek, Luke) što je stvarno velika rjetkost u NBA ligi. Zadnji put tako nešto je zabilježeno... ha, gle čuda, prije 10-ak godina upravo kod Adelmana
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Fali mu jedan C-Webb...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Koliko znam u prvoj postavi Sakramenta igrala su samo dva belca (Divac i Stojakovic). Bibijev otac je bivsi tamnoputi NBA kosarkas. Kristi nije beo, a Veber jos manje.drexler ::
Adelman je Nemac. Dzekson je Jevrej. Ima tu necega.
Ray Allen- prva petorka
Mislim da je pre Bibija prva petorka bila Vilijams, Beri, Stojakovic, Veber i Divac, sa 4 belca. Nisam ni znao za ovu Filovu izjavu.
superhik- prva petorka
Tada Beri i Stojakovic nisu bili u startnoj petorci. Maksimalno ih je bilo 3 (Vilijams, Divac, Stojakovic) u poslednjoj sezoni Vilijamsa u Kingsima.
Ray Allen- prva petorka
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012