NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
maxisb ::Mihael ::
Zato sto mu je nadimak "Godfather"
EDIT: A svi oni koji prate utakmicu mogu da vide koliko Pek dobro igra i koliko ocajan kriterijum sudjenja ima, sviraju mu neke jadne faulove ali zato Gasol moze da mu radu sta god hoce i nece biti faula...
Thanks! Znaš možda kako ga je zaradio?
Ovo je komedija koliko ga zezaju s faulovima...
U Minesoti imaju obicaj da daju nadimak svakom novom igracu koji dodje u tim, i to obicno glasaju fanovi pa izaberu onaj koji najvise odgovara i koji mu najvise prilici, tako je bilo i sa Pekmenom. Inace, cesto posle kosa prikazu i skicu Pekmena kako lici na Marlon Branda.
Ja bih pre rakao da je tragedija , posto se ja ne smejem vec nerviram sto mu zajebase extra utakmicu. Realno, trebalo bi da ima 4-6 sut iz igre jer je Gasolova banana bila cist faul, a vec ima 6 ofanzivnih skokova.
Nazalost, i u drugom poluvremenu je nastavljeno na isti nacin... Da se zna da Bajnam nije uradio nista protiv Peka, skoro sve poene je dao kad je Pek bio na klupi, a Pek je odigrao samo prva 2 minuta u drugom poluvremenu...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::
Nazalost, i u drugom poluvremenu je nastavljeno na isti nacin... Da se zna da Bajnam nije uradio nista protiv Peka, skoro sve poene je dao kad je Pek bio na klupi, a Pek je odigrao samo prva 2 minuta u drugom poluvremenu...
E sad, posto ne pratim bas toliko NBA, molim za objasnjenje sta znaci to trenerima da preseku nekog igraca i da ga ne ubacuju u igru iako su prvo poluvreme odigrali odlicno? A vidim to se desava jako cesto... jel on to mora da deli minutazu centrima, pa da igraju pola-pola ili sta?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
U konkretnom slucaju Pekmena licne greske imaju veliku ulogu. Juce je imao za 19 minuta 4 licne. Inace, svaka mu cast!
Jos jednom moram da pohvalim ruki generaciju. Nista nisam ocekivao od njih ali su stvarno odlicni. Kajl Irving je juce dao sut za pobedu protiv Bostona.
Luda utakmica je bila i u Teksasu. Dalas je dobio iako je San Antonio imao veoma lepu priliku za pobedu. Terry je dao sut za produzetak a sut Danny Greena je zakasnio 2 stotinke da bi bio game winner. Takodje, je promasio trojku za pobedu u produzetku. Sve u svemu, klupa ih je dovela u tu situaciju i zasluzili su da i izgube utakmicu ako tako moze da se kaze.
Jos jednom moram da pohvalim ruki generaciju. Nista nisam ocekivao od njih ali su stvarno odlicni. Kajl Irving je juce dao sut za pobedu protiv Bostona.
Luda utakmica je bila i u Teksasu. Dalas je dobio iako je San Antonio imao veoma lepu priliku za pobedu. Terry je dao sut za produzetak a sut Danny Greena je zakasnio 2 stotinke da bi bio game winner. Takodje, je promasio trojku za pobedu u produzetku. Sve u svemu, klupa ih je dovela u tu situaciju i zasluzili su da i izgube utakmicu ako tako moze da se kaze.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Djole ::Mihael ::
E sad, posto ne pratim bas toliko NBA, molim za objasnjenje sta znaci to trenerima da preseku nekog igraca i da ga ne ubacuju u igru iako su prvo poluvreme odigrali odlicno? A vidim to se desava jako cesto... jel on to mora da deli minutazu centrima, pa da igraju pola-pola ili sta?
To je do trenera, svaki ima neku svoju filozofiju koja se razlikuje od nacina na koji razmisljaju treneri u Evropi. U Pekovicevom slucaju, igrao bi on vise da nije dobio 4 licnu pocetkom 3/4, za 2 od 4 sigurno nije kriv, jednom ga je Gasol razvalio po ruci kad je Pek uhvatio novi ofanzivni skok a sudije to okarakterisale kao bananu, cak su se i komentatori cudili.
Sto se tice minutaze, Adelman je poznat kao trener koji voli brzu igru, sinoc je umesto Peka prvo ubacio Milera a onda umesto njega Rendolfa i prednost LAL je pocela da se topi, ali jbg, Minesota je bila dobra u napadu, Adelman je hteo da se zahvali igracu koji je bio zasluzan za taj rexultat ( Rendolf ) ali ga je na kraju Bajnam urnisao i uz Brajanta bio najzasluzniji za pobedu LAL.
Mihael- mvp
Nisam nimalo odusevljen njihovim partijama. Izuzev Kajria Irvinga (to se i ocekuje od 1.pika) i Riki Rubija (koji nije klasa 2011) niko se posebno nije pokazao. Marson Bruks takodje pruza dobre partije. Jos bih istakao i Parsonsa koji je kao pik druge runde postao starter u Hjustonu. Kemba npr ima preko 10 poena u proseku u ocajnoj ekipi sa losim procentom suta. 2., 3., 4., 6., 7., 8., 10.pik nisu ispunili ocekivanja bar za sad, a neki i nisu dobili pravu sansu.Koleman ::Jos jednom moram da pohvalim ruki generaciju. Nista nisam ocekivao od njih ali su stvarno odlicni.
Ray Allen- prva petorka
Hvala Mihaelu na objasnjenju... a evo uzvracam jednim zanimljivim izvodjenjem slobodnog bacanja...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
odgledao sam Minesota - LAL.
Manje više slažem se sa generalnim utiscima svih sa foruma, samo mala opaska na igru Pekovića.
Nisam siguran da ga sudije "sakate" toliko koliko pričate. Pekmen često radi nedozvoljene kretnje u blokovima, a to je stvar koja se u Evropi mnogo više toleriše nego u NBA. Slično kao sviranja koraka u obrnutom slučaju.
Željko svoju igru radi na pokretnim a krupnim centrima koji rade jake blokove, Pek, Batist, Marić... U Evropi je na tom planu mnogo više dozvoljena "prljavština", i Pek je u par slučajeva baš jako ulazio u blokove sa tendencijom pomjeranja. To će morati popraviti, pri ulasku u blok mora da se fiksira, ni minimalna pomjeranja se ne tolerišu.
Što se tiče ostalih situacija slažem se, često mu sviraju bespotrebne stvari, ali realno i dalje je nepoznat, pogotovo u duelima sa Gasolom i sličnim markama. Kad bi ovu sezonu izgurao kao starter, ne sumnjam da bi već naredne godine to bilo bitno drugačije.
Manje više slažem se sa generalnim utiscima svih sa foruma, samo mala opaska na igru Pekovića.
Nisam siguran da ga sudije "sakate" toliko koliko pričate. Pekmen često radi nedozvoljene kretnje u blokovima, a to je stvar koja se u Evropi mnogo više toleriše nego u NBA. Slično kao sviranja koraka u obrnutom slučaju.
Željko svoju igru radi na pokretnim a krupnim centrima koji rade jake blokove, Pek, Batist, Marić... U Evropi je na tom planu mnogo više dozvoljena "prljavština", i Pek je u par slučajeva baš jako ulazio u blokove sa tendencijom pomjeranja. To će morati popraviti, pri ulasku u blok mora da se fiksira, ni minimalna pomjeranja se ne tolerišu.
Što se tiče ostalih situacija slažem se, često mu sviraju bespotrebne stvari, ali realno i dalje je nepoznat, pogotovo u duelima sa Gasolom i sličnim markama. Kad bi ovu sezonu izgurao kao starter, ne sumnjam da bi već naredne godine to bilo bitno drugačije.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
ovde se jesenas vodila rasprava oko trejda Pola u LAC, i dosta je drzalo tezu da su ga Klipersi preplatili, za sada se sve to odvija suprotno od svega predvidjenog pocev od minesotinog pika.
neki komentar forumasa koji bolje prate sve ovo,?
Everton- prva petorka
Barkli i Sek su se kladili. Sek je rekao da je za njega bolji igrac Grifin a Barkli da je bolji Lov. Kada su igrali LAC - Min, bolji ucinak je imao Lov ( mada, ima ga tokom cele sezone ) i Sek je izgubio opkladu .
Mihael- mvp
Ja sam ocekivao mnogo gore. Za Kembu se ne slazem nikako. Zabelezio je TD, 3. u ovoj sezoni na nivou lige. Cim je dobio minutazu igra sjajno. Glupo je malo ali eto u ovom nasem fantaziju belezi 2.4 poena u proseku, u poslednjih 14 dana 2.9 a poslednjih 7 3.2. Znaci forma mu je u usponu. Rubia nekako svrstavam u ovu godinu iako nije ova klasa. Irving je klinac, iako prvi pik, sa 19 godina je vodja tima. Sto ti kazes mnogi nisu dobili priliku a Veseli i Kanter igraju bas po mojim ocekivanjima. Brooks je fantastican i ujedino kradja drafta. Igra fenomenalno i bas je lepo gledati ga. Steta velika za ovu povredu. Williams je nazalost dosao u ekipu gde mu igra Love na poziciji i tu je nemocan. Sa druge strane mi je nejasan taj draft Minesote, znali su sta ih ceka. Ipak ni izbor nije bio preveliki. Knight u Detroitu radi dobar posao kao i Cole u Majamiju. Slazem se da je dosta slaba klasa ali kada sam video listu ocekivao sam gore.Ray Allen ::Nisam nimalo odusevljen njihovim partijama. Izuzev Kajria Irvinga (to se i ocekuje od 1.pika) i Riki Rubija (koji nije klasa 2011) niko se posebno nije pokazao. Marson Bruks takodje pruza dobre partije. Jos bih istakao i Parsonsa koji je kao pik druge runde postao starter u Hjustonu. Kemba npr ima preko 10 poena u proseku u ocajnoj ekipi sa losim procentom suta. 2., 3., 4., 6., 7., 8., 10.pik nisu ispunili ocekivanja bar za sad, a neki i nisu dobili pravu sansu.Koleman ::Jos jednom moram da pohvalim ruki generaciju. Nista nisam ocekivao od njih ali su stvarno odlicni.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kemba je iskoristio povrede Avgustina i Hendersona. Trenutno je jedini pristojan bek Bobketsa. Posto ga imam na fantasyu cesto sam ga gledao ove sezone i nisam preterano odusevljem njegovom igrom. Partijom protiv Vasingtona me je demantovao. Nadam se da ce nastaviti sa takvim igrama i kad se spomenuti vrate.
Kajri Irving je posebna prica. Igra kao da ima barem 5 godina vise.
Kajri Irving je posebna prica. Igra kao da ima barem 5 godina vise.
Ray Allen- prva petorka
Everton ::ovde se jesenas vodila rasprava oko trejda Pola u LAC, i dosta je drzalo tezu da su ga Klipersi preplatili, za sada se sve to odvija suprotno od svega predvidjenog pocev od minesotinog pika.
У праву си везано за опадање вредности онога што су Хорнетси добили. Претпостављало се додуше да Минесота неће бити баш толико лоша као што је била до сада. Ипак и поред свега каква год да су била очекивања они играју на горњој граници онога што су им предвиђали. Али сама чињеница да је то незаштићен пик много значи. Довољно је да се Минесота не пласира у плејоф (ја са 75% сигурности могу да кажем да неће иако наравно навијам да уђу) и тај пик већ постаје куглица на лутрији, а на њој је све могуће - прошле године, Клиперси су трејдовали незаштићеног пика који је има осамо 2% шансе да буде извучен први па си видео шта се десило. Само узми у обзир ко извлачи и ко је власник клуба...
Друго, Ерик Гордон је одличан играч, он јесте сада повређен али како Хорнетси ако желе могу да га задрже још пет година, треба гледати ту ширу слику. Каман је узиман између осталог да би се изједначиле плате, а видим да су га сад ставили на трејд листу и вероватно ће и за њега нешто корисно добити, неког пика или малдог играча. Аминуа исто доста ценим. Све у свему оно што су Хорнетси добили је максимум максимума за играча који би им свакако отишао, а идаље верујем да су Клиперси много дали за изнајмљивање Пола на 18 месеци колико се обавезао да ће остати код њих.
Ипак, оно чега није било у целој мојој рачуници је интересоваењ јавности које је Пол донео својим доласком, а које мора да буде узето у обзир. Сви причају о Клиперсима, тренутно су међу три најпопуларније екипе, Полов и Грифинов дрес су 4. и 7. најпродаванији у НБА шопу... Сведоци смо тога да медијска хистерија итекако може да погура екипу што се управо дешава са Клиперсима, то идаље није озбиљан тим јер озбиљним тимовима се не дешава да изгубе 30 разлике од Јуте, али у сваком случају праве тренутно добре резултате (мада су до сада углавном играли кући а у гостима имају скромних 2-4). Исти је пример и са Минесотом, нису Аделман и Рубијо донели толики напредак колико је екипа постала популарна због целе фаме око Рубија, а искуства су показала да уз подршку јавности све иде лакше.
ZuLuofVozdovac- mvp
Sad odgledah 4/4 Klipersi - Tander i Pol je blago rečeno IZDOMINIRAO. Ostavljali su mu da igra 1-1, a on je to rešavao probijanjima, šutevima, ma sve je radio. Ne mogu da verujem da ima toliki ofanzivni potencijal. Dečko se ponašao kao vođa, a mislim i da je rođen za to. Ovaj drugi deo sezone, ako ovako nastavi, Klipersi mogu lagano da izominiraju.
Inače, Kalderon će otprilike biti trejdovan. Pominje se mogućnost trejda za Kejmana, ali koliko sam ja shvatio Toronto u svakom slučaju želi da u povratnom pravcu dobije opet i pleja, ali manje vrednosti, što bi reklo da isključuje Kejmana. No videćemo.
Inače, Kalderon će otprilike biti trejdovan. Pominje se mogućnost trejda za Kejmana, ali koliko sam ja shvatio Toronto u svakom slučaju želi da u povratnom pravcu dobije opet i pleja, ali manje vrednosti, što bi reklo da isključuje Kejmana. No videćemo.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Negde videh da Lejkersi žele Ramona Sešnsa.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
video sam i ja to. Takođe, zainteresovani su za Arinasa.
slobokv83- mvp
@Zulu za komentar.
Everton- prva petorka
Kakva glupost Toronta, ako žele dati Kalderona za Kamana. Pa koji će im racku Kaman?
Krcati su visokim igračima. Barnjani, Amir Džonron, Ed Dejvis, Kleiza... + na ljeto im dolazi Valančiunas, i biraće visoko na draftu koji je pun odličnih visokih igrača (Dejvis, Džons, Salindžer, Barns, Dramond...).
S druge strane Kalderon im je uz Derozana jedini konstantan igrač u spoljnoj liniji.
Krcati su visokim igračima. Barnjani, Amir Džonron, Ed Dejvis, Kleiza... + na ljeto im dolazi Valančiunas, i biraće visoko na draftu koji je pun odličnih visokih igrača (Dejvis, Džons, Salindžer, Barns, Dramond...).
S druge strane Kalderon im je uz Derozana jedini konstantan igrač u spoljnoj liniji.
drexler- mvp
Mislim da je to za Kejmana najmanje verovatno, ali da pokušavaju da trejduju Kalderona - pokušavaju. Takođe, koliko sam shvatio ne uzdaju se mnogo u Valančijunasa i ne veruju da će skoro da dođe.
slobokv83- mvp
Dajte Kalderona u Lejkerse.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Iskreno, da sam ja u menadžmentu Lejkersa ja bih doveo ovog dečka:
mlad je, jeftin, a njegov potencijal je veliki. Mislim da nije dobio šansu, a da bi je u Lejkersima imao. Zato oni i pokušavaju Sešnsa da dovedu.
mlad je, jeftin, a njegov potencijal je veliki. Mislim da nije dobio šansu, a da bi je u Lejkersima imao. Zato oni i pokušavaju Sešnsa da dovedu.
slobokv83- mvp
Evo iz malo vise uglova
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Na pocetku sezona sam procitao jedan tekst u kome je autor tog teksta trejd izmedju Klipersa i Hornetsa zanimljivo opisao i uporedio. Napisao je da Nju Orleans ostaje bez Cavija, a za uzvrat dobija 3 igraca iz Osasune.Everton ::ovde se jesenas vodila rasprava oko trejda Pola u LAC, i dosta je drzalo tezu da su ga Klipersi preplatili, za sada se sve to odvija suprotno od svega predvidjenog pocev od minesotinog pika.
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Na pocetku sezona sam procitao jedan tekst u kome je autor tog teksta trejd izmedju Klipersa i Hornetsa zanimljivo opisao i uporedio. Napisao je da Nju Orleans ostaje bez Cavija, a za uzvrat dobija 3 igraca iz Osasune.Everton ::ovde se jesenas vodila rasprava oko trejda Pola u LAC, i dosta je drzalo tezu da su ga Klipersi preplatili, za sada se sve to odvija suprotno od svega predvidjenog pocev od minesotinog pika.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo