Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2011/2012 - 2. deo

+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2011/2012 - 2. deo - Page 32 Empty Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo

Počalji od Bodi Bond Ned 4 Mar 2012 - 15:18

Je l treba i ja da napišem da je Deron ubacio 57. Very Happy

Broji i Roz lepo, izgleda da će i on oko 40... Fina partija Vučevića. Uspeće on i te kako u NBA.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 4 Mar 2012 - 15:51

blagoje ::Али неће, разочарао се у човека кад је напустио Јуту.

Управо тако. Е сад иако не могу очима да га гледам постоји још једна ствар коју би могао да уради да додатно погорша и овако лоше мишљење које имам о његовим људским квалитетима а то је да пређе на лето у Далас као слободан агент. Као играч наравно без премца на својој позицији у НБА лиги (лично мишљење, можда и сувише субјективно, јабига, годинама нисам пропуштао његове мечеве...).

Иначе, мислим да се сад јасно види колико је Јута направила добар посао трејдујући га, осим што су добили сјајну компензацију скинули су беду са врата, неће проживљавати оно што се дешавало у Денверу, Хорнетсима, сада у Орланду...

Мени се много свидела партија коју је Чалмерс пружио данас у Стејплсу, видела се код њега нека дрскост, иначе ретко виђам да напада кош улазима углавном су то само тројке, сада ме је пријатно изненадио (није погађао али је покушавао и то је сасвим лепо изгледало). Да он има више лопту у рукама екипа Мајамија би много боље играла. Хаслем очигледно идаље не може да се опорави од промашаја прексиноћ....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 4 Mar 2012 - 23:41

NBA liga 2011/2012 - 2. deo - Page 32 AnN4z7vCIAAFjAC
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 5 Mar 2012 - 0:00

i ja sam mislio(ili bolje nadao se) da je Bajnam bolji od Dvajta. Na moju veliku zalost u direktnom duelu Bajnam je bio smesan, bez sanse da prihvati loptu u 4m od kosa. Meni on ima previse drvenu ruku. Lako se lepom tehnikom izbori za poziciju pa promasi nemoguce. Bilo je za ocekivati da lagano izdominira pored Joela. Ne znam vise sta je sa Karijem Sad
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pon 5 Mar 2012 - 0:06

Koleman ::i ja sam mislio(ili bolje nadao se) da je Bajnam bolji od Dvajta. Na moju veliku zalost u direktnom duelu Bajnam je bio smesan, bez sanse da prihvati loptu u 4m od kosa. Meni on ima previse drvenu ruku. Lako se lepom tehnikom izbori za poziciju pa promasi nemoguce. Bilo je za ocekivati da lagano izdominira pored Joela. Ne znam vise sta je sa Karijem Sad

Vi zvezdaši počeste Karija da trpate u svaku temu, ne sekirajte se, biće bolje, ovo je godina selekcije plez
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 5 Mar 2012 - 0:14

Kari je Bog... plez

Inače žao mi je što je Kobe stao, mislio sam da lagano ide na 50. Kada se zainati, trenutno boljeg nema, iako je i dalje po meni LBJ kompletniji igrač, samo nikada nažalost neće imati ono što ima Kobe, pa donekle i Wade.

Wade je sinoć odigrao preko one stvari, a kada dvoje od troje ne igra, ovakav Majami nema dovoljan kvalitet da dobije ni Vašington. Cole, Miller, Mario, Batije, Haslem, Entoni sve je to suv prosek. NY ima bolju ekipu od Majamija, ima 7-8 dobrih igrača, vratio im se Beron, sa Linom su dobili dosta samopouzdanja, recite mi da sam lud, ali ja njih vidim u finalu konferencije. Majamiju fale 2-3 dobra igrača, ili da BIG 3 igra celu sezonu + PO na gornjim granicama, znači LBJ prosek tripl dabl, Wade 25+p i Bosh da bude na 20ak poena.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 5 Mar 2012 - 0:31

Ne može Batije da bude suv prosek nikako.
I jesi lud za NY.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Pon 5 Mar 2012 - 1:11

Junglezburn ::NBA liga 2011/2012 - 2. deo - Page 32 AnN4z7vCIAAFjAC

dovoljno za jedan pristojan sendvic Very Happy
sta ti je skromnost.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 5 Mar 2012 - 2:06

Covek uvek nosi ranac na ledjima, a to mu je pretpostavljam da bi i kad ulazi u prostoriju bio u prvom planu...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 5 Mar 2012 - 2:33

Nolle ::Kari je Bog... plez

Inače žao mi je što je Kobe stao, mislio sam da lagano ide na 50. Kada se zainati, trenutno boljeg nema, iako je i dalje po meni LBJ kompletniji igrač, samo nikada nažalost neće imati ono što ima Kobe, pa donekle i Wade.

Wade je sinoć odigrao preko one stvari, a kada dvoje od troje ne igra, ovakav Majami nema dovoljan kvalitet da dobije ni Vašington. Cole, Miller, Mario, Batije, Haslem, Entoni sve je to suv prosek. NY ima bolju ekipu od Majamija, ima 7-8 dobrih igrača, vratio im se Beron, sa Linom su dobili dosta samopouzdanja, recite mi da sam lud, ali ja njih vidim u finalu konferencije. Majamiju fale 2-3 dobra igrača, ili da BIG 3 igra celu sezonu + PO na gornjim granicama, znači LBJ prosek tripl dabl, Wade 25+p i Bosh da bude na 20ak poena.
Bez ljutnje nalupao si se do gornjih granica.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 5 Mar 2012 - 2:41

Tvrdim da Majami neće igrati ni finale konferencije, ono što sam sinoć gledao, ni na šta ne liči. Wade onako, LeBron se trudi, Bosh je nazadovao dosta od kada je na Floridi, ne samo statistički. Očekivao sam mnogo više od Majamija, pogotovo ove sezone, kada imaju jednu sezonu igranja iza sebe. Možda se i jesam nalupao, ali moje mišljenje je da bez dva iole bolja igrača, Majami nema šta da traži u borbi za prsten. Čikago je mnogo ozbiljniji nego prošle godine, NY se zaista pojačao, sa Orlandom i onim njihovim šuterima se nikad ne zna, Boston nikad ne možeš da otpišeš, niko ne spominje Indijanu čak koja tokom cele sezone igra konstantno, pa i Filadelfiju.

Majami me ove sezone zaista nije ubedio da može da napravi taj korak više, čak mislim i da su lošiji nego prošle sezone.

Naravno već rekoh, možda se jesam nalupetarao, ali je to neko moje mišljenje i moje viđenje, uostalom forum i služi za to.

Ti navijaš za Majami, i normalno da ćeš da braniš svoju ekipu. Shvatljivo je - razumljivo, ali ponavljam i ja sam očekivao dosta od Majamija ove godine i mene lično nisu ubedili da mogu da naprave taj korak napred.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 5 Mar 2012 - 3:17

Kevin Love was asked about guarding Pek in practice. "I try to stay away from that as much as possible," he said. "it's not fun. He's 290 pounds and he eats weights for a living. So he's a big guy."

A eto i odgovora na pitanje zasto je Darko stalno povredjen Very Happy

NBA liga 2011/2012 - 2. deo - Page 32 612_1329829364
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pon 5 Mar 2012 - 3:30

predviđam pred kraj sezone preuzimanje mesta startnog PGa u NY od strane Dejvisa. Čovek je mnogo dobar, samo da namesti formu i Lin ide na klupu...moraće još malo da puste Lina, ipak je to marketing i mora da se zaradi, ali kada se bude odlučivalo, Dejvis je po meni još uvek tata.

a što se Mjamija tiče, jači je nego prošle godine, drugi su tim u ligi trenutno, a u plej ofu se igra drugačija košarka, a tu po meni Čikag koji će opet da završi prvi u regularnom delu nema šta da traži jer jednostavno nemaju igrače za plej of, takođe ni Oklahoma, koja će da završi prva na zapadu.

znači, odlučuju Majami i Lejkersi, to je neko moje predviđanje.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Pon 5 Mar 2012 - 4:59

slobokv83 ::
a što se Mjamija tiče, jači je nego prošle godine, drugi su tim u ligi trenutno, a u plej ofu se igra drugačija košarka, a tu po meni Čikag koji će opet da završi prvi u regularnom delu nema šta da traži jer jednostavno nemaju igrače za plej of, takođe ni Oklahoma, koja će da završi prva na zapadu.

znači, odlučuju Majami i Lejkersi, to je neko moje predviđanje.

И мени се такав сценарио чини највероватнијим.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 5 Mar 2012 - 5:23

drexler ::Jedan od razloga zašto su mi smrdljivi ovi Lejkersi je Mič Kupčak i njegovo diletantsko obavljanje posla. Čovjeka jednostavno boli kurac, ja mislim da na draft dođe sa ukupno 10 minuta pregledanih materijala. Svi nešto kukaju na Fišere i traže nekog pleja, a realno takvih plejeva je u zadnje 3 godine bilo kao salate... Da li je moguće da sve moraju "dokupiti" i dovesti trejdovima, da jebeno ništa ne mogu iskopati na draftu, čak ni igrača za nekih 10-15 min. po meču.

U zadnjih par godina oni su birali imena kao što su Čukvudibere Mabuaum, Ater Majok, Sun Jue, Džavaris Kritenton, Čik Samb, Derik Karakter, Džo Kraford Činemelu Elonu... krst Od nekih krštenih imena i makar solidnih igrača u najavi to su samo Darijus Moris i Devan Ibenks. Farmar je ubjedljivo najbolji draft izbor Lejkersa u zadnjih 5 godina. To dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti.

Jednostavno, kao da tamo neko kaže "daj zajebi draft, ko će se oko toga cimati dovešćemo nešto kad nam zatreba"... OK, ne moraju da kopaju stalno najbolja moguća rješenja kao Popovič u Spursima, ali majku mu bar jednom da su uboli nekog krštenog igrača. Evo npr. svaka čast Kingsima na izboru Ajzee Tomasa koji odlično igra, a uzet je tek kao 60-i na draftu. Lejkersi su ga 3 puta preskočili, a da su ga uzeli imali bi za strašnog back-upa za Fišera, već sad.

Ovako će opet sa Šternom zakuvati neki lopovski trejd, kao i uvijek secret

Ово ми је било занимљиво јуче. Моје мишљење је да Лејкерси већ имају одличног плеја у саставу кога су довели упрво путем драфта - Даријуса Мориса кога си и ти поменуо. Имајући у виду да сам испратиои целу његову каријеру на универзитету Мичиген, мислим да има неупоредиво бољи осећај за асистенцију од рецимо Брендона Најта. Физичке предиспозиције такође одличне. У пар мечева ове сезоне када је добијао шансу мислим да је пружао сасвим солидне партије, додуше деловало ми да игра на нешто другачији начин него на колеџу, много чешће је нападо кош а ређе асистирао, али мислим да је генерално на терену показао да може да игра у НБа лиги. Е сад њему треба клуб који ће да га форсира и понекад чак и истрпи и зато желим да упадне у неки трејдкоји ће Лејкерси вероватно да направе и да неће да проведе наредне две године грејући клупу Фишеру. Има капацитет да буде много бољи играч него нпр Ајзеа Томас.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 5 Mar 2012 - 5:34

i ja pamtim neke Morisove partije na Mičigenu, i zbog toga sam ga izdvojio, kao i Devina Ibenksa.

Ali onda kritiku možemo prebaciti na trenere Lejkersa, zašto oni ovih godina nikome ne daju šansu? Šta toliko spektakularno radi Fišer da taj Darijus Moris ne može da ima 10-15 minuta na svakom meču? Ili zašto davati šansu Troju Marfiju pored tog Ibenksa?

OK, Lejkersi jesu pretendent na prsten, ali to su i OKC i Majami, pa im ništa ne smeta da forsiraju Redžija Džeksona odnosno Norisa Kola, igrače koji imaju siromašniji CV od Darijusa Morisa.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 5 Mar 2012 - 5:44

Е видиш, само си начео списак разлога зашто не подносим Лејкерсе...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 5 Mar 2012 - 5:50

Redzi Dzekson igra samo zato sto je povredjen Mejnor.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 5 Mar 2012 - 5:53

Ray Allen ::Redzi Dzekson igra samo zato sto je povredjen Mejnor.

pa? Poenta je da igra. Da je LAL u sličnoj situaciji ne bi mu dao šansu već bi radili neki trejd da dovedu Krisa Duana ili Džamala Tinslija, kao što sad rade sa Blejkom
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 5 Mar 2012 - 6:03

drexler ::
Ray Allen ::Redzi Dzekson igra samo zato sto je povredjen Mejnor.

pa? Poenta je da igra. Da je LAL u sličnoj situaciji ne bi mu dao šansu već bi radili neki trejd da dovedu Krisa Duana ili Džamala Tinslija, kao što sad rade sa Blejkom
Bogme davaju sansu. A Endrju Gadlok?
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 5 Mar 2012 - 6:34

sticajem okolnosti vezao sam par mečeva Lejkersa i upoznao ovog momka. Ovde definitivno nema šta da se vidi, to je specijalac koji ima trenutni rok trajanja. Radi se o crnoj verziji Džimera, momak je izgradio ime na prangijanju trica sa 8 metara na malom koledžu, i kao takav ima određene minute u odmaranju Brajanta u garbage minutima. Njegova uloga u ekipi se ne može mjeriti sa onim što rade npr. Noris Kol, Kenet Farid, Džon Luer, Maršon Bruks ili Šampert.

Čak i da ima jedno konkretno ime, to je više izuzetak koji potvrđuje pravilo ako se gleda praksa njihovih rukija zadnjih 4-5 godina.

Da se razumijemo ovo nije samo zamjerka za Lejkerse već i za još par jakih ekipa (Portland mi prvi pada na pamet), radi se o apsolutnom nepovjerenju u svoj rad.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 5 Mar 2012 - 6:51

drexler ::sticajem okolnosti vezao sam par mečeva Lejkersa i upoznao ovog momka. Ovde definitivno nema šta da se vidi, to je specijalac koji ima trenutni rok trajanja. Radi se o crnoj verziji Džimera, momak je izgradio ime na prangijanju trica sa 8 metara na malom koledžu, i kao takav ima određene minute u odmaranju Brajanta u garbage minutima. Njegova uloga u ekipi se ne može mjeriti sa onim što rade npr. Noris Kol, Kenet Farid, Džon Luer, Maršon Bruks ili Šampert.
Ne ulazim u kvalitete ovog momka (mada nisam stekao utisak da je R. Dzekson nesto bolji), jer to u celoj ovoj prici i nije bitno. Spomenuli ste kako Lejkersi ne pruzaju sansu, a kako OS i Majami pruzaju sansu Dzeksonu i Kolu. E pa taj Gadlok igra isto koliko i Dzekson, a bio je mnogo losije plasiran pik na draftu.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 5 Mar 2012 - 7:00

ajde pokušaću da krenem ovim putem. Koji je poslednji igrač Lejkersa koga su oni birali a da ima značajnu ulogu u igri ovog tima?

Endru Bajnam, draft 2005.

Prođe otad 6 draftova (ili Bajrama, po dr. Karajliću) a oni ništa konkretno nisu uzeli. Sve se svodi na velike trejdove, ili na potpisivanje skupih agenata. Imali su kratkoročnu korist od Farmara, i od prava na M. Gasola (u pljačkaškom trejdu).

Ako za 6 draftova ne nađeš nijednog igrača koji može imati neku bitnu ulogu ne u petorci, nego čak ni u rotaciji 8 igrača, onda se stvarno može govoriti o kurcobolji
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 5 Mar 2012 - 7:03

Кад је Дрекс већ споменуо Џимера - е то ме тек душа боли што је Сакраменто узео Џимера уместо да га је оставио Јути, био би то драфт из снова. И сада када Сакраменто гостује Јути у публици влада апсолутна хистерија када Џимер улази у игру, када постигне кош... Не постоји тим у коме би имао већу подршку и већу шансу да успе да направи НБА каријеру.

Чекам дан када ће се Џимер вратити кући.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 5 Mar 2012 - 7:12

u pogledu narednih dana, ja sam nešto euforičan i očekujem zanimljive trejdove, makar da samo oko njih ispišemo 4-5 stranica ovde Wink

Meni će najzanimljivije biti da pratim Hornetse. Jednostavno, oni MORAJU biti aktivni. Imaju loše rezultate, a puni su materijala za trejd. Imaju 2 visoka pika na narednom draftu, imaju dva jaka ističuća ugovora (Kaman, Lendri), imaju potencijalnog superstara koji je najavio da ne želi biti tu - dakle, klima idealna za svakog GM-a.

Del Demps je San Antoniova škola, i nemoguće je da on ne primjeti ove stvari. Ako Hornetsi propuste raditi sad, onda je kristalno jasno da Demps nema slobodu u radu i da ovom franšizom upravlja Štern svojim interesima
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći