NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Pogledajte najbolje ocenjeni komentar
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Monroe već 5 skokova... auuu Majami se iživljava, Lin verovatno novi dabl dabl
Goga Sekulić ahahaha
Goga Sekulić ahahaha
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
5 izgubljenih na 18:10, mnogo je to
Inače koji je rekord u broju postignutih poena u gerularnom toku, Majami ako ne povuče ručnu, samo 1-3-6 će dati 100 poena
Inače koji je rekord u broju postignutih poena u gerularnom toku, Majami ako ne povuče ručnu, samo 1-3-6 će dati 100 poena
Nolle- mvp
5 izgubljenih na 18:10, mnogo je to
Nolle- mvp
Denver Nagetsi sa pocetka 90ih neretko su primali preko 150 poena.
Ray Allen- prva petorka
U životu nisam video da neko primi 68 poena za poluvreme.
Nolle- mvp
Odbrana uzasna. Mada je i Majami odlican. Razocaran sam u Indianu. Doduse Grejndzer se povredio ali i dok je igrao strasno je los bio.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
E onda nisi gledao Finiks ranijih godina. Oni su znali protivnicima da utrpaju i 70 za poluvreme.Nolle ::U životu nisam video da neko primi 68 poena za poluvreme.
Indijana je prosle sezone postigla 85 poena za jedno poluvreme protiv Denvera.
Ray Allen- prva petorka
Nolle ::U životu nisam video da neko primi 68 poena za poluvreme.
Pa Nolle Zvezda je ove sezone 2 puta primila 63 i 64 poena u poluvremenu (3. i 6. kolu),I to u poluvremenu koje je kraće 4 minute.Tako da to nije neko čudo 68 poena.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Lin trojka za pobedu u poslednjoj sekundi...
Geograf- mahač peškirom
Nista smesnije od ove Linove trojke u poslednjoj sekundi nisam video u poslednjih 10 godina. Sramotna odbrana Kalderona i kompletnog Toronta; ali, bukvalno sramotna. Idiotska kosarka u kojoj Lin drzi loptu 15 sekundi, prakticno bez tapkanja, Kalderon ga pusta da pridje samoj liniji za tri poena i nebranjenog ga ostavlja da sutne za pobedu. Sacuvaj me boze i sakloni. Mozda neko voli ovakvu kosarku, ja brate mili ne volim. Bez ikakve kreacije u poslednjem napadu; u trenutku kada covek treba da primeni sve ono za sta ih je trener pripremao za ovakve trenutke, on saban sutne bez ikakve zelje da doda. Kazem, mozda neko misli da je ovo kosarka, ja mislim da je ovo vasar.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Onda ne pratis NBA ako nisi video nista smesnije u poslednjih 10 godina, ovo je uobicajeno, desava se skoro svako drugo vece. Jednostavno tebi se ne svidja NBA, uvek ce se tako resavati poslednji napad, pogotovo sada kada je sva medijska paznja usmerena na NYK bas zbog Lina.
Trojka Teodosica protiv Spanije je slicna, po mnogima nije rezonska, ali je zato Teo to sto jeste.
Trojka Teodosica protiv Spanije je slicna, po mnogima nije rezonska, ali je zato Teo to sto jeste.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
lazarminator ::Nista smesnije od ove Linove trojke u poslednjoj sekundi nisam video u poslednjih 10 godina. Sramotna odbrana Kalderona i kompletnog Toronta; ali, bukvalno sramotna. Idiotska kosarka u kojoj Lin drzi loptu 15 sekundi, prakticno bez tapkanja, Kalderon ga pusta da pridje samoj liniji za tri poena i nebranjenog ga ostavlja da sutne za pobedu. Sacuvaj me boze i sakloni. Mozda neko voli ovakvu kosarku, ja brate mili ne volim. Bez ikakve kreacije u poslednjem napadu; u trenutku kada covek treba da primeni sve ono za sta ih je trener pripremao za ovakve trenutke, on saban sutne bez ikakve zelje da doda. Kazem, mozda neko misli da je ovo kosarka, ja mislim da je ovo vasar.
čisto da ti kažem da igrati 4 puta nedeljno u proseku ne može ni Čak Noris, tako da usled zasićenosti, umora, a i redukovanih minuta najboljih igrača i zbog povreda naravno, sve će se manje igrati odbrane do plej-ofa...ako misliš da im je odbrana sada važna, pa druže oni bi jadni ostavili dušu na onom terenu. Evo sinoć si imao 2 utakmice gde su obe ekipe prešle 100 poena, pobednička i 120. Stiv Neš i Grent Hil su odmarani, Al Džeferson i Pol Milsap su već 2,3 utakmica zaredom na oko 25 minuta...i onda onaj najzanimljiviji deo: Oldridž, Grendžer i Čalmers su se samo sinoć povredili, pogađaš dvojica od njih trojicu su izvrnula zglob.
Uzima danak ovakva sezona, sa ovakvim rasporedom, jbg sport je odavno postao biznis, a Ameri su lideri u tome.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Pa i Teo je slican saban, nekad mu prodje, a nekad se ne plasiramo na Olimpijadu.
Mene, kao posmatraca utakmice, ili sportskog dogadjaja, vredja imbecilna indolentnost igraca Toronta. Njihova reakcija u toku poslednjeg napada Niksa prosto iritira. Mislim da jedan istinski zaljubljenik u kosarku od ovog sporta ipak ocekuje krv, suze i znoj. Cemu su se onda cimali 48 minuta ako na ovakav nacin, bez ikakve logike, "bace sve niz rijeku"? Daj onda da se ne igra basket uopste nego da utakmica krene od 46. minuta, pa kom obojci tom i dzeri...
Zasto je Kalderon morao da igra poslednjih 20 sekundi ako je umro pre toga, iako je bio najbolji u Torontu?
Ne kazem ja, volim da gledam NBA kosarku, medjutim ovakve situacije me zaista dovode u rebus...
Mene, kao posmatraca utakmice, ili sportskog dogadjaja, vredja imbecilna indolentnost igraca Toronta. Njihova reakcija u toku poslednjeg napada Niksa prosto iritira. Mislim da jedan istinski zaljubljenik u kosarku od ovog sporta ipak ocekuje krv, suze i znoj. Cemu su se onda cimali 48 minuta ako na ovakav nacin, bez ikakve logike, "bace sve niz rijeku"? Daj onda da se ne igra basket uopste nego da utakmica krene od 46. minuta, pa kom obojci tom i dzeri...
Zasto je Kalderon morao da igra poslednjih 20 sekundi ako je umro pre toga, iako je bio najbolji u Torontu?
Ne kazem ja, volim da gledam NBA kosarku, medjutim ovakve situacije me zaista dovode u rebus...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Upravu je Slobo. Majami je recimo igrao 3 meca za redom, dan za dan, ali su igrali sjajno sva 3 cak i u odbrani. Neki igraci ne mogu da izdrze taj ritam, posebno neki Evropljani kao npr. Kalderon. Amir Johnson jedini igra odbranu u tom raspalom Toronto, nekada ga nagrade po nekom loptom a nekada zavrsi mec bez suta za 20 i kusur minuta. Juce je imao odlicnu partiju na obe strane.
Povrede su sve cesce, raspored je ubitacan. Oldridzu je upitan all-star sto bi bila ogromna steta.
Povrede su sve cesce, raspored je ubitacan. Oldridzu je upitan all-star sto bi bila ogromna steta.
Koleman- mvp
Kad spomenu vec Evropljane
expert- prva petorka
Koleman ::Upravu je Slobo. Majami je recimo igrao 3 meca za redom, dan za dan, ali su igrali sjajno sva 3 cak i u odbrani. Neki igraci ne mogu da izdrze taj ritam, posebno neki Evropljani kao npr. Kalderon. Amir Johnson jedini igra odbranu u tom raspalom Toronto, nekada ga nagrade po nekom loptom a nekada zavrsi mec bez suta za 20 i kusur minuta. Juce je imao odlicnu partiju na obe strane.
mislim da ni Peković neće još dugo, posebno što je u Evropi odigrao 15ak utakmica pre NBA, ili će skroz ispustiti dušu ili će se povrediti...tako da predviđam Darkanov drugi deo sezone...jedino ovaj Ol-star može malo spasiti neke napaćene duše...Igrači su obična roba koja se pogoni da radi do iznemoglosti zarad para nekih koji su se oslobađali od fizičkog u školi, a ne zarad nadmetanja...
Predviđam i u Majamiju neke povrede, mislim da je Džejms isto prilično opterećen...Takođe, Džerald Valas igra mnogo i mislim da je najopterećeniji u odbrani, bez Oldridža moraće i napad da igra, da ako ne ispusti dušu i on...
Takođe, Dalas niko na početku (kao ni prošle sezone) nije apostrofirao kao favorite, a oni ovakvi kljakavi kakvi su uopšte ne stoje loše, a za završnicu će da budu bar 2 puta bolji nego sad. Prilično mi se sviđaju kao ekipa i uz Lejkerse mislim da mogu do iznenađenja u plej-ofu.
slobokv83- mvp
Dzejms je vec propustio par meceva zbog povreda, kao i Wade. Dwyane je imao cak i duze odsustvo jednom prilikom a drugom krace. I juce ga je dosta Spo stedeo jer je mec prakticno resen u 1/4. Ni Bosh pa ni James nisu igrali previse.
Koleman- mvp
Koleman ::Dzejms je vec propustio par meceva zbog povreda, kao i Wade. Dwyane je imao cak i duze odsustvo jednom prilikom a drugom krace. I juce ga je dosta Spo stedeo jer je mec prakticno resen u 1/4. Ni Bosh pa ni James nisu igrali previse.
ne bih se baš složio sa tobom Kole. Igra Džejms 35,5 minuta u proseku na poslednjih 10 mečeve. To mi je za ovaj raspored mnogo...O Brajantu da ne pričamo, on je pored ovakvog rasporeda i mnogo minuta koje dobija plus čovek u godinama, a još ga muči i zglob šuterske ruke.
slobokv83- mvp
Mnogo za uslove Evrope. To je vise od cetvrtine manje po mecu.slobokv83 ::Koleman ::Dzejms je vec propustio par meceva zbog povreda, kao i Wade. Dwyane je imao cak i duze odsustvo jednom prilikom a drugom krace. I juce ga je dosta Spo stedeo jer je mec prakticno resen u 1/4. Ni Bosh pa ni James nisu igrali previse.
ne bih se baš složio sa tobom Kole. Igra Džejms 35,5 minuta u proseku na poslednjih 10 mečeve. To mi je za ovaj raspored mnogo...O Brajantu da ne pričamo, on je pored ovakvog rasporeda i mnogo minuta koje dobija plus čovek u godinama, a još ga muči i zglob šuterske ruke.
Koleman- mvp
Potpuno su nebitni razlozi zašto se tako u igra u NBA, tako se igra i zbog toga ja to ne vidim kao ozbiljnu košarku, već kao vašar, kako kaže Laza. Džaba im najbolji igrači na planeti kad su tu samo da bi pravili cirkus.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ukusi su razliciti, samo necete se ni u Evropi vise nagledati pravih utakmica, sve ce ih manje biti, svi teze toj Americi.
expert- prva petorka
NBA je posebna prica, mada ta prica meni vise odgovara.
Pazite, hocete da odigrate 100 utakmica za 200 dana i hocete da sve budu na vrhunskom nivou?
NBA ima sve, imate oko 70 utakmica u sezoni ( mislim na svaki tim ) koje se igraju za publiku, za uzivanje na drugi nacin, 12 takmicarskih gde se igraju prave utakmice. A onda na kraju sezone dodje plejof i tada krecu da se igraju utakmice na nekom drugom nivou, tada najblje NBA ekipe odigraju 20-ak vrhunskih utakmica sto je po meni sasvim ok...
Pazite, hocete da odigrate 100 utakmica za 200 dana i hocete da sve budu na vrhunskom nivou?
NBA ima sve, imate oko 70 utakmica u sezoni ( mislim na svaki tim ) koje se igraju za publiku, za uzivanje na drugi nacin, 12 takmicarskih gde se igraju prave utakmice. A onda na kraju sezone dodje plejof i tada krecu da se igraju utakmice na nekom drugom nivou, tada najblje NBA ekipe odigraju 20-ak vrhunskih utakmica sto je po meni sasvim ok...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo