NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Питам зато што се ја понекад кладим преко нета и баш сам се размишљао да ли ово да одиграм јер си ти препоручио. Сад гледам, Визардси не постоје на терену, њих би Филаделфија добила без прве петорке.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Jbg, ja sam racunao da mogu da urade nesto kao protiv Oklahome ali ovo je smesno... Mislio sam ja da odigram na 100 din bez Netsa ali rekoh, tesko da ce doci pa sam za 20 ubacio i Netse...
Slazem se, zato sam i rekao da su Wizardsi za mene najlosiji tim u NBA ligi...
Slazem se, zato sam i rekao da su Wizardsi za mene najlosiji tim u NBA ligi...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Rubio ima sjajne asistencije nema sta, ali mi je smesno koliko forsira no-look dodavanja..baci lopti ka igracu i onda okrene glavu.
Geograf- mahač peškirom
Znaci, ovaj Kevin Martin je ubica, za mene jedan od najboljih ofanzivaca u ligi...
Mihael- mvp
Malo sam gledao i Cikago, ako Rip bude zdrav u plejofu i ako nastavi ovako da igra, Cikago uzima titulu... U odnosu na proslu godinu, sa Ripom su stvarno fantasticni i u napdau...
Mihael- mvp
Čikagu je malo falilo prošle godine da izbaci Majami. Em su zreliji godinu dana, em imaju Ripa. Samo da budu zdrav i svim srcem navijam za finale Čikago - LA Lejkers.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
a nema komentara o tome kako je Boston počistio 2 tim lige do juče?
Vidim da je Džermejn hteo da bije Hauarda, baš se iznervirao
ili Dankana i njegovu partiju od 28 poena sa šutom za pobedu 2 sekunde pre kraja
Vidim da je Džermejn hteo da bije Hauarda, baš se iznervirao
ili Dankana i njegovu partiju od 28 poena sa šutom za pobedu 2 sekunde pre kraja
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
A Orlando postigao najmanje poena od pocetka fransize, i imali najmani % suta ( samo 24.6 % ).
A zanimljivo je sto su u jednom trenutku igraci Orlanda igrali sa 4 igraca, 5 ( Redik ) je zaboravio da udje u igru .
Dankan, cim dobije dan odmora igra extra. Iako mu je ova sezona po svim parametrima najgora u karijeri ( minuti, poeni, skokovi, blokade, %... ), mada, i to je normalno s obzirom na to koliko godina ima i to da nema Djinobilija u rotaciji.
A zanimljivo je sto su u jednom trenutku igraci Orlanda igrali sa 4 igraca, 5 ( Redik ) je zaboravio da udje u igru .
Dankan, cim dobije dan odmora igra extra. Iako mu je ova sezona po svim parametrima najgora u karijeri ( minuti, poeni, skokovi, blokade, %... ), mada, i to je normalno s obzirom na to koliko godina ima i to da nema Djinobilija u rotaciji.
Mihael- mvp
Апсолутно очекивано јер Бостон у последњих пет година је редовно добијао Орландо.
Не знам да ли сте приметили али када Лав одигра статистички добру утакмицу Минесота обавезно изгуби, а у победама попут оне против Клиперса он најчешће бележи просечну статистику... Играч коме је највећи противник његова екипа.
Не знам да ли сте приметили али када Лав одигра статистички добру утакмицу Минесота обавезно изгуби, а у победама попут оне против Клиперса он најчешће бележи просечну статистику... Играч коме је највећи противник његова екипа.
ZuLuofVozdovac- mvp
Bas su i o tome sinoc pricali komentatori posto i dalje ima onih koji ga napadaju kako statistiku puni bzvz.
Covek igra sjajno, bori se kao lav, za svaki skok gine, ubija... Sinoc su u jednom trenutku prokomentarisali par akcija koje sjajno rade sa Ridnaurom i Rubiom kada Lov i Milicic prave uzastopne bolokove i uvek jedan od njih dvojice posle ima odlicnu priliku za pick-roll. To su uradili 5-6 puta, od toga 2 puta za Lova koji je loptu ukucao u kos, a Milicic je jednom pogodio od table a drugi put na isti nacin promasio.
I onda ljudi kazu, kad bi cela ekipa igrala sa toliko snage sa koliko igra Lov, imali bi mnogo vise pobeda. Covek stvarno vuce ekipu i sigurno je jedan od najboljih PF u ligi.
Najveci problem Minesote je SG, i tu bi im legao Kevin Martin odlicno, neko takav ko ima u dzepu 20+ poena, neko ko bi mogao da povuce ekipu malo vise.
Mada, videcemo kako ce Minesota da igra kada se u rotaciju vrate Barea, Webster, Bisli, to ce biti mnogo bolja ekipa jer garantujem da Bisli celu sezonu nece odigrati ovako lose. Webster ce mnogo pomoci Wesliju a Barea ce jos vise da doprinese brzini ekipe.
Covek igra sjajno, bori se kao lav, za svaki skok gine, ubija... Sinoc su u jednom trenutku prokomentarisali par akcija koje sjajno rade sa Ridnaurom i Rubiom kada Lov i Milicic prave uzastopne bolokove i uvek jedan od njih dvojice posle ima odlicnu priliku za pick-roll. To su uradili 5-6 puta, od toga 2 puta za Lova koji je loptu ukucao u kos, a Milicic je jednom pogodio od table a drugi put na isti nacin promasio.
I onda ljudi kazu, kad bi cela ekipa igrala sa toliko snage sa koliko igra Lov, imali bi mnogo vise pobeda. Covek stvarno vuce ekipu i sigurno je jedan od najboljih PF u ligi.
Najveci problem Minesote je SG, i tu bi im legao Kevin Martin odlicno, neko takav ko ima u dzepu 20+ poena, neko ko bi mogao da povuce ekipu malo vise.
Mada, videcemo kako ce Minesota da igra kada se u rotaciju vrate Barea, Webster, Bisli, to ce biti mnogo bolja ekipa jer garantujem da Bisli celu sezonu nece odigrati ovako lose. Webster ce mnogo pomoci Wesliju a Barea ce jos vise da doprinese brzini ekipe.
Mihael- mvp
Rej Alen: Veseli je neoprezan, ne zna da kontroliše telo
Fenomenalni šuter Boston Seltiksa Rej Alen povredio se u meču protiv Vašington Vizardsa nakon duela sa Janom Veselim, pa je tom prilikom optužio bivšeg košarkaša Partizana da ne zna da igra odbranu.
"Veseli se sve vreme postavljao očajno, pravio je iskorak i svaki put kad sam hteo da ga zaobiđem saplitao sam se o njegovu nogu, samo sam čekao kada će nešto da mi se desi", rekao je Alen.
Košarkaš Bostona nije birao reči da opiše defanzivu češkog reprezentativca.
"Naučio sam da uvek moram da budem oprezan još od pripremnih dana kada igram sa momcima koji ne znaju da igraju i kako da kontrolišu svoje telo. Kada vidim tako mladog momka uvek moram da pazim kad sam na parketu", zaključio je Alen.
http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/209143/Rej-Alen-Veseli-je-neoprezan-ne-zna-da-kontrolise-telo
Nolle- mvp
A Veseli igrao 3 minuta ... Kad te zvezdice preteraju onda ga bas preteraju... Iz teksta se da zakljuciti da su se cuvali celu utakmicu a ne da su imali 2 duela...
Mihael- mvp
Flip Sanders vise nije trener Wizardsa... Red je bio, ono u opste nije licilo na tim, ono je smejurija...
Mihael- mvp
Ocekivano. Nema autoritet. Atmosfera u ekipi je losa. Nedavno se dogodio i sukob Saundersa i MekGija. Barem ce sacuvati zdravlje.
Ray Allen- prva petorka
Он је човек који је ''успео'' да не узме титулу са у то време одличним тимом Детроита. Ипак ценим његов рад у Минесоти, имао је одређени континуитет и током његове ере плејоф није довођен у питање. У Вашингтону је имао скор 51 победу и 130 пораза. Мислим да ће морати да му исплате неких 7-8 милиона долара за остатак уговора, и да им је било паметније да су га пустили да им донесе једног од првих пикова на наредном драфту, они су безнадежни и не мислим да било који тренер без значајних играчких појачања може да им помогне.
ZuLuofVozdovac- mvp
Само сам чекао да се неко огласи:
http://lakers.ocregister.com/2012/01/23/68726/68726/
Причао сам о томе и изнео своје мишљење. Ако Мајк Браун настави са праксом да Коби узима више шутева од Гасола и Бајнама заједно не пише им се добро. Мислио сам да оне 4 партије са 40+ поена представљају неку врсту подстрека за Кобија да добије на самопоуздању, да је још главни у лиги, али пракса звана "Брајант 1 на 5" се наставља. Бајнам који је, што би Пантела рекао, издоминиро у првих 5, 6 утакмица добија мање лопти што је мени скроз нејасно јер је човек коначно здрав, први пут у каријери. А Гасол неверуе да је трећи избор у нападу.
http://lakers.ocregister.com/2012/01/23/68726/68726/
Причао сам о томе и изнео своје мишљење. Ако Мајк Браун настави са праксом да Коби узима више шутева од Гасола и Бајнама заједно не пише им се добро. Мислио сам да оне 4 партије са 40+ поена представљају неку врсту подстрека за Кобија да добије на самопоуздању, да је још главни у лиги, али пракса звана "Брајант 1 на 5" се наставља. Бајнам који је, што би Пантела рекао, издоминиро у првих 5, 6 утакмица добија мање лопти што је мени скроз нејасно јер је човек коначно здрав, први пут у каријери. А Гасол неверуе да је трећи избор у нападу.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Posle 8 godina Toronto konacno pobedio Finiks. Barnjani je od svojih 36 poena 27 postigao u 2. pol.
Ray Allen- prva petorka
Howard postao najbolji strelac u istoriji fransize. Bosh konacno odigrao fenomenalno a najinteresantniji podatak za mene je Karmelo-0/7 iz igre i 1 poen. Knicksi su pobedili mec 33 razlike
Zanimljiv podatak je da je ekipa Majamija sutirala bacanja 22/22 ako iskljucimo LeBronovih 1/4.
Zanimljiv podatak je da je ekipa Majamija sutirala bacanja 22/22 ako iskljucimo LeBronovih 1/4.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
The Minnesota Timberwolves and star forward Kevin Love have agreed to a four-year contract extension worth between $60 million and $62 million, beating Wednesday's midnight ET deadline.
Sources close to the process told ESPN.com that the All-Star forward was determined to have the ability to opt out and become an unrestricted free agent after three seasons if he didn't like the direction of the team.
That means Love will have the right to become an unrestricted free agent in summer 2015 if the Timberwolves, who haven't made the playoffs since 2003-04 and are last in the Northwest Division, don't become a consistent winner.
Занимљиво. Кевин Лав је хтео максимални 5-годишњи уговор, Кан и власник су хтели да "задрже флексибилност" код потписивања будућих уговора за Рубија, Дерика Вилијамса и слободних агената. Онда агент каже "Ок, може 4 године, ал` да имамо опцију да одшетамо после 3 године" и ови пристану. Не свиђа ми се ово за Минесоту. Ако не направи конкурентан тим, а мислим да Лав неће бити задовољан само учешћем у плеј-офу већ ће циљати нека финала, оде им он на лето 2015. Сад je Кан на потезу, први корак је направљен довођењем Аделмана, други извандердним доприносом Рубија, трећи би требало да буде оно спомињано довођење "јаког " имена ( Гасол, Гордон, ко год). А са оваквим уговором који је закључен времена није много.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Нисам читао ових дана по интернету ништа око Лавовог уговора јер немам времена, али колико је мени познато по новом колективном уговору играчи чија примања превазилазе ниво просечних примања не могу да имају такозвани player option тј. не могу превремено да изађу из уговора као што се овде помиње (такву опцију су имали и искористили Кармело, ЛеБрон и остали па су због тога ту могућност укинули).
Да ли је то накнадно промењено у колективном уговору, стварно не знам.
Да ли је то накнадно промењено у колективном уговору, стварно не знам.
ZuLuofVozdovac- mvp
Mislim da ovaj Sarlot ne bi prosao ni u Top 16 Evrolige.
Ray Allen- prva petorka
Овај Шарлот игра без пола тима
ZuLuofVozdovac- mvp
Zato sam i napisao ovaj Sarlot.
Ray Allen- prva petorka
Kako je Najt prodao utakmicu Majamiju, a Boga i sudije malo pomogle kod onog ulaza LeBrona. Mislim da nema govora o faulu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Darko 7 blokada, uuuuuuuuuuuu!
Inače, u završnici meča LAL - LAC viđeno je mnogo alfa-mužjačkog udaranja u prsa i sevalo je na relaciji Artest-Grifin, Kobe i svi ostali i čak je u jednom trenutku Kobe stajao između Gasola i Pola i kenjao svašta, a onda je Gasol hteo da pomiluje Pola po ćeli, a ovaj mu je strgao ruku sa svoje glave. To je bilo kod poslednjih bacanja na utakmici.
Inače, u završnici meča LAL - LAC viđeno je mnogo alfa-mužjačkog udaranja u prsa i sevalo je na relaciji Artest-Grifin, Kobe i svi ostali i čak je u jednom trenutku Kobe stajao između Gasola i Pola i kenjao svašta, a onda je Gasol hteo da pomiluje Pola po ćeli, a ovaj mu je strgao ruku sa svoje glave. To je bilo kod poslednjih bacanja na utakmici.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo