NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Koleman ::Mislim da sam dosadio i Bogu i narodu sa Toliverom. Covek je najveca prevara od igraca. U oba smera, ima taj sut koji ga nekada hoce, nekada ne i nista vise.Djole ::Svaka cast i Darkanu i Peku... sve mi se cini da je ovaj Toliver visak, kao sto sam mislio i za Kolisona dok je Krle igrao za Oklahomu...
Izvinjavam se onda, ne obilazim cesto ovu temu...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Pa i nije on prevara od graca, pogotovo kad se uzme u obzir njegov ugovor. Covek prima 2 miliona $ ( Jedino manje od njega u Minesoti primaju Elington i ruki Li koji zbog povrede jos nije ni igrao ).
Za svoja primanja on igra jako dobro, ima igraca koji primaju i po 6-7-8-9 miliona po sezoni pa ne igraju ni toliko dobro...
U svakom slucaju, on za mene ne zasluzuje vie od 10-ak minuta po utakmici cak i u ovoj postavci Minesote.
Pokazalo se da Minesota najbolje igra kada na C igraju Darkan i Pek, nadam se da od toga nece odstupiti...
Za svoja primanja on igra jako dobro, ima igraca koji primaju i po 6-7-8-9 miliona po sezoni pa ne igraju ni toliko dobro...
U svakom slucaju, on za mene ne zasluzuje vie od 10-ak minuta po utakmici cak i u ovoj postavci Minesote.
Pokazalo se da Minesota najbolje igra kada na C igraju Darkan i Pek, nadam se da od toga nece odstupiti...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::
Upravo sam to hteo da kazem... u svakom slucaju, morao bi Adelman da im pruzi sansu... ako nista drugo, bar zbog te plate koju primaju...
Djole- prva petorka
Za razliku od vas(Mihael i Zulu) ja ne gledam toliko igrace po ugovoru vec vise po doprinosu timu. Znam da je vazno koliko on prima ali on stvarno kvari igru Minesote i najveca je rupa u odbrani, posle Love-a. Njih dvojica u kombinaciji su pakao. Mada moram da priznam da Love mnogo bolje izgleda u defanzivi nego prosle godine.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ma ok, ja sam samo hteo da kazem da on radi svoj posao odlicno, bar ono za sta je placen... Jednostavno Zulu i ja to tako gledamo jer se to tako gleda u NBA... On je placen da ponekad pogodi trojku i to je to, sve preko toga sto uradi je samo +...
Mada, da se razumemo, ja ga ne podnosim, nikad ga ne bi izabrao u mom timu. Kada su u pitanju igraci na njegovoj poziciji, za te pare bi doveo igraca tipa Redzi Evansa, on je za mene extra igrac, igrac koji ima % najvise skokova u NBA vec poslednjih par sezona...
Mada, da se razumemo, ja ga ne podnosim, nikad ga ne bi izabrao u mom timu. Kada su u pitanju igraci na njegovoj poziciji, za te pare bi doveo igraca tipa Redzi Evansa, on je za mene extra igrac, igrac koji ima % najvise skokova u NBA vec poslednjih par sezona...
Mihael- mvp
Gledao sam do kraja tekmu, trajala je do 7:30...
Istina je da su Miličić i Pekmen držali Minesotu u igri sve vreme, prvi je odlično čuvao Grifina a mogao je još bolje da par puta nije olako padao na neke finte. Peka je bio nezaustavljiv, daj mu loptu iole blizu koša i slobodno se vraćaj u odbranu, idiotizam je što ga više ne koriste. Dva faula koja je dobio su stvarno za smeh.
Na meču su pored pobedničkog postojala još 2 izuzetno bitna koša, Pekin četvrti kada se lomio rezultat a igra bila loša, a drugi je trojka Rubia za izjednačenje.
Rekao bih da je utakmicu dobio upravo Riki kome ništa nije išlo čitavu utakmicu, a četvrtu četvrtinu je orobio, preuzeo odgovornost i svi su mu se podredili, opravdano.
Istina je da su Miličić i Pekmen držali Minesotu u igri sve vreme, prvi je odlično čuvao Grifina a mogao je još bolje da par puta nije olako padao na neke finte. Peka je bio nezaustavljiv, daj mu loptu iole blizu koša i slobodno se vraćaj u odbranu, idiotizam je što ga više ne koriste. Dva faula koja je dobio su stvarno za smeh.
Na meču su pored pobedničkog postojala još 2 izuzetno bitna koša, Pekin četvrti kada se lomio rezultat a igra bila loša, a drugi je trojka Rubia za izjednačenje.
Rekao bih da je utakmicu dobio upravo Riki kome ništa nije išlo čitavu utakmicu, a četvrtu četvrtinu je orobio, preuzeo odgovornost i svi su mu se podredili, opravdano.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
A zašto je Miličić čuvao Grifina kad ne igraju na istoj poziciji?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Зато што би преко Кевина Лава убацио 40 поена.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Zemljoradnik ::A zašto je Miličić čuvao Grifina kad ne igraju na istoj poziciji?
Zato sto LAC na PF imaaju Grifina a na C DeAndre Dzordana koji bi postigao isto onoliko poena da si ga i ti cuvao .
Sa druge strane, Milicic je najbolji defanzivac u timu, mnogo bolji defanzivac od Lova i onda je normalno bilo da ga on cuva.
Mihael- mvp
Mislim da bi meč u Orlandu bio jako zanimljiv da sudije nisu oštetile Lejkerse u situaciji kada je Kobi pokušao Dvajtu da ukrade loptu. Lopta je trebala da bude dodeljena Lejkersima koji su bili u naletu i na -8, ali nije i Orlando je sa 8:0 sve završio...
Bodi Bond- mvp
Darkan i Pek i sinoc ponovo bili dobri u porazu od Jute. Darkan se povredio, kuk je valjda u pitanju, videcemo koliko je ozbiljno...
Steta, taman je Adelan poceo da igra sa dva C i eto sta se desilo. A i Milicic je evo spojio dve dobre partije.
Steta, taman je Adelan poceo da igra sa dva C i eto sta se desilo. A i Milicic je evo spojio dve dobre partije.
Mihael- mvp
Djole- prva petorka
Ray Allen injured his ankle trying to get around Jan Vesely on defense, and said afterward that Vesely's screens "seemed like a train wreck waiting to happen."
"It was the way [Vesely] was setting screens," said Allen. "He was stepping out and extending and every time I tried go around it, his foot was in the way ... A young player like that, I have to be aware when I’m out there on the floor." Fortunately, Vesely's inexperience doesn't seem to have caused Allen too much damage and he's planning to play on Monday.
"It was the way [Vesely] was setting screens," said Allen. "He was stepping out and extending and every time I tried go around it, his foot was in the way ... A young player like that, I have to be aware when I’m out there on the floor." Fortunately, Vesely's inexperience doesn't seem to have caused Allen too much damage and he's planning to play on Monday.
Mihael- mvp
his knee, elbow... was in the way...
Duletova škola (Boston D )
Duletova škola (Boston D )
Nolle- mvp
Sparsi 21. marta povlače dres Brusa Bovena. Dvajt i Mark Gasol igrači nedelje.
Bodi Bond- mvp
Samo da pitam, da li igra Darko Miličić večeras protiv Hjustona ?
Pominjali ste da se povredio protiv Jute.
Pominjali ste da se povredio protiv Jute.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Trebalo bi da igra, najverovatnije ce igrati... Od sad ce on i Pek stalno uzimati preko 90% minuta na C... Rendolf je ispao iz kalkulacija, Toliveru je minutaza opala, videcemo sta ce se desiti kad se vrati Miler ali ja ne ocekujem da on uzme minutazu Milicicu ili Pekovicu...
Mihael- mvp
Igudala 9 asistencija za poluvreme. 7 je zabelezio u prvih 9 minuta.
Vasington tuga. O njima vise ne treba trositi reci.
Vasington tuga. O njima vise ne treba trositi reci.
Ray Allen- prva petorka
Igudala je sjajan igrac, da ima malo veci ofanzivni repertoar, bio bi fenomenalam...
Wizardsi su bas tug, osim Vola i Veselog, nema igraca koji ce da igra odbranu, a i u napadu su ocajni. To je jedna potpuno bezidejna ekipa, ubedljivo najgora u NBA...
Wizardsi su bas tug, osim Vola i Veselog, nema igraca koji ce da igra odbranu, a i u napadu su ocajni. To je jedna potpuno bezidejna ekipa, ubedljivo najgora u NBA...
Mihael- mvp
А Михаел да ли си се ти кладио на то што си нама препоручио, квоту 7.5 на Вашингтон?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja bih za Igudalu rekao da je losija verzija LeBron Dzejmsa. Cak i likom podsecaju.
Ray Allen- prva petorka
ZuLuofVozdovac ::А Михаел да ли си се ти кладио на то што си нама препоручио, квоту 7.5 на Вашингтон?
Ne, nemam online nalog... Stavio sam je kad sam video da nece igrati Vucevic, Hows i Brend a onda sam video da ce Brend da ipak igra...
Kladio sam se na to u meridijanu jos u toku dana... Ali ja sam uplatio 20 din na Netse, Was, Min, Viljareal i Padovu 3+... Naravno da cu da puknem, ali rekoh da probam ( kvota 530 )...
Inace, u toku je utakmica Min-Hou, Darkan pored toga sto se osisao igra dobro iako to statistika ne pokazuje, imao je par odlicnih dodavanja ali ih Lov nije pretvorio u kos...
Mihael- mvp
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo